Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Kıs aslında guaj boya ile çalışsan daha güsel olar biliyon mu sen nası istersen kankitom ,senin yüsünde çalışıcam için Toprağım anılarını kankime anlat , Sonra o kafasında toparlayıp yayın hayatına geçirir kıss ben editörmüyüm ahmet mail ve öm yoluyla ulaşamazsan kankime, bana haber ver cep tel numarasını veriyim ordan ulaşırsın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Hayırlı kanki nolcek Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 tsk ederım tas yureklı ama ben haftasonları cıkacam dısarı sen hafta sonları yoksun sen sımdıden verde topragımın telefonunu bı aksılık cıkmasın sonra Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Hayırlı kanki nolcek efet öyleyimdir ama ben haftasonları cıkacam dısarı sen hafta sonları yoksun sen sımdıden verde topragımın telefonunu bı aksılık cıkmasın sonra hafta sonları olmasam bile hafta içi geldiğimde bakarım foruma, öm atarım sana ama yaa yazıcı olursan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Hakketten dediğin gibi çok hayırlısın kankim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 sınıfım ulastırma ve 4 tekerlı arac surebılır yazıyo sanırım benı sofor yapacaklar topragım mıneyı nıye yoruyosun sen kendın verıver numarayı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 nıye yasık olsun cok guzel araba surerım ben anaryam bıras zayıf ama Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Jöncüm benim sana önerim,askerlik anılarını kaleme alıp kitap haline getirmen..hem bakarsın best-seller olur köşeyi dönersin.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 yuk dılos kım alır benım kıtabımı her aılede askerlık anılarını anlatan bırı var nede olsa hepsı 2 asagı 5 yukarı aynı seyler Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 yanılıyorsun..Gece ilk basımdan 50.000 tane sipariş ettirecekmiş şimdiden.. dinlemektense parayı bastırıp kitabı almak daha akıllıca diyordu kankisine.. kulaklarımla duydum.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Toprağım o 3 aşağı 5 yukarı olmasın sakın Diloşcum hangi kulaklarınla duydun yaklaş bakim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 ı-ıhh..göstermem kıss kulaklarımı..namahrem var.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Kıs uslu uslu gel işte yuksam şiddet uygulamak zorunda kalacam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 senin şiddetin bana işlemez Gececim.. hem arkamda dağ gibi Güllü var unuttun mu..? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Benimde Polatım var nabbeerrr Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Güllüme güveniyorum.. elindeki gülüyle döver seninkini bikerem.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 sımdı reklamlarda ızledım sızınkıler baskın yedı naberr gullude vuruldu ambulansla hastaneye goturuyolardı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 ben de gördüm.. vah Diloşum vah vah.. bu acıya nasıl dayanacak hiç bilmiyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 gullunun durumu krıtık eger gulluye bıse olursa dılos kendıne kotu bı yapacak dıyo korkuyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 polatın durumu gulluden de beter.sanada vah topragım vahh yıne kurtlar vadısıne dondu burası Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Ağzından yel alsın Jön Zaten ikisi de yoklar Gece hastaneye filan gitmiş olmasın,Polat'a destek olmaya Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 gullunun durumu krıtık eger gulluye bıse olursa dılos kendıne kotu bı yapacak dıyo korkuyorum evet Jöncüm öyleymiş..bende geç aldım haberi..duyar duymaz da Nihat Doğan'dan bir şarkı dinleyerek kendimi intihar etmeye kalkıştım.. beni apar topar hastaneye Güllü'nün yanındaki odaya aldılar.. doktorlar aşırı dozda Nihat Doğan dinlemekten şok geçirdiğimi bir başka şokun beni kendime getireceğini söylediler..evet..ikinci şoku bekliyorum.. Ağzından yel alsın Jön Zaten ikisi de yoklar Gece hastaneye filan gitmiş olmasın,Polat'a destek olmaya bi ara hastanede Gece'yi görür gibi oldum..kendini ordan oraya atıyor..üstünü başını yırtıyordu..benden daha beter durumdaydı zavallıcık.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 sınıfım ulastırma ve 4 tekerlı arac surebılır yazıyo sanırım benı sofor yapacaklar topragım mıneyı nıye yoruyosun sen kendın verıver numarayı 4 tekerli araç sürebilir mi yazıyo eyvaaaaaaahhhh burdan bi anons yapma gereği hissettim bu ayın 20sinde burdurda askeri görevine başlayacak olan askerlerimiz sakın Ahmetin sürdüğü araca binmeyin kaç tekerli olursa olsun efet kankim versene numaranı beni niye yoruyosun dinlemektense parayı bastırıp kitabı almak daha akıllıca diyordu kankisine.. kulaklarımla duydum.. bana mı didi efet bana didi, bende duydum kulaklarımla bi ara hastanede Gece'yi görür gibi oldum..kendini ordan oraya atıyor..üstünü başını yırtıyordu..benden daha beter durumdaydı zavallıcık.. vaaaaaaahhh kankim vaaaaahhh dimek üstünü başını yırtıyodu ha değer mi kıss bir pudik için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.