Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 admin süpersin ya sana test yollarım ben artık çok saol ya bu akşamın en mutlu haberi bu oldu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Anket anket olmamış ki nasıl cevaplanacak bu ? Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Anket anket olmamış ki nasıl cevaplanacak bu ? bende bilmiyomki admin yaptı Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 ben de cevaplamak istedim fakat olmadı,bilgi lütfen Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Yazar Admin Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Ok duzelltim kolay gelsin... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Cevapladım fakat özgüven sonucunu göremedim Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 evet bende .. özgüvenim sarsıldı beni hiçe sayıyor Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Cevapladım ama sonuç görmeme gerek yok.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 bi yerde hep bi eksik çıkıyo ya Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Yazar Admin Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 yeni şekli nasıl bir bakın bakalım daha geliştirilecek... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Teşekkür ederiz,bu defa istediğimiz gibi oldu ve sonuçları görebildik.Özgüvenim tam çıktı,sürpriz olmadı benim için Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 test ıyıydı tesekkurler Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 test ıyıydı tesekkurler yeni testler yolda en kısa zamanda yayınlanacak hazırlıyoruz arkadaşlar ilginiz için tşkler Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 özgüven eksikliği varmışş Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 özgüven eksikliği varmışş düzelir düzelir en kısa zamanda (: Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 bunda gectik.... özgüvenimiz tam Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 geçtim testi.. hmm... (= evet zaten kendime güveniyorum... test de doğru çıktı.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 özgüven sorunum varmış hiç sanmam Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Tammış ama %61le geçtik yani Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 %77 ile geçtim kendimi güvensiz sanıyordum ama buradaki sorularda hepten paranoyaklık var gibi geldi bana Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Ben bu Larsie'ye güvenmiyorum arkadaş! Ajan olabilir Kendime de güvenmiyorum zaten, kendim kendime borç para vermem yani Alıntı
Φ PufLand Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2010 %83 ile özgüvenim tammış Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2010 %66 güven tam demiş.Ama güven testinde geçemeyen şıklara değenmeden geçemeyeceğim. ucuz bir üründe hata varsa götürmeyip kullanmayı tercih ediyorum,evet,çünkü alırken çok iyi bir gözlemci ve tam defo uzmanıyımdır denilebilir.Eğer aldığım bir giysi gurubu ise ufak bir sökük ufak bir defoyu bazen bilerek görmezden gelir ve kendim onarırım.Ama elektronik bişeyse belki aldığım yere geri götürebilirim. Dolabım eski püskü giysi ile doluymuş,neden güven eksikliği olsun.İlla modaya uymak bence bir güven eksikliğidir.Giysimde sıkıntı yoksa, hala benim zevkime hitap ediyorsa,leke zedelenme yoksa niye kullanmayayım.Sürekli yeni bir moda takip etmek bir tüketici hastalığı ve güvensizlik değil midir?Boşuna bir tüketim alışkanlığının dünyaya verdiği zararın farkında olmak ve elimdekini sonuna kadar kullanmaya çalışıp, gereksiz olan hiç bir ürünü şekli modeli farklı ve cazip diye almamak bir dünya sorumluluğumuz değil midir? Falanca bilmediğim bir ülkeye yalnız gitmeyi istememek içinde bulunduğumuz dünya koşullarında bir gereklilik değil midir? Hele hele bir bayan olarak örneğin gideceğim ülke afganistan ise korkmak ve koşullarını bilen bir insanı yanımda istemek insan olarak haklı bir tepki değil midir? İstenildiği kadar özgüven problemi algılansın, ben aşk denilen yanar döner geçer halin davranışla yaşatılmasından,sözün anlamsızlığından yanayım.Sözlere alıştırılmış toplumumuzda davranışta göremediğimiz bir hali ilan etsek ne etmesek ne.Aşk vücuttan taşan duygudur.Hislerden davranışa aktarılır.Söze değil,bakışa yansır,iliklere işler.Niye ilan edeyim ki davranışım karşımdakine anlatamamışsa... Alıntı
Φ odeon Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2010 güzel bi test olmuş Özgüvenim tammış Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.