Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

FENERBAHÇE BEKO İKİNCİ KEZ AVRUPA’NIN KRALI - EN BÜYÜĞÜ!

fenerbahce-beko-avrupa-samiyonu.jpg

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague Final maçında AS Monaco ile karşılaştı. Etihad Arena’da oynanan karşılaşmayı 81-70 kazanan Fenerbahçemiz, Avrupa Şampiyonu oldu. Kupayı 2017'de İstanbul'daki Dörtlü Final'de müzesine götüren Fenerbahçe Beko, 8 yıl sonra ikinci Avrupa zaferini elde etti. Monaco ise tarihinde ilk kez oynadığı Avrupa Ligi finalini kaybetti.

attachment.aspx

Mücadeleyi Başkanımız Ali Y. Koç, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz de takip ederek takımımıza destek verdi.

attachment.aspx

Khem Birch, Nigel Hayes-Davis, Bonzie Colson, Devon Hall, Marko Guduric ilk beşiyle maça başlayan Fenerbahçe Beko, çeyreğin ilk beş dakikasını 13-8 geride tamamladı ve molaya gitti. Mola dönüşü oyunun kontrolünü ele alan Fenerbahçemiz, farkı 2 sayıya indirdi ve ilk çeyrek 20-18 sona erdi. İkinci çeyreğe Wade Baldwin’in üçlüğüyle başlayan ekibimiz skoru 21-18’e getirerek öne geçti. Wade Baldwin’in üçlüğüne 8-0’lık bir seriyle karşılık veren rakip takım skoru 29-21’e getirdi. İlerleyen bölümlerde parkeye büyük bir mücadele koyan takımımız, Khem Birch ve Nigel’ın elinden bulduğu sayılarla farkı 2 sayıya kadar indirdi ve rakibine mola aldırdı: 32-30. Mola dönüşü baskısına devam eden Fenerbahçemiz Devon Hall’ın sayılarıyla 35-33 üstünlüğü yakaladı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

attachment.aspx

İkinci yarıya Marko Guduric’in üçlüğüyle başlayan Fenerbahçemiz farkı 5 sayıya çıkararak skoru 38-33’e getirdi. İlerleyen bölümler karşılıklı sayılara sahne olsa da ekibimiz Monaco’nun öne geçmesine izin vermedi ve çeyreğin son 5 dakikasına 44-43 önde girdi. Savunmaların öne çıktığı anlara sahne olan kalan bölümler de iyi oyununu sürdüren Fenerbahçemiz, karar çeyreğine 54-51 üstün gitti. Dördüncü çeyreğe 7-0’lık seriyle başlayan Fenerbahçe Beko, farkı çift hanelere çıkararak skoru 61-51’e getirdi. Hücumda etkinliğine devam eden ekibimiz, Marko Guduric ve Devon Hall’ın elinden bulduğu sayılarla skoru 68-57’ye getirerek üstünlüğünü sürdürdü. Çeyreğin kalan bölümlerinde de rakibine şans tanımayan Fenerbahçemiz, parkeden 81-70 galip ayrılarak ikinci kez Avrupa Şampiyonu oldu.

attachment.aspx

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK KUPASI OYUNCULARIMIZIN ELLERİNDE YÜKSELDİ

Maçın bitmesiyle büyük sevinç yaşayan takımımız, Avrupa zaferini taraftarlarımızla kutladı. Duygusal anların da yaşandığı maç sonunda takımımız düzenlenen seremoniyle kupayı havaya kaldırdı.

attachment.aspx

MVP NIGEL HAYES-DAVIS

attachment.aspx

Başarılı oyuncumuz  Nigel Hayes-Davis, gösterdiği başarılı performansla Final Four’un MVP’si seçildi.

BAŞANTRENÖRÜMÜZ TARİHE GEÇTİ

Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, Avrupa basketbol tarihine geçti. 2001'den bu yana tek isim altında oynanan 25 yıllık Avrupa Ligi tarihinde hem başantrenör hem de oyuncu olarak kazanan ilk isim Jasikevicius oldu.

fenerbahce-beko-avrupa-samiyonu-2.jpg

Çeyrek skorları:

1. Çeyrek: 20-18
2. Çeyrek: 17-13
3. Çeyrek: 19-18
4. Çeyrek: 27-19

• Cevaplar 66
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderilen Görseller

• Admin
Gönderi tarihi:

Aziz Yıldırım'dan EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe Beko'ya tebrik!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague şampiyonluğu sebebiyle tebrik mesajı yayımladı.

• Admin
Gönderi tarihi:

Basketbol EuroLeague finalinde Türk-Yunan kavgası

Basketbol THY EuroLeague Final Four finalinde Fenerbahçe ile Monaco karşı karşıya geldi. Salonda yer alan Türk ve Yunan taraftarlar arasında kavga çıkarken olay büyümeden yatıştırıldı.

THY EuroLeague Final Four finalinde Fenerbahçe ile Monaco karşı karşıya geldi. 3.'lük maçında karşılaşan Olympiakos ve Panathinaikos taraftarlarının da büyük bir bölümü kombine biletleri olduğu için final maçında salonda kaldı.

ABU DABİ'DE GERGİNLİK TRİBÜNE SIÇRADI

Monaco'nun başantrenörü Vassilis Spanoulis'in Olympiakos efsanesi olması nedeniyle Yunan taraftarlar, desteğini Fransız ekibinden yana kullandı. Maçın ilk çeyreğinde mücadelenin gerginliği bir an için tribünlere de yansıdı ve Fenerbahçe ile Olympiakos taraftarı arasında kavga çıktı.

Yunan taraftalar, 'Konstantin' tezahüratı yaparken Türk taraftarlar ise 'İstanbul' tezahüratı ile karşılık verdi ve ortam gerildi. Güvenlik güçleri yaşanan gerginliğin ardından olaya müdahale etti.  Taraftarların güvenliği sağlandıktan sonra olaylar yerini tezahürat atışmasına bıraktı.

• Admin
Gönderi tarihi:

Adam son iki maçı izledikten sonra Fenerbahçe Beko'nun şampiyonluğu hakkettiğini söylüyor. Eğer 5 maç daha oynasalar yine Fenerbahçe Beko şampiyon olur diyor.

• Admin
Gönderi tarihi:

Nigel Hayes-Davis'ten EuroLeague Şampiyonluk Maçında 16 Sayı vs. Monaco | 25.05.2025

• Admin
Gönderi tarihi:

Marco Guduriç Şampiyonluk maçında 19 sayı attı

• Admin
Gönderi tarihi:

CJ McCollum, abisinin ve Fenerbahçe Beko'nun şampiyonluğunu Eurohoops'a değerlendirdi: "Fenerbahçe baştan sona çok iyi bir takım. İyi bir koç ekibine ve tesislere sahipler. Dünya standartlarında bir organizasyon."

• Admin
Gönderi tarihi:

Wade Baldwin bireysel fedakarlıklara övgüde bulundu: 'Bu ligde efsane oldum'

Wade Baldwin, yıllar süren bireysel başarısını ilk EuroLeague şampiyonluğuyla taçlandırdı ve bunu Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolculuğunda kişisel ve takım fedakarlığının en büyük ödülü olarak adlandırdı.

Fenerbahçe Beko İstanbul yeni EuroLeague şampiyonu ve bir oyuncu için bu zafer her şeyden daha önemli. Wade Baldwin daha önce üç 5. Maçta başarısız olmuştu.

Ancak bu yıl, yalnızca ilk playoff serisini kazanmakla kalmadı, aynı zamanda sonuna kadar gitti ve Abu Dhabi'deki ilk Final Four görünümünde kupayı kaldırdı.

"Bu yüzden oyunu oynuyorsunuz," dedi Baldwin. "Bu muazzam bir fedakarlık, tüm takımımızın tüm yıl boyunca gösterdiği muazzam bir çaba. Bu ligde bir efsane oldum ve isteyebileceğiniz her şey bu.

"Birkaç bireysel şeyim var ama bu şampiyonluk olmadan hiçbir şey ifade etmiyor ve bu gece bunu elde ettim ve Fener ikinci yıldızımızı almak için haritaya geri döndü," diye devam etti.

"Bir kulübe gelip oyunumdan biraz fedakarlık ediyorum ve aşağıdaki herkes oyunundan biraz fedakarlık etti, bu an için dakikalarından biraz fedakarlık yaptı ve tüm yıl oraya girip diğer takımlara karşı bize bir avantaj sağlayabilecek iki birime sahip olmaktan gurur duyduk."

Eski bir NBA guardı olan Baldwin, beşinci farklı takımında oynayarak altıncı EuroLeague sezonunu yeni tamamladı.

Bireysel başarı elde etmesine rağmen, bu şampiyonluk her zaman hissettiği boşluğu dolduruyor.

"Yani, benim yolculuğum özel," diye vurguladı. "Önceden, çok fazla bireysel şey vardı. PIR'de ikinci oldum, ligde ikinci en çok gol atan oyuncu oldum, All-EuroLeague oyuncusu oldum ve daha önce de söylediğim gibi, tüm bunlarda kazanmak için bir şeyden fedakarlık etmeniz gerekiyor.

"Bir şey eksikti ve ben bir yol buldum ve bu grup da bir araya gelip bunu başarmanın bir yolunu buldu," diye ekledi. "Günün sonunda, o soyunma odasındaki hepimiz tek bir şeye adanmış durumdayız ve bence hepimizin buraya Fenerbahçe'ye çağrılmamızın nedeni bu. İçimizde o kazanma yeteneği vardı."

Baldwin'in hikayesi kendi adına konuşurken, baş antrenör Sarunas Jasikevicius da tarih yazdı.

Baş antrenör olarak katıldığı altıncı Final Four'da sonunda şampiyonluğu elde etti ve Armenak Alachachian, Lolo Sainz ve Svetislav Pešic ile birlikte hem oyuncu hem de antrenör olarak EuroLeague'i kazanan sadece dördüncü kişi olarak seçkin bir gruba katıldı.

Baldwin, meşhur yoğun antrenörü hakkında şakacı bir yorumda bulundu.

"Belki de bize karşı biraz daha hafif olur," diye şaka yaptı Baldwin. "Gelecek yıl, umarım geri döndüğünde, biraz daha az bağırırız. Hayır, tüm yıl boyunca muazzam bir iş çıkardı.

"Bizi zor zamanlarda koşmamız gereken yere getirdi, olduğu gibi bir antrenör olarak, onun için kazanmak güzel bir duygu ve aynı zamanda hepimiz için kendimiz için kazanmak güzel bir duygu."

Kaynak: Basektnews

• Admin
Gönderi tarihi:

Bir şampiyon da olması gereken nedir? İşte cevabı: dikkatle izleyin...

• Admin
Gönderi tarihi:

• Admin
Gönderi tarihi:

Hataylılar Fenerbahçe Beko'nun şampiyonluğunu Dev ekranda izliyorlar

• Admin
Gönderi tarihi:

"BU ŞAMPİYONLUK KADERİMİZDE VARDI" | Nigel Hayes-Davis Röportajı

• Admin
Gönderi tarihi:

"BU DURUM SON YILLARDA OBSESYON HALİNE GELMİŞTİ" | Nicolo Melli Röportajı

• Admin
Gönderi tarihi:

NBA yıldızından Fenerbahçe açıklaması: Eşim izin verirse Fenerbahçe'de oynamak isterim

• Admin
Gönderi tarihi:

Volkan Demirel'den şampiyonluk paylaşımı: 'Avrupa’nın En Büyüğüne, Fenerbahçe’mize…'

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel, Fenerbahçe Beko'nun THY EuroLeague şampiyonluğunu yaptığı paylaşımla kutladı.

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Beko'nun büyük zaferi Fransız basınında: 'Paris'in celladı olan Türkler, Monaco'nun destanına son verdi'

Basketbol THY EuroLeague finalinde Monaco'yu 81-70 yenerek şampiyon olan Fenerbahçe Beko'nun zaferi Fransız basınında da geniş yer buldu.

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY EuroLeague'de 2024-2025 sezonunu şampiyonlukla tamamlayarak, Avrupa'nın en büyük kupasını ikinci kez müzesine götürdü. Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de gerçekleşen Final Four'da Etihad Arena'da önce Yunanistan ekibi Panathinaikos AKTOR'u, sonra da finalde Fransa temsilcisi Monaco'yu yenen sarı-lacivertliler, Avrupa şampiyonu oldu. Sarı lacivertli takımın bu başarısız Fransız basınında da yankılandı.

İlk haber: 20 minutes: "Monaco sonunda çatladı"

"Monaco ikinci yarıda ipleri kaybetti ve Fenerbahçe'nin kupayı almasına izin verdi. Monaco maça daha iyi başlamıştı ama Fenerbahçe, hücumda Mike James'e çok bağımlı olan bir takım karşısında yavaş yavaş üstünlük kurmaya başladı. Üç çeyrek inandık ama takım çok kısaydı, 40 Euroleague maçının oynandığı bir sezonun ardından acı bir sonuç."

İkinci Haber: L'Equipe: "Monaco Avrupa destanını kırık bir kalple sonlandırdı"

"Son derece fiziksel yoğunlukta geçen mücadelenin sonunda Fenerbahçe'nin (70-81) üstünlüğüyle karşılaşan Monaco'nun Euroleague'i kazanma hayali elinden kayıp gitti."

Üçüncü haber: Eurosport Fransa: "Monaco çaylağı ders çıkardı"

"AS Monaco'nun, finalde Fenerbahçe'ye yenilmesinin ardından ilk Euroleague şampiyonluğunu kazanmak için biraz daha beklemesi gerekecek. Monaco umduğu dolu dolu maçı veremedi. Sinir bozucu, kesinlikle, ama çok da şaşırtıcı değil."

Dördüncü haber: RMC Sport: "EuroLeague finalinde elenen Monaco için basamak çok yüksekti"

"Limoges'un zaferinden 32 yıl sonra Monaco, Euroleague finalinde elendi. Sert Türk defansı ve Marko Guduric'in koçbaşları karşısında dağılan ASM için hayal kırıklığı yaratan bir senaryo. Fenerbahçe, kupada ikinci kez şampiyonluğa ulaştı. Yarışmada bizi hayallere sürükleyen Monacoluların o acımasız finale kadar sergilediği müthiş performans aklımızda kalacak."

Beşinci Haber: Basket USA: "Fenerbahçe, Euroleague finalinde Monaco'nun hayalini yerle bir etti"

"Marko Guduric ve Nigel Hayes-Davis'in liderliğindeki Fenerbahçe, 2025 Euroleague'i finalde Monaco'yu (81-70) yenerek kazandı. Monaco'ya Euroleague şampiyonluğu nasip olmadı. Avrupa'nın en prestijli organizasyonunun finalinde Fenerbahçe'ye yenilen mavi-beyazlılar, hayallerine ulaşamadı. Türk savunması, Monako'nun skorer oyuncularını kontrol etti."

Altıncı Haber: e Parisien: "Monaco'nun Avrupa rüyası sona erdi"

"Rüya, Euroleague sezon finalinin yapıldığı Abu Dabi'deki Etihad Arena'nın güneşi altında uçup gitti. Bu seviyede ilk kez mücadele eden ve devre arasına kadar maçı domine eden Monacolular, prestijli organizasyonun Final Four finalinde Fenerbahçe'ye 70-81 mağlup oldu. Paris Basketbol'un çeyrek finaldeki cellatları olan Türkler, Monacoluların inanılmaz destanına son verdi."

Yedinci Haber: Le Monde: "Euroleague basketbol finalinde yenilen Monaco, kıta zaferi arayışında başarısız oldu"

"Avrupa'nın çatısına tırmanmak için çöle gitmişlerdi. Ancak Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dabi kentinde AS Monaco'nun zafer hayalleri suya düştü. Monaco, Euroleague finalinde Türk ekibi Fenerbahçe'ye 70-81 yenilerek elendi."

Sekizinci Haber: Franceinfo: "Monaco, Euroleague finalinde Fenerbahçe'ye yenilerek büyük hayal kırıklığı yaşadı"

"AS Monaco basketbolcuları, Abu Dabi'deki Ethiad Arena'da oynanan Euroleague finalinde Türk ekibi Fenerbahçe'ye 81-70 mağlup oldu. Euroleague'de şampiyonluk kazanan tek Franız kulüp olan CSP Limoges'u taklit etmeyi uman Monaco için gerçek bir hayal kırıklığı oldu. İki yıl önce Final Four'da yarı finalde Olympiakos'a elenen Monacolular, bir kez daha şansını kaçırdı."

Kaynak: C

• Admin
Gönderi tarihi:

Eski Big 10 yıldızı, EuroLeague Finalleri galibiyetinin ardından Kobe Bryant'a duygusal bir mesaj paylaştı - Nigel Hayes-Davis

ec995-17482292604097-1920.jpg

Fenerbahçe Beko İstanbul'un Perşembe gecesi Real Madrid'e karşı oynadığı Rekabetler Serisi'nin ilk çeyreğinin sonuna doğru, Türk takımının İspanya'da haftanın ikinci yenilgisine doğru gittiği görülüyordu.

Sergio Llull'un üç sayılık atışı, İspanyol takımına 20-10'luk çift haneli bir üstünlük sağlamıştı ve Fenerbahçe ilk dokuz dakikada sadece dört basket atmıştı. İki gün önce Baskonia Vitoria-Gasteiz'de 88-76'lık moral bozucu bir yenilgi aldıktan sonra, Saras Jasikevicius'un oyuncuları Türkiye'ye dönüş uçuşları için zaman kaybetmeyi diledikleri için affedilebilirlerdi.

Ancak bu takımın zihniyeti, onların sadece yuvarlanıp üst üste üçüncü yenilgiyi kabul etmelerine izin vermiyor ve Fenerbahçe, değerli ve nihayetinde rahat bir 70-82 galibiyet elde etmek için geri dönmenin bir yolunu buldu.

Kaçınılmaz olarak katalizör, oyun boyunca sürekli bir tehdit oluşturan Nigel Hayes-Davis'ti. Forvet, diğer hiçbir deplasman oyuncusunun basket atamadığı bir zamanda takımının gecedeki ilk üç saha golünü atarak başladı, daha sonra takımına ilk liderliğini (20-23) kazandıran üç sayılık bir gol attı, ardından Fenerbahçe'nin ilk çift haneli farkı (41-52) için bir üçlük daha attı ve son düdükte altıncı üçlüğünü atarak toplamda 33 sayıya ulaştı - diğer deplasman oyuncularının attığı miktarın üç katından fazla.

Maçtan sonra Hayes-Davis, sırasıyla sadece 6 ve 11 sayı attığı EA7 Emporio Armani Milan ve Baskonia Vitoria-Gasteiz'e karşı aldığı sessiz maçlardan geri dönmek için beklenmedik bir ilham bulduğunu açıkladı.

EuroLeague TV'ye "Az önce bir video izledim" dedi. "Kobe [Bryant] bir röportaj veriyordu ve ona, 'Bir duvara çarpmış gibi görünüyorsun.' diye sordular. 'Sanmıyorum ama çarparsam, duvardan koşarak geçerim.' dedi.

"Sahaya çıkmadan hemen önce bunu izledim, bu yüzden oraya bu zihniyetle girdim. Saldırgan olmak, çünkü değerli bir ders öğrendim: Milan'a karşı oyunun bana gelmesine izin vermeye çalıştım ve Niko [Mirotic] beni utandırdı ve sonra Baskonia'da aynı şeyi yapmaya çalıştım ve bir takım olarak utandık. Bu yüzden bugün bu derslerden ders çıkardığımı göstermek istedim."

Fenerbahçe forveti, deplasmanda önemli bir galibiyette 33 sayı atmadan önce maç öncesi biraz yardım aldı

Perşembe gecesi Fenerbahçe Beko İstanbul'un Rekabetler Serisi'nde Real Madrid'e yaptığı gezinin ilk çeyreğinin sonuna doğru, Türk takımının İspanya'da haftanın ikinci yenilgisine doğru gittiği görülüyordu.

Sergio Llull'un üç sayılık atışı, İspanyol takımına 20-10'luk çift haneli bir üstünlük sağladı ve Fenerbahçe ilk dokuz dakikada sadece dört basket attı. İki gün önce Baskonia Vitoria-Gasteiz'de moral bozucu bir 88-76'lık yenilgi yaşayan Saras Jasikevicius'un oyuncuları, Türkiye'ye dönüş uçuşları için zaman kaybetmeyi diledikleri için affedilebilirlerdi.

Ancak bu takımın zihniyeti, onların sadece yuvarlanıp üst üste üçüncü yenilgiyi kabul etmelerine izin vermiyor ve Fenerbahçe, değerli ve nihayetinde rahat bir 70-82 galibiyet elde etmek için geri dönmenin bir yolunu buldu.

Kaçınılmaz olarak katalizör, oyun boyunca sürekli bir tehdit oluşturan Nigel Hayes-Davis'ti. Forvet, diğer hiçbir deplasman oyuncusunun basket atamadığı bir zamanda takımının gecedeki ilk üç saha golünü atarak başladı, daha sonra takımına ilk liderliğini (20-23) kazandıran üç sayılık bir gol attı, ardından Fenerbahçe'nin ilk çift haneli farkı (41-52) için bir üçlük daha attı ve son düdükte altıncı üçlüğünü atarak toplamda 33 sayıya ulaştı - diğer deplasman oyuncularının attığı miktarın üç katından fazla.

Maçtan sonra Hayes-Davis, sırasıyla sadece 6 ve 11 sayı attığı EA7 Emporio Armani Milan ve Baskonia Vitoria-Gasteiz'e karşı aldığı sessiz maçlardan geri dönmek için beklenmedik bir ilham bulduğunu açıkladı.

EuroLeague TV'ye "Az önce bir video izledim" dedi. "Kobe [Bryant] bir röportaj veriyordu ve ona, 'Bir duvara çarpmış gibi görünüyorsun.' diye sordular. 'Sanmıyorum ama çarparsam, duvardan koşarak geçerim.' dedi.

"Sahaya çıkmadan hemen önce bunu izledim, bu yüzden oraya bu zihniyetle girdim. Saldırgan olmak, çünkü değerli bir ders aldım: Milan'a karşı oyunun bana gelmesine izin vermeye çalıştım ve Niko [Mirotic] beni utandırdı ve sonra Baskonia'da da aynısını yapmaya çalıştım ve bir takım olarak utandık. Bu yüzden bugün bu derslerden ders çıkardığımı göstermek istedim."

youtube videosu
Daha agresif oynama niyeti, iki gün önce Baskonia'daki yenilginin ardından Teknik Direktör Jasikevicius'un eleştirileriyle karşılaşan Fenerbahçe takımının tamamında tekrarlandı.

"Bize [daha sert oynamamızı] söylemenize gerek yok," diye ısrar etti Hayes-Davis. "Biraz daha sert oynayarak, biraz daha fazla vererek çok para kazanıyoruz. Bu daha çok çaba gerektiren bir şey. Büyük çabayla, büyük yoğunlukla oynadığımızda kendimizi oyuna koyuyoruz.

"Çıkıp uygulamaya çalışmak bize kalmış. Top girerse harika. Ama girmezse, yetenek değil, sadece çaba gerektiren ribaund ve koşuşturma oyunlarına güvenebiliriz."

Jasikevicius, Real'e karşı oyuncularının çabasından çok memnun olduğunu itiraf ederek bu duyguyu tekrarladı: "Şu anda kazanmamız gereken yol bu. Top kaybı sayılarımızı düşürmeliyiz ve özellikle ribaundlarda savaşmalıyız. Bu departmanlarda sekiz artıydık; sekiz pozisyon daha fazla.

"Oyun kurucumuzun son derece sağlam olduğunu düşündüm, topla çoğunlukla istediğimiz yere gidiyorduk, savaşıyorduk ve bu noktada isteyebileceğimiz tek şey bu. Süper sağlam. Kafamızı oyunda tuttuk, tam olarak istediğimizi oynadık. Tam olarak harika değildi, ancak Madrid'e karşı harika olmak kolay değil."

'Harika' Nigel Hayes-Davis için mükemmel bir kelimeydi ve diğer herkes Fenerbahçe'yi tekrar kazanma yoluna sokmak için elinden gelenin fazlasını yaparak çabalarını destekledi.

Kaynak: Mix

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Beko Basketbol takımı şampiyonluk kutlamaları için açıklama yaptı

Fenerbahçe Beko, taraftarla buluşacak

THY EuroLeague'de 8 sene aradan sonra bir kez daha şampiyon olan Fenerbahçe Beko'nun kutlama programı belli oldu. Ülker Salonu'nda başlayacak etkinlik Bağdat Caddesi ve Göztepe Parkı’nda devam edecek.

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'de 8 sene aradan sonra bir kez daha şampiyon oldu. Avrupa'nın basketboldaki bir numaralı kupasını yeniden müzesine götürme heyecanı yaşayan sarı-lacivertliler, kutlama programını açıkladı.

Avrupa şampiyonu Fenerbahçe Beko, sarı-lacivertli taraftar ile önce konvoy yapacak ardından Bağdat Caddesi ve Göztepe Parkı’nda kutlamalarına devam edecek.

TARAFTARA AÇIK DAVET

Sarı-Lacivertli kulübün açıklamasında "Avrupa Şampiyonu takımımız, bugün saat 16.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapıyor. Büyük kutlama ise Salı günü! Tarih yazan takımımız, 27 Mayıs Salı günü saat 17.00’de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndan üstü açık otobüs ile hareket ederek Bostancı’dan Göztepe Parkı’na doğru ilerleyecek. 

Göztepe Parkı’na kurulacak özel platformda, Avrupa şampiyonluğumuzu binlerce Fenerbahçeliyle birlikte coşkuyla kutlayacağız.

Büyük Fenerbahçe taraftarımızı bu tarihi ana tanıklık etmeye, bu büyük gururu birlikte yaşamaya Salı günü Bağdat Caddesi ve Göztepe Parkı’na bekliyoruz! Bu gurur hepimizin. Bu zafer Fenerbahçe'nin!" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Fenerbahçe

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.