Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2007 Günah Köprüsü - VanGogh Müzesi = ? Alıntı
Φ KeFeNi_YiRTiK_CeNaZe Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Günah Köprüsü - VanGogh Müzesi = ? -1 Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yanlış cevap arkadaşım.. HAdi bir ipucu vereyim de topic hareketlensin azıcık: Bursa-Yeşil Türbe ve Kız Kulesi-İstanbul mantığından hareket edin bakalım.. Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 venedik-----amsterdam olabilirmi acaba..? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 venedik-----amsterdam olabilirmi acaba..? Olmuş bile..De,eşittir ne..? Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 venedik ve amsterdam = ne olabilir.. bana göre= SUUUUUU.. olmadımı köprü... buda olmadıysa kanallar.. halamı bilemedim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 venedik ve amsterdam = ne olabilir.. bana göre= SUUUUUU.. olmadımı köprü... buda olmadıysa kanallar.. halamı bilemedim Hala bilememişsin.. Venedik-Amsterdam=? (Sorunun özü kaybolmaya başlamış.. ) Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 bir tahmin: amsterdam deniz yüzeyinin altında bir şehir olarak bilinse de denizden ortalama yüksekliği 3m olarak geçiyor (-3 ile +8m arası) venedik'in ise ort. 6 m. sonuç: 6-3=3m olabilir ama gerçek sonuç bu yapıların denizden yüksekliği ile bulunabilir, araştırmak gerek. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 bir tahmin: amsterdam deniz yüzeyinin altında bir şehir olarak bilinse de denizden ortalama yüksekliği 3m olarak geçiyor (-3 ile +8m arası) venedik'in ise ort. 6 m. sonuç: 6-3=3m olabilir ama gerçek sonuç bu yapıların denizden yüksekliği ile bulunabilir, araştırmak gerek. Yanlış cevap arkadaşım..Rakımla ilgili,başka bir soru sormuştum daha önceleri.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 =özgürlük olabilirmi günah köprüsü mahkumların son olarak etrafı özgürce gördükleri yer ve hollanda bir çok ilklerin olduğu bir çok şey başka ülkelerde suçken hollandada özgür yaa.. o bakımdan..çokmu saçmaladım nee Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 Yoo saçmalamamışsın..Güzel yorum ama cevabın yanlış.. Ha birde Günah Köprüsü için,özgürlük yakıştırması pek uymuyor..Zira idama götürülen mahkumların,şehri son kez izleyebildikleri köprü olmasından almış ismini.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Güzelim;Soru istemiştin..Buna bak bakalım,uzun zamandır çözülemedi..Belki önceki iletilerden de faydalanarak sen çözebilirsin.. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Sorunuzu yeni gördüm. Çözümlü bir soru mu yani matematiğe mi dayalı,yoksa araştırma sorusu mu yani coğrafik bir soru mu?Eğer matematiksel ise kesin çözerim gibi,fakat coğrafyaya dayanıyorsa çözümem,mümkün değil.Ben sayısalcıyım,sözelden hiç anlamam. Bu konuda bir açıklama yaparsanız sevinirim.Teşekkür ederim.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Sorunuzu yeni gördüm. Çözümlü bir soru mu yani matematiğe mi dayalı,yoksa araştırma sorusu mu yani coğrafik bir soru mu?Eğer matematiksel ise kesin çözerim gibi,fakat coğrafyaya dayanıyorsa çözümem,mümkün değil.Ben sayısalcıyım,sözelden hiç anlamam. Bu konuda bir açıklama yaparsanız sevinirim.Teşekkür ederim.... Bu bir zeka sorusu,önce mantığını bulup ardından basit bir çıkarma işlemi yapacaksın.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 VanGogh Müzesi-Amsterdam ( - ) Günah Köprüsü-Venedik = ? Amsterdam ( - ) Venedik = ? 35-34=1 Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Değil Kahin'cim.. Bu soruyu çözeceğinden emin olduğum üye hem gelip soruyu çözsün hem de çiçeğini alsın peşin peşin.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Venedik ve Amsterdam ok... Bu ikisinin ortak noktaları nelerdir diye baktığımızda her ikisinin de adacıklardan oluştuğunu ve kanallarla dolu olduğunu görürürüz. venedik için bazı yerlerde 118, bazı yerlerde 120 adadan; Amsterdam için de 90'dan fazla ya da 90 a yakın adadan oluşur diyor. Ben sayı konusunda iddia etmiyorum ama mantık olarak, bunun ancak bu yölle çözüleceğini düşünüyorum. Cevap bence 118-90 : 28 veya 120-90 : 30 bunlardan birisi... Yani Venedik'i oluşturan adalar sayısı-Amsterdamı Oluşturan adalar sayısı= Kalan adalar sayısı Kanallar için de aynı şey geçerli, kesin rakamlar onlar içinde verilmiyor... Ben acaba o çiçeği alsam mı ki? Sarı da rengi, lale de, yani ne bilem aldım madem teşekkürler... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 İşte budur.. Beni yanıltmayacağını biliyordum.. Ben senden başka kime sarı lale veririm ki Gloria'cım.. Ben araştırırken 118 ve 88 sayılarına ulaşmıştım ama madem çelişkili sayılar bulunuyor,cevabın doğrudur..Zira sorunun mantığını yakalamışsın.. Zekan karşısında eğiliyorum sarı lale,tebrikler.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 teşekkürler aldım çiçeğimi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.