Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Akıllı kadın isterler Amaaa bi şartla; Kendileri kadar akıllı olmayacak bu konuda kendi fikrimi ben de söylemek istiyorum; bence eğer bir kadın, erkek kadar akıllı olmazsa, erkeğin aklıyla başardığı şeyleri bozabilir; bu nedenle herhalde akıllı erkekler kendileri kadar akıllı kadınlar aralar. ben şahsen kendim kadar akıllı bir hanımefendiyle tanışmak isterim, neden olmasın ki? Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 bu konuda kendi fikrimi ben de söylemek istiyorum; bence eğer bir kadın, erkek kadar akıllı olmazsa, erkeğin aklıyla başardığı şeyleri bozabilir; bu nedenle herhalde akıllı erkekler kendileri kadar akıllı kadınlar aralar. ben şahsen kendim kadar akıllı bir hanımefendiyle tanışmak isterim, neden olmasın ki? Aslında ben orada bi hata yapmışım,kendilerinden daha akıllısını istemezler diyecektim Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Aslında ben orada bi hata yapmışım,kendilerinden daha akıllısını istemezler diyecektim neden kendilerinden daha akıllısını istesinler ki? daha akıllı kadınları da, daha akıllı erkekler isterler; erkekler tek çeşit değil ki, bir sürü erkek var. herkes, kendisi gibi olan eşler arar. ne eksik, ne fazla. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 neden kendilerinden daha akıllısını istesinler ki? daha akıllı kadınları da, daha akıllı erkekler isterler; erkekler tek çeşit değil ki, bir sürü erkek var. herkes, kendisi gibi olan eşler arar. ne eksik, ne fazla. İyi madem senimi kırıcam Şöle diyelim madem ki; Allah herkesi dengi dengine versin Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 İyi madem senimi kırıcam Şöle diyelim madem ki; Allah herkesi dengi dengine versin Tabi ki; bazıları da hiç eş istemiyor, herkesin kendi kararı; ayrıca şunu da eklemeden yapamayacağım, kadınlar kendilerinden daha az akıllı erkeklerle birlikte olmak isterler mi? onlar da onları istemez ki Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 erkeklerrrr mantı ıster. kım daha guzel yaparsa onu ısterım-ısterız yanı Alıntı
Φ KAHHAN Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 erkekler sevgi annelerinin sıcaklığını v şefkatini ister fazlasını buluncada şımarır bulunmaz hint kumaşı olurlar Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Tabi ki; bazıları da hiç eş istemiyor, herkesin kendi kararı; ayrıca şunu da eklemeden yapamayacağım, kadınlar kendilerinden daha az akıllı erkeklerle birlikte olmak isterler mi? onlar da onları istemez ki Kadınlarda tabi akıllı erkekleri isterler ama kibirli ve kaba olanlarını değil Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.