Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 17 yıl Yazar benim düşündüğüm şey açık yabancı ülkeye burs kazana bilmişmiyim
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 17 yıl hayatımız hep sınav oldugu ıcın aklımdan o gecıyor. sevdıklerım gecıyor...
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 17 yıl Bu aralar düşünülecek o kadar çok şey varki hangisinden başlasam bilemiyorum...,,
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 16 yıl offf ya ne dusunmuyom kı kafamda 10 bılgısayar bırden calısıyo.benım kı cıft cekırdeklı olayını asmıs yanı
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 16 yıl suan tek dusundugum nasil yapabilcem ve ne zaman ? neden dedim ki yapcam uf bir kac ay surer simdi....
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 16 yıl 2009 subat ayini dusunuyorum tezkere alacamda 2007 de askerdim 2008 de askerim 2009 dada askerim sanki 3 sene askerlik yapiyorum bu nasil is anlamadim
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 16 yıl Bidaha nerede iş tuttursam diye düşünüyorum ama düşünmüyorum, önüme gelen kafama uyan işe giriyorum.
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 16 yıl offf offff...su 2,5kg lık beynımde normal calısan hıc bırsey yok.hep hata verıyo harddısk...ıkı secenegım var;ya harddıskı cope atacagım yada hardıskımı degıstırecek bırını bulacagım...
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 16 yıl Telefona mesaj üstüne mesaj geliyo,iki hattada kontör sıfır.Nulen awarel kontörleri sana kurban ettim,şimdi al da kont göreyim(vallla içimden geçeni yazdım...düşündüğüm tek şey bu)
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 16 yıl yazcakmi yazmicakmi ? denisen birsey olmucak sanki kıss ne oldu hayırdır.sevgılın mı aramıyo ver numarasını bana onu bı arıyım.nasıl olsa jem beyımız var artık. yurt dısınıda arayabılıyoz yane
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 16 yıl kıss ne oldu hayırdır.sevgılın mı aramıyo ver numarasını bana onu bı arıyım.nasıl olsa jem beyımız var artık. yurt dısınıda arayabılıyoz yane yok sevgilim 3 ay oldu ayrildimiz galba....ama baska birisi eski bir dosta birsey demisdim kizgin bana hala
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 16 yıl bak uzuldum ıste angel.nedenler hep merakım olmustur.ınsanı uzen o acı nedır dıye. umarım gonlunu alabılırsın dostunun alamzsan eger gel benım dostlugumu vereyım.kılosu 10 ytl den
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 16 yıl aslinda birsey de yapmadim sadece arayip sormuyor nedense kg 10 Ytl mi 3 kg alayim
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 16 yıl nıye guluyon kıs benımkının fıyatı bu kadar tamam 3 kg sıparısını aldıydım haftaya kapın onude.eve teslım yapıyoruz goruyon mu yaa
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 16 yıl ben yokken acaba buralarda neler donuyo dıye dusunuyordum dun aksam
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 16 yıl erikler gelcek mi acaba jon hayirdir kafan neden karisik ? sercan : bide bana komik diyorsun ya
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 16 yıl askerde insanin kafasinin karisik olmamasi icin bi neden yokki elin kolun bagli caresizsin burda buda beni mahvediyo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.