Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

hakkaride 13 şehit daha


ossman

Önerilen İletiler

YETER ARTIK yeter artık demekten bıktık... daha kaç tane ömrünün baharında gencecik fidanlarımızı toprağa vericez... Neyi bekliyor bu baştakiler <_< Barzani dediğiniz adam kim ya, Talabani dediğiniz adam kim :angry: Ne Amerikası ne Bushu!!! Amerika Irak'a girerken kimden izin almış ki biz Bush la görüştükten sonra karar veriyoruz <_< Bunlar yanınızdayız deyip bizi sırtımızdan vurmaya çalışanlar değil mi? silahları PKK nın içinden çıkmadı mı?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Atam ne demiştin sen; “Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttu” öyle değil mi..?

 

Kanımız aynı kan da çok şey değişti senden sonra..gelmedi bir daha senin gibisi..şahsi menfaatler vatan sevgisinin önüne geçti ..her bir karış toprağında Mehmetçiğin kanı olan memleketim basiretsiz iktidarlar yüzünden apaçık esaret altında şimdi..! o anlı şanlı tarihe yakışmak isterdik Atam..gel gör ki gözünü hırs bürümüş Amerikanın ***** olduk..dostumuz yok kendimizden başka..buna rağmen onlara başımızı eğdirdiler..onurumuz hiçe sayıldı..düşmanlarımızdan medet umar hale getirildik..elimizi kolumuzu bağladılar..o asil kanımızı damarlarımızda dondurdular..

 

Okuyorum günlerdir gençliğe hitabeni..tekrar tekrar..sanki o zamandan görmüş gibisin bugünleri..ne yapmalıyız şimdi..? “mertlik” o zamanlardaymış Atam...vatan aşkıyla canını hiçe sayan binlerce şehit böyle kazanmadı mı bu toprakları..oysa şimdilerde “para “ konuşuluyor artık..taraflar masa başında toplanıp olurunda anlaşıp el sıkışıyorlar..arada ölen yavrularımız ne için ölüyor..? “vatan sağolsun” nidalarıyla ne güneşler batıyor,ne güneşler...içim yanıyor,içim..artık mertlik yok atam..namertlik var...kalleşlik var..

 

Günlerdir içimde çöreklenmiş sızı şimdi damarlarımda yol yol yürüyor..sanki bütün benliğimi kuşatıyor..içimden haykırmak geliyor..o çocukları yattıkları yerden kaldırmak istiyorum..canlarına can katmak..ömrümden ömür vermek..yapamıyorum..!!!

 

Şimdi hangi söz teselli eder bizi..hangi ağıt..hangi çığlık..kim kurtarır bizi bu karanlıktan..?

 

28b6jbmt9qd0.jpg

 

 

 

Gene hangi dua’yı okudun anne,

Vurulduğum yerde güneş açtı

Yine mi ağlıyorsun anne,

Cennetime yağmur yağdı

 

Üzülme anne ağlama, sırtımdan yedim kurşunu kalbimden değil.

Öylece duruyor hayallerim, vatanım zalimlere yar değil..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Mustafa Kemal'e yaptığımız ihanetin bedelini ödüyoruz. Halkını özellikle cahil bırakan, aç bırakan, kurda kuşa muhtac bırakan siyasi iradesizliğin Kemalizmle savaştığı kadar Türkiye'nin aydınlık geleceği için savaşmadığı için ödüyoruz bu bedelleri.

 

Kadınları, kızları askerlik şubelerinde bizide alın askere diyor şimdi milletin çok onurlu bir davranış ihtiyaç olduğunda hepimiz Mehmediz. Ama şapkayı önümüze alıp düşünmek zorundayız bu ödenen bedellerde bugünün ve dünün siyasileri hesap vermek zorunda değilmi? Türban sorununa eğidikleri kadar, laiklikle uğraştıkları kadar, hatta laik cumhuriyeti dillerine doladıkları kadar terörü ve terörün kaynaklarını konuşmayan konuşturmayan bir siyasi irade yönetiyor şimdi bizi. Ve hiç zannetmeyin bu adamlar bu konuda sizin bizim kadar samimi değil.

 

Onlar başkanları Bush'tan izin almadan tek bir adım atmazlar ve türlü bahanelerle hepimizi oyalarlar ve bizde unuturuz bu günleri dünleri unuttuğumuz gibi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.