Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Herşey için direk olarak Google a başvurursan olacağı o tabe Halbukim asıcık düşüncen olacak ama nirde Kıs yuksam sende fosfor eksikliğimi var fosfor eksikliği yuk da doktor en son gittiğimde demir hapı vermişti , kanımca demir eksikliği var bende kısım sen nerden bilcen araştırma ruhlu olmayı kankim şu anda deprem oldu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Kıs Allah korosun Bayramdan bu yana artçı depremler oluyormuş zaten Allah esirgesin cnm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Amin kankim kıss ben zaten şimdiye kadar olan depremlerin hiçbirini hissetmedim, hissetmeyim de zaten Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Hissetmedin mi Peki şimdikini nasıl hissettin Hislerin çok karışık kankim Gerçi tüm bağlantılar karışık sende ama neyse Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Hissetmedin mi , Peki şimdikini nasıl hissettin , Hislerin çok karışık kankim , Gerçi tüm bağlantılar karışık sende ama neyse şimdikini de hissetmedim işyerindekiler süleyince haberim oldu senin kadar karışık değilimdir yine de Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Yuk yuk kesin benden daha vahim senin durumun kankim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Ben ZUDİK mimnun oldum.. nayır..kendimi daha fazla kandıramıyciim..hiç mimnun diilim..dipresyondayım..üstelik panik atak var bende..anaaaammm.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 O zaman sende paniği bırak ve atak ol şikerim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Benden daha atağını zor bulursun MUDİK'ciim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Kıs Mudik ben değilem kankim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 O saman sen PUDİK'tin.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Yuk Pudik'te Leylam Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Yuk Pudik'te Leylam Kıs o zaman senin vasfın nedir, Nediksin hatta parolayı söyle Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Kıs o zaman senin vasfın nedir, Nediksin hatta parolayı söyle Parola mı Parola Başak olabülür mü Yuksam Şafakmıydı Aman ne önemi var parolanın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Kıs o zaman senin vasfın nedir, Nediksin hatta parolayı söyle yuvarlan Hah benim akıllı gökkuşağım söylemiş işte sen NEDİK'sin..!!! Parola mı Parola Başak olabülür mü Yuksam Şafakmıydı Aman ne önemi var parolanın Paranın ay pardon Parolanın ne önemi var..mühim olan Nedik'lik.. di mi Nedikciim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Nedik mi Yuk daha NEDİKler Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Ayy burası didik ,didik olmuş.. pudik, mudik, nedik, Artık gelsin şu Nihat Doğan; açıklamamsını yapsın... alfabede fasla harf kalmadı uyarıyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Heç eyle olurmu daha ÇUDİK var Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Herhangibir açıklama için artık çok geç Spices.. ok yaydan çıktı bi kere.. başka bir deyişle harfler alfabeden çıktılar.. ..-dik'gillerin sonu yuk bence ve artık onları durdurabilecek bir güçte.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 HEMANNNNNNN varr Ay pardon Taurus abim var diyecektim Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 ama ben o kadar bekledim bi açıklama yapıcak diye.... söylemiyim sis anlayın bazı harfler başa gelirse fena şeyler çıkabilir onu artık kimse açıklayamas Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Bis anladık Spicescim gerek yuk başka bişeye Duydun demi ZUDİK Diloşcum ve MUDİK kankim Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 ama ben bazı şeyleri anlayabilmek için hala kendilerini beklemekteyim.. efenim gelsin açıklasın .. yuk açıklayamayacaksa nerden çıktı bu dik .... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Heç eyle olurmu daha ÇUDİK var biri ÇUDİK demiş evet açıklıyorum çudik benim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 biri ÇUDİK demiş evet açıklıyorum çudik benim ÇUDİK sen misin Zeynepcim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.