Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl Gloria harikasın çok güldüm Allah'ta seni güldürsün sen çok yaşa iyimi
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl bende çok güldüm gloria saklamana gerek yok bu bayram kurban bayramı değilmiş koç gribi karpuz kesersiniz artık :D
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl Yazar bende çok güldüm gloria saklamana gerek yok bu bayram kurban bayramı değilmiş koç gribi karpuz kesersiniz artık :D arı kessem
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl arı kessem biz derste incelemk için kesmiştik pek merak edilcek bişey yok
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 17 yıl sırat köprüsünden geçerkende rutine biner geçersin artık... abla hepsi birbirinden komik sağol paylaştığın için....
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 17 yıl Gloria gerçekten hepsi birbirinden güzeldi.. ellerine,emeğine sağlık arkadaşım..
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 17 yıl Bu karikatür 2006 yılı için yapılmış. 31 Aralık 2006 kurban bayramıydı. Ama bunu saklayın 36 sene sonra yine işe yarar.
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 15 yıl tarih boyunca tanrıların kurban isteği hiç bitmemiş.. ortalık kan gölü olmuş,hangi cennet bu kan gölü üzerinde kurulabilir dersiniz?
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2010 14 yıl Aslinda her gelen Kurban bayrami ile Türk ulusu biraz daha kurban edilmektedir. saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.