Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Amanda aman anı defterin varmış ve benim haberim yeni oldu çünkü çok fazla kullanamadığım için daha neyin ne olduğunu bilemiyorum tatlı kızım .....Tatlı kızım diyorum çünkü benimde kızım 21 yaşında ,gençleri iyi anlarım....benim çok beğendiğim bir yazı.... Kabul buyurursan ...... ALLAH 'ım Bana Öyle Güç Ver ki... BANA ÖYLE BİR GÖNÜL VER Kİ: Bir kuruluşun tepe noktasında yetkili olsam bile, bunu asla başka şekilde kullanmamalıyım. Günlük yaşamda "ben" yerine, daha çok "sen" sözcüğünü kullanabileyim... BANA ÖYLE BİR SEVGİ VER Kİ: Sonsuz bir hazine gibi bitmesin, çoğalsın daha da sevdikçe, doldursun sarsın çevremi. Hatta düşmanlarımı da sevebileyim... BANA ÖYLE BİR GÜÇ VER Kİ: Herkesten daha çok çalışabileyim, tutsak düşmeyeyim doğanın koşullarına, eşim ve çocuklarımı da mutlu et ki, mutluluğu başkalarına da götürebileyim... BANA ÖYLE BİR SAĞLIK VER Kİ: Düşünebileyim, konuşabileyim. BANA ÖYLE BİR ERDEM VER Kİ: İbadet edebileyim, iyilik etmeyi ve sevinçten buğulanmış gözlerle, teşekkür edenlere; bir şey yapmadım, anımsamıyorum diyebileyim. BANA ÖYLE BİR YETENEK VER Kİ: İyi eş, baba, anne, iyi komşu, iyi arkadaş, iyi vatandaş olabileyim. BANA ÖYLE BİR UMUT VER Kİ: Bugüne kadar yapmış olduğum hatalar için karamsarlığa düşmeyeyim, herşeyden aklanmış olarak yaşama yeniden başlamak üzere bağışlanabileceğimi bileyim. BANA ÖYLE BİR ANLAYIŞ VER Kİ: düşünebildiğim, yargılayabildiğim, inandığım, kahrolduğum, varolduğum şu anda bu sözleri söyleyebildiğim için şükredebileyim. BANA ÖYLE BİR TALİH VER Kİ : Yıllar sonra beni hatırlayanlar "herkese iyilik eden, tüm insanları seven, o düzeyde de sevilen bir kişiydi " diye konuşsanlar ve ben de huzur içinde olabileyim. BANA ÖYLE BİR İRADE VER Kİ: Birgün yenilip, içimdeki şeytanın kurallarına doğru yönelirsem; bu bir düşünce ise düşüncemi, bu bir adım ise ayağımı, bu bir uzanma ise elimi durdurabileyim. BANA ÖYLE BİR SABIR VER Kİ: Sükûneti bulayım, durabileyim, düşünebileyim. Yüreğinden sevginin eksik olmaması dileğiyle...... rinaacım tşk ediyorum Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 bilmeden surat asar hemen hııhhh ama yine de kahve yaptım ben yaa bağlantı gidip geliyor 1 saat sürdü Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 bilmeden surat asar hemen hııhhh ama yine de kahve yaptım benyaa bağlantı gidip geliyor 1 saat sürdü hayır yapamıyorum demiyorsun şimdide tüm suç bağlantıda öylemi pess yani kesin sen yapmadın çünkü güzel görünüyor daa Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 hayır yapamıyorum demiyorsun şimdide tüm suç bağlantıda öylemi pess yani kesin sen yapmadın çünkü güzel görünüyor daa yok yok ben yaptım da masanın tek ayağı kısa yan durmuş biraz Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 yok yok ben yaptım da masanın tek ayağı kısa yan durmuş biraz özellikle b planı yaptın demi üzerime düşşsün de ben içemeyim diye Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Deniz kızı,kahveyi çok seviyorsun demi vallaha ben hiç sevmem,senin için içerim ama ama ben lahmacun ve çiğ köfteye bayılırım kahveler senden mütevazı kız! Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Deniz kızı,kahveyi çok seviyorsun demi vallaha ben hiç sevmem,senin için içerim ama ama ben lahmacun ve çiğ köfteye bayılırım kahveler senden mütevazı kız! kahve lafı duyuyorum mavi ama nedense kendisini göremedim bir türlü birisi mütevazi mi dedi evet işte o taaa kendisi yani benim mavicim ben öyle her köfteyi begenmem biliyorsun ki mütevaziyim tadına bakmak gerek Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 beğenmek zorundasın bi kere yapana kadar yok alana kadar neler çektim bir bilsen bu sana mütevaz kız valla ben bile hayran kaldım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 beğenmek zorundasın bi kere yapana kadar yok alana kadar neler çektim bir bilsen bu sana mütevaz kız valla ben bile hayran kaldım oy oyy harika cidden ben içmeye kıyamam ama godzi alır elimden içmezsem Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 oy oyy harika cidden ben içmeye kıyamam ama godzi alır elimden içmezsem ben yaptım hemen iç Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 ben yaptım hemen iç yaşasın sadece bana demi?? mütevazi ve kıskanc birisi olmak zor ya Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 yaşasın sadece bana demi?? mütevazi ve kıskanc birisi olmak zor ya TABE KE;YALNIZ DENİZ KIZIMIZA Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 TABE KE;YALNIZ DENİZ KIZIMIZA Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 suçum olmasada bir kahve ısmarlayayım sana Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 suçum olmasada bir kahve ısmarlayayım sana suçlusun iştee sen gözlerim kamaştıııı bu kahvenin güzelliğinden tşkler biraz yumuşadım sankim Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 suçlusun iştee sen gözlerim kamaştıııı bu kahvenin güzelliğinden tşkler biraz yumuşadım sankim yumoş seniii Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 yumoş seniii oyy çok şirinmiş benim gibi Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 oyy çok şirinmiş benim gibi yaa artık bırak bu mütevaziliği Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 yaa artık bırak bu mütevaziliği mütevaziliğii nasıl burakayım yani mümkün degil bu istedigin mütevazilik yakışıyor bana ben napiiim ayy yayy yin mütevaziyim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 biri saya biri Godzilla'ya... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 biri saya biri Godzilla'ya... kavganızdan bıktım diyorsun yani mavicim çok düşüncelisin tşkler Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 kavganızdan bıktım diyorsun yani mavicim çok düşüncelisin tşkler Yok,siz kavga edin çok yakişir valla soluklanın diye... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 sevgli mavi ne demeli ellerin dert görmesin ohh valla görüntü süper. Bir de ben hiç kavgacı değilimdir.Deniz kızı çok kavgacı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 ...ikinizde çok süpersiniz(işte bu muhteşem bir cümle) durun size birde kahve yapayım yalnız bende kalan sadece bir fincan,diğeri Jön için...paylaşırsınız temem mi? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.