Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Bi dakka ya sen benim adıma niye ösür diliyon Ben gerekirse kendim dilerem düşündüm ve gerekli görmedim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Özel bir topic daha açardık ama,muhtemelen yine aynı akıbete uğrayacak sız rahatsız olmayın dıye ben bı kenara cekıldım ne kadar dusuncelıyım demı ama sız Jön bu smileyi eklemiycektin..ya şunun şirinliğine bakarmısınız..canııımmm.. Jöncüm kendimiz için bişey istiyorsak namerdiz..herşey senin için..giderayak neşelen diye..anlarsın diye umuyorduk.. Yuk vasgeçtim Kankim varken ona ne şüphe zaten akıllı kızsın vesselam.. ahh senin şu kankin yok mu.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Bi dakka ya sen benim adıma niye ösür diliyon Ben gerekirse kendim dilerem düşündüm ve gerekli görmedim İşte ben de böyle düşünmüştüm ve o yüsden dilemiştim Gececim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Nolmuş kankime Yine bişey karıştırdı dimi Leylacım sözün bittiği yer burası sanırım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 iç pilav.. halen dönmeyi düşünüyormusun.. yuk cnm dönermi hiç içpilavı duyduktan sonra sız rahatsız olmayın dıye ben bı kenara cekıldım ,nekadar dusuncelıyım demı ama sız ayyyyyyyyy kıyamammmm yaaa temam artık kıslar arpa, buğday, gül, karanfil, pilav ve ösellikle pudik muhabbeti burda sona ermiştir Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Kankim pudik muhabetti diğer topicde zaten Bis diğerlerini muhabete katmayalımda pudik e diğer topicde devam edelim olar mı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 leylam once sen kendı adına ozur dıle kurtlar vadısı konusunu ılk acan sendın topragım senden de bu beklnırdı zaten karaısalılı damat ferıtlı topragım ben bunu sırın olsun dıye eklemedım dılos mıne helekı senden hıc beklemzdım ben yemege davetlıyım gıdıyom ıste ıyı aksamlar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Jön kurtlar vadisi tam da arada kaynayıp gitmişti,tekrar açmayalım de mi O zaman önce kendim sonra kıslar adına dileyeyim Gerçekten kırılmadın di mi Jön Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Toprağım ben karaisalı değilim Efet Toprağım ve ben yimeğe davetliyis gidelim Toprağım Leyla,kankim ve Diloş çıbık ösür dileyin Toprğımdan Çokayıp demi Toprağım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Kankim pudik muhabetti diğer topicde zaten ,Bis diğerlerini muhabete katmayalımda pudik e diğer topicde devam edelim olar mı olsun bundan sonra burda da başlamadan bitmiştir leylam once sen kendı adına ozur dıle ,kurtlar vadısı konusunu ılk acan sendın topragım senden de bu beklnırdı zaten karaısalılı damat ferıtlı topragım ben bunu sırın olsun dıye eklemedım dılos mıne helekı senden hıc beklemzdım ben yemege davetlıyım gıdıyom ıste ıyı aksamlar efet leyla kankim sana sölüyo ahmet duydun dimi diloş temam laf çaktırma, pzt.günü akşam da burda ziyafet verces senin için temam mı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 leyla alınmak,ben,hemde sızden bak buna alınırım ıste topragım sen once kahve ısmarla bana ben p tesı karaısalıya sınusumu almaya gıdecektım ama mıne neyse ugrarrım ben yıne Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Toprağım kim alınmak kim Kankim bu hatanı doğacak bebişe toprağım ismini vererek tealfi edebilirsin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 kızlar, kankim ve ahmet benimde ascık işlerim var, gitmek zorundayım hepinise iyi akşamlar ve iyi tatiller pzt. günü görüşmek dileğiyle Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Görüşürüz kankim ii akşamlar ii tatiller Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 gule gule mıne dılos sen nıye konusmuyon kustun mu yoksa ben de cıktım ıyı aksamlar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Sevindim Jön alınmadığına Güle güle Mine kendimi bir yere davet ettiremedim,yazık bana yahu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Görüşmelerim vardı Jöncüm..küsermiyim hiç size.. asıl sen afedersin şamataya boğduk topicini.. belki böylesi senin için daha eğlenceli olur diye düşündüm kendi adıma..ama yanılmış olabilirim..gerçi biraz tanıdıysam Jön şakadan anlıyor ve hoşlanıyor..böyle düşünmesem devam etmezdim zaten.. Minecim ve Jöncüm iyi akşamlar sizlere.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 yuk yuk dılos yanılmamıssın bende espırısıne yazmıstım zaten o yazıyı sızlerın samımıyetıne guvenerek Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 yuk yuk dılos yanılmamıssın bende espırısıne yazmıstım zaten o yazıyı sızlerın samımıyetıne guvenerek Bise sonuna kadar güvenebilirsin zaten Toprağım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 yuk yuk dılos yanılmamıssın bende espırısıne yazmıstım zaten o yazıyı sızlerın samımıyetıne guvenerek Bise sonuna kadar güvenebilirsin zaten Toprağım.. evet..özellikle ikimize.. bizim gibi hümanist..şiddeti hiç mi hiç sevmiyen.. karıncayı dahi incitmiyecek yapıda insanlara güvenmiyecekte kime güvenecek.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 evet..özellikle ikimize.. bizim gibi hümanist..şiddeti hiç mi hiç sevmiyen.. karıncayı dahi incitmiyecek yapıda insanlara güvenmiyecekte kime güvenecek.. Kankime değil herhalde Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Türk ordusuna yakışır bir asker olacaksın Şimdiden hayırlı tezkereler.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 ben p tesı karaısalıya sınusumu almaya gıdecektım ama mıne neyse ugrarrım ben yıne sinüs diil ahmetcim silüs yuk yuk dılos yanılmamıssın bende espırısıne yazmıstım zaten o yazıyı sızlerın samımıyetıne guvenerek Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 pzt. günü ziyafet var demiştim ya hadi bakalım afiyet olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.