Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Yorulmaz iyilik meleğimiz,sevgili İlyada'mız neyazık ki bugün babasını kaybetmiş.. Kendisine ve sevdiklerine sabır,sevgili babasına Allah'tan rahmet diliyorum.. Cenneti mekan,yattığı yer nur olsun inşallah.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Hani birsey okur yada duyarsin.. donup kaliriz ya basligi okuyunca öyle oldum biran Allahtan rahmet diliyorum .. Ilyada sana ve tüm yakinlara Allah sabir versin. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır merhuma Allahtan rahmet diliyorum. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 ALLAH rahmet eylesin....Başın sağolsun ablacım.... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..İlyada sana ve yakınlarına allahtan sabır diliyorum.. Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Hastahaneye kaldırıldığı gün konuştuk ablamla.. "Nasıl oldu babacığın?" diye sordum.. "İyi olacak, diyalizden sonra eve alabiliriz belki." dedi.. Bugün tekrar telefonum çaldı, arayan ablamdı.. "Hani o gün 'baban nasıl' diye sordun ya, artık O yok, nasıl olsun ki..?" Tek söyleyebildiği bu oldu.. Allah'tan rahmet dilerim.. Mekanı cennet olsun.. Sizlere sabır vermesi için dua etmek düşer biz kardeşlerine de ablacığım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Allah rahmet eylesin,sabırlar versin sizlere de..Başın sağolsun sevgili İlyada Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Son konuşmamızda yanına gideceğini söylemişti ne söyleyeceğimi bilemiyorum İlyada'cığım melek kalbine Allah sabır versin... Tüm ailene başsağlığı diliyorum... Sevgili babacığının mekanı cennet olsun Allah gani gani rahmet etsin... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Admin Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gerçekten üzüldüm.... Başsağlığı Diliyorum... Saygılar Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Sevgili Ilyada, Seni cok iyi anliyor ve sabir diliyorum. Basin sagolsun. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Bir dost her derde deva değilmidir. Şimdi değil işte Tek yapabildiğim üzüntüsünü paylaşabilmek. Ben bu akşam o kadar çaresiz kaldım ki onunla konuşurken,ne söylesem şuan ki üzüntümü tarif edemem. Ben onu teselli edemedim, hangi sözcük teselli ederdi ki onu Canım İLYADAM; Şimdi yanında olabilmeyi herzamankinden çok isterdim. Allah rahmet eylesin,sen ve tüm ailenize sabır dilerim.Babacığının mekanı cennet olsun inşallah... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 ALLAH rahmet eylesin Basıniz sagolsun. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Başınız sağolsun Sayın İlyada... Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Sevgili İlyada, ailece başınız sağ olsun. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 ablacım başın sağolsun Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 İlyada,Allah sabır versin,babacığın nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun,güzel kardeşim... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Sizin ve ailenizin başı sağolsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Sevgili İlyada, Sözün bittiği yer aslında... Başın sağolsun,Allah Rahmet Eylesin,Babanın mekanı cennet olsun inşallah...Rabbim sabır versin size.. Bu başlığı okuyunca resmen dondum kaldım... Zamanla sabrını veriyor Rabbim,unutulmuyor elbette ama gerçekten yaktığı ateşe zamanla su serpiyor Rabbim,dayanma gücü veriyor,herşey insanoğlu için sonuçta,doğumlar ölümler...Tüm forumdaki arkadaşlarım gibi acını yürekten hissediyor ve paylaşıyorum... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 başın sağolsun ilyada,Allah sabır versin... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 nasıl üzüldüğümü anlatamam seni tanımıyorum ama bi insanın ailesinden birisini kaybetmenin acısını bi kez yaşadım.. Allah gani gani rahmet eylesin..Allah sabır versin İlayda Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 başınız sağolsun....... sizin hiç babaniz öldü mü? sizin hiç babanız öldü mü? benim bir kere öldü kör oldum yikadılar aldilar götürdüler babamdan ummazdim bunu kör oldum siz hiç hamama gittiniz mi? ben gittim lambanin biri söndü gözümün biri söndü kör oldum tepede bir gökyüzü vardi yuvarlak söylelemesine maviydi kör oldum taslara gelince hamam taslarına taslar piril pirildı ayna gibiydi taslarda yüzümün yarisini gördüm bir sey gibiydi bir sey gibi kötü yüzümden ummazdim bunu kör oldum siz hiç sabunluyken agladiniz mi? ************************ Hayatta ben en çok babamı sevdim. Karaçalılar gibi yardan bitme bir çocuk Çarpı bacaklarıyla – ha düştü, ha düşecek – Nasıl koşarsa ardından bir devin, O çapkın babamı ben öyle sevdim. Bilmezdi ki oturduğumuz semti, Geldi mi de gidici – hep, hepp acele işi! – Çağın en güzel gözlü maarif müfettişi. Atlastan bakardım nereye gitti, Öyle öyle ezber ettim gurbeti. Sevinçten uçardım hasta oldum mu, 40’ı geçerse ateş, çağ’rırlar İstanbul’a, Bi helallaşmak ister elbet, diğ’mi, oğluyla! Tifoyken başardım bu aşk oy’nunu, Ohh dedim, göğsüne gömdüm burnumu. En son teftişine çıkana değin Koştururken ardından o uçmaktaki devin, Daha başka tür aşklar, geniş sevdalar için Açıldı nefesim, fikrim, canevim. Hayatta ben en çok babamı sevdim. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Allah tan sizin icin sabır diliyorum... sözün bittiği yerdeyim...(( Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Sevgili İlyada ile görüştüm az önce.. Yorgunluğu, üzüntüsü devam ediyor tabii ki ve anlaşılıyor.. Ama biraz daha toparlanmış gibiydi, daha metanetliydi sesi.. Bir müddet daha orada, babasına yakın kalacağını belirtti.. Soran, acısını paylaşan herkese çok teşekkür ediyor.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Ablacım başın sağolsun, Babacığına Allah'tan rahmet, sizlere sabır dilerim... Nur içinde yatsın... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.