Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Forumumuzun Jönünü Ahmet'ini askere gönderiyoruz :)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Kıs aslında guaj boya ile çalışsan daha güsel olar biliyon mu :rolleyes:<_<:lol:

sen nası istersen kankitom ,senin yüsünde çalışıcam için ;):lol:

Toprağım anılarını kankime anlat , Sonra o kafasında toparlayıp yayın hayatına geçirir

kıss ben editörmüyüm <_<

ahmet mail ve öm yoluyla ulaşamazsan kankime, bana haber ver cep tel numarasını veriyim ordan ulaşırsın -_-:w00t::lol:

• Cevaplar 521
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Hayırlı kanki nolcek

efet öyleyimdir -_-:grin:

ama ben haftasonları cıkacam dısarı sen hafta sonları yoksun :( sen sımdıden verde topragımın telefonunu bı aksılık cıkmasın sonra :lol::P

hafta sonları olmasam bile hafta içi geldiğimde bakarım foruma, öm atarım sana :lol:

ama yaa yazıcı olursan :rolleyes::lol:

Gönderi tarihi:

yanılıyorsun..Gece ilk basımdan 50.000 tane sipariş ettirecekmiş şimdiden.. :wacko: dinlemektense parayı bastırıp kitabı almak daha akıllıca diyordu kankisine.. :w00t: kulaklarımla duydum.. :catikkas:

Gönderi tarihi:
gullunun durumu krıtık eger gulluye bıse olursa dılos kendıne kotu bı yapacak dıyo korkuyorum

evet Jöncüm öyleymiş..bende geç aldım haberi..duyar duymaz da Nihat Doğan'dan bir şarkı dinleyerek kendimi intihar etmeye kalkıştım.. :wacko: beni apar topar hastaneye Güllü'nün yanındaki odaya aldılar.. :wub: doktorlar aşırı dozda Nihat Doğan dinlemekten şok geçirdiğimi bir başka şokun beni kendime getireceğini söylediler..evet..ikinci şoku bekliyorum.. :w00t:

Ağzından yel alsın Jön Zaten ikisi de yoklar Gece hastaneye filan gitmiş olmasın,Polat'a destek olmaya

bi ara hastanede Gece'yi görür gibi oldum..kendini ordan oraya atıyor..üstünü başını yırtıyordu..benden daha beter durumdaydı zavallıcık.. :huh::unsure::ninja::yuvarlan:

Gönderi tarihi:
sınıfım ulastırma ve 4 tekerlı arac surebılır yazıyo sanırım benı sofor yapacaklar

topragım mıneyı nıye yoruyosun sen kendın verıver numarayı

4 tekerli araç sürebilir mi yazıyo :huh: eyvaaaaaaahhhh :(

burdan bi anons yapma gereği hissettim bu ayın 20sinde burdurda askeri görevine başlayacak olan askerlerimiz sakın Ahmetin sürdüğü araca binmeyin -_- kaç tekerli olursa olsun :w00t:

efet kankim versene numaranı beni niye yoruyosun <_<:P

dinlemektense parayı bastırıp kitabı almak daha akıllıca diyordu kankisine.. kulaklarımla duydum..

bana mı didi :huh: efet bana didi, bende duydum kulaklarımla :grin:

bi ara hastanede Gece'yi görür gibi oldum..kendini ordan oraya atıyor..üstünü başını yırtıyordu..benden daha beter durumdaydı zavallıcık..

vaaaaaaahhh kankim vaaaaahhh dimek üstünü başını yırtıyodu ha :( değer mi kıss bir pudik için :crying:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.