Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 en özgür gil hangi gildir (biraz zorlama olabilir kusura bakmayın maksat gırgır olsun) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Nil karaibrahimGİL dermişimmmmm hani özgür kız ya ondan Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Nil karaibrahimGİL dermişimmmmm hani özgür kız ya ondan Aynı şeyi düşünmüşüz.. Ama önce davrandın.. Tebrik ederim.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Aynı şeyi düşünmüşüz.. Ama önce davrandın.. Tebrik ederim.. Ben de valla yazarken korktum bi ara, taurus buralarda şimdi bir an once acele edip yazmalıyım cevabı dedim yoksa o benden once davranır neyse doğgru cevap bu mudur bilmem ama buysa soru güzelmiş ben begendim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Ben de beğendim..De acele etme o kadar..Eski hızımdan eser yok.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 İltifat iman hoş..Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Nil karaibrahimGİL dermişimmmmm hani özgür kız ya ondan TEBRİKLER GLORİA (alsana çiçek dilligil) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 ooo ben bunu görmemişim teşekkürler :D :D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.