Φ hoppa Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 İblisizm,tanrı ve iblis kavramlarının dinler tarafından saptırıldığı, aslında kötülüklerin tanrı, iyiliklerinde iblisin ürünü olduğunu,tanrı ile iblis arasında ki savaşın iblisin galibiyeti ile sonuçlanacağı düşüncesini savunan yeni bir akımdır. İblisin yüceliği ve üstünlüğü şundandır. İnsanın mutluluğunu ve kardeşliğini çekemeyen dinlerin tanrıları (Allah’ta dâhil) insanları üstün, üstün olmayan, iyi ve kötü,inanan ve inanmayan kavimler diye ayırmışlardır. Bu ayırım insanlık için dövüş ve kavgalara sebep olmuştur. Bu haksızlığı gören Yüce İblis, haklı olarak tüm tanrılara karşı çıkmış onlara isyan etmiştir. Yüce İblis emirlerini insanlara şiddet yoluyla değil de iyilikle kavratmak istemektedir. Onun emirlerini yerine getirmeyenler insan kardeşliğini, hakkı, hukuku sevmeyenlerdir. Zaten yaşamlarında da kendi kendilerini cezalandırmaktadırlar. Günümüzdeki satanizm ile yakından uzaktan bir ilgisi ve bağlantısı yoktur. İblisizm,in temel kuralları Sorulmadıkca görüş yada tavsiye verme Etnik köken, din, ırk veya sınıf ayrımı yapmadan, toplumsal barış ve huzur için çalış Dinleyecegine emin olmadıkca derdini kimseye anlatma Başkasının evinde evsahibine saygı göster,aksi taktirde evine gitme Karşındakininde isteği olmadıkça cinsel ilişkiye girme Dünyanın neresinde olursan, hükümete ve evrensel yasalara uy. İblisizm dinine girmeyenlere sakın düşmanlık besleme Başkasına yük olduğu ve kurtulmak istediği şeyler hariç, kendine ait olmayan hiçbir seyi alma Arzularını elde etmeni sağlayacak şekilde kullandığın sürece büyünün gücüne inan aksi taktirde kullanma Kendini muhatap etmeye gerek görmedigin hiçbir şeyden şikayet etme Kınayanların kınamasına aldırış etmeden,İblisizm dinine sadık ol. Çocuklara zarar verme Sana zarar vermedikce hayvanları öldürme! Hayati tehlike olmadığı sürece,cinleri yardıma çağırma Haftada bir, tek yaratıcı Yüce İblisi anma ayinine katılmayı ihmal etme Yüce İblisin seçtiği elçi olarak bana bildirdiği müjdeyi açıklıyorum. Yüce İblisi memnun ederek ölen sadık kullar öldükten sonra yeni yaşamlarında,hiç bir dert,sıkıntı,keder,hastalık görmeden sonsuza dek mutlu ve bahtiyar olarak yaşayacaklardır. Yüce iblisin dinine girmeyenler ise, öldükten sonra toprak olup sonsuza dek yeniden yaşama şansını kaybetmiş olacaklardır. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 İblisizm,tanrı ve iblis kavramlarının dinler tarafından saptırıldığı, aslında kötülüklerin tanrı, iyiliklerinde iblisin ürünü olduğunu,tanrı ile iblis arasında ki savaşın iblisin galibiyeti ile sonuçlanacağı düşüncesini savunan yeni bir akımdır.. . . Yüce İblisin seçtiği elçi olarak bana bildirdiği müjdeyi açıklıyorum. Yüce İblisi memnun ederek ölen sadık kullar öldükten sonra yeni yaşamlarında,hiç bir dert,sıkıntı,keder,hastalık görmeden sonsuza dek mutlu ve bahtiyar olarak yaşayacaklardır. Yüce iblisin dinine girmeyenler ise, öldükten sonra toprak olup sonsuza dek yeniden yaşama şansını kaybetmiş olacaklardır. Değişen, gelişen dünyada bunlar son sözü mü Yüce İblis'in, yoksa değişime ve gelişime göre yeni bildiriler de gelecek mi? Alıntı
Φ hoppa Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Değişen, gelişen dünyada bunlar son sözü mü Yüce İblis'in, yoksa değişime ve gelişime göre yeni bildiriler de gelecek mi? Şu an bana bildirilenler bunlardan ibaret.Yeni bildirileri saklamam asla söz konusu olamaz.Gelirse mutlaka açıklarım.Yüce İblise emanet olun Saygılar Alıntı
Φ iblisist Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Yüce İblisi memnun ederek ölen sadık kullar öldükten sonra yeni yaşamlarında,hiç bir dert,sıkıntı,keder,hastalık görmeden sonsuza dek mutlu ve bahtiyar olarak yaşayacaklardır. Yüce iblisin dinine girmeyenler ise, öldükten sonra toprak olup sonsuza dek yeniden yaşama şansını kaybetmiş olacaklardır. Pek sayın Hoppa. Bir inançlı olarak, çağrın üzerine İblisizm dininin kurallarını okudum. İyilerin, iyiliğin temsili olan İblisizm dini tam bana göre bir din. Kin yok, nefret yok, şiddet yok, intikam yok. İblisizm dinini kabul ediyorum. Haftalık ayinlere katılmak veya yapmak istiyorum. ÖM ile veya başka bir yoldan bana bidirin. Diğer dünyada mutlu olabilmem konusunda Yüce İBLİS'e benim için dua edin bir zahmet. Yüce İBLİS senden ve bizlerden rağzı olsun. Amin. Saygılar efendim. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Bu İblisizm harekatı Satanizm'den farklı galiba? Çünkü Satanizm, Hıristiyanlığın kabullerinden doğmuş bir hareket ya da inanç diyelim. İblisist ne peki? İslamın Şeytan anlayışından mı doğmuş? Yani bildiğimiz gibi Satanizm, tepki olarak doğduğu Hıristiyanlığın Paganist unsurlarını da taşır. Ters Haç falan gibi... Siz bundan farklı mısınız? Şimdiye kadar Satanizme meyilli bir kaç kimse tanımıştım ama onlar yine İslamın eleştirisine Hıristiyanlığın eleştirisini temel alarak yapıyorlardı. Bu yüzden görüşleri İslama yönelik olarak temelsiz kalıyordu. Sizin bu açıdan, İslam kaynaklı iseniz, görüşlerinizin temeli nedir? Yani Şeytan ya da İblis niçin haklı? Neyse, Farklı bi inanç sistemi gibi görünüyor. Kedi falan kesmiyorsanız sorun yok tabi. Saygılarımla... Alıntı
Φ hoppa Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Bu İblisizm harekatı Satanizm'den farklı galiba?Çünkü Satanizm, Hıristiyanlığın kabullerinden doğmuş bir hareket ya da inanç diyelim. İblisist ne peki? İslamın Şeytan anlayışından mı doğmuş? Yani bildiğimiz gibi Satanizm, tepki olarak doğduğu Hıristiyanlığın Paganist unsurlarını da taşır. Ters Haç falan gibi... Siz bundan farklı mısınız? Şimdiye kadar Satanizme meyilli bir kaç kimse tanımıştım ama onlar yine İslamın eleştirisine Hıristiyanlığın eleştirisini temel alarak yapıyorlardı. Bu yüzden görüşleri İslama yönelik olarak temelsiz kalıyordu. Sizin bu açıdan, İslam kaynaklı iseniz, görüşlerinizin temeli nedir? Yani Şeytan ya da İblis niçin haklı? Neyse, Farklı bi inanç sistemi gibi görünüyor. Kedi falan kesmiyorsanız sorun yok tabi. Saygılarımla... Sorularıızın cevapları ilk iletide var efendim, bir daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim. Yüce İblise emanet olun. Alıntı
Φ anti madde Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Şu an bana bildirilenler bunlardan ibaret.Yeni bildirileri saklamam asla söz konusu olamaz.Gelirse mutlaka açıklarım.Yüce İblise emanet olun Saygılar Hz. Mesih Hoppa, insanlar mucize görmek istiyor beyim, bakın Muhammed ayı ikiye yarıyor, İsa ölü adamı diriltiyor, Musa Kızıldenizi ikiye yarıyor, siz de Yüce İblisin yardımıyla güneşi batıdan doğurup doğudan batırabilirsiniz pek ala, hem bu mucizeyle Kuran'ı da çürütmüş olursunuz Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Bundan büyük mucize mi olur ? Dakika 1 =gol 1 müritler ufak ufak toplanmaya başlamış bile.Savaşmadan ,kılıcını kullanmadan.Üstelik herşey sırayla .O konuda henüz vahiy almadı sanırım Hz.Hoppa Alıntı
Φ hoppa Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Hz. Mesih Hoppa, insanlar mucize görmek istiyor beyim, bakın Muhammed ayı ikiye yarıyor, İsa ölü adamı diriltiyor, Musa Kızıldenizi ikiye yarıyor, siz de Yüce İblisin yardımıyla güneşi batıdan doğurup doğudan batırabilirsiniz pek ala, hem bu mucizeyle Kuran'ı da çürütmüş olursunuz Sayın anti madde,Kimseyi ikna etmek gibi bir sorunumuz ve derdimiz yok efendim.Kimseyide zorla davet etmiyoruz.Dolayısıyla sizin bu alayvari ifadelerinizi kınıyorum.Sizi İnsanların kutsalına saygılı olmaya davet ediyorum. İnanmayabilrisiniz ama dalga geçme hakkınız olmadığını hatırlatmak isterim. Yüce İblise emanet olun. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Bundan büyük mucize mi olur ? Dakika 1 =gol 1 müritler ufak ufak toplanmaya başlamış bile.Savaşmadan ,kılıcını kullanmadan.Üstelik herşey sırayla .O konuda henüz vahiy almadı sanırım Hz.Hoppa Sayın Gelincik... 1400 yıldır kötülenen ve hiç prim verilmeyen bir imge'ye (Satanistler Hıristiyanlığın Şeytan kavrayışına prim vermişler ama İslam'ın Şeytan Anlayışından kaynaklanın ilk örnek bu olsa gerek), Eskiden çok sıkı ve koyu bir Müslüman olan bir kimsenin Daha sonradan "Ya hu bu İblis haklıymış aslında be!" diyebilmesi bi mucize değil midir? Bence mucizenin alası karşımızda duruyor... Şu ana kadar söyledikleri de kendi içersinde tutarlı gibi... Hem sanırım Hoppa peygamber olma iddiasında değil, Sadece bir inanan, o kadar... Bence mucize beklemeyelim ama daha doyurucu bilgiler vermesini temenni edebiliriz tabi ki... Alıntı
Misafir 7 renk Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 İblisizm,in temel kuralları Sorulmadıkca görüş yada tavsiye verme Sorduk mu da görüş beyan ettin?? Kurallara uymamışsın ilk dakkada.Bu nasıl teslimiyet?? Alıntı
Φ hoppa Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Sorduk mu da görüş beyan ettin??Kurallara uymamışsın ilk dakkada.Bu nasıl teslimiyet?? Sayın 7 renk,ben burda şahsi görüşümü beyan etmiyorum ki sözünü ettiğiniz kurala ters düşmüş olayım. Ben İblisin dini yayıyorum. Çok farklı şeyler. Yüce İblise emanet olun. Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 İşte Kuran'ı okumadan evvel, ben böyle bir şey sanıyordum. İnsanlara iyiyi, güzeli gösteren ve bunu yaparken de dolambaçlı anlatımlar kullanmayan bir kutsal kitap. Yalnız Hoppa kardeşim, olmamış. Böyle direk söylenmez ki canım. İnsan biraz kafa karıştırıcı maddeler koyar. Şöyle beyin jimnastiği yaptıracak, binbir anlama gelen kelimeler falan. Hem sonra mantık hataları yok. Korkutma da yok. Olmamış. Böyle apaçık anlaşılan bir din zevk vermiyor. Hem kendini de hiç düşünmemişsin. Sana zorluk olmasın diye, istediğin kadınları alman için. Alıntı
Misafir yersoy Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 İblisizm,tanrı ve iblis kavramlarının dinler tarafından saptırıldığı, aslında kötülüklerin tanrı, iyiliklerinde iblisin ürünü olduğunu,tanrı ile iblis arasında ki savaşın iblisin galibiyeti ile sonuçlanacağı düşüncesini savunan yeni bir akımdır. Yapma yaa! Nasıl da kaçırmışım... Bundan neden haberimiz olmamış bizim? Eğer ki bilimin yetersiz olduğuna inanıp (çok zor ya hani oldu diyelim ) bir din seçeceksem ben de varım! İblisin yüceliği ve üstünlüğü şundandır. İblis islama göre bile güçlü ve üstündür. Yoksa nasıl meydan okusun Allah'a ve kullarının aklını çelebilsin... Ve böylece Tanrı ve melekleri de izlemekle yetinebilsim, müdehale etmek yerine İblisizm,in temel kuralları Vallaha kurallar çok mantıklı... Merak ettiğim nasıl ibadet edecez Yüce İBLİS'e emanet ol sayın hoppa... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 sayın hoppa sanırım bu kuralları sen yazıp kendine destekçiler arıyorsun -http://fikirsel.ipbfree.com/- bu forumada yazmısın ama cevaplayan yok bak bu forumda destekçilerin var gibi hadi bakalım kolay gelsin ne kadar kolay dimi o zaman herkez birşeyler yazsın buda benim kurallarım desin kafasına yatanda ben a kurallarını sevdim a'cıyım diğeri ben b' kurallarını sevdim b'ciyim desin oh ne güzel dimi birde insanların kolayına gelen ibadet yolu seçersiniz oh deymeyin keyfime daha neler görücez bakalım... Alıntı
Φ hoppa Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 sayın hoppa sanırım bu kuralları sen yazıp kendine destekçiler arıyorsun -http://fikirsel.ipbfree.com/- bu forumada yazmısın ama cevaplayan yok bak bu forumda destekçilerin var gibi hadi bakalım kolay gelsin ne kadar kolay dimi o zaman herkez birşeyler yazsın buda benim kurallarım desin kafasına yatanda ben a kurallarını sevdim a'cıyım diğeri ben b' kurallarını sevdim b'ciyim desin oh ne güzel dimi birde insanların kolayına gelen ibadet yolu seçersiniz oh deymeyin keyfime daha neler görücez bakalım... Sayın larsie,elbetteki bana bildirilen kuralları ben yazıyorum.Ancak destekçi aradığım sizin zannınız.İnsanlar kendi gönül rızası ile bu dine destek veriyorlar. Bu sizi neden rahatsız etti anlamak mümkün değil ? Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Sayın larsie,elbetteki bana bildirilen kuralları ben yazıyorum.Ancak destekçi aradığım sizin zannınız.İnsanlar kendi gönül rızası ile bu dine destek veriyorlar. Bu sizi neden rahatsız etti anlamak mümkün değil ? size peki bu kuralları kimler bildiriyor iblizm araştırdım senden başkasını bulamadım şuanlık tabiki kimsenin özgür iradesine karışamam herkes seçimini kendi yapar rahatsız olmakdan ziyade böyle birşey varsa araştırmalarda neden böyle birşey çıkmıyor yeni birşey olsa gerek peki bunu kim çıkardı inanışlarının açıkladıgınız kurallarmı bu kadar basitmi yoksa hala gizimidir bu kurallarınız... Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 sayın hoppa sanırım bu kuralları sen yazıp kendine destekçiler arıyorsun -http://fikirsel.ipbfree.com/- bu forumada yazmısın ama cevaplayan yok bak bu forumda destekçilerin var gibi hadi bakalım kolay gelsin ne kadar kolay dimi o zaman herkez birşeyler yazsın buda benim kurallarım desin kafasına yatanda ben a kurallarını sevdim a'cıyım diğeri ben b' kurallarını sevdim b'ciyim desin oh ne güzel dimi birde insanların kolayına gelen ibadet yolu seçersiniz oh deymeyin keyfime daha neler görücez bakalım... Sayın Larsie, siz buradaki kurallara kafanızı takacağınıza Kuran'daki çelişkileri, uydurmaları mantık süzgecinden geçiriniz lütfen. Zira Kuran'daki kurallar o kadar lastik gibi ki, isteyen istediği yere çekiyor. Ayrıca sayın hoppa'nın bildirdiği kurallarda İblis'in yolunda cihat et demiyor. Yani din uğruna ne kelle kesmek var, ne esir almak var, ne de alınan esir kadınları dağa kaldırmak var... vs. vs. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Sayın Larsie, siz buradaki kurallara kafanızı takacağınıza Kuran'daki çelişkileri, uydurmaları mantık süzgecinden geçiriniz lütfen. Zira Kuran'daki kurallar o kadar lastik gibi ki, isteyen istediği yere çekiyor. Ayrıca sayın hoppa'nın bildirdiği kurallarda İblis'in yolunda cihat et demiyor. Yani din uğruna ne kelle kesmek var, ne esir almak var, ne de alınan esir kadınları dağa kaldırmak var... vs. vs. sayın muki kuranda ben bir çelişki bulamadım uydurma mı???? olaylara şöyle yönden bak muki kardeş senin ülkeni senin inandıgın varlıkları başka güçler el koymaya başlasa sen o güçlere karşı savunma yapmazmıydın kardeşinin ailenin başkaları egemenliği altında yaşamaktansa kendini rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamam istemezmiydin.... Mesela sana bir peygamberin anısını anlatayım bir gün savaşta iken düşman yere düşer ve o peygamberin Yüzüne Tükürür peygamberde kılıcı düşmanın yanına saplar ve düşman merak eder sorar beni neden öldürmedin sen yüzüme tükürdün ben seni öldürseydim kendi öfkem için öldürmüş olurdum ve bu yüzden seni öldürmüyorum der ve o düşman müslüman olur.... bu yazıda anlatılmak istenen düşünen kişiler için ibret alıcıdır düşünüp anlamayanları bilemem saygılar Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 sayın muki kuranda ben bir çelişki bulamadım uydurma mı???? olaylara şöyle yönden bak muki kardeş senin ülkeni senin inandıgın varlıkları başka güçler el koymaya başlasa sen o güçlere karşı savunma yapmazmıydın kardeşinin ailenin başkaları egemenliği altında yaşamaktansa kendini rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamam istemezmiydin.... Mesela sana bir peygamberin anısını anlatayım bir gün savaşta iken düşman yere düşer ve o peygamberin Yüzüne Tükürür peygamberde kılıcı düşmanın yanına saplar ve düşman merak eder sorar beni neden öldürmedin sen yüzüme tükürdün ben seni öldürseydim kendi öfkem için öldürmüş olurdum ve bu yüzden seni öldürmüyorum der ve o düşman müslüman olur.... bu yazıda anlatılmak istenen düşünen kişiler için ibret alıcıdır düşünüp anlamayanları bilemem saygılar Bu ve bunun gibi hikayelere inananlar olduğu sürece baştakiler bu memleketi, anayı, babayı, kardeşi, dostu elbette satar da satar... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Bu ve bunun gibi hikayelere inananlar olduğu sürece baştakiler bu memleketi, anayı, babayı, kardeşi, dostu elbette satar da satar... bunun gibiler ne memleketi satar nede dostunu akrabasını çünkü ordada anlattıgım için kendi öfkesi için değil saygısı bağlılığı oldugu için o insanı öldürmüş bu senin tezini çürütüyor bu bir.... sana şöle diyim ben ortada birşey yokken kendi uydurdugum şeyleri savunup bunlarıda millete inandırırıp kaleyi içten fet edip sonra o kalenin tamamını yıkmak benim için çok kolay olmaz mı? kuranda insanlara cahillikden uzak durun diyor sadece kuran değil bunu herkes söler her denilene herkes inansaydı bu memleketi satan sence kim olurdu muki Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 bunun gibiler ne memleketi satar nede dostunu akrabasını çünkü ordada anlattıgım için kendi öfkesi için değil saygısı bağlılığı oldugu için o insanı öldürmüş bu senin tezini çürütüyor bu bir.... sana şöle diyim ben ortada birşey yokken kendi uydurdugum şeyleri savunup bunlarıda millete inandırırıp kaleyi içten fet edip sonra o kalenin tamamını yıkmak benim için çok kolay olmaz mı? kuranda insanlara cahillikden uzak durun diyor sadece kuran değil bunu herkes söler her denilene herkes inansaydı bu memleketi satan sence kim olurdu muki 4/74. O halde, dünya hayatını ahiret karşılığında satanlar, ALLAH yolunda savaşsınlar. Kim ALLAH yolunda savaşır da öldürülür veya galip gelirse biz ona yakında büyük bir mükâfat vereceğiz. Bunu da söyleyen babamdı zaten. Millete hem savaş ve öldür diyeceksin, sonra da düşmanı öldürmeyip o düşmanın müslüman olmasını sağlayacaksın. Güzel düşünülmüş bir hikaye. Geçiniz bunları! Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 ve o peygamberin Yüzüne Tükürür peygamberde kılıcı düşmanın yanına saplar ve düşman merak eder sorar beni neden öldürmedin sen yüzüme tükürdün ben seni öldürseydim kendi öfkem için öldürmüş olurdum ve bu yüzden seni öldürmüyorum der ve o düşman müslüman olur.... Peygamberin bir çok hadisesini, düşüncesini çok beğeniyorum, zaten zekasını hep takdir etmişimdir. Bu devirde böyle sözler sayesinde müslüman olunmaz ama, o devirde tabi ki insan böyle bir mantık karşısında afallamıştır. saygılar Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Mesela sana bir peygamberin anısını anlatayım bir gün savaşta iken düşman yere düşer ve o peygamberin Yüzüne Tükürür peygamberde kılıcı düşmanın yanına saplar ve düşman merak eder sorar beni neden öldürmedin sen yüzüme tükürdün ben seni öldürseydim kendi öfkem için öldürmüş olurdum ve bu yüzden seni öldürmüyorum der ve o düşman müslüman olur.... bu yazıda anlatılmak istenen düşünen kişiler için ibret alıcıdır düşünüp anlamayanları bilemem saygılar Sayın Larsie... Bu hikaye "Hz. Ali"nin başına gelmiştir, bir peygamberin değil. Büyük ihtimalle Bedir savaşındaydı sanırım. Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Bu hikaye "Hz. Ali"nin başına gelmiştir, bir peygamberin değil.Büyük ihtimalle Bedir savaşındaydı sanırım. Sanırım (anladığım kadarıyla) Aleviler, Hz. Ali ve Hz. Muhammed'i birbirine eşit tutuyorlar. saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.