Φ Mehdî Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Kimden : Mehdî Hû... (Bay, 34) Kime : Grup: Alevi Uyan...Mehdî Geldi... Tarih : 17.10.2007 14:06 (GMT +2:00) Konu : Allah aklımı ve imanımı muhafaza etsin... Soru:Diyeceksinizki niye? bende sizin neden ve niçininizi anlamadığım için size soruyorum. 1-Kimsiniz (kişi, grup) 2-Birçok forumda bu ve benzeri düzmeleri ne gaye ile yayınlıyorsunuz 3-Daha açık ve yalın dille ve kısa gayenizi anlatırmısınız? Bunlara beni anlayamamak veya inancı eksik olarak yorumluyacağınızı sanıyorum, ama ben genede cevap bekliyorum. Cevap beklediğim gibi ise! peşin sizden başka forumlara düşülmüş şu dörtlük ile size cevabım olsun! Bu sürüye bir çoban gerek... Mehdi Sahib-i zaman gerek... Ortalıkta dolaşıyor ****** Bu ....... bir akıllı gerek... Bencede birinci ve son satır gerekli artık. ____________________________________________________________________ Mehdi'nin zuhuru yakındır... Cevap:Sizin gibi akıllı insanların bu şifreyi çözmesini beklerdim ama beni hayal kırıklığına uğrattınız...Bakıyorum yediyüz küsür mesajınız var...Ve akıllı zannediliyor ve kendinizi akıllı zannediyorsunuz ama bu bulmacayı çözemiyorsunuz...Doğrusu bu iş yalancı çoban hikayesine dönmüş...Bu kez gerçekten kurt geliyor...Ama hazırlık yapan kim? ..İsa Mesih diyor ki; 'Herkes barışdan söz ettiği zaman yıkım gelecektir...' Bütün alametler çıkmış...Her türlü hazırlık tamam sahne,perde,kostüm,seyirciler ve tüm zamanlar ve mekanlar...İş bir tek oyuncunun oyununu sergilemesine kalmıştır...Ama bu oyuncu kim? ...Herkes kendini Mehdi ilan etmiş...Gerçek Mehdi ise avcunu yalıyor...YA kardeşim ben oyum gerçekten oyum diyorum...Yok abi sen psikolojik vakasın...Senin bir psikoloğa danışman lazım diyorlar...Bende diyorum ki; keşke ben deli olsaydımda sizlerde Mehdi'nin gadabından kurtulsaydınız...Hayır mazlumların hesap soracakları gün,Allah'ın gazabından,Mehdi'nin gadabından nasibini almıyacak hiçbir zalim yoktur...Bana bir iylik yapda bari sen inanda beni teselli et...Daha fazla başımı ağrıtma...Bunların hepsinin haberi verilmiştir...Olacak ve kesin...Ama şeytan saltanatını hemen bırakacak gibi görünmüyor...Evet bir devir teslim yaşanıyor...Şeytan hükümetini geri çekecek...Ehil olmayan illiminatusunuda yani on seçkin adamını...Kısaca kimdir bunlar dersek Bush,Bleır,Ehud Olmert,Arap prensleri,Tayyib Erdoğan,Abdullah Gül vesaire....Peygamber diyor ki; 'Ehil olmayanlar başa geldimi kıyameti bekleyin...' işte dünya sizin de önünüzde her yerde şeytanın iktidarı ve onun ehil olmayan adamları...Hala bu bulmacayı çözemiyorsanız daha sizin için ne yapabilirim...Yani siz varya gerçekten bir ***** ...Dünya mega bir TIMARHANEYE dönmüş siz çıkıp akıllılardan ve ......... bahsediyor kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz ve bana hesap soruyorsunuz...Sizi esefle kınıyorum...Beni üzüyorsunuz...Gadabımı artırıyorsunuz...Yani böyle giderse ben bu sefer gerçekten fıttıracağım Allah korusun...Allah aklımı ve imanımı muhafaza etsin...Yoksa ben bu cin ve insan ******* nasıl baş ederim...Hz.Ebu Bekir bir aylık halifeliği sonrası neredeyse halifeliği bırakacaktı? Sebep? kendisinden sanki peygamberlik bekliyorlardı...O şöyle dedi; Peygambere şeytan yaklaşamıyordu...Ve ona vahiy geliyordu...Bana ise şeytan gayet tabi bir şekilde yaklaşıyor ve beni kutsal görevimden alıkoymaya çalışıyor...Daha yazacak bir şey bulamıyorum...Bu durumda vijdanına bırakıyorum...Hadi beni kendi yerine koy ve görevini icra et bakalım... Zikr-i Hakikatimizdir... ______________________ Baki Gerçekler Demine Hu Dost Allah Eyvallah... Gerçeğe Hu Mü'mine Ya Ali Ya Mehdi Sahib-i zaman... Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 YA kardeşim ben oyum gerçekten oyum diyorum... 1-Senin "mehdi" olduğunu, sen nasıl anladın? 2-Biz nasıl anlayacağız? deliller var mı? Herkes çıkıp ben mehdiyim diyebilir.Diyor da zaten. 3-Kur'an'da seninle ilgili (mehdi) ayet var mı? 4-İsa'yla nerede ve ne zaman buluşacaksın? Alıntı
Φ abraham Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 mehdi abi sen ne iş yapıyorsun? Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Sayın mehdi, Sen Said-i Kürdi'nin bahsettiği mehdimisin yoksa ? Bediüzzaman Said Nursi bu sözünde, ayetin “ ...hiç şüphe yok galip gelecek olanlar Allah'ın taraftarlarıdır ” cümlesinin ebced değerinin, Hicri 1350 tarihini verdiğini ve bu tarihte Kuran ahlakının bir galibiyeti olacağına işaret ettiğini bildirmiştir. Ancak ayetin ayrıca, bunun gibi gelecekte de yine Kuran ahlakının üstün geleceği bir başka dönem olacağına dair gizli bir işaret içerdiğini de hatırlatmıştır. Nitekim ayetin bu cümlesinin Arapça yazılımında yer alan baştaki “fe” harfi de hesaba katılarak ebcedine bakıldığında, bu sefer de ebced değeri 80 çıkmaktadır. 1350 üzerine 80 ilave edildiğinde de Hicri 1430 etmektedir ki, bu tarih de miladi olarak 2008 yılını vermektedir. Allah'ın izniyle bu tarih Bediüzzaman'ın sözlerinde belirttiği, ayetin Kuran ahlakının gelecekteki, Darwinist, materyalist ve ateist felsefe gibi dinsiz akımlar karşısındaki tam galibiyetine işaret etmektedir (En doğrusunu Allah bilir). (HY, Hz. İsa'nın Geliş Alametleri) Alıntı
Misafir 4mevsim Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Herkes kendini Mehdi ilan etmiş...YA kardeşim ben oyum gerçekten oyum diyorum... Yok abi sen psikolojik vakasın...Senin bir psikoloğa danışman lazım diyorlar.. Bende diyorum ki; keşke ben deli olsaydımda sizlerde Mehdi'nin gadabından kurtulsaydınız.. Bana bir iylik yapda bari sen inanda beni teselli et... Daha fazla başımı ağrıtma... Hala bu bulmacayı çözemiyorsanız daha sizin için ne yapabilirim.. Yani siz varya gerçekten bir ******... Dünya mega bir TIMARHANEYE dönmüş siz çıkıp akıllılardan ve ......... bahsediyor kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz ve utanmadan birde bana hesap soruyorsunuz.. Gadabımı artırıyorsunuz... !!!!!! Alıntı
Φ sadebiri Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Kimden : Mehdî Hû... (Bay, 34) Kime : Grup: Alevi Uyan...Mehdî Geldi... Tarih : 17.10.2007 14:06 (GMT +2:00) Konu : Allah aklımı ve imanımı muhafaza etsin... Soru:Diyeceksinizki niye? bende sizin neden ve niçininizi anlamadığım için size soruyorum. 1-Kimsiniz (kişi, grup) 2-Birçok forumda bu ve benzeri düzmeleri ne gaye ile yayınlıyorsunuz 3-Daha açık ve yalın dille ve kısa gayenizi anlatırmısınız? Bunlara beni anlayamamak veya inancı eksik olarak yorumluyacağınızı sanıyorum, ama ben genede cevap bekliyorum. Cevap beklediğim gibi ise! peşin sizden başka forumlara düşülmüş şu dörtlük ile size cevabım olsun! Bu sürüye bir çoban gerek... Mehdi Sahib-i zaman gerek... Ortalıkta dolaşıyor ****** Bu ....... bir akıllı gerek... Bencede birinci ve son satır gerekli artık. ____________________________________________________________________ Mehdi'nin zuhuru yakındır... Cevap:Sizin gibi akıllı insanların bu şifreyi çözmesini beklerdim ama beni hayal kırıklığına uğrattınız...Bakıyorum yediyüz küsür mesajınız var...Ve akıllı zannediliyor ve kendinizi akıllı zannediyorsunuz ama bu bulmacayı çözemiyorsunuz...Doğrusu bu iş yalancı çoban hikayesine dönmüş...Bu kez gerçekten kurt geliyor...Ama hazırlık yapan kim? ..İsa Mesih diyor ki; 'Herkes barışdan söz ettiği zaman yıkım gelecektir...' Bütün alametler çıkmış...Her türlü hazırlık tamam sahne,perde,kostüm,seyirciler ve tüm zamanlar ve mekanlar...İş bir tek oyuncunun oyununu sergilemesine kalmıştır...Ama bu oyuncu kim? ...Herkes kendini Mehdi ilan etmiş...Gerçek Mehdi ise avcunu yalıyor...YA kardeşim ben oyum gerçekten oyum diyorum...Yok abi sen psikolojik vakasın...Senin bir psikoloğa danışman lazım diyorlar...Bende diyorum ki; keşke ben deli olsaydımda sizlerde Mehdi'nin gadabından kurtulsaydınız...Hayır mazlumların hesap soracakları gün,Allah'ın gazabından,Mehdi'nin gadabından nasibini almıyacak hiçbir zalim yoktur...Bana bir iylik yapda bari sen inanda beni teselli et...Daha fazla başımı ağrıtma...Bunların hepsinin haberi verilmiştir...Olacak ve kesin...Ama şeytan saltanatını hemen bırakacak gibi görünmüyor...Evet bir devir teslim yaşanıyor...Şeytan hükümetini geri çekecek...Ehil olmayan illiminatusunuda yani on seçkin adamını...Kısaca kimdir bunlar dersek Bush,Bleır,Ehud Olmert,Arap prensleri,Tayyib Erdoğan,Abdullah Gül vesaire....Peygamber diyor ki; 'Ehil olmayanlar başa geldimi kıyameti bekleyin...' işte dünya sizin de önünüzde her yerde şeytanın iktidarı ve onun ehil olmayan adamları...Hala bu bulmacayı çözemiyorsanız daha sizin için ne yapabilirim...Yani siz varya gerçekten bir ***** ...Dünya mega bir TIMARHANEYE dönmüş siz çıkıp akıllılardan ve ......... bahsediyor kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz ve bana hesap soruyorsunuz...Sizi esefle kınıyorum...Beni üzüyorsunuz...Gadabımı artırıyorsunuz...Yani böyle giderse ben bu sefer gerçekten fıttıracağım Allah korusun...Allah aklımı ve imanımı muhafaza etsin...Yoksa ben bu cin ve insan ******* nasıl baş ederim...Hz.Ebu Bekir bir aylık halifeliği sonrası neredeyse halifeliği bırakacaktı? Sebep? kendisinden sanki peygamberlik bekliyorlardı...O şöyle dedi; Peygambere şeytan yaklaşamıyordu...Ve ona vahiy geliyordu...Bana ise şeytan gayet tabi bir şekilde yaklaşıyor ve beni kutsal görevimden alıkoymaya çalışıyor...Daha yazacak bir şey bulamıyorum...Bu durumda vijdanına bırakıyorum...Hadi beni kendi yerine koy ve görevini icra et bakalım... Zikr-i Hakikatimizdir... ______________________ Baki Gerçekler Demine Hu Dost Allah Eyvallah... Gerçeğe Hu Mü'mine Ya Ali Ya Mehdi Sahib-i zaman... açıkcası şunu anlayamıyorum ki; 1-siz mehdimisiniz 2-mehdi adınamı konuşuyorsunuz 3-***************** Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 ......****************** Bu arkadaşımızın mehdi olması çok doğal bence. İnsanlar korkup olmayan bir yaratıcı ruh'a sığınmaya kalktığı sürece, daha çok mehdiler, peygamberler çıkar. Muhammed ne kadar peygamberse, zerdüşt o kadar peygamber. Zerdüşt ne kadar peygamberse Kütahyalı Hatice Benlioğlu o kadar peygamber. Bizim millet el meraklısı. Elin arabının peygamber olduğuna inanırlar. Güzel Kütahyamızın içinden çıkan peygamberimize inanmazlar. Mehdinin illaki Arap yada yahudilerden gelmesini beklerler. Güzel milletimizin M.Ali Ağcasına veya TM'nin içinden çıkan mehdimize inanmazlar. *************** "Ey ruh bizi kurtar" düşüncesi daha çok peygamberler, mehdiler getirecektir. Hatta size göre yüzbin tane gelmemişmidir ? Ne kadar peygamber çıkarsa o kadar da mehdi çıkar. Allah alınlarına yazmadığına göre bence herkes peygamber yada mehdi olabilir. Eğer inanacaksak kendi milli peygamberlerimize, milli mehdilerimize, milli cinlerimize sahip çıkalım. Enflasyon oluşturmayalım. Elin arabından, yahudisinden neyimiz eksik. El mereklısımıyız ? Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Bana bir iylik yapda bari sen inanda beni teselli et...Daha fazla başımı ağrıtma... ?????????? Alıntı
Φ sadebiri Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Bu arkadaşımızın mehdi olması çok doğal bence. İnsanlar korkup olmayan bir yaratıcı ruh'a sığınmaya kalktığı sürece, daha çok mehdiler, peygamberler çıkar. Muhammed ne kadar peygamberse, zerdüşt o kadar peygamber. Zerdüşt ne kadar peygamberse Kütahyalı Hatice Benlioğlu o kadar peygamber. Bizim millet el meraklısı. Elin arabının peygamber olduğuna inanırlar. Güzel Kütahyamızın içinden çıkan peygamberimize inanmazlar. Mehdinin illaki Arap yada yahudilerden gelmesini beklerler. Güzel milletimizin M.Ali Ağcasına veya TM'nin içinden çıkan mehdimize inanmazlar. *************** "Ey ruh bizi kurtar" düşüncesi daha çok peygamberler, mehdiler getirecektir. Hatta size göre yüzbin tane gelmemişmidir ? Ne kadar peygamber çıkarsa o kadar da mehdi çıkar. Allah alınlarına yazmadığına göre bence herkes peygamber yada mehdi olabilir. Eğer inanacaksak kendi milli peygamberlerimize, milli mehdilerimize, milli cinlerimize sahip çıkalım. Enflasyon oluşturmayalım. Elin arabından, yahudisinden neyimiz eksik. El mereklısımıyız ? size soru sormadığım halde neden alıntı yapıp soruyu sanki size soruyormuşum gibi üstünüze alındınız anlamadım!!! şu yazınızı en az on kere okudum .sadece ve sadece bir hiç yazmışsınız.kendin pişir kendin ye gibi olmuş..yazdıklarınız sizi bağlar beni değil sayın maraba. ************ ************ bir insan inanmadığı şeyleri nasıl olurda başkalarıyla bir tutup herkez mehdi yada peygamber olabilir der?!!! birde işin içine cinleri soktunuz yaa helal size ne diyim selam ile... Alıntı
Φ Zülal Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Ateistlerin içinde bir Mehdi eksikti tam oldu... Tövbeler olsun Ya Rabbim!!! Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 size soru sormadığım halde neden alıntı yapıp soruyu sanki size soruyormuşum gibi üstünüze alındınız anlamadım!!!... Forumda herkes birbirine cevap verir ve üslupluca tartışır. Forum bunun için vardır. Ama hakaret etmeden, insanlara saygılı davranarak. Başkalarına hakaretinize göz yumamadım. O da bizler benim gibi bir insan. O da senin gibi inançlı. İlginç olan aynı soyut düşünenler birbirini anlayamıyor, üstelik çaktırmadan da küçümsüyor. "Benim inancım seninkinden iyidir" demek çocukça ve anlamsız bir ifade değilmidir ? şu yazınızı en az on kere okudum .sadece ve sadece bir hiç yazmışsınız.kendin pişir kendin ye gibi olmuş..yazdıklarınız sizi bağlar beni değil sayın maraba. Akıl çalıştıran, çelişki oluşturan söylemler zaten sizler için bir hiçtir. Masal olsunki dinleyesiniz, etkilenesiniz. Madem bir hiçti de, bu tepki neden ? Çelişkidesin. İnsan "hiç"e tepki gösterirmi ? Bir hiç olan yazı on kez okunurmu ? Tepki için değil düşündürmek için yazmıştım. *********** *********** .bir insan inanmadığı şeyleri nasıl olurda başkalarıyla bir tutup herkez mehdi yada peygamber olabilir der?!!! birde işin içine cinleri soktunuz yaa helal size ne diyim Benim anlatımım bir ironi idi. Anlamanı beklemiyordum zaten. Hemen de polemik. Neyse mehdiyle seni "benim maslım iyidir" kavganızla baş başa bırakıyorum. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Ne yani, Mehdi alelade bir forumda mı tebliğ yapıyor? Yapacak başka bir yer yok mu? Daha inandırıcı olabileceğiniz bir yer mesela! Ben sadece kendime inanırım... Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Bu arkadaşımızın mehdi olması çok doğal bence. İnsanlar korkup olmayan bir yaratıcı ruh'a sığınmaya kalktığı sürece, daha çok mehdiler, peygamberler çıkar. Ha muhammed çıkmış ben peygamberim demiş, ha bir Turkish-Media Forum kullanıcısı kendini Mehdi ilan etmiş, ne farkı var ki? Turkish-Media Forum kullanıcısı Mehdi'ye "en son ne zaman psikolopa göründün diyebilen bir zihniyte, acaba bu yaklaşımı Muhammed için de gösterebilir mi? *** Zira aynı şeyi Muhammed için de bu forumda defalarca söyledim. *** *** "Bakın ben ayı ikiye yardım", "Ben katıra binip Allah'la konuştum geldim", "Allah beni alemlere peygamber kıldı" diyen Muhammed'in akıl sağlığı yerinde, Mehdi'ninki değil, öyle mi? Çocuğunu kesmeye kalkan, cinnet geçirmiş bir İbrahim'in akıl sağlığı yerinde, Mehdi'ninki değil, öyle mi? Kızkardeşiyle evlenip, bir de onu pazarlayan İbrahim'in akıl ve ahlak sağlığı yerinde, Mehdi'ninki değil, öyle mi? Bütün Mısır'daki tohumlukları, davarı, büyükbaş hayvanları toplayıp, ülkeyi kıtlıktan kıran Yusuf'un akıl sağlığı yerinde, Mehdi'ninki değil, öyle mi? Elaleme "neden gay ilişki içindesiniz" diye kızan, ama kendisi kızlarıyla yatan Lut'un akıl sağlığı yerinde, Mehdi'ninki değil, öyle mi? Babasını tanımadığı için, ortalıkta "Ben Allah2ın oğluyum" diye gezen İsa'nın akıl sağlığı yerinde, Mehdi'ninki değil, öyle mi? Durup duruken sokakta bir çocuğu öldüren, Zülkarneyn midir, Hızır mıdır, nedir, onun akıl sağlığı yerinde, Mehdi'ninki değil, öyle mi? **** Saygılar, sevgiler. Alıntı
Φ Rochader Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Kimisi kendini mehdi kimi peygamber kimide halife saniyor. Birakin sansinlar. Benim en cok kizdigim bizim cagdas medya dedigimiz Atv, Star, Show gibi televizyonlarda bile ciddi ciddi haberlerde söyle denebiliyor; -Dün bilmem nerde sahte peygamber yakalandi. Ya sahte oldugunu nasil anladiniz? Yada esas peygamber dediginiz kim ve bunu nasil test ettinizde karsilastirdiniz? 2007 de issizliken, enflasyondan kirilmis insanlarin icinden bu tip kisilerin türemesi cok normal. Haliyle bunlari sömüren bir sistemin o sistemin carklari icin hizmet veren bir medyanin olmasi hayde hayde normal.. ayrica BrainSlapper dediki ; "Bakın ben ayı ikiye yardım", "Ben katıra binip Allah'la konuştum geldim", "Allah beni alemlere peygamber kıldı" diyen Muhammed'in akıl sağlığı yerinde, Mehdi'ninki değil, öyle mi?Çocuğunu kesmeye kalkan, cinnet geçirmiş bir İbrahim'in akıl sağlığı yerinde, Mehdi'ninki değil, öyle mi? Kızkardeşiyle evlenip, bir de onu pazarlayan İbrahim'in akıl ve ahlak sağlığı yerinde, Mehdi'ninki değil, öyle mi? Bütün Mısır'daki tohumlukları, davarı, büyükbaş hayvanları toplayıp, ülkeyi kıtlıktan kıran Yusuf'un akıl sağlığı yerinde, Mehdi'ninki değil, öyle mi? Elaleme "neden gay ilişki içindesiniz" diye kızan, ama kendisi kızlarıyla yatan Lut'un akıl sağlığı yerinde, Mehdi'ninki değil, öyle mi? Babasını tanımadığı için, ortalıkta "Ben Allah2ın oğluyum" diye gezen İsa'nın akıl sağlığı yerinde, Mehdi'ninki değil, öyle mi? Durup duruken sokakta bir çocuğu öldüren, Zülkarneyn midir, Hızır mıdır, nedir, onun akıl sağlığı yerinde, Mehdi'ninki değil, öyle mi? +1 SAYGILAR Alıntı
Φ mistral Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Kimisi kendini mehdi kimi peygamber kimide halife saniyor. Birakin sansinlar. Benim en cok kizdigim bizim cagdas medya dedigimiz Atv, Star, Show gibi televizyonlarda bile ciddi ciddi haberlerde söyle denebiliyor; -Dün bilmem nerde sahte peygamber yakalandi. Ya sahte oldugunu nasil anladiniz? Yada esas peygamber dediginiz kim ve bunu nasil test ettinizde karsilastirdiniz? 2007 de issizliken, enflasyondan kirilmis insanlarin icinden bu tip kisilerin türemesi cok normal. Haliyle bunlari sömüren bir sistemin o sistemin carklari icin hizmet veren bir medyanin olmasi hayde hayde normal.. ayrica BrainSlapper dediki ; +1 SAYGILAR +++++++1 Alıntı
Φ Mehdî Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 1-Senin "mehdi" olduğunu, sen nasıl anladın?2-Biz nasıl anlayacağız? deliller var mı? Herkes çıkıp ben mehdiyim diyebilir.Diyor da zaten. 3-Kur'an'da seninle ilgili (mehdi) ayet var mı? 4-İsa'yla nerede ve ne zaman buluşacaksın? HY diyor ki;Mehdi veya Peygamber olunmaz doğulur...Bu doğru elbetteki;bir kimse ben Mehdi'yim demesiyle Mehdi olamaz...Ben diyorum ki;Mehdi'nin aslının (orjininin) dışında çıkıpda ben Mehdi'yim diyenler kesinlikle ******...Şeytan ona olağanüstü bir şekilde musallat olmuş ve ona benlik ve zan yüklemiştir...HY için Ruh bilimciler (psikologlar) şu teşhisi koydular *Tutkulu idealist* aynısı bence Doğu PERNİNÇEK'tede var...Ve aslında bir çok devrimci ve faşist ruhlu insanlarda var bu? Örneğin Allah diyor ki;"Ben bazı insanları sırf cehennem için yarattım" bunu kimse anlıyamıyor bence...Nacizane tarif edecek olursak bu kimseler bana göre gerçek akıldan ve imandan yoksun kimseler...Kim bunlar örneğin? Karl MARKS (Din afyondur) hayır din afyon değil bilakis dinsizlik afyondur,kokaindir,esrardır,eroindir...Adolf HİTLER (Ben Yahudilerin gaz odalarında öldürülmesinden dolayı bir damla göz yaşı dökmedim) Bu adamın Allah'ın ilminden ve Rahmetinden nasibi yok ki;merhamet etsin...İşte en çarpıcı örnek bence HİTLER (Sırf cehennemlik) Viladimir İlyiç İLYANOV (LENİN) Ateist birliklerini kurdu ve ateizmi propaganda aleti yaptı...Bir çok hıristiyan papazına zorla şunu söyletti;"Ey ahali sizlere doğrusunu söylüyorum (haşa) Tanrı yoktur...Bizler sizleri hep aldattık..." Bu ne demek oluyor aynı zamanda? Yani hz.İbrahim'in,hz.Musa'nın,hz.İsa'nın öğrettikleri tümüyle yalan dı? Öyleyse yüzyıllar boyunca tüm insanlık aldatıldı öyle mi? Bu kadar basit miydi acaba? Peki neden 1789 Fransız devrimi sonrası ortaya getirilen Akıl kültü toplum tarafından benimsenmedi...Öyle ki;10 kasım akıl bayramı,kiliseler akıl tapınakları yapılmasına rağmen...Ve mezarlıklarda şunu yazıyorlardı;"Sonsuzluk uykusuna yattı..." Sonsuzluğu bana tarif eder misiniz?..Eğer sizin düşündüğünüz gibi bir sonsuzluk olsaydı bugün hala o sonsuzluğun başlangıcı olmaksızın bir şekilde buralara varamazdık...Kendinizi neden kandırıyorsunuz...Ne oldu sonuç? bu akıl kültü anlayışı dört yıl sürdü ve dört yıl sonrası tecrübeler onu gösterdiki;bu sefer madem Tanrı yoktur öyleyse biz bir Tanrı yaratmalıyız dediler...Bugün'de Sarkozi sanki aynı şeyi söylüyor? Madem ki;İslam dini diye bir şey var o zaman biz fransız islamını uygulamalı ve fransız devletinin resmi imamlarını yetiştirmeliyiz dedi...Bakın tarih tekerrürden ibarettir diye boşuna denmemiştir...İnsanlık bir tek nefisden yaratıldığı için hayatın merkezi ve uygulaması hiçbir zaman değişmez...Çünki yediğimiz içdiğimiz rızkımız ve envai türde nimetlerimiz değişmedikçe bizde bir değişiklik söz konusu olamaz...Aslında doğruyu konuşmak gerekirse insanlık gerçeği anlamak konusunda ki;inadı yüzünden tarih boyunca hep yerinde saymakdadır...Gerçek şudur;Allah ruhları yaratıpda hepsini bir araya toplayıp ben sizin Rabbiniz değil miyim? demesi üzerine bütün ruhlar cümbür cemaat evet demiştir...Şimdilerde ise başta ateistler olmak üzere *********i kıvırıyorlar...Hz.İbrahim neden önce yıldızlara,sonra ay'a ve en sonunda güneşe tapınıp gerçeği anlayınca Rabbine yöneldi? Çünki hz.İbrahim ogün ki;misakı hatırladı ve evet sen bizim Rabbimizsin dediğini tasdik etti...Onun içindir ki;yüzyıllardır insanlar bir şekilde bu sözünü yerine getirmeye çalışıyor...İnanın ki;bütün telaş budur...Ve madem ki;ben Mehdi olduğumu idda ediyorum öyleyse sizlere doğruyu söylemeliyim ki;bu düşünce karanlığından aydınlığa çıkarayım ve dosdoğru yol üzerinde istikametinizi sağlıyayım...İşte herşey bundan ibarettir...Son söz olarak sizlere şunu hatırlatırım...*Kafirler ve müşrikler hoşlanmasada Allah nurunu tamamlayacaktır...* ayetini bolca okuyunuz...Allah'ın dediği olur...Allah büyükdür...Hüküm ve Hikmet sahibidir...O Rahman ve Rahimdir...Din gününün sahibi ve sultanıdır...Sadakallahül-Azim...Mehdi böyle söyledi... Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 Şimdilerde ise başta ateistler olmak üzere ********* kıvırıyorlar... Ateistler nasıl ve hangi konuda kıvırıyorlamış anlatabilirmisin? Cevabın somut olmazsa eğer, bilki bu ithamının sahibi sen olacaksın ******** !... Alıntı
Misafir yersoy Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 Ben de olacam banane banane Alıntı
Φ Rochader Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 Mehdi dediki HY diyor ki;Mehdi veya Peygamber olunmaz doğulur...Bu doğru elbetteki;bir kimse ben Mehdi'yim demesiyle Mehdi olamaz...Ben diyorum ki;Mehdi'nin aslının (orjininin) dışında çıkıpda ben Mehdi'yim diyenler kesinlikle ******...Şeytan ona olağanüstü bir şekilde musallat olmuş ve ona benlik ve zan yüklemiştir...HY için Ruh bilimciler (psikologlar) şu teşhisi koydular *Tutkulu idealist* aynısı bence Doğu PERNİNÇEK'tede var...Ve aslında bir çok devrimci ve faşist ruhlu insanlarda var bu? Örneğin Allah diyor ki;"Ben bazı insanları sırf cehennem için yarattım" bunu kimse anlıyamıyor bence...Nacizane tarif edecek olursak bu kimseler bana göre gerçek akıldan ve imandan yoksun kimseler...Kim bunlar örneğin? Karl MARKS (Din afyondur) hayır din afyon değil bilakis dinsizlik Kusura bakma ama HY diye birisi yok. Varsa tanit bize. Nerde ve Nezaman dogmus ? afyondur,kokaindir,esrardır,eroindir...Adolf HİTLER (Ben Yahudilerin gaz odalarında öldürülmesinden dolayı bir damla göz yaşı dökmedim) Bu adamın Allah'ın ilminden ve Rahmetinden nasibi yok ki;merhamet etsin...İşte en çarpıcı örnek bence HİTLER (Sırf cehennemlik) Viladimir İlyiç İLYANOV (LENİN) Ateist birliklerini kurdu ve ateizmi propaganda aleti yaptı...Bir çok hıristiyan papazına zorla şunu söyletti;"Ey ahali sizlere doğrusunu söylüyorum (haşa) Tanrı yoktur...Bizler sizleri hep aldattık..." Bu ne demek oluyor aynı zamanda? Yani hz.İbrahim'in,hz.Musa'nın,hz.İsa'nın öğrettikleri tümüyle yalan dı? Evet buna neden bu kadar sasiyorsun burda adi gecen sözde peygamberlerin hepsi senin benim gibi normal insanlardi ve öldüler öldüklerinide suan bilmiyorlar. Bence sen fazla duygusal yasiyor ve gercek gercekleri göremiyorsun. Hitlerden Leninden bahsettin bize ne onlardan onlar ateistti diye her ateist onlar gibi olmak zorundami ? Burda yanlis sebep sonuc iliskisi kuruyorsun. Öyleyse yüzyıllar boyunca tüm insanlık aldatıldı öyle mi? Bu kadar basit miydi acaba? Peki neden 1789 Fransız devrimi sonrası ortaya getirilen Akıl kültü toplum tarafından benimsenmedi...Öyle ki;10 kasım akıl bayramı,kiliseler akıl tapınakları yapılmasına rağmen...Ve mezarlıklarda şunu yazıyorlardı;"Sonsuzluk uykusuna yattı..." Sonsuzluğu bana tarif eder misiniz?..Eğer sizin düşündüğünüz gibi bir sonsuzluk olsaydı bugün hala o sonsuzluğun başlangıcı olmaksızın bir şekilde buralara varamazdık...Kendinizi neden kandırıyorsunuz...Ne oldu sonuç? Ne oldu sonuc ? Bunu sana sormak lazim. Allah o kadar peygamber gönderdi ben 103 bin diyeyim sen 124 bin de ne degisti insanlik cok mu iyi oldu ? Cokmu mutlusun o zaman burda neyin cabasindasin ? Neden hala inaniyorum diyorsun artik biliyorum desene. bu akıl kültü anlayışı dört yıl sürdü ve dört yıl sonrası tecrübeler onu gösterdiki;bu sefer madem Tanrı yoktur öyleyse biz bir Tanrı yaratmalıyız dediler...Bugün'de Sarkozi sanki aynı şeyi söylüyor? Madem ki;İslam dini diye bir şey var o zaman biz fransız islamını uygulamalı ve fransız devletinin resmi imamlarını yetiştirmeliyiz dedi...Bakın tarih tekerrürden ibarettir diye boşuna denmemiştir...İnsanlık bir tek nefisden yaratıldığı için hayatın merkezi ve uygulaması hiçbir zaman değişmez...Çünki yediğimiz içdiğimiz rızkımız ve envai türde nimetlerimiz değişmedikçe bizde bir değişiklik söz konusu olamaz...Aslında doğruyu konuşmak gerekirse insanlık gerçeği anlamak konusunda ki;inadı yüzünden tarih boyunca hep yerinde saymakdadır...Gerçek şudur;Allah ruhları yaratıpda hepsini bir araya toplayıp ben sizin Rabbiniz değil miyim? demesi üzerine bütün ruhlar cümbür cemaat evet demiştir...Şimdilerde ise başta ateistler olmak üzere *********i kıvırıyorlar...Hz.İbrahim neden önce yıldızlara,sonra ay'a ve en sonunda güneşe tapınıp gerçeği anlayınca Rabbine yöneldi? Çünki hz.İbrahim ogün ki;misakı hatırladı ve evet sen bizim Rabbimizsin dediğini tasdik etti...Onun içindir ki;yüzyıllardır insanlar bir şekilde bu sözünü yerine getirmeye çalışıyor...İnanın ki;bütün telaş budur...Ve madem ki;ben Mehdi olduğumu idda ediyorum öyleyse sizlere doğruyu söylemeliyim ki;bu düşünce karanlığından aydınlığa çıkarayım ve dosdoğru yol üzerinde istikametinizi sağlıyayım...İşte herşey bundan ibarettir...Son söz olarak sizlere şunu hatırlatırım...*Kafirler ve müşrikler hoşlanmasada Allah nurunu tamamlayacaktır...* ayetini bolca okuyunuz...Allah'ın dediği olur...Allah büyükdür...Hüküm ve Hikmet sahibidir...O Rahman ve Rahimdir...Din gününün sahibi ve sultanıdır...Sadakallahül-Azim...Mehdi böyle söyledi... Buraya kadar hep yine tekrar ayni Kuran gibi. Son söz olarak diyorumki -Tek Tanrili dinlerde cok Tanrili dinler gibi zaman icinde kaybolacak en sonunda insanlik karsilikli saygi ve sevgi cercevesinde yasamayida ögrenecek. Karsilikli saygi ve sevgi dinlerin tekelinde degil. SAYGILAR Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 Evet buna neden bu kadar sasiyorsun burda adi gecen sözde peygamberlerin hepsi senin benim gibi normal insanlardi ve öldüler öldüklerinide suan bilmiyorlar. Bence sen fazla duygusal yasiyor ve gercek gercekleri göremiyorsun. Hitlerden Leninden bahsettin bize ne onlardan onlar ateistti diye her ateist onlar gibi olmak zorundami ? Burda yanlis sebep sonuc iliskisi kuruyorsun. Ne oldu sonuc ? Bunu sana sormak lazim. Allah o kadar peygamber gönderdi ben 103 bin diyeyim sen 124 bin de ne degisti insanlik cok mu iyi oldu ? Cokmu mutlusun o zaman burda neyin cabasindasin ? Neden hala inaniyorum diyorsun artik biliyorum desene. Buraya kadar hep yine tekrar ayni Kuran gibi. Son söz olarak diyorumki -Tek Tanrili dinlerde cok Tanrili dinler gibi zaman icinde kaybolacak en sonunda insanlik karsilikli saygi ve sevgi cercevesinde yasamayida ögrenecek. Karsilikli saygi ve sevgi dinlerin tekelinde degil. SAYGILAR Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Tek Tanrili dinlerde cok Tanrili dinler gibi zaman icinde kaybolacak en sonunda insanlik karsilikli saygi ve sevgi cercevesinde yasamayida ögrenecek. Karsilikli saygi ve sevgi dinlerin tekelinde degil. Saygılar. Alıntı
Φ Mehdî Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 ''İman'ın aslı Rahman,güman'ın aslı şeytan'dır...'' (Hacı Bektaş Veli) TÜRKÇE KUR'AN-I KERİM (Y.NURİ ÖZTÜRK) 10 - Yunus Rahman ve Rahîm Allah'ın adıyla... 94. Şayet sen, sana indirdiğimizden kuşkulanmakta isen, senden önce kitabı okuyanlara sor. Yemin olsun, hak sana Rabbinden gelmiştir. O halde, sakın kuşkulananlardan olma! 95. Ve sakın ayetlerimizi yalanlayanlardan olma, yoksa hüsrana düşenlerden olursun. 96. Aleyhlerine Rabbinin kelimesi hak olanlar iman etmezler; 97. Tüm ayetler onlara gelse bile. Ta, o korkunç azabı görünceye kadar. 98. Bir kent inansa da imanı kendisine yarar sağlasa ya! Yûnus'un kavmi müstesna. Onlar inanınca, dünya hayatında rezillik azabını üstlerinden kaldırmış ve kendilerini belirli bir süreye kadar nimetlendirmiştik. 99. Eğer Rabbin dileseydi, yeryüzündeki insanların tümü toplu halde mutlaka iman ederlerdi. Hal böyle iken, mümin olmaları için insanları sen mi zorlayacaksın! 100. Allah'ın izni olmadıkça hiçbir benlik iman edemez. Allah, ******, aklını kullanmayanlar üzerine bırakır. Sadakallahü'l-Azim... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Ha muhammed çıkmış ben peygamberim demiş, ha bir Turkish-Media Forum kullanıcısı kendini Mehdi ilan etmiş, ne farkı var ki? Tamam madem farkı yok sende forum üyesi mehdiye biat eyle Biz nasılsa tercihimizi yapmışız... Ayrıca bir dipnot ekleyeyim:Mehdi peygamber değildir.. Bir konu üzerinde tartışırken azıcık araştırma yapmada fayda var.. Alıntı
Φ Rochader Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Mehdi arkadas konuyu acti bizde elestirimizi sunduk ve ben HY diye birisi yok dedim varsa eger bize tanitmasini istedim. Mehdi kardesim yine kurandan ezbere bildigimiz ayetlerden yapistirmis gitmis. Bu konuda burda benim icin bitmistir. Devam edebilmek icin Mehdiden cevap bekliyorum. HY kimdir? Böyle birisi varmidir ? Varsa eger; Nerde ve Nezaman dogmustur ? SAYGILAR Alıntı
Φ Mehdî Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Mehdi arkadas konuyu acti bizde elestirimizi sunduk ve ben HY diye birisi yok dedim varsa eger bize tanitmasini istedim. Mehdi kardesim yine kurandan ezbere bildigimiz ayetlerden yapistirmis gitmis. Bu konuda burda benim icin bitmistir. Devam edebilmek icin Mehdiden cevap bekliyorum. HY kimdir? Böyle birisi varmidir ? Varsa eger; Nerde ve Nezaman dogmustur ? SAYGILAR Adnan Oktar veya Adnan Hoca (grubuna hazırlattığı kitaplarda kullandığı mahlas HY) (d. 1956, Ankara), Grup lideri. Özellikle kentli yüksek gelir düzeyinden ailelerin genç çocuklarından oluşan grubunu kurma ve yaygınlaştırma çalışmalarıyla ün kazandı. Grubuyla birlikte sempatizan kazanmak amacıyla ateizm, Darwinizm ve Siyonizm karşıtı görüşlerini savunduğu kitaplar ve belgeseller hazırladı. Bilim Araştırma Vakfı'nın (BAV) kurucusudur. Bu vakfın evrim teorisine karşı yaratılışı savunduğu ve bunu yaygınlaştırmak için konferanslar düzenlediği bilinmektedir. Adnan Oktar, lise eğitiminin sonuna kadar Ankara'da yaşadı. 1979 yılında, Mimar Sinan Üniversitesi'nde eğitimine devam etmek üzere İstanbul’a taşındı. HY mahlasıyla yayımladığı 268 adet kitabı olduğu öne sürülmektedir. Bununla birlikte, HY imzasıyla yayımlanan kitapları grubuna hazırlatmaktadır.[2] Aralarında çeşitli Avrupa ülkelerinden gelen basın mensuplarının da bulunduğu bir basın toplantısında Adnan Oktar kitapların hazırlanışı ile ilgili sorulan bir soruya şöyle cevap vermiştir: Ben çalışmaları yaparken İngilizce, Fransızca, Almanca her dilde benim arkadaşlarım bana bu tarz kitapları tercüme edip hazır olarak getirirler hatta kritik de yaparlar. Ben onları bir araya getirip yorumlayıp editöre veriyorum. Yani daha pratik ve daha kolay bir yöntem kullanıyorum. O yüzden böyle süratli oluyor. Yani normal bir yazar hem kendi tercüme eder, kendi araştırır, kendi bu işlerle ilgilenir. Ben o ara çalışmaları ekip halinde arkadaşlarımla yapıyorum. O yüzden böyle kolay oluyor. Oktar askerlikten kaçmak için , 1993 yılında Eskişehir Hava Hastanesi'nden aldığı "askerliğe elverişli değildir" raporuyla askerlikten muaf hale gelmiştir.Oktar'ın paranoid şizofreni hastası olduğuna dair 7 farklı hastaneden aldığı raporları bulunmaktadır.Hakkında kokain kullandığı iddiasıyla açılan davada yargıtay yolu açık olmakla beraber beraatine karar verilmiştir. Daha sonra bu raporların düzmece olduğunu iddiaetmiştir. Adnan Oktar ve bir grup müridi hakkında açılan "çıkar amaçlı örgüt kurma" davası, 24 Kasım 2005 tarihinde, İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararı ile, zamanaşımına uğradığı gerekçesiyle düşürülmüştür. Ne var ki, Yargıtay 8. Ceza Mahkemesi sonradan "Oktar'ın çıkar amaçlı suç örgütünün kurucusu ve lideri olduğuna, diğer 17 sanığın da bu örgütün yöneticisi olduklarına" hükmederek, bu kararı bozmuştur. Bozma kararı neticesinde, İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi Oktar hakkında yurtdışına çıkış yasağı getirmiştir. Adnan Oktar'ın müritlerine hadislerde sözü edilen kutsal kişi mehdi olduğunu ima ettiğine ve onları buna inandırdığına dair bazı tanıklıklar ve iddialar bulunmaktadır. Bunlarla beraber Adnan Oktar'ın müridlerine iki vakit namaz emrettiği , normal seks yerine anal ve oral seksi emrettiğide iddia http://en.wikipedia.org/wiki/Harun_Yahya Not:Bendeniz HY veya Adanan OKTARIN avukatı filan değilim ki;sadece konumla alakalı olması açısından objektif çalışmalarım vardır...Ve gerekirse bir savaş suçlusunun veya bir teröristin sözünü veya bir metnini hatta makalesini uzmanlık alnımın gereği olarak kullanırım...Nitekim Allah'ta bunu bizlere Kur'an'da örnekler halinde vermiştir...Ve o yüzden şeytan'ın,kabilin,nemrutun,firavunun ve kafir,müşrik ne varsa bir çoğunun sözlerini örneklemiştir...Hem siz değil misiniz şu sözleri telaffuz eden sayın ********** "Saat bile bozuk olmasına rağmen günde iki sefer doğruyu gösterir diyen...Saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.