Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bayramlık Soru..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Hani bir şarkı var:

Seven ne yapmaz..

Ben seven nine neler yapabilir diye sorucam..:D

Bilin hadi..;)

Gönderi tarihi:

Seven + nine = 16

Seven - nine = -2

Seven * nine = 63

Seven / nine = 0,7777

Daha çok şeyler yapar.. :w00t:

Gönderi tarihi:
Seven + nine = 16

Seven - nine = -2

Seven * nine = 63

Seven / nine = 0,7777

Daha çok şeyler yapar.. :w00t:

Bi de bunu yapar ;)

Seven nine=79 :D

Gönderi tarihi:

Ayyyyy çok hoşmuş bu soru... Sevgili Taurus arkadaşımın yine yaratıcılığı üstündeymiş anlaşılan... Pek hoşuma gitti ama geç kalmışım sanırım... Eğer seni tanıyorsam cevap yukardakilerden biri olmalı kesin... Senin tarzın bu cevaplar ;) Kızlar tebrikkk ediyorum :hug:

Taurus bence her ikisinin cevabı da doğru ona göre, sakın birine doğru birine yanlış deme :angry:

Müthiş zekice bu cevaplar :wub:

(Kızlar o birinizinkine yanlış dese de ikiniz de benim gonlumun birincisisiniz haberiniz olsun :w00t:B) )

Gönderi tarihi:
Ayyyyy çok hoşmuş bu soru... Sevgili Taurus arkadaşımın yine yaratıcılığı üstündeymiş anlaşılan... Pek hoşuma gitti ama geç kalmışım sanırım... Eğer seni tanıyorsam cevap yukardakilerden biri olmalı kesin... Senin tarzın bu cevaplar Kızlar tebrikkk ediyorum :hug:

Taurus bence her ikisinin cevabı da doğru ona göre, sakın birine doğru birine yanlış deme :angry:

Müthiş zekice bu cevaplar

(Kızlar o birinizinkine yanlış dese de ikiniz de benim gonlumun birincisisiniz haberiniz olsun )

:grin::clover:

Sen geç kalmışsın yoksa çoktan çözmüştün :P Sende bizim gönlümüzün birincisisin :wub:

Demez demez.. Dimi ? :grin:

Gönderi tarihi:

Taurus tamam tamam sakin ollll :o Senin sorunda bile bana gönlümüzün birincisi dedikleri için alınma lütfennnn aaaaaa :unsure:-_-:P

Sen de bizim gönlümüzün birincisisin... Darılma :w00t:

Dimi kızlar :huh::w00t:

Gönderi tarihi:

O gönlümüzün dedesi, babası, amcası, abisi..

Demirbaşı.. :hug::grin:

Gönderi tarihi:

Oooo..Bütün fıstıklar buraya toplanmış..:D

Öncelikle Naty'mi ve kelebeğimi tebrik ederim..:clover:

''Gönlümün birincisi'' sözü seni kesmemiştir bilirim Gloria'cım..:D Sen mutlaka ''ben nasıl yetişemedim bu soruya'' hayıflanması içersindesindir..:w00t:;) Takama kafana,daha çooook soru uydururum ben size..Maksat gülmek,güldürmek ve dolayısıyla eğlenmek..:)

Sizi seviyorum,ışık saçmışsınız topice..:hug:

Gönderi tarihi:

Taurus, anlamadım kötü bişi mi dedin sen bana :unsure: laf mı sokuşturdunnn hıııı... :( Niye beni kesmesin kızların verdiği cevaplar, gayet de kesti... O kadar iyiler ki kızlar onlara haksızlık edemem, benim aklıma hemen gelmeyebilirdi bu cevap yani :) Tebrik ediyorum yeni baştan canlarımı, seni de tebrik ediyorum güzel soru sormuşsun :clover:

Ben de hepiciğinizi seviyorummm :)

Gönderi tarihi:

Ay canlarım benim yaa :hug: Abicim sorun hakkaten çok güseldi.. :clover: Natycimi tebrik ve takdir ederim.. :wub:

Tşk ederim,ben de ilk defa bi soru da doğru cvp vermiş olmanın mutluluğu içindeyim :w00t:

Ablam :hug: abim :hug: çok zeki olunca biraz bulaştı galiba ;)

Yeni soruları bekliyoruz :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.