Misafir birce Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Istedim ki senin de bir anı defterin olsun... gerci ben fazla birsey yazamam şimdi DeepBlue, yazı hataları vs.. anlarsın sen... fakat Iyi ki tanışmışık, iyi ki karsılaşmışız ve iyi ki varsın DeepBlue Benim icin de herzaman var olacaksin... Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Canim benim , Bu caylak yeni gordu ani defterini. Gorur gormezde kalbim sıkıştı.Neden mi? Uye oldugumda baktim herkezin blogu var .Oraya keyifli seyler yazmislar. Hemen bende bir blog olusturdum. (Cok sey yazacakmisim gibi.) Hala bos . Simdi birde ani defteri, nerden cikti dedim. Ama baktim ki ,bana bu ani defterini acan dunya tatlisi, dost canlisi, seker mi seker biri, nasil kiyarim ben ona dedim. Cok tesekkurler can arkadasim, cok tesekkurler...... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 rahat rahat istedigini, istedigin zaman yazasin diye istedigin resimleri ekleyebilesin diye.. ve tüm arkadaslar ile tanisabilesin diye sevinmene sevindim, sevincin benim sevincim.. mutlulugun benim mutlulugum bu yüzden kendine herzaman dikat et, hep var ol iyi ki varsin DeepBlue Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Cok cok tesekkurler sevgili Birce, Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 DeepBlue ben yoruldum yine senin bura da az dinlenebilirmiyim.. bak kahvemizi de getirdim ..senin olsun .....benim olsun buda olur ya belki gelen olur...kaldirmasin yine, hazir hazir aliversin Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 O üçüncüyü bana koydun biliyorummmm Nasıl sevindim ben bu deftere bilemezsin Birce Eline sağlık Sevgili Deepblue; Fazla söze hacet yok dimi İyiki geldin desem sen anlarsın Ah bide ben bu kadar uykucu olmasam da saatleri denk getirebilsek Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 O üçüncüyü bana koydun biliyorummmm RA_dya, sen benim icimi mi okuyorsun.. ? Gercekten de dogru hem bak denk gelebildik bugün sonun da..ama var ya davulcumuz yine uyuya kaldi Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 RA_dya, sen benim icimi mi okuyorsun.. ? Gercekten de dogru hem bak denk gelebildik bugün sonun da..ama var ya davulcumuz yine uyuya kaldi İnsan arkadaşını tanımazmı birce Benim gibi alarm çalınca saati yatağın altına atıyodur Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 İnsan arkadaşını tanımazmı birce Benim gibi alarm çalınca saati yatağın altına atıyodur saatimizi 3-4 saat sonraya kuralimi ne dersin hem burasi az böyle kalsin , biliyorsun Deepblue daha ( caylak ) <--- burasini sirf sen okuya biliyorsun bulamiyor bu arada da kahvesi tabiki soguyor Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 saatimizi 3-4 saat sonraya kuralimi ne dersin hem burasi az böyle kalsin , biliyorsun Deepblue daha ( caylak ) <--- burasini sirf sen okuya biliyorsun bulamiyor bu arada da kahvesi tabiki soguyor Çok az işim kaldı ondan sonra dediğini yapalım Farkındayım Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 saatimizi 3-4 saat sonraya kuralimi ne dersin hem burasi az böyle kalsin , biliyorsun Deepblue daha ( caylak ) <--- burasini sirf sen okuya biliyorsun bulamiyor bu arada da kahvesi tabiki soguyor geldim kizlar, geldim gelmesine ama, siz gitmissiniz.Kahvemde gercekten sogumus. Bir dahakine sicak iceriz hep beraber. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 yok ben onlari bugün her 10 dakika da bir tazelemisdim gelecegini biliyordum, ama bulacagindan emin degildim bu ara da birsey daha var, onu da istersen buluver Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 yok ben onlari bugün her 10 dakika da bir tazelemisdim gelecegini biliyordum, ama bulacagindan emin degildim bu ara da birsey daha var, onu da istersen buluver Hala ariyorum birce bir turlu bulamadim . Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Hala ariyorum birce bir turlu bulamadim . sen onu coktan buldun:) cok mu yordum seni.. Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Sevgili Spices, Bende senin yeni yilini kutluyor, beklentilerinin gerceklesmesini dilyorum. Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 sen onu coktan buldun:) cok mu yordum seni.. Sevgili Birce, Buldugunun farkinda olmayinca bulmus oluyormuyum. Tamam kabul ediyorum. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Tesekkurler, Bende , yeni yilda beklentilerinizin gerceklesmesi dilegimle diyorum. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 MUTLU YILLAR Sevgili gloria, Yeni gordum ,yanitim gecikti ama dileklerim taze .Bende senin,saglik, mutluluk ,sevgi ve nese dolu bir yili sevdiklerinle birlikte gecirme dilegimle diyorum. Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Sevgili MINEU, Yeni gordum bagisla. Bende senin yeni yildan beklentilerinin gerceklesmesini diliyorum. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 yok yok yok var olmus hemde cok güzel yormadim yine hic seni degilmi... sonrasi icin sana da iyi geceler Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Sen istersinde ben getirmem mi (yemin ederim içim eridi napmalı bilmem ki,şu gurbetlik ne fena yaaa ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.