Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

hayır daha ölemedim.. :getlost: can çekişiyorum.. :getlost: seni seve seve seve çok seve seve seviyorumu dinlerken kalbim bir iki tekleyip durdu.. :w00t: "kızlar kızlar ölem mi girdi devreye yine atmaya başladı.. :lol:

ben diyorum ki "Allahına kurban yarim..","Seni seve seve..","bitanesinden bitanesine.." ve onun hiç unutamadığım -zira ilk dinleyişimde kısmi felç geçirmiştim.. :w00t: - "Kırdın kalbimi(şangırrrr)..gel al gönlümü" parçalarından oluşan bir potbori hazırlayalım..ölümüm ani ve kesin olur.. :w00t::crying::glare::blink::grin:

• Cevaplar 303
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Eee , ne yani :huh: bunun türkçe meali nedir şimdi

:huh::lol:

bak kankim de çok etkilenmiş şarkıdan :lol: insanın etmeyeceği varsa bile intihar edesi geliyor :lol:

şimdi kankitom bu cümlenin ana teması 2 tane: 1. si: Hiç kimseyi beğenmediğin öselliklerinden dolayı kınama çünkü başına gelir. 2.si: büyük konuşmak iyi bişey değildir... -_-:lol:

Gönderi tarihi:
hayır daha ölemedim.. can çekişiyorum.. seni seve seve seve çok seve seve seviyorumu dinlerken kalbim bir iki tekleyip durdu.. "kızlar kızlar ölem mi girdi devreye yine atmaya başladı..

ben diyorum ki "Allahına kurban yarim..","Seni seve seve..","bitanesinden bitanesine.." ve onun hiç unutamadığım -zira ilk dinleyişimde kısmi felç geçirmiştim.. - "Kırdın kalbimi(şangırrrr)..gel al gönlümü" parçalarından oluşan bir potbori hazırlayalım..ölümüm ani ve kesin olur..

e sen bilirsin tabe :huh: bisde senin daha fasla acı çekmeni istemeyis -_-:w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Diloşcum eğer yan etkisi olursa bir adet ajdar dinle cnm -_- artık tercih senin :ermm: ister nane nane ister çikita musu dinle :huh::w00t::lol:

Kankim anladım kanımca , Kıs, bebiş Nihat Doğana çekmesin diye diyon demi öyle :huh: Ah cnm benim :rolleyes:çekmes inşallah :w00t::lol:<_<

Gönderi tarihi:
Kankim anladım kanımca , Kıs, bebiş Nihat Doğana çekmesin diye diyon demi öyle ,Ah cnm benim ,çekmes inşallah

pek anlayamamışın kankim ama neyse nihat doğan hakkında da büyük konuşmak istemiyorum -_-:lol:

sence Mine bu ölüm acısız mı olacak..? :getlost:

kıss bi düşünsene ya ajdar ya da banu alkan dinleyerek intihar etseydin :huh::(

Leylam öyle bi etkisi varsa önce kankim test edip onaylasın bence

kankin kadar başına taş düşsün emi <_< hatta şimdi düşmesin 4 ay sonraki halim kadar düşsün -_-:w00t::lol:

Gönderi tarihi:
pek anlayamamışın kankim ama neyse nihat doğan hakkında da büyük konuşmak istemiyorum

Konuşma kankim boşver -_- Kötü sös sahibinindir :lol:

kıss bi düşünsene ya ajdar ya da banu alkan dinleyerek intihar etseydin

O daha vahim demi kankim :lol:

kankin kadar başına taş düşsün emi , hatta şimdi düşmesin 4 ay sonraki halim kadar düşsün

Düşerken haber verde ben çekileyim kankim <_<:lol:

Gecem, senden ve düellodan korkmuyordum ama şimdi tırsmaya başladım galiba :huh: Kankin neyse de o miniğin günahı ne, daha doğmadan Nihat Doğan dinlesin

Leylam çok yerinde ve doğru bir karar verdin cnm benim -_- Tırs kıs benden :devil::w00t:

Gönderi tarihi:
Gecem, senden ve düellodan korkmuyordum ama şimdi tırsmaya başladım galiba ,Kankin neyse de o miniğin günahı ne, daha doğmadan Nihat Doğan dinlesin

kankin neyse mi :huh::(:unsure:<_<:P:angry:

kankim bu arada haber vermes olarmıyım hiç veririm tabe :shifty:<_<:P

Gönderi tarihi:
kankin neyse mi

kankim bu arada haber vermes olarmıyım hiç veririm tabe

Yok canım olur mu hiç :wub: ben kankinin gözünden şeyedince öyle şeyoldu,sana acımıyor,miniğe de mi acımıyor diye :(:sweatingbullets:-_-:P

bak nasıl gülmüş :(:P

Gönderi tarihi:
Diloşum yapma Diloşum Nihat Doğan'ın şarkılarının öyle bir etkisi varsa İbo dinlesin

onlar birbirlerine tesir etmiyorlar bitanem..acı patlıcanı kırağı çalmıyor anlıyacağın.. :angry:

Acı var mı Diloşcum

fazla heveslenme Gececim acı yok.. :getlost: hatta üç doz Nihat üzerine bir dozda Ajdar alınca kendini yeniden doğmuş gibi hissediyorsun.. :wacko: denesene.. :shifty:

kıss bi düşünsene ya ajdar ya da banu alkan dinleyerek intihar etseydin

bak şimdi merak ettim nasıl olurdu acaba..?

"neremi neremi..; gözlerini.."..aa :o tırnaklarım dökülüyor.. :w00t:

Gönderi tarihi:
Diloş birde mahmut tuncer dinlersen kesin saçların dökülür bu işi kökünden halletmiş olurus

bakıyorum da bu organlarımın teker teker dökülme fikri pek hoşuna gitti.. :getlost::w00t::catikkas:

Bir de Mustafa Topaloğlu var ama o saçları dökmüyor,diken diken bir model yapıyor bir yerde iyi olabilir

birde Bedia Akartürk vardı hatırlarmısınız..? onu dinlerken dişlerim kamaşırdı.. :w00t:

Gönderi tarihi:
yeşil erik gibin

aynen öyle bitanem.. :grin::pinch::hug:

Diloşcum benim için teker teker ya da kökten dökülmüş olmaları önemli değil Önemli olan dökülmüş olmaları

Bedia Akartürk mü

tahmin edebiliyorum..beraber veya solo..önemli değil..önemli olan dökülmeleri..anladım.. :glare::w00t::wassat::wacko:

Gönderi tarihi:

işte size pudik nihat ve görevleri... :mellow::w00t::grin::laughing:

Meme oldukça geniş bir dolaşım sistemine sahiptir. O kadar ki, her birim süt üretimi için memeden 400-500 birim kan geçmesi gerekir. Kalpten aortla ayrılan kan , iki dış pudik ve daha başka bir seri atar damar ile memeye taşınır. Pudik atardamardan her birisi, memenin bir yarısına kan sağlar. Bu damarlar memeye girdikten sonra, ön ve arka memeye alt kollara ayrılır...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.