Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bu forumun bana armağan ettiği en güzel şeylerden birisin sen..birbirimizi buluşumuz tesadüf olabilir mi sence..? bana kalırsa hayır!.nasılda aynı şeyleri yaşıyormuşuz birbirimizden kilometrelerce ötede..şaşırtıcı gelmiyor mu sana da..?öykülerimizin bu denli bezerliği ikimizin de Çalıkuşunda takılı kalmamızdan olmasın sakın.. :stuart:

Sonuçta seni bana getiren geçmişine..yaşadıklarına ve hatta o diziye bile teşekkür borçluyum.. :)

Ve bir teşekkür de sana; su gibi oluşuna..o hassas duyarlı kalbine..bu hoyrat yaşamın tam da orta yerinde inadına zerafetine ..kirlenmeyişine..kirlenmeyişine..

Seni seviyorum..seni çok seviyorum..bugün buraya bunu söylemeye geldim.. :wub:

Doğum günün kutlu olsun.. :sorcerer: her yaşın,her anın sana ayrı bir güzellik getirsin..hiç olmadığın kadar mutlu ol gökkuşağım.. :hug::wub::kiss:

Önemli not;Bu özel gün ya üçü ya beşiydi geç kalmamak için riske atmak istemedim..eğer beşiyse mahsuru yok iki gün önceden kutlamaya başlamış oluruz bizde..

bana göre sen..ryagl8bg0.gif

işte böyle birşeysin..

yeni yaşında geçtiğin her yol bu güzellikte olsun.. 39sw2yc6.jpg

39sw2yc6.9fe1e9fb6a.jpg

ve bugünün şerefine havai fişeğimiz bile var..reshavaifiekresmi30he1.jpg

bu da pastan..pasta1xg2.jpg

bu da hediyem..yakalayabilirsen tabi.. :lol:hobirthdaypresents23fy3cn5.gif

bana göre senin bir başka halin..fgs2anwy3lg9.jpg

doumgnyo8.gif

doumgnyo8.2e4a235aa3.jpg

Gönderi tarihi:

Allah'ım nasıl güzel bir sayfa bu...

İğdem ellerine, yüreğine, emeklerine sağlık...

Leylam, canım kardeşim benim... küçük kız kardeşim... o kadar yakınsın gerçekten, hep öyle yakın kalacaksın...

Allah sana keder yüzü göstermesin, öyle güzellikle şeyler yaşa ki, daha önce kimseye nasip olmamış olsun... Seni çok seviyorum... Mutlu yaşlar, mutlu yıllar, mutluluklar...

öpüyorum kocaman kocaman...

İğdemin söylediği gibi bu forum seni banada kazandırdı bu benim için çok önemli... sen çok farklısın... bunu fark ettiriyorsun...tıpkı o resimdeki çocuk kadar güzelsin... hep güzel kal canım Leylacım...

bu şiir armağanım olsun görüşeceğiz her zaman... :hug:

bir bölü aşk

karla karışık yağdı gece;

önce siyaha çalan gözlerinden düştüm

çamurdu,

diz boyu sensizliğim

...

aynı anda yola çıkmış

aynı anda yoldan çıkmış

iki yitik aşk öyküsüydü

yamaladığımız

...

gittin

yarım kaldı herşey...

ikimizi toplasan

ne yazık;

bir aşk etmez artık

Gönderi tarihi:
Bu forumun bana armağan ettiği en güzel şeylerden birisin sen..birbirimizi buluşumuz tesadüf olabilir mi sence..? bana kalırsa hayır!.nasılda aynı şeyleri yaşıyormuşuz birbirimizden kilometrelerce ötede..şaşırtıcı gelmiyor mu sana da..?öykülerimizin bu denli bezerliği ikimizin de Çalıkuşunda takılı kalmamızdan olmasın sakın..

Sonuçta seni bana getiren geçmişine..yaşadıklarına ve hatta o diziye bile teşekkür borçluyum..

Ve bir teşekkür de sana; su gibi oluşuna..o hassas duyarlı kalbine..bu hoyrat yaşamın tam da orta yerinde inadına zerafetine ..kirlenmeyişine..kirlenmeyişine..

Seni seviyorum..seni çok seviyorum..bugün buraya bunu söylemeye geldim..

Doğum günün kutlu olsun.. her yaşın,her anın sana ayrı bir güzellik getirsin..hiç olmadığın kadar mutlu ol gökkuşağım..

Önemli not;Bu özel gün ya üçü ya beşiydi geç kalmamak için riske atmak istemedim..eğer beşiyse mahsuru yok iki gün önceden kutlamaya başlamış oluruz bizde..

bana göre sen..ryagl8bg0.gif

işte böyle birşeysin..

yeni yaşında geçtiğin her yol bu güzellikte olsun.. 39sw2yc6.jpg

39sw2yc6.9fe1e9fb6a.jpg

ve bugünün şerefine havai fişeğimiz bile var..reshavaifiekresmi30he1.jpg

bu da pastan..pasta1xg2.jpg

bu da hediyem..yakalayabilirsen tabi.. :lol:hobirthdaypresents23fy3cn5.gif

bana göre senin bir başka halin..fgs2anwy3lg9.jpg

doumgnyo8.gif

doumgnyo8.2e4a235aa3.jpg

Yazyağmurum..:crying: Yaptın yine yapacağını.. :wub:

Karşılaşmamız,hadi karşılaştık, bu derece yakınlık duymamız,bu kadar benzer yaşadıklarımız bence de tesadüf değil..Allah'ın dar zamanımda belki minik bir sevabıma karşılık verdiği büyük ödüllerden birisin sen..Çalıkuşu'nu sevmenin bile ayrı bir anlamı,apayrı bir tadı var seni tanıdığımdan beri..

Ben de rastlaşmamızı sağlayan herkese,herşeye teşekkür borçluyum..ve seni çok ama çok seviyorum..:wub:

Çok teşekkür ederim,bu harika kutlama için,hassasiyetin için,o güzel,ince duygulu kalbini bana da açtığın için..yaşadığım en güzel doğumgünüydü diyebilirim,geç görmeme rağmen..ama bitmesini istemiyordum zaten :P

Gününse üçü ya da beşi olmasının hiç önemi yok,bir burç sohbetinde öğrenip aklında tutmuş olman benim için önemli ve çok değerli olan.. :blushing:

O minik melek kız kadar masum olabilsem..

O yol hayalimdeki masalımsı yollara benziyor..senin de geçtiğin yollarda dikenler değil,böyle çiçekler olsun hep..

Ve havai fişeklerim.. Şımarıyor muyum ne :blushing:

Pastama bayıldım,her tarafı beni Diloş seçti diye bağırıyor..

Hediyeleri bir dahaki doğumgünüme kadar yakalayacağımı umuyorum,azimliyim :catikkas:

Gökkuşağı da keza öyle,hepimiz hayatın içinde bir rengiz,ama ben senin gözünde rengarenkim öyle mi yazyağmurum :rolleyes::kiss:

Gönderi tarihi:

Leylacım mutlu yıllar :) Sımsıcak ve dupdurusun biliyormusun,hayatın sana hep iyi davranmasını dilerim...

Doğum günün kutlu olsun :clover:

0412060639021reflectionmd7.jpg

Gönderi tarihi:
Allah'ım nasıl güzel bir sayfa bu...

İğdem ellerine, yüreğine, emeklerine sağlık...

Leylam, canım kardeşim benim... küçük kız kardeşim... o kadar yakınsın gerçekten, hep öyle yakın kalacaksın...

Allah sana keder yüzü göstermesin, öyle güzellikle şeyler yaşa ki, daha önce kimseye nasip olmamış olsun... Seni çok seviyorum... Mutlu yaşlar, mutlu yıllar, mutluluklar...

öpüyorum kocaman kocaman...

İğdemin söylediği gibi bu forum seni banada kazandırdı bu benim için çok önemli... sen çok farklısın... bunu fark ettiriyorsun...tıpkı o resimdeki çocuk kadar güzelsin... hep güzel kal canım Leylacım...

bu şiir armağanım olsun görüşeceğiz her zaman...

bir bölü aşk

karla karışık yağdı gece;

önce siyaha çalan gözlerinden düştüm

çamurdu,

diz boyu sensizliğim

...

aynı anda yola çıkmış

aynı anda yoldan çıkmış

iki yitik aşk öyküsüydü

yamaladığımız

...

gittin

yarım kaldı herşey...

ikimizi toplasan

ne yazık;

bir aşk etmez artık

Evet ablacığım,iğden böyle güzel bir jest ve güzel bir sayfayla beni çok duygulandırdı..

Ben bir sürü kardeşin ablası olarak,ablalık duygusunu,o anaç kalbi,koruma güdüsünü iyi biliyorum,o yüzden beni kardeşin gibi görmenden dolayı ne kadar şanslı olduğumu biliyorum..:wub:

Hep bir ablam olmasını da isterdim,işte sen o'sun..

Öyle güzel bir yüreğin var ki senin,geniş,kocaman..hep söylerim ya,sımsıcak..en önemlisi bambaşka..

Seni tanımak,sevmek,artık hayatımda olman benim için Allah'ın lütfu..bana yaşattığın herşey için,her duygu için çok teşekkür ederim canım ablam..:wub::hug:

Ve seçtiğin şiir öyle güzel ki,bir yerlerimden vurdu..:closedeyes::clover:

Gönderi tarihi:
Leylacım mutlu yıllar :) Sımsıcak ve dupdurusun biliyormusun,hayatın sana hep iyi davranmasını dilerim...

Doğum günün kutlu olsun :clover:

0412060639021reflectionmd7.jpg

Çok teşekkür ederim Radya'cım :wub: Sen de öyle,canayakın,sıcacıksın,seni tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum..

Dilerim hayat hepimize iyi davranır,herşey gölünce olsun,gül de çok güzel bakıyor gerçekten :rolleyes::clover:

Gönderi tarihi:
Doğum günün Kutlu olsun güzel insan :)

100798.jpg

Çok teşekkür ederim,güzel yürekli arkadaşım..:flowers:

Ayıcık beni çok mutlu etti biliyor musun,bu aralar oyuncaklarımı ne kadar özlediğimi düşünüyordum sık sık,teşekkür ederim :rolleyes::clover:

Gönderi tarihi:
Çok teşekkür ederim,güzel yürekli arkadaşım.. :flowers:

Ayıcık beni çok mutlu etti biliyor musun,bu aralar oyuncaklarımı ne kadar özlediğimi düşünüyordum sık sık,teşekkür ederim :rolleyes::clover:

:rolleyes::) rica ederim seni mutlu etmek cok buyuk bir ayrıcalık iiki dogdun tekrar... güzel arkdasım :)

Gönderi tarihi:

Sevgili kardeşim;

Gönül isterdi ki doğumgününü İbn-i Tekir ve Ebu Sarman'dan önce öğrenip kutlayayım.Ama naaparsın ki 2 gündür bu ADSL problemimden dolayı nete bile giremedim..Neyse,hala geç sayılmaz sanırım..:)

Doğumgünün sana ve sevdiklerine kutlu olsun Leyla'cım..:clover:

Gönderi tarihi:
Sevgili kardeşim;

Gönül isterdi ki doğumgününü İbn-i Tekir ve Ebu Sarman'dan önce öğrenip kutlayayım.Ama naaparsın ki 2 gündür bu ADSL problemimden dolayı nete bile giremedim..Neyse,hala geç sayılmaz sanırım..

Doğumgünün sana ve sevdiklerine kutlu olsun Leyla'cım..

Canım abicim :rolleyes:

İbni Tekir ve Ebu Sarman öğrendi de ne yaptı sanki :getlost: Günün hiç önemi yok,bir dahaki doğumgünüme kadar zamanı var :grin: Zaten nedeni aynı olmasa da bende de dsl problemi vardı,giremiyordum doğru dürüst..

Çok teşekkür ederim :clover: özellikle ''sevdiklerine'' kısmı dikkatimi çekti,aynı mı bilmem ama,doğumgünlerine anne babanın da ortak olduğunu düşünürüm hep,onların da o evlada sahip oldukları gün,kutlanması gerekmez mi :online2long::stuart:

Happy Birthdey de biraz daha şımarttı :blushing::flowers:

Gönderi tarihi:
Leylam kusura bakma geç kaldım ama unutulmadın... Nice mutlu yıllara nasip etsin Rabbim..Sağlıklı,huzurlu ve bereketli bir ömür olsun :hug: İyi ki doğdun ve iyi ki aramıza katıldın canım :hug::wub:

Yok olmaz,niye geç kaldın :P:hug:

Çok teşekkür ederim Gecem :wub: Hepimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum,evet iyi ki aranıza katıldım,çok şanslıyım :rolleyes: Hepinizi seviyorum :wub:

Gönderi tarihi:

Leylam doğum günün kutlu olsun ALLAH geri kalan ömrünü sevdiklerinle huzurlu bir şekilde geçirmeni nasip etsin... :):clover:

buda hediyem benden başka bişi bekleyemezdin heralde....:P

600pxnutella1fa5.jpg

Gönderi tarihi:

mutlu yıllar,saygısını sevıyesını hiç bozmayan hanım hanımcık leylacım benım,senı sevıyorum :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.