Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl ara ara ne kadar esrarlı, çokmu azmı? anam anam bu konuşmayı narkotik ciddiye almasın şşşşttt sıvışalım
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl durun gıpraşmayın türk polisi adına hepinizi tevkif ediyorum yok tefkif ediyorum
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2007 17 yıl Polizei ile dalga gecilmez nihayetinde biz sadece görevimizi yapıyoruz
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 17 yıl Bizim Kapımıs yokkiii Zaten olsada çalsa çalsa hırkız çalar Sonra gene kapısız kalırız
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl bu neden daha önce benim aklıma gelmedi harika fikir yarın ders sınav filan yok değil mi zeynepcim dinng donngg..
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl ablam siz gelirsinizde ders mi olur hem nutellada var çok eğlencez çoookkkk
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl zırrrrrrrrrr allaalla iki saattir kapıyı çalıyorum hala kimse açmadı içeridende çılgın bir müzik sesi geliyor duymuyorlar mı ne zıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrr picamalarımıda giydim geldim
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl zırrrrrrrrrr allaalla iki saattir kapıyı çalıyorum hala kimse açmadı içeridende çılgın bir müzik sesi geliyor duymuyorlar mı ne zıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrr picamalarımıda giydim geldim hoşgeldin ablacım o kadar dedım sesını açmayın ablam gelcek duymayız diye dinlemedılerki
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl heh nihayet içerdeyim yahu titrek necatiye döndüm soğuktan ayol ee napıyoruz şincik yemekte ne var tatlı varmı, mimkinse diloş bana pasta alsın
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl oooo neler yokki tatlıdan tuzluya ekşiden acıya herşey var abla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.