Φ bradost Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 hallaçoğlunu istifasını beklerken,mahkemenin hallaçoğlunu toplumuzu geren yaklaşımını onaylaması,devlette çok derin kaygı uyandıran bir türkçü kadrolaşmanın,tamamlandığını görüyoruz,ermenileri,kürtleri,alevileri,********** çalışan zat ayrıca,elimde dönmelerin listesi var diyerek,nazi döneminin tehdit mantığını yaşadığını gösterdi. Alıntı
Φ hasan17 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 hallaçoğlunu istifasını beklerken,mahkemenin hallaçoğlunu toplumuzu geren yaklaşımını onaylaması,devlette çok derin kaygı uyandıran bir türkçü kadrolaşmanın,tamamlandığını görüyoruz,ermenileri,kürtleri,alevileri,*********** çalışan zat ayrıca,elimde dönmelerin listesi var diyerek,nazi döneminin tehdit mantığını yaşadığını gösterdi. Sayın hallaçoğlunun konular üzerinde yakılaşımları gayet doğru ve yerinde szin kaygınızı anlayamadım.. ve hiçbir açıklamasındada ******** yok.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Sayın hallaçoğlunun konular üzerinde yakılaşımları gayet doğru ve yerinde szin kaygınızı anlayamadım.. ve hiçbir açıklamasındada ******** yok.. neyse bundan ziyade ben farklı bisi demek istiyorum aslında Emre Aköz'ün dediklerini hatırlatayım : ''Türk Tarih Kurumu Başkanı Yusuf Halaçoğlu, Kürtler, Ermeniler ve Aleviler hakkında bazı açıklamalar yaptığında... "Bunlar bilimsel kaygıyla yapılmış açıklamalar değil, belli ki Kürtlerle ilgili bir şeyler olacak" demiştik''(Emre Aköz) ve bundan sonra Baykal ''Kuzey Irak açılımı: ...Açılım yapmak gerekiyor... Açılım bekliyoruz... Açılım yapmamız için önce silahların bırakılması gerek..." nasıl olurda böyle demye baslıyo Baykal... Sanırım birseyler olcak... iimi bilmiyorum ama nasıl olurda böyle söylenmeye baslıyo o kurcalıyo iste benim kafamı........ Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Prof.Yusuf Halacoglu'nu harcamaya calisanlarin hangi maksatla bunu yapmaya calistiklari bilinmektedir ve onu kimlerin harcamaya calistigida bilinenler arasindadir.Halacoglunun söyledikleri bilimseldir ve belgelere dayanmaktadir.Eger belgeleride inkar edeceksek o zaman daha neye inanacagiz. saygilarla Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Halacoglu cok dogru ve yerinde konusmustur.Halacoglunun konusmasindan gocunanlar onun ortaya cikardigi ve belgelere dayanan gercekleri inkar edenlerdir.Bu nedenle ona Irkci damgasi vurmaktadirlar.Cünkü birileri birseyleri örtbas etme cabasina düsmüstür.Kimliklerin aciklanmasindan neden bu kadar korkuluyorki.PKK lilari Kürtler diye bize yutturmaya calistilar.Iclerinde Ermeniler cikinca *Onlar zaten teröristtir iclerinde herkes olabilir*diyerek bu sefer yan cizmeye basladilar. Gercekleri ******** ******** neye ugradiklarini sasirmakla kalmayip saga sola dil uzatmaya basladilar. saygilarla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 hallaçoğlunu istifasını beklerken,mahkemenin hallaçoğlunu toplumuzu geren yaklaşımını onaylaması,devlette çok derin kaygı uyandıran bir türkçü kadrolaşmanın,tamamlandığını görüyoruz,ermenileri,kürtleri,alevileri,********** çalışan zat ayrıca,elimde dönmelerin listesi var diyerek,nazi döneminin tehdit mantığını yaşadığını gösterdi. Hallaçoğlu'nun sözleri dehşete mi düşürdü sizi? Valla elimizde birde Oktay Sinanoğlu var idare edin artık... Biz Abdullah Öcalan, Ahmet Türk, Leyla Zana, tekmili birden tüm Dtp, bunlara ve en son dün olmak üzere sokaklarımızda Türk bayrağı asan evlere saldıranlara katlanıyoruz... Daha ne kadar katlanacağımızı bilmiyorum ama sabırlı milletiz doğrusu... Hallaçoğlu'nun sözlerini ciddiye alıyorum ve doğru olduğunu düşünüyorum... Kürt kimliğini Kürt bilim adamları araştırsınlar gerçek belgelerle soyları sopları nereye dayanıyormuş bizde bilelim madem Hallaçoğluna inanmıyorlar, öyle bağırıp çağıracaklarına varsa belgelerle konuşsunlar... Bir Kürtçü kadrolaşma ve Kürt milliyetçiliği, Türk topraklarında ayaklanırken bunun ardında önünde yanında kim varsa topunada selamlarımı iletiyorum... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Hallaçoğlu'nun sözleri dehşete mi düşürdü sizi? Valla elimizde birde Oktay Sinanoğlu var idare edin artık... Biz Abdullah Öcalan, Ahmet Türk, Leyla Zana, tekmili birden tüm Dtp, bunlara ve en son dün olmak üzere sokaklarımızda Türk bayrağı asan evlere saldıranlara katlanıyoruz... Daha ne kadar katlanacağımızı bilmiyorum ama sabırlı milletiz doğrusu... Hallaçoğlu'nun sözlerini ciddiye alıyorum ve doğru olduğunu düşünüyorum... Kürt kimliğini Kürt bilim adamları araştırsınlar gerçek belgelerle soyları sopları nereye dayanıyormuş bizde bilelim madem Hallaçoğluna inanmıyorlar, öyle bağırıp çağıracaklarına varsa belgelerle konuşsunlar... Bir Kürtçü kadrolaşma ve Kürt milliyetçiliği, Türk topraklarında ayaklanırken bunun ardında önünde yanında kim varsa topunada selamlarımı iletiyorum... sayin sardunya evvela yorumunuzu yaparken daha saygi cercevesinde yaparsaniz herkes icin daha saglikli olur insanlari ********* ve kucultecek uslupla hic bir yere varamazsiniz ayrica halacoglunun sozleri kimseyi dehsete dusurmedi dusuncelerine katilir veyahut katilmayiz ben sahsen halacoglunun dusuncelerine katilmiyorum buda yorumlarimi yaparken baskalarini kucuk dusurmemi gerektirmiyor.. turk bayragi asili evlere saldiri duzenleyenler kimler ??? her saldiri yapan kurtmu oluyor lutfen eger kurtleri ********** neden sizin bukadar hosunuza gidiyor kurtcu kardrolasmalar oluyorda turkcu kadrolasmalar turk milliyetciligi yokmu devlet bahcelinin sozlerini unutmussunuz herhalde... belliki sen kendi soyunu sopunu iyi arastirmissin.. ki .. kurt kimligini soruyorsun ... saygilar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 ********** biz TÜRKLER nelere katlanıyoruz biliyor musunuz? bayrağımıza, Türklüğümüze, askerimize, vatanımıza *******, kan dökenlere ve bu kan dökücülerin adam yerine konulmasına katlanıyoruz... bu kadarcık sözden ötürü kırılmayın... asıl canı yanan biziz... bizim vatanımız üzerinde poker oynanıyor burayı vatan bilmeyenlere çiftetelli oynamak yakışır... Alıntı
Φ bradost Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 burayı vatan bilmek gerek vatan bir toprak parçasından ibaret değildir,üzerinde yaşayanlarla birşey ifade eder,işte bütün mesele orta asyayı vatan belleyen bir avuç insanın,hala bu vatanı özümseyememesinden kaynaklı sancılardır hastalığımızı ağırlaştıran,gecekondu mantığı yurdu özümseyememekten kaynaklıdır. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.