Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

iyi ama benim uykum geldi sen bana nerde uyuycamı söyle ben gidip yatayım sabah size kahvaltı hazırlarım :hug::sleeping:

iyi geceler meleğim seviyorum seni ve de o tatlı leylayı :wub:

• Cevaplar 794
  • Görüntü 48,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Kapımı kıvır kıvır sarı saçlarıyla, gözlerinde yıldızlar uçuşan o küçük kız çocuğu çalsın..çocukluğum.. :crying::wub:

Gönderi tarihi:
iyi ama benim uykum geldi sen bana nerde uyuycamı söyle ben gidip yatayım sabah size kahvaltı hazırlarım :hug::sleeping:

iyi geceler meleğim seviyorum seni ve de o tatlı leylayı :wub:

:w00t: balkonda biri yatıyoo....abla ne işin var orda yatak vardı :P ne çok uykun gelmiş senin öyle :hug::wub:

bende seni seviyorum ablacım :wub:

Gönderi tarihi:

Şöle elinde yemeklerle,ön caddede ki restoranın evlere servis elemanı gelse hiç fena olmayacak :w00t:

Gönderi tarihi:

Kapıyı çalan kim olsun :unsure:

Ya kimse çalmasın kapıyı en iyisi :yuvarlan:

Memati bütün gün çalıyo ondan fırsat kalmıyor kimseye zaten :ayakvur:

Gönderi tarihi:

bozacı olsun olmazsa şıracıda kabulümdür :w00t:

Gönderi tarihi:

lokman hekim çalsa yaramı azdırır...yaramı sarmaya yar kendi gelsin.... -_-

Gönderi tarihi:
lokman hekim çalsa yaramı azdırır...yaramı sarmaya yar kendi gelsin.... -_-

böyle deyınce gelıyomu :P

Gönderi tarihi:

kim çalarsa çalsında koca bi paket çikolatayla gelsin :w00t::grin:

Gönderi tarihi:

başlaman yaw çıkolata felan :crying: sonra iştah açılıyo kılo yapıyo :kiss:

Gönderi tarihi:

en iyisi senin kapını çalıyım ben nutellave fındık ezmesiyle beraber sedoşcum.... :D

Gönderi tarihi:
en iyisi senin kapını çalıyım ben nutellave fındık ezmesiyle beraber sedoşcum.... :D

kalsın sağol,formumu koruyorum şekerimm :kiss:

Gönderi tarihi:

yani hala 100 kilosun brawo gerçekten... :D nası koruyosun formunu bizimle paylaşırmısın... :lol:

Gönderi tarihi:

kilo sorunu olan insan şarkının ustune gelırmiş.bak ne dınlıyodum :P

gökte yılduz aymısun

kemençeme yaymısun

çok bakayısun bağa

benı yıyecemısunnn :crying::w00t::P

Gönderi tarihi:

bende bunu dinliyodum... :D

gökteki yıldızlarun

ışığuni söndürmişler

yerken baklavalari

habu sedoşi yakalamişler.... :lol:

Gönderi tarihi:

ben de burgerci çalsın demeye gelmiştim :grin: iştah tavan yaptı,ben mutfağın kapısını bir çalayım en iyisi :P

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

valla hoş sohpeti olan birileri olsun isterdim şu an..kim olduğu önemli değil..hazır mangalıda yakmışım balkonda..işte ölee..

Gönderi tarihi:

Bana da mangalı yakacak biri gelirse iyi olur. Haa unutmadan, mangalı da getirsin gelirken :P

Gönderi tarihi:
Bana da mangalı yakacak biri gelirse iyi olur. Haa unutmadan, mangalı da getirsin gelirken :P

:lol::lol:

Gönderi tarihi:

Mangalın işi bitince de Scarlett Johansson gelsin, sofrayı kursun o işi de ben yapmayayım artık. Sonra O gitsin, Eva Longoria gelsin iki muhabbet edelim.

Hatta kapıyı hiç kapatmayım ben. Işığı gören gelsin. Misal Jennifer Love Hewitt :)

Gönderi tarihi:

elinde şöle bi tepsi ev yemeği olan biri çalsa çok iyi olacakdı ama nerddeee burda komşulukmu kaldı :)

Gönderi tarihi:

Zuleyka RİVERA çalsın kapımı... :wub:

Gönderi tarihi:

Bu geliş-gidiş işlerine kim bakıyor yahu? 3 gün önceden kalan mangal ve Scarlett Johansson siparişi vardı hala gelmedi.

Olmaz ki canım böyle.

Nerede bu devlet?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.