Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Hani bir şarkı var: Seven ne yapmaz.. Ben seven nine neler yapabilir diye sorucam.. Bilin hadi.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Seven + nine = 16 Seven - nine = -2 Seven * nine = 63 Seven / nine = 0,7777 Daha çok şeyler yapar.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Seven + nine = 16 Seven - nine = -2 Seven * nine = 63 Seven / nine = 0,7777 Daha çok şeyler yapar.. Bi de bunu yapar Seven nine=79 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Ayyyyy çok hoşmuş bu soru... Sevgili Taurus arkadaşımın yine yaratıcılığı üstündeymiş anlaşılan... Pek hoşuma gitti ama geç kalmışım sanırım... Eğer seni tanıyorsam cevap yukardakilerden biri olmalı kesin... Senin tarzın bu cevaplar Kızlar tebrikkk ediyorum Taurus bence her ikisinin cevabı da doğru ona göre, sakın birine doğru birine yanlış deme Müthiş zekice bu cevaplar (Kızlar o birinizinkine yanlış dese de ikiniz de benim gonlumun birincisisiniz haberiniz olsun ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Ayyyyy çok hoşmuş bu soru... Sevgili Taurus arkadaşımın yine yaratıcılığı üstündeymiş anlaşılan... Pek hoşuma gitti ama geç kalmışım sanırım... Eğer seni tanıyorsam cevap yukardakilerden biri olmalı kesin... Senin tarzın bu cevaplar Kızlar tebrikkk ediyorum Taurus bence her ikisinin cevabı da doğru ona göre, sakın birine doğru birine yanlış deme Müthiş zekice bu cevaplar (Kızlar o birinizinkine yanlış dese de ikiniz de benim gonlumun birincisisiniz haberiniz olsun ) Sen geç kalmışsın yoksa çoktan çözmüştün Sende bizim gönlümüzün birincisisin Demez demez.. Dimi ? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Taurus tamam tamam sakin ollll Senin sorunda bile bana gönlümüzün birincisi dedikleri için alınma lütfennnn aaaaaa Sen de bizim gönlümüzün birincisisin... Darılma Dimi kızlar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 O gönlümüzün dedesi, babası, amcası, abisi.. Demirbaşı.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Oooo..Bütün fıstıklar buraya toplanmış.. Öncelikle Naty'mi ve kelebeğimi tebrik ederim.. ''Gönlümün birincisi'' sözü seni kesmemiştir bilirim Gloria'cım.. Sen mutlaka ''ben nasıl yetişemedim bu soruya'' hayıflanması içersindesindir.. Takama kafana,daha çooook soru uydururum ben size..Maksat gülmek,güldürmek ve dolayısıyla eğlenmek.. Sizi seviyorum,ışık saçmışsınız topice.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Taurus, anlamadım kötü bişi mi dedin sen bana laf mı sokuşturdunnn hıııı... Niye beni kesmesin kızların verdiği cevaplar, gayet de kesti... O kadar iyiler ki kızlar onlara haksızlık edemem, benim aklıma hemen gelmeyebilirdi bu cevap yani Tebrik ediyorum yeni baştan canlarımı, seni de tebrik ediyorum güzel soru sormuşsun Ben de hepiciğinizi seviyorummm Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Ay canlarım benim yaa Abicim sorun hakkaten çok güseldi.. Natycimi tebrik ve takdir ederim.. Tşk ederim,ben de ilk defa bi soru da doğru cvp vermiş olmanın mutluluğu içindeyim Ablam abim çok zeki olunca biraz bulaştı galiba Yeni soruları bekliyoruz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.