Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 17 yıl funda arar çalsın canlı canlı gurbet kuşunu söylesin gitsin...
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 17 yıl Polat,Memati ve Abdülhey den oluşan Kurtlar Vadisi ekibi Abdülhey ile Mematinin işi var ben gelsem olurmu
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 17 yıl Şebnem Ferah çalsın... Olmazsa; Tuba Büyüküstün... Olmazsa; Avrupa Yakası'ndaki Yaprak...
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl Kimse çalmasın efendim.. Kapılar kaç para haberiniz var mı sizin..
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl Yazar düşündüm de..Banderası'ın işi varsa Nicolas Cage'de çalabilir.. yüzünde o masum ifade..ıslanmasa da olur.. yanında da birini getirsin ama..Sarmaşığımı..
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl düşündüm de..Banderası'ın işi varsa Nicolas Cage'de çalabilir.. yüzünde o masum ifade..ıslanmasa da olur.. yanında da birini getirsin ama..Sarmaşığımı.. kız Matrix veya Richard Gere de olabilirmi.. istersen onları göndereyim..
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl Yazar kız Matrix veya Richard Gere de olabilirmi.. istersen onları göndereyim.. demek balonlardan izimi sürerek buldun beni..güzelll.. Matrix'in pek bi çocuksu ifadesi var sevmem öyle.. Richard desen yaşlandı artık.. başka önerin var mı..?
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl kapıları çalan benim kapıları birer birer gözünüze görünemem göze görünmez ölüler saçlarim tutuştu once ellerim yandi kavruldu bir avuç kul oluverdim kulum havaya savruldu çalıyorum kapınızı teyze,amca bir imza ver çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl Yazar kapıları çalan benimkapıları birer birer gözünüze görünemem göze görünmez ölüler saçlarim tutuştu once ellerim yandi kavruldu bir avuç kul oluverdim kulum havaya savruldu çalıyorum kapınızı teyze,amca bir imza ver çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler Ne yaptın Odris..
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl ısım onemlı degıl.gelırken elı bos gelmesınde.bı buyuk rakıyla olabılır mesela
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl Yazar di mi Jön..düşünsene Tekelden bir kamyon evinin önüne park etmiş..içindekileri teslim alman için kapına bir görevli dayanmış.. suratındaki ifadeyi tahmin edebiliyorum..
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 17 yıl ıcım gıttı be dılos dusunmesı,su yazdıklarını okumak bıle yuzumu guldurdu aklıma mukayyet olamam kafayı sıyırrım vala boyle bı durumda
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl mutluluk çalsın kapımı İnşallah Bu saatte kimse çalmasın herkes uyuyo
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 17 yıl Yazar Mustafa Kemal Atatürk. keşke böyle birşey mümkün olsaydı Güneşli Gece..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.