Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Kuzay ırakta asla bir türkmen katliamı olmamıştır ve türkmenlere herhangi bir baskıda yapılmamıştır,baktığınız zaman türkmenler kendi dillerinde eğitim alabilmekte ve kendi dillerinde yayın yapan tv ve radyolar kurabilmektedirler.

Gönderi tarihi:

Türkmen'lere yapilanlar yabanci medyanin haberlerinde geciyor,neden örtbas etmeye calisiyorsunuz ki?

Yani tüm haberler yalan ama birtek sizin yazdiklariniz dogruymus gibi bir anlam cikiyor,ifadelerinizden.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Kuzay ırakta asla bir türkmen katliamı olmamıştır ve türkmenlere herhangi bir baskıda yapılmamıştır,baktığınız zaman türkmenler kendi dillerinde eğitim alabilmekte ve kendi dillerinde yayın yapan tv ve radyolar kurabilmektedirler.

1)20 Ekim 1981'de 1391 no'lu karar ile Türkmenlerin Güney illerine tehcir edilmeleri kararlaştırılmıştır.

2)27.09.1984 tarihinde 1081 no'lu karar ile Türkmenlerin arazilerinin istimlâk edilerek güneyden getirilen Araplara dağıtılması sağlanmıştır Yine aynı Konseyin 8 Nisan 1984 Tarih ve 418 sayılı kararı ve 11 Eylül 1989 tarih ve 434 sayılı kararı ile Kerkük'te Türkmenlerin gayrimenkul satın almaları yasaklanmıştır

3)Resmi dairelerde bile aralarında ana dilleri ile konuşmaları yasaktır.

4)Türkmenlere gayrimenkul alım-satımı yasaklanmıştır.

5)Her türlü ticari aracın alım-satımı yasaklanmıştır.

Gönderi tarihi:
Türkmen'lere yapilanlar yabanci medyanin haberlerinde geciyor,neden örtbas etmeye calisiyorsunuz ki?

Yani tüm haberler yalan ama birtek sizin yazdiklariniz dogruymus gibi bir anlam cikiyor,ifadelerinizden.

saygilarla

TÜRKİYE'deki kürtlerle ilgili bu söylediklerinizin tersi olabiliyorda neden türkmenler için olamyacakmış ???

Gönderi tarihi:

Yine kardeslik hikayeleri.Türkiyede Kürtlere katliam yapilmiyor,

Türkiyede,Kürtlere kisitlanmis hicbirsey yok,

Türkiyede Kürtce öteden beri konusulmaktadir,

Türkiyede Kürtlerin yerlerine baskalari yerlestirilmedi.

Ayrilikcilarin yalanlari tutmayinca,hemen Türkiye'deki Kürtlere lafi getiriyorlar.Türkiyedeki Kürtleri forumlara tasiyanlar bölücüler adina konusmaktadirlar.

Kerkük ve Musul birer Türkmen ilidir.Buralarda PKK öncülügünde Türkmen katliami yapilmaktadir.Suni yöntemlerle,Kürtlerin sayilari arttirilip sözüm ona yapilacak olan referandumda Kürt yönetime evet dedirtilecektir.Hickimse uyumuyor,dünya siyasetini herkes takip etmektedir,Irakta olup bitenler kimsenin mechulü degildir.TSK nin sinirötesi harekatina karsi cikanlarin en büyük korkularida Barzani'nin heaplarinin altüst olmasidir.Kimse kimseyi kandirmaya calismasin.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Sayın politika artık şu vatan millet sakarya demegolijisiyle bir yere varılamayacağını ve işin çözüm yerinin ankara olduğunu anlayın lütfen,bugün böyle bir baslık açılmış olması ordaki türkmenlerle çok ilgilenildiğinden değil,kürt kaZANIMlarıdır,hoş bizi oralar ilgilendirmez ne amerika ne k.ırak ne iran ne suriye bizi ANKARA ilgilendirir ben buna dikkat çekmek istedim sadece ayrıca şunuda belirtmek istiyorum ben defalarca söyledim yine söylüyorum TSK pkkyı yendi hemde çok basarılı bir şekilde ancak siyasi,sosyal,ekonomik ve kültürel adımlar atılmadı bugüne kadar eğer bu adımlar atılsaydı pkk zaten biterdi bu söylediklerimi SN:BÜYÜKANIT dahil herkes kabul ediyor...

saygılarımla.....

Gönderi tarihi:

PKK teslim oluncaya birtek terör olayi kalmayincaya kadar asker görevini yerine getirecek.Bizi Ankara ilgilendiriyor diyorsaniz,o zaman daglarda gezenlere seslenin ve dagdan indirin onlari.

Biz bunu ta basindan beri söyledik ve söylüyoruz,sorun ekonomik ve sosyaldir.Gerisi ayrilikciliktir diye.Türkiye bugüne kadar adaletsiz bir sekilde yönetildi,Türk milletinin insanca yasami icin gerekenler yapilmadi,insanlarimiz refaha ulastirilamadi.Bunu firsat bilenler herzaman yaptiklarini yine yaparak ülkeyi kana buladilar.Siz Vatan millet Sakaryadan bahsediyorsunuz.Vatan millet Sakaryadan bahsedenler bizler degiliz,Hititlerin tarihini gaspederek Kürt yapanlardir,Tarihte hic olmamis bir devlet yaratarak baskalarinin topraklarina göz koyanlardir,Yani Kürt Irkcilardir,yani bölücülerdir.Kendileri Irkcilik yapip karsi olanlari karalama kampanyasina girisenlerdir.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.