Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 işte kahvecikkler geldi ama lutfen guzel bak bak... sonra konusmam, gerçekten bi fal istiyorum senden gerçek bi fal peki tamam özel mi olsun genel mi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 peki tamam özel mi olsun genel mi kız o neeee? özeli geneli nasıl oluyor bunun? farketmez yaw özel de olsun genel de olsun, her ikisinden de... en iyisinden olsun lutfen Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 kız o neeee? özeli geneli nasıl oluyor bunun? farketmez yaw özel de olsun genel de olsun, her ikisinden de... en iyisinden olsun lutfen tabiki ben bakınca en iyisi oluyor bir kere ( mütevaziliğim üstümde) cidden bakıyorum ama fotograf makinem annemde çekip gönderemiyorum. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 tabiki ben bakınca en iyisi oluyor bir kere ( mütevaziliğim üstümde) cidden bakıyorum ama fotograf makinem annemde çekip gönderemiyorum. ya boşver resmini o onemli degil ama sana bişi diyim mi daha bu zamana kadar adam gibi falıma bakabilen kimseyi gormedim, benim falıma genelde bakamazlar, sende bişi var falan gibi sacma sapan şeyler soylerler falına bakamıyoruz o yuzden falan diyorlar... Bakalım senden ne cıkacak Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 ya boşver resmini o onemli degil ama sana bişi diyim mi daha bu zamana kadar adam gibi falıma bakabilen kimseyi gormedim, benim falıma genelde bakamazlar, sende bişi var falan gibi sacma sapan şeyler soylerler falına bakamıyoruz o yuzden falan diyorlar... Bakalım senden ne cıkacak Eyvahhhh korkuyorummm sende bişiyyy var neyse bakıyorum Bir dileğin var kısa sürede mi desem orta süreli mi desem yok yokkk uzun olacak bir haberin var iyi mi desem az kötü gibi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Eyvahhhh korkuyorummm sende bişiyyy var neyse bakıyorum Bir dileğin var kısa sürede mi desem orta süreli mi desem yok yokkk uzun olacak bir haberin var iyi mi desem az kötü gibi ya cok hainsin denizkızı sunun hepsini aynı anda soylesen de beni 125.000 parçaya bölmesen Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 ya cok hainsin denizkızı sunun hepsini aynı anda soylesen de beni 125.000 parçaya bölmesen yaşasın kötülük 125,000 azmış az daha bekletiyim canım sen beni vuracaksın bu gidişle yada işkence mi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 yaşasın kötülük 125,000 azmış az daha bekletiyim canım sen beni vuracaksın bu gidişle yada işkence mi daha da yalvarmıyorum tamam mı Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Bu falcının müşterisi çok, beklerken gazete okuyayım bari Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Bu falcının müşterisi çok, beklerken gazete okuyayım bari Süper yaa Şimdilik ara verdim efendim fallara çıkmam gerek. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Eve de geliyor musunuz fala, hizmetiniz çok iyi, İSO 9001 almak lazım size, hatta Avrupaya açılmalı en iyisi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Eve de geliyor musunuz fala, hizmetiniz çok iyi, İSO 9001 almak lazım size, hatta Avrupaya açılmalı en iyisi Bu konuda tutundurma faliyetlerimizi henüz geliştiremedik, hala sponsor arıyoruz Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Sponsor işi kolay, bundan sonra para sıkıntısı olmayacak, parayı çocukla yolladım, yalnız dikkat edin paraları uçak yapıp camdan atmasın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Sponsor işi kolay, bundan sonra para sıkıntısı olmayacak, parayı çocukla yolladım, yalnız dikkat edin paraları uçak yapıp camdan atmasın ya ben bir süre olmayacam sanırım minik bir tatile gidiyim şöyle ee gelince fallara kaldığımız yerden devam ederiz tabiki Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 buyrun efenım =9 hemde 30 gram Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 buyrun efenım =9 hemde 30 gram oleyyy Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Ayrılık acısıyla ağlardı hüznün içinde yüzen deniz kızı her gece… Tahammül edilmez bir yokluktu avuçlarındaki titreme. Hasretli gözyaşlarıyla engin denizlere açılırdı gerçeklere meydan okuyarak. Cesur yüreği ile kucaklardı denizin hırçın dalgalarını. Bakışları; suskun bir güz güneşi, her gülümseyişi; bin yıllık figan olurdu yıldızsız gecelerde, vuslatı bekleyen yüreği biçare… Ayazda kalmış gözbebekleri titrer nemli nemli. Geceye uzattığı saçlarına göz kırpar yıldızlar. Hüzün gözlü deniz kızı gözleri okyanus, gönlü mert bir adamı sever ay ışığında, kırılgan yüreğini şarkılara dayar. Bir yokluktur dudaklarını ıslatan, karanlığı kaplayan düşleri yazılmamış destandır ufuklarda. Sebepsiz değildir hüzünleri… Sevdiğinin adını nakşettiği kanamalı yüreğine gül yüzlü Ay yarenlik eder. Yıldızlar gözünden kıskanırken güzelliğini, şarkılarda Ay düşer denize. Gece sukut edince; uzun saçlarına bir hilal ilişir usulca. Istıraba gark olmuş gönlünün sırrını paylaşır hilalle… Yüreğindeki ateş yaşam sebebidir hüzün gözlü deniz kızının ve O’nsuz her lahza ölüm sebebidir. Sözler yaralar yüreği, kanayan yarınlarını düşlere sarar deniz kızı. Denize akseden yakamozlara gitmelerin uzağında kalmayı haykırır… Kayan her yıldızda kavuşmalara yakın düşmeyi diler. Can-ı ve gönlü ile sever ölümüne… Yürek kanamaları denize karışır şiirce. Darmadağın olmuş düşlerinde hazin bir yanılgı olsa da dertleşir yalnızlığı ile gecenin sonsuzluğu içinde… “Vedalar hep zordur” der yalnızlık. Sevdanın mağlup suretini çiviler hüzün gözlerine. Talihsiz bir yazgıdır kader; sanır ki kalp kalbe karşıdır. Her bir bahane kandırır düşlerini, dalgalı gecelerde yolculuk eder dudağında buruk bir gülümsemeyle. Ateşe verdiği yürek yangını izlerken uzaktan, yokluğun gölgesinde yaşatır sevdasını gönlü mert deniz kızı. Gözlerini sımsıkı bağlar özlem, hasret yüreğini dağlar. Gözyaşına gömerken yüreğini hem uzak hem yakın olan bir sevdanın suretidir kıyıya vuran. “Kaçmak çözüm müdür ?” der yalnızlık. Bir sonbahar edasıyla başını önüne eğer “evet” anlamında sukut eder deniz kızı. “Öyleyse tut elimi” der efkar dolu gönlüyle sadık dostu. Ucu yanmış yüreğine özlemleri katarak verir elini yalnızlığa. Sitemsiz çözer yüreğinin kelepçelerini, dizlerinde uyutur ziyan edilmiş gençliğini. Yanağından süzülürken kanlı yaşlar, saçlarına kırmızı bir gül takar rüzgar. Koynuna bir mor menekşe bırakır usulca sevdiğinden yadigar. Ve bahtında bir papatya falıdır sevmeler ki yokluğa aşinadır yüreği… Yalnızlık ve deniz kızı… Yapayalnız bir kumsala giderler birlikte… Hırçın dalgalar yoktur artık, yakamozlar denize akseden yıldızlar kadar uzaktır. Tüm mutlulukların uzağındadır deniz kızı, terkedilmiş boş bir hayatı seçerken hasretin gülleri açar avuçlarında. Tadılmayan bir sevdayı saklarken gözyaşına Bir şiir daha ekler umuduna. Payına düşen yalnızlıkla; Yokluğa alışan, hüsrana karışan, Bahar çiçekleriyle bezenmiş gamzeleriyle Çöllere sürgün bir deniz kızıdır sevda. Düşlerinde gökyüzü mavidir, Oysa her dem’den uzak yalnızlık, simsiyah. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Kahve yaptım diyosun; hani nerde? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 şekerim kahve içmeye geldim ama bu sefer şekersiz olsun Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 deniz kızı hadi gel cinlerimizi yiyelim Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2009 Bak yaptım sana bi kahve ama fal isterim Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 önce bir yorgunluk kahvesi ikram edeyim deniz kızı Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 vee ardından nefis cinler Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 canım istediiii... bi tanesini götüreyim ben Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Deniz kızı senin cinleri götürüyorlar haberin olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.