Φ yesilsu Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 sol kolumda (bileğimde) bi şişlik oluyo ve inanılmaz çok ağrıyo. doktora gittim ameliyatla alabilirim 15 20 dakika sürmez dedi. ama ben çok korkuyorum gidemiyorum tekrar gün geçtikçe felaket ağrıyo.. iyneden korkuyorum kolumu uyuşturcaklarya ben o zaman korkudan bayılırım.. ne yapmalıyım nasıl gidip aldırcam bu kolumdaki şeyi ya.. biraz destek olun noluyyy Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Cnm öncelikle çok geçmiş olsun... İğneden korktuğu için bayılma evladım zati bayılman için iğne yapıyorlar Sağlık ihmale gelmez eğer doktorun ameliyat kararı verdiyse bir an önce olmalısın bana kalırsa bu ağrılardan ancak o şekilde kurtulabilirsin ... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Çok geçmiş olsun Yeşilsu.. bir cesaretle git ve tedavi ol..bu sıkıntıyla yaşamaktan iyidir..hem bak kısacık bir işlemmiş ne var bunda korkacak..cesaretli ol biraz..korktuğuna değmediğini anlıycaksın.. Şimdiden geçmiş olsun canım.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 gece abla beni uyutarak yapsalar neyse ama sadece kolumu uyutcaklar, şey uyuşturcaklar diloş bi hışımla girsem hastaneye kaçmam nasıl olur bilmiyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Lokal anesteszi yapacaklar dimekki ( bak ne kadar ilgiliyim tıpla ) Cnm bundan korkmana gerek yok,al mp 3 ünü tak kulağına başka şeyler düşün ve kurtul bu ağrıdan ok Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 teşekkür ederim... ama apla korkuyom bennn çaresi yok ondan cızdıracam Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Doktora korktuğunu söyle ve cesaret iğnesi iste zaten iğneden korkuyorum deme inan bana dünyayı umursamıycaksın değil bileğini gövdenin yarısını kesseler sırıtarak izlersin.. Tecrübeyle sabittir. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Helyum gası verseler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 eskiden iğneden bende çok korkardım ama ne yazık ki iğneli ilaçlar kullanmak zorunda kaldım ağrı ile kıyaslandığında iğnenin acısı sinek ısırığı gibi kalıyor bunu düşün atlatırsın... geçen sene bir bel ağrısına yakalandım ama ağrı beni öldürüyordu 10 tane iğne verdi doktor iğnelerin acısı o kadar hafif kaldı ki, ağrımın yanında valla yendim o korkuyu bu sayede... şimdi iğne benden korkuyor yeşilsu acını düşün ve kendini motive et geçmiş olsun... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 sol kolumda (bileğimde) bi şişlik oluyo ve inanılmaz çok ağrıyo.doktora gittim ameliyatla alabilirim 15 20 dakika sürmez dedi. ama ben çok korkuyorum gidemiyorum tekrar gün geçtikçe felaket ağrıyo.. iyneden korkuyorum kolumu uyuşturcaklarya ben o zaman korkudan bayılırım.. ne yapmalıyım nasıl gidip aldırcam bu kolumdaki şeyi ya.. biraz destek olun noluyyy Yeşilsu; Rahatsızlığın anladığım kadarıyla dökerva (Okunuşunu yazdım)..Ameliyattan önce,ilaçla tedavi yoluna gidilmediyse başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim..Zira ilaç tedavisi ve bilek ateli sayesinde 5-6 haftalık bir dönemde tedavisi mümkün..Ha o zaman da şikayetlerin geçmez,devam ederse ameliyatta korktuğun kadar bişi değil..Koltuk altından uyuşturarak küçük bir operasyonla halledilir..(adının ameliyat olmasına bakma.. ) Rahatsızlığına iyi gelecek birkaç tavsiye de vereyim: *Kısaca tendon kılıfında oluşan mikropsuz iltihap ağrıya sebep oluyor..Elini aşağıda tutarsan,kan basıncı yüzünden ağrın artar..Bu yüzden mümkünse kolunu askıya alarak yukarıda tutmaya çalış..Bu ağrını bir nebze geçirir.. *Sol kolunu ve elini kullanmamaya gayret et..Ne kadar hareket ettirirsen okadara artar şikayetlerin.. *Kesinlikle bir bilek ateli alarak,bileğini hareketsiz hale getir ve kesinlikle çıkarma (Uyku hariç) Ben doktor değilim,bunlar sadece tecrübelerime dayanan bilgidir..Ama ameliyat sözünü rahatça kullanan doktorlara sıcak bakmam..Sonuçta ilaçla tedavi edilebiliyorsa,endikasyonlarla karşılaşabileceğin operasyonu enson çare olarak görmelisin.. Geçmiş olsun.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 yeşilsu canım çok geçmiş olsun.... bence iğne korkunu yen ve ameliyatını ol...ama daha öncedende başka doktorlara da danış tek çare buysa ol ve kurtul canım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Ben helyum gasında ısrarlıyım Yeşilsu sağlık ihmale gelmes güselim,ömür boyu ağrı çekip pişman olacağına bir anlık ağrıya katlan ve kurtul Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Yeşilsu; Rahatsızlığın anladığım kadarıyla dökerva (Okunuşunu yazdım)..Ameliyattan önce,ilaçla tedavi yoluna gidilmediyse başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim..Zira ilaç tedavisi ve bilek ateli sayesinde 5-6 haftalık bir dönemde tedavisi mümkün..Ha o zaman da şikayetlerin geçmez,devam ederse ameliyatta korktuğun kadar bişi değil..Koltuk altından uyuşturarak küçük bir operasyonla halledilir..(adının ameliyat olmasına bakma.. ) Rahatsızlığına iyi gelecek birkaç tavsiye de vereyim: *Kısaca tendon kılıfında oluşan mikropsuz iltihap ağrıya sebep oluyor..Elini aşağıda tutarsan,kan basıncı yüzünden ağrın artar..Bu yüzden mümkünse kolunu askıya alarak yukarıda tutmaya çalış..Bu ağrını bir nebze geçirir.. *Sol kolunu ve elini kullanmamaya gayret et..Ne kadar hareket ettirirsen okadara artar şikayetlerin.. *Kesinlikle bir bilek ateli alarak,bileğini h areketsiz hale getir ve kesinlikle çıkarma (Uyku hariç) Ben doktor değilim,bunlar sadece tecrübelerime dayanan bilgidir..Ama ameliyat sözünü rahatça kullanan doktorlara sıcak bakmam..Sonuçta ilaçla tedavi edilebiliyorsa,endikasyonlarla karşılaşabileceğin operasyonu enson çare olarak görmelisin.. Geçmiş olsun.. teşekkür ederim tavsiyelerini denicem kolumu askıya nasıl alım mecbur pc kullanıyorum ama bileğimi sarabilirim evet yeşilsu canım çok geçmiş olsun.... bence iğne korkunu yen ve ameliyatını ol...ama daha öncedende başka doktorlara da danış tek çare buysa ol ve kurtul canım saol zeynepcim koskoca hortumu burnumdan mideme kadar sokarlarken hiç böle korkmadım eee can havli Ben helyum gasında ısrarlıyım helyum gazımı o ne işe yarıcak ablacım Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Çok iyi beee...ayrıca bedava mı...???? Alıntı
Φ JuroN Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 yeşilsu, Sakın ha sakın sağlığını tehlikeye atıcak şeyler yapma..... Ameliyattanda korkma...gözünü kapatip acincaya kadar bitiyo:D Acı duymassın merak etme.. ignedende korkmana gerek yok:)Birak igne senden korksun :D:D Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 geçmiş olsun yeşilsu lütfen sağlıgını ihmal etme . saglıgımız yerinde oldugu zaman hayat güzelleşiyor bizim icin, acı çekerken canın yanarken nasıl güzel olabilir , bir tat verebilir mi ? lütfen dikat et ve ihmal etme ... saglıklı günler Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 teşekkür ederim arkadaşlar ama iyne benden korkmuyo ve ben hala gitmedim hastaneye Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 ee kızacaz ama yeşilsu lütfen git agrıyı cekmek bu şeklide yaşamak daha mı iyi Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Guven kendine...Ve igneden korkma o senden korksun... Ben ufakken sarilik gecirmistimde 50 gun boyunca igne yiye yiye bagimli hale gelmistim Inan hic acimayacak...Hatta uyusturuyorlar ya birsey hissetmiyorsun....Kolunu kesseler acimaz Alıntı
Φ JuroN Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Inan hic acimayacak...Hatta uyusturuyorlar ya birsey hissetmiyorsun....Kolunu kesseler acimaz ehu ehu... sahsen ben bile bunu duyduktan sonra olmam ya keserlerse ? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Senin için neyin doğru olduğunu ben bilemem ama taurus abimin söyledikleri çok mantıklı geldi bana! Şunu da ekliyeyim ben de ameliyat oldum inan korkulacak hiç birşey yok... br şey hissetmiyorsun zaten! İçinde düşündükçe büyür o şimdi Sen pozitif düşün! ! Acil şifalar dilerim canım Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 sol kolumda (bileğimde) bi şişlik oluyo ve inanılmaz çok ağrıyo.doktora gittim ameliyatla alabilirim 15 20 dakika sürmez dedi. ama ben çok korkuyorum gidemiyorum tekrar gün geçtikçe felaket ağrıyo.. iyneden korkuyorum kolumu uyuşturcaklarya ben o zaman korkudan bayılırım.. ne yapmalıyım nasıl gidip aldırcam bu kolumdaki şeyi ya.. biraz destek olun noluyyy --küçük bi çizik atacak bişe olmaz..neki sendeki..benim üzerimden kamyon geçtide (yani kafamdan tekerlee) valla doktora bilem değil etrafın zorlamasıyla orta sınıf bi sınıkçıya gitmiştim..oda bana zenecefil otuyla kantron yağını karıştırıp vermiş..hergün sabah güneş doğmadan ayana sürecen demişti bu ilacı..alla alla kafamdan geçen tekerlee mi yanam yoksa şu orta sınıf sınıkçıya mı..ölece kalakalmıştım..sonrasını anlatmıyiim..balkonda neyimsindir gülecem diye aşşa falan düşen..iştee ölee Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 ya gidicemde bu aralar patronumla aram iyi deil adam izin vermiyooo dövimmi onu kafandan geçiyosa neden ayağına sürdün onu anlamadım geçmiş olsun figarro Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 işte o ortta sınıf sınıkçıya yanışımda oydu..kafamdan geçti tekerlek ayama niee süreyim..? .. ya hiç sorma sonna tartışamaya başladık sınıkçıynan..gürültüye muhtarda geldi..adam ne olduunu anlamadan ara dayanı da yedi..daaada sonrasında kendimi mahallenin karakolunda buldum..komser sordu..olum anlat nolduu..neydii adisee diyee..iştee o an..o an yeşilsu öle bi gülme tuttu ki benii..sesimle sanki zeus un şimşekleri ortalıkta çakar gibiydi..sonrasını annatmıyiim..ıcık acıklıı --saol..sanada geçmiş olsun.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.