Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Forumumuzun Jönünü Ahmet'ini askere gönderiyoruz :)

Önerilen İletiler

• Cevaplar 521
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Özel bir topic daha açardık ama,muhtemelen yine aynı akıbete uğrayacak

:sweatingbullets:

sız rahatsız olmayın dıye ben bı kenara cekıldım ne kadar dusuncelıyım demı ama sızimg-beee.gif

Jön bu smileyi eklemiycektin..ya şunun şirinliğine bakarmısınız..canııımmm.. :w00t::grin:

Jöncüm kendimiz için bişey istiyorsak namerdiz..herşey senin için..giderayak neşelen diye..anlarsın diye umuyorduk.. -_-

Yuk vasgeçtim

Kankim varken ona ne şüphe zaten

akıllı kızsın vesselam.. :grin::kiss:

ahh senin şu kankin yok mu.. :huh::wub:

Gönderi tarihi:
iç pilav.. halen dönmeyi düşünüyormusun..

yuk cnm dönermi hiç içpilavı duyduktan sonra <_<:P

sız rahatsız olmayın dıye ben bı kenara cekıldım ,nekadar dusuncelıyım demı ama sızimg-beee.gif

ayyyyyyyyy kıyamammmm yaaa :crying:

temam artık kıslar arpa, buğday, gül, karanfil, pilav ve ösellikle pudik muhabbeti burda sona ermiştir -_-:D

Gönderi tarihi:

leylam once sen kendı adına ozur dıle :grin::whistling::stuart: kurtlar vadısı konusunu ılk acan sendın :laughing:

topragım senden de bu beklnırdı zaten karaısalılı damat ferıtlı topragım :lol::P

ben bunu sırın olsun dıye eklemedım dılosimg-beee.gif:grin:

mıne helekı senden hıc beklemzdım :P

ben yemege davetlıyım gıdıyom ıste ıyı aksamlar :flowers::rolleyes:

Gönderi tarihi:
Kankim pudik muhabetti diğer topicde zaten ,Bis diğerlerini muhabete katmayalımda pudik e diğer topicde devam edelim olar mı

olsun bundan sonra burda da başlamadan bitmiştir -_-:lol:

leylam once sen kendı adına ozur dıle ,kurtlar vadısı konusunu ılk acan sendın

topragım senden de bu beklnırdı zaten karaısalılı damat ferıtlı topragım

ben bunu sırın olsun dıye eklemedım dılos

mıne helekı senden hıc beklemzdım

ben yemege davetlıyım gıdıyom ıste ıyı aksamlar :flowers:

efet leyla <_<

kankim sana sölüyo ahmet <_<

duydun dimi diloş <_<

:crying::(

temam laf çaktırma, pzt.günü akşam da burda ziyafet verces senin için temam mı :flowers:

Gönderi tarihi:

leyla alınmak,ben,hemde sızden :unsure: bak buna alınırım ıste :lol::P

topragım sen once kahve ısmarla bana :sorcerer::D:rolleyes:

ben p tesı karaısalıya sınusumu almaya gıdecektım ama mıne neyse ugrarrım ben yıne :grin:

Gönderi tarihi:

kızlar, kankim ve ahmet benimde ascık işlerim var, gitmek zorundayım :) hepinise iyi akşamlar ve iyi tatiller :hug: pzt. günü görüşmek dileğiyle ;):clover:

Gönderi tarihi:

Görüşmelerim vardı Jöncüm..küsermiyim hiç size.. :rolleyes: asıl sen afedersin şamataya boğduk topicini.. :blushing:

belki böylesi senin için daha eğlenceli olur diye düşündüm kendi adıma..ama yanılmış olabilirim..gerçi biraz tanıdıysam Jön şakadan anlıyor ve hoşlanıyor..böyle düşünmesem devam etmezdim zaten..

Minecim ve Jöncüm iyi akşamlar sizlere.. :rolleyes::clover:

Gönderi tarihi:
yuk yuk dılos yanılmamıssın bende espırısıne yazmıstım zaten o yazıyı sızlerın samımıyetıne guvenerek

:rolleyes::flowers::thumbsup:

Bise sonuna kadar güvenebilirsin zaten Toprağım..

evet..özellikle ikimize.. :shifty: bizim gibi hümanist..şiddeti hiç mi hiç sevmiyen.. :islik: karıncayı dahi incitmiyecek yapıda insanlara güvenmiyecekte kime güvenecek.. :shifty::whistling::huh::w00t:

Gönderi tarihi:
ben p tesı karaısalıya sınusumu almaya gıdecektım ama mıne neyse ugrarrım ben yıne

sinüs diil ahmetcim silüs :lol:

yuk yuk dılos yanılmamıssın bende espırısıne yazmıstım zaten o yazıyı sızlerın samımıyetıne guvenerek

:):flowers:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.