Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

O birrr Karadenizin en tatlı uşağııı.. O birr eriklerin efendisi.. O birr en ama en aristokrat..

ve bir.. ki..üç..dört..karşınızda ERBAYYYYY!!! ay ay ay ay .. :huh::w00t::ayakvur:

Tanımayan var mı bilemiyorum..yeni gelen arkadaşlarımızı nazikçe ilk karşılayanlardan biridir o..yardımsever..sevimli..içten..nüktedan..seviyeli..karizmatik..daha ne olsun yav..? :grin: bu kadar güzel özelliği birden taşımak zor olmuyor mu uşağum.. :ermm: birazını at üstünden..hafiflersin.. :P

Sağ kolu Ahu olarak söyleyeceğim çok şey var elbet..ama iyi bir sağ kol'un ağzı sıkı olmalı, herşeyi de söylememeli öyle di mi..? :islik:

Şaka bi yana seni tanıdığım için o kadar mutluyum ki..kardeşim kadar seviyorum seni.. :hug:

Tertemiz kalp..sıcacık bir uslup..yüzümü her daim güldüren bir kardeş kazandırdı bana bu forum..

Doğum günün kutlu olsun uşağum..o güzel yüreğinden geçen, düşlediğin,istediğin herşey gerçek olsun..

Ahucuun bugüne özel bak sana neler hazırladı..

dsc02121lk3.jpg

dsc021261nn0.jpg

afiyet olsun çekirdek babacım..

üzerine bunu da ye bakalım..pastan..

pasta4br4.jpg

bu da hediyen..burda bi defterden çalmıştım ama hangisinden..? :lol:

n5019053795172944531av3.jpg

nedendir bilinmez bu resim bana çok anlamlı geldi.. :yuvarlan:

mumlarqo7.jpg

Gönderi tarihi:

Dün geçmiş olsun dilekleriyle kutlamıştık gerçi ama,tekrarlayalım da sevenin bol görünsün... :D

Doğum günün kutlu olsun Erbay..

Ha bu arada unutmadan..

Kasımpaşa 1-3 Oftaspor

Ankaraspor 1-1 Büyükşehir

İyi dileklerle...(Anladın sen)

:D

Gönderi tarihi:

doğum gününüz kutlu olsun.. :)

düşündümde bu kadar yemeğin üstüne tatlı iyi gider..

8968474d21dbac8c7yz5.jpg

Gönderi tarihi:

Ahucum bu ne güzel bi doğum günü masası böle gözüm döndü :wacko: çok teşekkür ederim yazdıklarına layıksam ne mutlu bana hep yanımda oldun bir sağ koldan öte bir can oldun benim için herşey için teşekkür ederim sana... :hug:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Leylam teşekkür ederim hamsili pilav ve yeşil erik güzel bir mönü gerçekten... :wacko:

cerenimoo sanada teşekkür ederim maç skorları içinde ayrıyeten teşkür ederim...:P

teşekkür ederim güzelyaz çok naziksin....:)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

spices teşekkür ederim kabak tatlısını çok severim... :clover:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

jöncüm teşekkür ederim ama kardeşim bu resmi nerden buldun ALLAH aşkına bu ne güzellik yaw :wacko: sanat eseri mübarek :wacko: sanada hayırlı teskereler ALLAH'a emanet ol...

ablacım sağolasın valla kısır ve baklava olsa süper olurdu bide ayran yanında ohh yemiş kadar oldum valla...:D

Gönderi tarihi:

Doğum günün kutlu olsun Erbay :) Mutlu ve sağlıklı bir hayat sürmeni dilerim :clover:

Belki çok fazla sohbetimiz yok ama uyanır uyanmaz belki de ilk tebessümü sen ettiriyorsun bana.

Şöle ki;

Ben sabahları uyandığım gibi,mutfağa koşarım,krize girmiş gibi dolabı açarım ve NUTELLA kavanozuna atılırım :wub:

İşte tam o saniyede sen geliyorsun aklıma( tabi Leylam da) ve tebessüm ediyorum :P

Sevgiyle kal kardeşim herşey gönlünce olsun...

Gönderi tarihi:

SEVGİLİ ERBAY, GÜLMEK SENiN iÇiN BiR TUTKU OLSUN,BiR GÜN AGLARSAN O DA MUTLULUK OLSUN DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARKADAŞIM :clover:HEP BİRLİKTE DAHA NİCE SAĞLIKLI VE MUTLU SENELERE İNŞALLAH ;)

BU DA HEDAAYEN :lol:

700px-Mantı.jpg

Gönderi tarihi:

ra_dya ablacım teşekkür ederim sabah sabah seni güldürüyosam ne mutlu bana :) artık nutella fan club diye bir grup yapmamız lazım galiba giderek çoğalıyoruz....:P

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

suheda teşekkür ederim hemşerim sağolasın... :clover:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

mıne teşekkür ederim ilk iletindeki mantı gözüküyodu zaten senin bu kankinin bilgisayarı bozuk galiba :D ama olsun 2 tabak yemiş oldum onun sayesinde....:P

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

yağmur çok teşekkür ederim kankine takılacağına bi tabak yemekte sen koysaydın şuraya... :getlost::P:D

Gönderi tarihi:
mıne teşekkür ederim ilk iletindeki mantı gözüküyodu zaten senin bu kankinin bilgisayarı bozuk galiba :D ama olsun 2 tabak yemiş oldum onun sayesinde....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

kankine takılacağına bi tabak yemekte sen koysaydın şuraya... :getlost:

efet bosuk kanımca <_< afiyet olsun :D

koyamas o , eline yapışır :P:D

Gönderi tarihi:

Erbay'ım;

Doğumgünün kutlu olsun..Umarım yeni yaşın sana ve sevdiklerine mutluluk ve huzur getirir..:clover:

Valla pasta filan koyacaktım ama maaşallah arkadaşlar seni tıka basa doyurmuşlar..:D Ben de bir soda vereyim bari,hazmını kolaylaştırsın..;)

adszkz9.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.