Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2008 daha ayrılalı 6 ay gecmemıstı kı eskı sevdıgınız kapınızı caldı ve ''kaldıgımız yerden devam edelım mı?'' dedı sız ne derdınız? Kapıyı açar açmaz bu iletilerin çıktısını eline tutuştururum, kapıyı kapatırım. Zil tekrar çalarsa, devam ederim Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2008 Kapıyı açar açmaz bu iletilerin çıktısını eline tutuştururum, kapıyı kapatırım. Zil tekrar çalarsa, devam ederim bi insan okadar yussus olursa bikere daha zili calar bida calar bida calar kapinin fotosunu cekilmesine doymamistir Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2008 Şimdiye kadar yazılanları özetlersek; 1-Kapıyı açalım. 2-Hızlıca kapatıp fotosunu çekelim. 3-Fotonun nasıl çıktığına bakmak için kapıyı tekrar açalım. 4-İçeri davet edelim, bir koluna sepet takalım. (Sepetin üstünde Niğde Bağları'nda gezen eşek figürü olsun) 5-Sepetin içine akşamki çöpü koyalım. 6-Diğer eline bu iletilerin çıktısını verelim. 7-Osmanlı tokadını yapıştırıp, kapıyı kapatalım. 8-Hala zili çalıyorsa 155'i arayalım. Alıntı
Φ nlbist Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2008 ben 1.5 sene sonunda kabul etmiştim .. hemde buyuk bır sebepten ayrılmıstık .. ama bu bana sunu ögrettiki;gercekten yıkılan taslar yerine oturmuo .. bir kişiyle ne kadar buyuk ask olursa olsun yasancak hersey 1 kere yasanmalı .. sansa ınanmıorum ..sans vermenın sonu hayal kırıklıgıymıs,geri glen eskisi gibi olmuomus .. burdan su sonuc cıkıyorkı .. ask herseyı affedermı ? evet herseyi affeder ama maalesef,eskisi gibi yapamaz .. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 ESKİ SEVDİĞİNİZ GERİ DÖNÜYOR dediniz ama bu kadar zaman oldu hala gelen giden yok bana. Eylem planlarımız, repliklerimiz herşeyimiz hazır oysa ki. Devletin bu konuya el atması lazım, benim eski sevgilim hala geri dönmedi! Skandal bu başka bişi değil. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 ESKİ SEVDİĞİNİZ GERİ DÖNÜYOR dediniz ama bu kadar zaman oldu hala gelen giden yok bana. Eylem planlarımız, repliklerimiz herşeyimiz hazır oysa ki.Devletin bu konuya el atması lazım, benim eski sevgilim hala geri dönmedi! Skandal bu başka bişi değil. Degerli Arkadasim acele etme dönerler.. ayda bir dönenlerde var senelik olanlarda daha aradan bir ay bile gecmedi bekliyelim biraz..sen genede replerini sakli tut baskinin ne zaman olacagi belli olmaz Sonra Devleti araya sokma! yanarsin. Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 :) cok beklersiniz hem onun gelmesini beklicenize cok istiyosanis siz gidin kapisina olmasmi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 ben 1.5 sene sonunda kabul etmiştim .. hemde buyuk bır sebepten ayrılmıstık .. ama bu bana sunu ögrettiki;gercekten yıkılan taslar yerine oturmuo .. bir kişiyle ne kadar buyuk ask olursa olsun yasancak hersey 1 kere yasanmalı .. sansa ınanmıorum ..sans vermenın sonu hayal kırıklıgıymıs,geri glen eskisi gibi olmuomus .. burdan su sonuc cıkıyorkı .. ask herseyı affedermı ? evet herseyi affeder ama maalesef,eskisi gibi yapamaz .. Alıntı
Φ phantom_lord Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 "Hadde leeeeen" derim Alıntı
Φ pacitom Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 inanmıyorum yaa bu konununda tıpkısının aynısı cevabını bir alttaki başlıkta vermişim ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.