Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 evet bu güne kadar gizlendim ama artık açıklamanın vakti geldi çudik benim :lol: Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Tüm ..-dik'gil familyasının yeni yılı hayırlı uğurlu olsun.. Zeynebim sen..sen ha..? ÇUDİK öyle mi..?.. Spices bitanem ben anlamadım..ne türlü bir tehlike bekliyor bizi..? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 evet çudik -dikgil familyasından kimse yok Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Dikgil familyası mı Yarebbiiimmm Efendi Türkler nirdesin Gel efendi efendi açıkla artık Yuksam bisimkiler Dikgile kurban gitcekler Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 gece sen de dikgil familyasından budik değilmisin açıkla artık Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Yuk zeynepcim maalesef benim bu dikgil familyası hikayesinde rolüm yuk Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 ama olması gerekiyo senarist yazmamış mı sana rol Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Senarist zaten benim zeynepcim Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Spices bitanem ben anlamadım..ne türlü bir tehlike bekliyor bizi..? Diloşcum, çudik ,pudik değil ,asıl önemli olan FADİK'e ulaşmaları..... işte tehlike orada...hiçbir baskı beni daha fazla konuşturamaz ...... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 bu nihat nedirki imparatora laf sölüyor Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 LUK Ailesinin yeni yilini kutlarim... hepinizin yeni yili kutlu olsun Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Dikgil familyası mı Yarebbiiimmm Efendi Türkler nirdesin Gel efendi efendi açıkla artık Yuksam bisimkiler Dikgile kurban gitcekler Sayin Senarist Ayriyetten Senarist olmanin zorlugunu bildigim icin! yeni yilinizi özelden kutluyorum..yeni yilin kutlu olsunn sonra familyamizi kimseye kurban vermeye niyetli degiliz 2009 yilinda bizlere cok güzel günler bekliyor!! ona göre Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Sayin Senarist Ayriyetten Senarist olmanin zorlugunu bildigim icin! yeni yilinizi özelden kutluyorum..yeni yilin kutlu olsunn sonra familyamizi kimseye kurban vermeye niyetli degiliz 2009 yilinda bizlere cok güzel günler bekliyor!! ona göre Çok tşk ederim Efendim Sizinde yeni yılınız kutlu olsun 2009 Yılı mı Kim öle Kim kal diyosun yani Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Çok tşk ederim Efendim Sizinde yeni yılınız kutlu olsun 2009 Yılı mı Kim öle Kim kal diyosun yani yok yok kimse ölmüyecek yeni yilda yani önümüzdeki 2009.da .... 2008.de neler olur onu bilemem Sayin Gece Yağmuru sen biliyorsan 2008.de neler olur ,,lütfen söyle,,sonracima ben ne olucam bir bilgin vardir herhalde? ufakda olsa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Ordan bakılınca medyum falan gibi mi görünüyorum acaba Yuksam kankim bişilermi fısıldadı size Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Ordan bakılınca medyum falan gibi mi görünüyorum acaba Yuksam kankim bişilermi fısıldadı size yuk kimse fisildamadi ,,sezgilerim öyle söyledi yoksa tam isabetmi! dankim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Noluo burda ? Nasıl bi yerdir burası, amacı nedir ? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Noluo burda ? Nasıl bi yerdir burası, amacı nedir ? Ne sen sorr..ne biz söyliyelim canım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Diloşcuğuma yürekten katılıyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 LUK Ailesinin yeni yilini kutlarim... hepinizin yeni yili kutlu olsun LUK Ailesi mi imparatorLUK gibi birşey mi bu ne ya.. ve Gececim,Diloşum,Minecim yukarıdaki yepyeni ''LUK ailesi'' tabirini görmemiş misiniz yoksa görmezlikten mi geldiniz Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 LUK Ailesi mi imparatorLUK gibi birşey mi bu ne ya.. ve Gececim,Diloşum,Minecim yukarıdaki yepyeni ''LUK ailesi'' tabirini görmemiş misiniz yoksa görmezlikten mi geldiniz Niye görmedilerki bende anlamadim? hatta Dankim de dedim... dankim demek tesekkür demek yani üstüne tesekkürde etmistim tekrarliyorum Hallo LUK ailesi' Dankim korkutduysa özürdilerim! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 LUK Ailesi mi ,imparatorLUK gibi birşey mi, bu ne ya.. ve Gececim,Diloşum,Minecim yukarıdaki yepyeni ''LUK ailesi'' tabirini görmemiş misiniz yoksa görmezlikten mi geldiniz Ben şahsen görmemeslikten gelmiş gibi yaptım Niye görmedilerki bende anlamadim? hatta Dankim de dedim... dankim demek tesekkür demek yani üstüne tesekkürde etmistim tekrarliyorum Hallo LUK ailesi' Dankim korkutduysa özürdilerim! Yuk ben şahsen korkmadım Zati bende korkacak gösde yuk Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Diloşcuğuma yürekten katılıyorum Aman sen yorum yapma sadece katıl Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Aman sen yorum yapma sadece katıl Bak naticim bu topic yeterince karıştı zaten birde senle uğraşmayalım Yeterli bir yorum oldu mu cnm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Bak naticim bu topic yeterince karıştı zaten birde senle uğraşmayalım Yeterli bir yorum oldu mu cnm En azından açıklamaydı saolasın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.