Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 son kararım mavı sende gelsene =) tamam anlastık ne duruyoruz hadı ıcelım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 geldim,geldim,hemde yemeğimi yedim deniz yarasun canum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 ohh ıcelım vala can cekısıyorum zaten su anda dun kaza yaptım yaptıracam dıye telefonumu falan herseyımı sattım sımdı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 ıkınızde cok ıncesınız cok kıbarsınız ıltıfat edıyosunuz utandırıyosunuz benı utandığı şeye bak ya geçmiş olsun yakışıklı kardeşime, ohh bitirmüş gelmişte birdeşişnin dibini bulmuş, öp öp koklada, burnunda tütmüştür bilmezmiyim hatta koy şurdan iki duble tellendirelim kardeşimle (buda ayyaş abla) ilahi abla biz ahmeti kurtaralım derken ablamıda kaybettik ohh ıcelım vala can cekısıyorum zaten su anda dun kaza yaptım yaptıracam dıye telefonumu falan herseyımı sattım sımdı kazamı yaptın hayırdır geçmiş olsun ahmet Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 tsk ederım mıne aha buda yedıgım halt Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 çok güzel olmuş ayna ne deyim ellerine sağlık neyse kardeşim cana gelecek mala gelsin ayna nasıl olsa alınır, sıkma canını Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 geçmş olsun dikkat et Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 tsk ederım kı =) ama bı daha opelle kaza yaparsam anahtarı ustunde bırakıp gıdecem daha az zarara gırerım parcası bu kadar pahalı olmaz kı Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 tsk ederım kı =) ama bı daha opelle kaza yaparsam anahtarı ustunde bırakıp gıdecem daha az zarara gırerım parcası bu kadar pahalı olmaz kı o vakit buraya yazdiklarin aklina bile gelmez hem o parcayi alirken belki digerini alamamissindir.. bu yönden en azindan iyi olmus bence Gecmis olsun Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Ayna haşat olmuş be Jön bi de çekmiş neyse olacağı varmış,canını sıkma Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 tsk edereım bırce mavı=) bızımkıler farketmeden yaptırdım hemen Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Dün rüyamda gördüm,biliyorum Jön çaktırma Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 hade be herkes uyuyor,sen yene de çaktırma Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 hade be herkes uyuyor,sen yene de çaktırma mavi uyuyor sadece Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 mavi uyuyor sadece deniz uyuyor bi kere canım,bak güneş doğdu,hatta batıyor Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2009 Sen askerde cektiğin resimleri de böyle, en kuytu köşelereme atarsın, taaa nerelere gitmiş başlığın, hic bakmıyorsun Bakmıyorsun derken, aklıma geldi.. senin suladığın ciceklere kim bakıyor acaba şimdi... hiç düşünüyormusun.. Istersen bi ara uğra bakıver, ne dersin.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2009 ben buraya resim koydum mu hiç bilmiyorum bile=) çiçeklere gelince arkamdan yetişen askerlere işin bütün püf noktalarını (buna fırlamalıkta denilebilir) hepsini öğrettim bu yüzden içim rahat bana kimse bişe öğretmemişti hepsi arkasına bakmadan gittiler ben de kendi başıma kuruta kuruta öğrendim neyseki paşam kızmadı ama ben gitmeden bahçıvanı çağırıp bütün çiçeklere bakım yaptırdım.ve hem kökten hemde yapraktan verilen bakım ilaçları aldım bahçıvandan, arkamdan gelen askerler rahat etsin diye bi sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü ben en iyi şekilde yetiştirdim hem çiçekleri hem arkamdan gelen askerleri Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2009 . . daha cok resım varda eklemem ben buraya resim koydum mu hiç bilmiyorum bile=) eklemişsin, eklemişsin.. iki tanecik, birisini ben şimdi kaldırdım.. geri takip ediver lütfen diğerini de görebilirsin çiçeklere gelince arkamdan yetişen askerlere işin bütün püf noktalarını (buna fırlamalıkta denilebilir) hepsini öğrettim bu yüzden içim rahat bana kimse bişe öğretmemişti hepsi arkasına bakmadan gittiler ben de kendi başıma kuruta kuruta öğrendim neyseki paşam kızmadı ama ben gitmeden bahçıvanı çağırıp bütün çiçeklere bakım yaptırdım.ve hem kökten hemde yapraktan verilen bakım ilaçları aldım bahçıvandan, arkamdan gelen askerler rahat etsin diye bi sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü ben en iyi şekilde yetiştirdim hem çiçekleri hem arkamdan gelen askerleri Bunu bilmek cok güzel Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2009 ama ben en çok güllerimi düşünüyorum gitmeden önce kendi odama 5 saksıya gül ekmiştim hepside tutmuştu çok ta güzel açmışlardı o 5 saksıda da sekreter hanımın çiçekleri vardı evden getirdiği hepsini söktüm gül ektim zaten ne zaman paşanın çiçeklerine bakım yapsam yakınıyodu bana benim çiçeklerime hiç bakmıyosun diye ulan sen kimsin senin çiçeklerine bakim git kendin bak bu köftehor askerler paşanın çiçeklerine bakarlarda kendi odamızdaki güllere bakarlar mı orasını bilemem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.