Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bence her yerde sigara içilen bi bölüm olmalı..bencede çok abartılı.

saçma falan filan.. içmeyenlere saygımız sonsuz ama biz içiyoruz.

bu sekilde bize sigarayı bıraktırabilirlermi sanıyorlar hayır aksine daha

çok içmek isticez :D

yasaklar çinenmek içindir hesabı :D

kötü olacak :(

Gönderi tarihi:
bence her yerde sigara içilen bi bölüm olmalı..bencede çok abartılı.

saçma falan filan.. içmeyenlere saygımız sonsuz ama biz içiyoruz.

bu sekilde bize sigarayı bıraktırabilirlermi sanıyorlar hayır aksine daha

çok içmek isticez :D

yasaklar çinenmek içindir hesabı :D

kötü olacak :(

:) Boşuna dememişler haklısın yasaklar çiğnenmek içindir ... :devil:

Gönderi tarihi:

Güzel bir yasa (kanun) teklifi......,,,

Benimde bu konu hakkında diyeceklerim arkadaşlar şunlar.........,,,,

Bilinçle alakası var,yasak olmadan bedeninize zararlı olan şeyi iradenize sahip olarak siz yasaklayın....!

Kimse zevki için doğayı kirletemez....!

Kimse zevk için doğadaki karbon oranını artırıp bir çok canlı türünün yok olmasına sebep olamaz.....!

Kimse zevk için küresel ısınmaya katkıda bulunup insanların yaşama alanlarını mahvedemez....!

Afrikadaki çocuklar susuzluktan salgınla boğuşurken, her gün bir sürü çocuk ölürken; sigaraya bir yılda ayırdığı parayla belki bir iki çocuk kurtulabilecekken kimse zevk için o parayı sigaraya veremez......!

Kimse zevk için toplumda kötü kokup başkalarını rahatsız edemez......!

Kimse zevk için ortamdaki oksijen oranını azaltıp sigaranın zehirli dumanıyla doldurarak diğer insanların temiz hava hakkına tecavüz edemez.....!

Daha da saymamı isterseniz sayarım.......!

Bu bilinçle ve iradenizle alakalı...!

Kapalı yerlerde sigara içmeme yasağına gelince evet buna uymayan birçok insanlar var.

amma bu kimseye o kurala uymama özgürlüğü vermez ve kuralın gereksizliğini doğrulamaz.

Hiçbir kimse başkalarının zevki için...Özgürlüklerinin sınırlandırılmasına izin verdirmesin.....,,,

Sigaranın tek zararı içenin kendisine olsaydı sorun olmazdı.....ama insanın özgürlükleri başkasına zarar vermeye başladığı noktada durur, durmalı da.....!

Gönderi tarihi:

içkide zarar kişinin kendi bünyesinedir..yasaklanmasına gerek yoktur :D

ama sigara da etrafınada zarar veriyor..

bende pasif bir içiçi olarak yasaklanması taraftarıyım...

büyük cezalar uygulansın hemde..ülkeden bile kovulma cezası olabilir :w00t:

Gönderi tarihi:

:clover: Aslinda kovmakda yetmez ya!

Gönderi tarihi:

Filan tarihte filan gavur memleketine gezmeye gitmiştim.

Atatürk Havalimanı'ndaki gaz odasında tüttürdük son sigaramızı.

Bindik makineye, hostes ablam "Abi içme be" dedi. E dedim, doldur bari şarabımızı bu yol böyle bitmez.

İndik makineden, pasaport kuyruğu ki sorma sen, emekli aylığı kuyruğu halt etmiş. Babam iki fırt çekeyim, yokkkk olmaz dedi gavur kardeşim. Soktuk cebimize paketi. Yabancıyız ya, eziğiz. Eyvallah.

Çıkışta otobüsümüz gelmiş, delikanlı şöfer ve muavini buyurdu : "Abi yasak!"

Ona da tamam dedik, geldik otele.

Otelde tellendirmek için kül tablası dedektörü lazım. Sorduk: "Yok Abi, sadece sana değil, herkese yasak"

Eh tamam bea. Dellendim ama, içimden kuruyorum.

Dedim "ben de bu akşam bara-diskoya gidip öttürmez miyim leeeyn"

Cıkkksss, olmadı. O cümleyi kurmadan önce gözümüzde süper insan olan barmaid'imiz, "ooo meeeen itiz forbiddin kant yu siiii" bidi bidi vidi vidi ettiğinde gözümde birden Kahtalı Mıçı formatına dönüştü.

Ney ki beni anlatmak istediğim?

Şudur sevgili okur;

Öyle ya da böyle sana birisi bunu yasakladığında içmeyebiliyorsun. 6 günde 3 paketi zor bitirdim. Normalde 12 olması lazımken.

Olsun, yasaklansın. Ben razıyım, razı olduğum anları-günleri yaşadım.

Hepsi insanların sağlığı için...

Gönderi tarihi:

Valla memleketimden beni kimse süremez bırakıveririm biter gider ama bırakmadan sen beni bi

US'ye yolla Spicesim :P

Kuzenlerimi görürümmm,Deepblue'yu, sonraaaa :islik:

Gönderi tarihi:
Valla memleketimden beni kimse süremez bırakıveririm biter gider ama bırakmadan sen beni bi

US'ye yolla Spicesim :P

Kuzenlerimi görürümmm,Deepblue'yu, sonraaaa :islik:

olamaz Radyacım.. :P

bence bırak.. :D yok olmadı başka ülke seçmek istersen önce şunu oku ona göre yer seç.. ;):)

http://www.ntv.com.tr/news/431436.asp

admine bir sor osiriste sigara içiliyormuymuş.. :lol:

Gönderi tarihi:
olamaz Radyacım.. :P

bence bırak.. :D yok olmadı başka ülke seçmek istersen önce şunu oku ona göre yer seç.. ;):)

http://www.ntv.com.tr/news/431436.asp

istersen bir sor admine osiriste sigara içiliyormuymuş.. :lol:

:blink::yuvarlan:

Ben zaten hiç tiryaki değilim ki,6-7 tane en fazlası,onu da bırakıcaz demek B)

Gönderi tarihi:
Güzel bir yasa (kanun) teklifi......,,,

Benimde bu konu hakkında diyeceklerim arkadaşlar şunlar.........,,,,

Bilinçle alakası var,yasak olmadan bedeninize zararlı olan şeyi iradenize sahip olarak siz yasaklayın....!

Kimse zevki için doğayı kirletemez....!

Kimse zevk için doğadaki karbon oranını artırıp bir çok canlı türünün yok olmasına sebep olamaz.....!

Kimse zevk için küresel ısınmaya katkıda bulunup insanların yaşama alanlarını mahvedemez....!

Afrikadaki çocuklar susuzluktan salgınla boğuşurken, her gün bir sürü çocuk ölürken; sigaraya bir yılda ayırdığı parayla belki bir iki çocuk kurtulabilecekken kimse zevk için o parayı sigaraya veremez......!

Kimse zevk için toplumda kötü kokup başkalarını rahatsız edemez......!

Kimse zevk için ortamdaki oksijen oranını azaltıp sigaranın zehirli dumanıyla doldurarak diğer insanların temiz hava hakkına tecavüz edemez.....!

Daha da saymamı isterseniz sayarım.......!

Bu bilinçle ve iradenizle alakalı...!

Kapalı yerlerde sigara içmeme yasağına gelince evet buna uymayan birçok insanlar var.

amma bu kimseye o kurala uymama özgürlüğü vermez ve kuralın gereksizliğini doğrulamaz.

Hiçbir kimse başkalarının zevki için...Özgürlüklerinin sınırlandırılmasına izin verdirmesin.....,,,

Sigaranın tek zararı içenin kendisine olsaydı sorun olmazdı.....ama insanın özgürlükleri başkasına zarar vermeye başladığı noktada durur, durmalı da.....!

İyi peki çok güzel bu söyledikleriniz ama sigaraya gelinceye kadar daha neler var mücadele etmemiz gereken ve bence bunların içerisinde en masumu sigara...

Ben bu yasağı bir sigara içicisi olarak hem destekliyorum hemde desteklemiyorum..

Sigara alkolden daha kötü bir alışkanlıkmı bu yasakların 1/10 alkol için uygulanmıyor madem insan sağlığını göz önünde bulundurarak alınan bir karar o zaman diğer kötü alışkanlıklar içinde uygulamaya konulmalı..

Tamam yasak yasakta ne bu böyle camii avlusu ve hastane bahçesi dışında her yerde yasak..

Hayatı boyunca camii kapısından içeri girmemiş olanlar bu vesile ile girecekler "gel bir camii avlusu yada hastane bahçesine gidip sigara içelim" muhabbete bak... -_-

Bu durumda ben bu ülkede daha fazla kalamam artık Küba'ya yerleşicem :D

Gönderi tarihi:

şimdi bu yasak sağlığımız düşünüldüğü için mi geliyor? Birsürü fabrikalar kapansın,binlerce kişi işsiz kalsın,herkesin tüm dünyası allak bullak olsun,psikoloji - O olsun,yani sen insanların hayatını kolaylaştıracak hiçbişi yapma,sonra da ya sizin sağlığınız için getiriyoruz bu yasağı densin...Bu benim özel zevkim,bile bile içiyorum kimene?..İyi o halde evde içmemizi de yasaklasınlar....

aaaa ayrıca kimse beni ve benim gibi düşünenleri bilinçsiz olmakla suçlayamaz..bu tercihdir yani..sizene belki ben böyle intihar ediyorum. :angry:

Gönderi tarihi:

sen rahat ol gün ışığı bende aynı sen gibi düşünüyorum tek değilsin :clover:

demokrasiden dem vuran insanlar, çevreciyim diye takılan tipler sorsalar hepsi deodorant parfüm kullanmıyor mu ?

yada evde ki ikinci tv ne bileyim kullandığı herhangi bir şeyi kullanırken doğayı ne kadar düşünüyor da karbon fazlalaşıyor diye çıkıpta ahkam kesebiliyor.. bende bu ülkede ve dünyada yaşıyorum ve bu yasayı çok saçma buluyorum ve de sigara içmekten büyük haz duyuyorum.

ayrıca bu yasa kimsenin sağlığı ile alakalı değil hem bir para tuzağı ve de gündemin gereksiz yere değiştirilmesidir.

Gönderi tarihi:

bir sigara içicisi olarak ben kardeşim gibi düşünmüyorum... egzorsist bence yasaklanmalı çünkü sigara çevremizide etkiliyor özellikle içmeyenleri, çocukları... ve bizim gibi gelişmekte olan (hatta gelişmesi durmuş olan) 3. dünya ülkelerinde sigara içme oranı çok yüksek ve bu gelişmişlik ve bilinçlenme ile çok alakalı...

keşke içmeseydim, keşke bırakabilsem... kendimi iyi hissetmiyorum vicdanen rahat değilim... ama ne yazık ki bağımlılık yapar bu meret...

ancak yasaklanma ile değilde bilinçlenme ile önüne geçilebilir bunun... çok sigara içiyoruz... ve içtiğimiz sigaranın çoğu Amerikan yapımı... hem kendimizi, hem çevremizi zehirliyoruz hem birileri para kazanıyor... yasağında değilimde bu işin çok yönlü değerlendirmesini yaptığımda içilmemesinden yana olduğumu biliyorum...

kansere yakalanma oranımız ne kadar yükseldi... bize sigara satıyorlar, alıp içiyoruz, üzerine yazıyorlar sigara öldürür, tınlamıyoruz... sonra kanser oluyoruz, tedavi olmak için yine Amerika'dan kanser ilaçları ithal ediyoruz... pek akıllı işi olmuyor... :P

yasağı destekliyorum... keşke bir işe yarasa ama Türkiye'de trafik kazalarından ölen insanlarda sigara içenler kadar fazla ama yasalar ne kadar uygulanıyor o tartışılır... YASAK TANIMAZ BİR MİLLET OLDUĞUMU İÇİN BU YASANIN Bİ İŞE YARAYACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM... ünlü bir söz vardı ya, Uğur Dündar'ın programında gizli kamerada ki travesti müşterisine hiv virüsü taşıdığını söylüyordu, adam: "atın ölümü arpadan olsun, bize bişey olmaz" demişti... :P millet olarak biz hep böyleyiz ne kural tanırız, ne yasak, ne hastalıktan korkarız, ne ölümden.... bize bişey olmaz... :D

Gönderi tarihi:

olsun demokrasi bunun getirisi bence abla, adamlar vergilerini ödedimi adam bile öldürürken ben bu verdiğin 3. dünya ülkeleri örneğini kabul etmiyorum.. ben içmeyenlere saygı duyuyorum onlarda bana duysun.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.