Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 deniz kızı ben dedimdi sana biz yiyici, içiciyiz, satmak yok... korkma be yaaa.. Aman deep blue iyi ki de varsın, yoksa bu kız ortalığı velveleye verecekmiş ADMİN BEYLER VE ADMİN HANIMLARRRR, BİZ İÇİCİYİK İÇİCİ SATMAK YOK KATİYYEN BİZ BUNLARI İÇİYORUZ, SATMIYORUZ YOK ÖYLE BİŞİ EĞİTİM ŞART TABİİİ Geldin mi.Sesini duyduguma sevindim. Kimse duymasin da bende yalniz kalinca panikledim aslinda. Oyle Admin`ciklere kafa tuttum ama gelde bana sor.biz iciyoz onlari demi gloria hem icince gozlerimizde ole olmuyo demi. Egitim sart ..dogru soyluyon da .......hangi egitim sisteminde .... demi canim . Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Korkma, ben burdayım, korurum seni, merak etme Evet biz onları içiyoruz, o kadarrrrr... Adminler de içiyorlar, içmiyorlar mı? varmıymış hayatında hiç Greyfurt suyu içmeyen dimi? Güzelim Greyfurt sularını içiyoz diye kimse bize kızamaz Eğitim sistemine gelince benim bildiğim en iyi eğitim sistemi tabii ki Türkiye'de; Dünyanın en iyi sağlık sistemi, en iyi eğitim sistemi ve hatta en iyi sosyal güvenlik sistemi Türkiye'de! Gelecek kaygısı olmayan huzurlu gençler var burada... Dünyanın en mutlu, en gelişmiş, en zengin ülkesi burası... O nedenle tabii ki Türkiye... Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Korkma, ben burdayım, korurum seni, merak etme Evet biz onları içiyoruz, o kadarrrrr... Adminler de içiyorlar, içmiyorlar mı? varmıymış hayatında hiç Greyfurt suyu içmeyen dimi? Güzelim Greyfurt sularını içiyoz diye kimse bize kızamaz Eğitim sistemine gelince benim bildiğim en iyi eğitim sistemi tabii ki Türkiye'de; Dünyanın en iyi sağlık sistemi, en iyi eğitim sistemi ve hatta en iyi sosyal güvenlik sistemi Türkiye'de! Gelecek kaygısı olmayan huzurlu gençler var burada... Dünyanın en mutlu, en gelişmiş, en zengin ülkesi burası... O nedenle tabii ki Türkiye... Senin yardima gereksinimin var gibi geldi bana. Basina sert birseyle vurmus olamazlar degil mi. Bunlari benim gloriam soyluyor olamaz. Sen greyfurt suyundan fazla mi kacirdin , yoksa adminler bisey mi yaptilar sana . Dunyanin en leri ve biz...... Sen siteyle karistiriyor olmayasin gloriam Turkiye yi. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Senin yardima gereksinimin var gibi geldi bana. Basina sert birseyle vurmus olamazlar degil mi. Bunlari benim gloriam soyluyor olamaz. Sen greyfurt suyundan fazla mi kacirdin , yoksa adminler bisey mi yaptilar sana . Dunyanin en leri ve biz...... Sen siteyle karistiriyor olmayasin gloriam Turkiye yi. ben geldim projemi ihmal ettim bir iki gün ama burdayım artık ve son hızda devam ediyoruz biz bikere durmak yok ben satışlara ayy yanlış oldu icmeye başladım bile bugün gloriamm ve sana ihtiyacım var gibi Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 ben geldim projemi ihmal ettim bir iki gün ama burdayım artık ve son hızda devam ediyoruz biz bikere durmak yok ben satışlara ayy yanlış oldu icmeye başladım bile bugün gloriamm ve sana ihtiyacım var gibi Ben bos durmadim sıktım zaten .Sen ne istiyosan soyle canim hemen yaparim ben. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Ben bos durmadim sıktım zaten .Sen ne istiyosan soyle canim hemen yaparim ben. günaydın canım dün gece biraz böyle duygusal ve suclu hissetmiştim kendimi ama bugün iyiyyim tşkler ama sana ve gloriama hep ihtiyacım var biliyosun daha bitmesi gereken bir projemiz var Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 günaydın canım dün gece biraz böyle duygusal ve suclu hissetmiştim kendimi ama bugün iyiyyim tşkler ama sana ve gloriama hep ihtiyacım var biliyosun daha bitmesi gereken bir projemiz var Oyle hissetmene gerek yok.Korku bazen insana istemedigi seyler yaptiriyor .Ama onemli degil demi biz dostuz. Ise devam. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Oyle hissetmene gerek yok.Korku bazen insana istemedigi seyler yaptiriyor .Ama onemli degil demi biz dostuz. Ise devam. kesinlikle dostuz korku degil de fazla güvenmek sanırım bazeni insanı hayal kırıklıgına ugratıyor Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 kesinlikle dostuz korku degil de fazla güvenmek sanırım bazeni insanı hayal kırıklıgına ugratıyor Biz isimize bakalim .Hersey yolunda nasil olsa. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Biz isimize bakalim .Hersey yolunda nasil olsa. hep iş hep iş nereye kadar patron yokken mola versek olmaz mı Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 hep iş hep iş nereye kadar patron yokken mola versek olmaz mı Tamam birak gitsin. Artik bir sure calismaya ara veriyoruz. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Tamam birak gitsin. Artik bir sure calismaya ara veriyoruz. ohhh cokk sevindim icicek bişiyler buluyum ben ikimize en iyisi Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 bu sana Aman calismama dusunceside eslik edince bu icecek cok guzel oldu gercekten. Sagol canim.ooooooooooohhhhhhhhhh Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 aifyet olsunnn canımm ne demek kacamaklar güzel oluyor arada patron da yok nasıl olsa Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 aifyet olsunnn canımm ne demek kacamaklar güzel oluyor arada patron da yok nasıl olsa Bak keyfim yerine geldi... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 evde kimse var mı ben geldim vee sana ne getirdim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Sıradan arkadaş sizi hiç ağlarken görmemiştir! Gerçek arkadaş size üzerinde ağlayabileceğiniz bir omuz verir... Sıradan arkadaş anne-babanızın adını bilmez! Gerçek arkadaş onların isimlerini adres defterinyazmıştır... Sıradan arkadaş verdiğiniz partiye bir şişe şarap getirir! Gerçek arkadaş partiye erken gelip hazırlıklara yardım eder ve parti bitince etrafı toplamanıza yardım etmek için kalır... Sıradan arkadaş, tam o yattıktan sonra aradınız diye sitem eder! Gerçek arkadaş, neden bu saate kadar aramadığınızı merak eder... Sıradan arkadaş problemlerinizi dinlemek ister! Gerçek arkadaş problemlerinizi çözmek ister... Sıradan arkadaş romantik ilişkilerinizin geçmişini öğrenmek ister! Gerçek arkadaş, bu konuda onun bilmediğini sandığınız herşeyi sağlar... Sıradan arkadaş evinize geldiğinde misafir gibi davranır! Gerçek arkadaş evinize geldiğinde buzdolabını açıp kendine bir kutu kola alır... Sıradan arkadaş bir tartışma yaşadığınızda arkadaşlığınızın bittiğini düşünür! Gerçek arkadaş ciddi bir olay yaşamadan birbirinize ne ifade ettiğinizin belli olmayacağını düşünür... Sıradan arkadaş her zaman yanında olmanızı bekler! Gerçek arkadaş her zaman yanınızda olmak ister....... Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 .. . Sıradan arkadaş her zaman yanında olmanızı bekler! Gerçek arkadaş her zaman yanınızda olmak ister....... Aman da aman ,benim canim gelmiste ben yokmusum... bak neler birakmis beni nasil mutlu etmis bir bilse...Sen hep guzelliklerle ol emi .. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 yetisemedim yine cok hizlisin arkandan... ... getiriyor, tabi ki yakalayabilirse, bugün hicbirsey yapmayasin anladin sen beni Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 yetisemedim yine cok hizlisin arkandan... getiriyor, tabi ki yakalayabilirse, bugün hicbirsey yapmayasin anladin sen beni Anladim anladim.....yapamadim zaten ...... Ayrica yakaladi beni .......cok tesekkurler canim...... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 ben geldiiimmmm kimse yok mu yoksaa Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 ben geldiiimmmm kimse yok mu yoksaa Neredeydin bakayim sen kac gundur.Meraklandim bak . Ayrica ozlemisimde Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 ben de özledigim için geldim zaten sana minik bir tatil desem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.