Misafir Sands Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 hemen esrar cengiz abimi arıyom Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 ara ara ne kadar esrarlı, çokmu azmı? anam anam bu konuşmayı narkotik ciddiye almasın şşşşttt sıvışalım Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 durun gıpraşmayın türk polisi adına hepinizi tevkif ediyorum yok tefkif ediyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 tam gıpraşıyodum Türk Polisi yakaladı ve tebrik etti Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Türk Polizei sındna gaçılmazzz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 İngiliz Polizeisından kaçılır mı? olmazsa onu deneyim Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 Polizei ile dalga gecilmez nihayetinde biz sadece görevimizi yapıyoruz Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 postacı, bir kere çalsada kabulümdür Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Azrail olsun artık yeter bu kadar yaşamak Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Bizim Kapımıs yokkiii Zaten olsada çalsa çalsa hırkız çalar Sonra gene kapısız kalırız Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 bu saatte kimse çalmasın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 forumdaki ablalarım gelsin pijama partisi yapalım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 bu neden daha önce benim aklıma gelmedi harika fikir yarın ders sınav filan yok değil mi zeynepcim dinng donngg.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 ablam siz gelirsinizde ders mi olur hem nutellada var çok eğlencez çoookkkk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 zırrrrrrrrrr allaalla iki saattir kapıyı çalıyorum hala kimse açmadı içeridende çılgın bir müzik sesi geliyor duymuyorlar mı ne zıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrr picamalarımıda giydim geldim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 zırrrrrrrrrr allaalla iki saattir kapıyı çalıyorum hala kimse açmadı içeridende çılgın bir müzik sesi geliyor duymuyorlar mı ne zıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrr picamalarımıda giydim geldim hoşgeldin ablacım o kadar dedım sesını açmayın ablam gelcek duymayız diye dinlemedılerki Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 heh nihayet içerdeyim yahu titrek necatiye döndüm soğuktan ayol ee napıyoruz şincik yemekte ne var tatlı varmı, mimkinse diloş bana pasta alsın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 oooo neler yokki tatlıdan tuzluya ekşiden acıya herşey var abla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.