Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Recep İvedik Gülmekden karınlarınız ağrıcak ÖZET: Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı... Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek... Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 İyide bu film 22 Şubatta vizyona girmeyecekmi? Netten indiripmi izledin uyanık Larsie Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 İyide bu film 22 Şubatta vizyona girmeyecekmi?Netten indiripmi izledin uyanık Larsie sadece bu fragman izlemedim yani netede düşmedi daha Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 bu filmin tanıtımını sinemada izledim..ve gösterilen kadarıyla bile oldukça güldüm..gösterime girdiği an mutlaka izleyeceğim..gerçekten komik bir filme benziyor.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Ben de çok merak ediyorum bu romantik komedi şahsiyeti Çok eğlenceli olsa gerek... Fragmanını izliyorum ara ara ve komik işte... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Şahan Gökbakar'ın en sevdiğim tiplemesi Nevriye'ydi.. ama Recep'te fena gözükmüyor hani.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 filme gittim çok komik izlemenizi tavsiye ederim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 bugün gidip izlicemm fragmanında bile oldukça keyif aldım izlerken.. filmi de öyle olur bakalım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 ben de perşembe günü izliycem çok merak ediyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 ben bu akşam izledim ama ne yazık ki hayal kırıklığına uğradım..kopuk bir film..zorlama bir komedi..bir kaç sahne hariç gülemedim.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Komedi=Küfür böyle mi olmalı yani. Birkaç sahne haricinde çok güldüğümü söyleyemem. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 diğer filmlere göre çok küfür yok ama küfür biraz kullanılmıs filmin eksik yanları konu yok sırf komedi olsun diye yapılmıs yinede eğlenceliydi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2009 Herkes ikiyi bile izlemisken ben dün anca nirinciyi izledim Bencede o kadarda komik bir film degildi. Goyada ben gülmekten ölcektim mesela bu filmde ise fazla bile gülmedim. Bakalim bu aksam ikinceye bakicagim o nasilmis Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.