Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 17 yıl Himm...Aslinda ben normal hayatta sakin biriyim Bence bu teste hata var
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 17 yıl Himm...Aslinda ben normal hayatta sakin biriyim Bence bu teste hata var cevaplarken dikkat et o zaman (:
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 17 yıl cevaplarken dikkat et o zaman (: Aslinda cevaplar bek bir genis degil...
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 17 yıl Aslinda cevaplar bek bir genis degil... testler en kısa zamanda daha kapsamlı olarak sizlere sunulucak... şuanlık deneme aşamasında desek yeri olur eksikleri siz söleyin ona göre testlerimizi hazırlayalım
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 17 yıl anladim... Zamanla daha iyi hale geleceginden hic suphem yok...
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 17 yıl anladim...Zamanla daha iyi hale geleceginden hic suphem yok... tşk ederim sizlerin yorumları arttıkca yeni testlerin geleceğinden hiç şüpheniz olmasın
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl Bu hatalı olabilir cidden; ben sonuçtaki kadar rahat bir insan değilim ki...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl %75 çıktı,rahat biriyim fakat demek ki bazı durumlarda değilmişim.
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl scor'um 40 oldu ve kaldığımı öğrendim??? scorumun 40 olmasının ve kalmamın? ne anlama geldiğini anlayamadım
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl stresli oldugunu gösterir yardımın için teşekkür ederim stresten uzak kalmaya çabalıyorum ama testlerden kaçmıyor galiba??
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl rica ederim ne demek sevdiklerinle bol bol vakit geçir ve hayata gıcıklık olsun diye gülümse her zaman stresin düşmanları bunlardır
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 17 yıl %60 çıktı bana ama bir tanesi bile o kırmızı oklu değil Geçtim ya o bana yeter
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 17 yıl %75 fena sayılmaz... biraz vurdumduymazmısım dogru dio ama dikkate alcam
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 17 yıl %55 ucu ucuna geçtim bende.... gerçekten çok stresli biriyim fazla bile çıktı sayılır
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2008 16 yıl %60.geçtim ya esasen ben daha rahat olduumu düşünüodum ama demek diilmişim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.