Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Ben bir sınıf öğretmeniyim. ve gecekondu bile denemeyecek kadar iç içe girmiş evlerin bulunduğu bir çevrede görev yapmaktayım. 5 yıllık öğretmenim ve istesem memleketime yakın daha iyi bir ile gidebilirim. puanım buna uygun. ama asla aklımdan bile geçirmedim bunu çünkü geçen yıl bu okula il içi tayinle atandım ve burda birşeyleri değiştirmem gerektiğini burada birşeyler bırakmam gerektiğini gördüm. sevgiye, ilgiye, şefkate hele hele kitaba ihtiyacı olan yavruları bırakamadım. açıkçası burada okul kadrosu çok sık değişiyo ama ben kendi sınıfım 2. kademeye geçmeden buradan ayrılmayı onları yarı yolda bırakmayı düşünmüyorum. okul idaresinden uzun uğraşlar sonunda kütüphane kurmak için bir oda ayarlandı. var olan kitaplar kütüphanecilik kulübü sorumlusu ben ve arkadaşlarım tarafından raflara dizildi. ama çok yetersiz bi kütüphanemiz olduğunu gördük. bu konuda ben arkadaşlarıma bu sayfalar aracılığıyla yardım isteyebileceğimi söyledim ve bu düşüncem kabul gördü. bu konuda okul idaresini de ikna ederek kaymakamlıktan okulumuz için kitap,kırtasiye toplama kampanyası başlatmak üzere gereken izin işlemleri için girişimlerde bulunduk. şimdi burdaki duyarlı arkadaşlarımdan tek istegim bu kütüphanemizin tam olarak kurulması için kitap göndermeleri ve yavrularımızın kırtasiye ihtiyaçları konusunda bizlere yardımcı olmaları. kullanılmış,, yıpranmış kitap olsa bile olur. öyle kitapları iş eğitimi dersinde ilgili öğretmen arkadaşlarla görüşerek bakımını yapabileceğimiz sözünü de aldık. iligilenen ve destek verecek arkadaşlarıma şimdiden sonsuz teşekkürler. inşallah idarecilerimizin dedigi gibi mahcup olmayız da hatta tam tersi onlar mahçup olurlar. lütfen lütfen okumaya susamış bu çocuklarımızı kitaptan mahrum bırakmayalım. saygı ve sevgilerimle. hoşçakalın... emrah cingöz destek olacak arkadaşlar için okulumuzun adresi: şehit öğretmen metin gencdal i.ö.o. bağlar mahallesi siverek/şanlıurfa mail adresim: [email protected] cep telefonum: 0505 7766412 Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Ben bir sınıf öğretmeniyim. ve gecekondu bile denemeyecek kadar iç içe girmiş evlerin bulunduğu bir çevrede görev yapmaktayım. 5 yıllık öğretmenim ve istesem memleketime yakın daha iyi bir ile gidebilirim. puanım buna uygun. ama asla aklımdan bile geçirmedim bunu çünkü geçen yıl bu okula il içi tayinle atandım ve burda birşeyleri değiştirmem gerektiğini burada birşeyler bırakmam gerektiğini gördüm. . . . destek olacak arkadaşlar için okulumuzun adresi: şehit öğretmen metin gencdal i.ö.o. bağlar mahallesi siverek/şanlıurfa mail adresim: [email protected] cep telefonum: 0505 7766412 Selam Sayin Emrahcingoz, birkac gündür farkindayim gelip gitmektesiniz buraya, cok güzel bir meslegi secmis, ayni zaman da sorunlulugunu da ele almissiniz..bunu görebilmek cok güzel. Dilerim ki aradiginiz kitaplar en yakin zaman icersin de elinize gecer Saygilar Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Selam Sayin Emrahcingoz, birkac gündür farkindayim gelip gitmektesiniz buraya, cok güzel bir meslegi secmis, ayni zaman da sorunlulugunu da ele almissiniz..bunu görebilmek cok güzel. Dilerim ki aradiginiz kitaplar en yakin zaman icersin de elinize gecer Saygilar takdir edilmek güzel teşekkür ederim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Selamlar ve sevgiler:) Sizin için kitaplar ayarlayacağım ama kargo sorunu beni çok zorluyor...Ben sadece ayni yardımları ulaştırmaya çalışıyorum, nakdi yardım kabul etmediğim için bayağı zorluyor beni kargo işi..Otobüs firmaları ile görüşüyorum, çok zor kabul ediyorlar ama sizin için de elimden geleni yapacağım;) kolay gelsin... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 merhaba hocam,bende istanbulda sınıf öğretmenıyım..geçen yıl yardım kampanyamız vardı forumdan yardım eden arkadaşlarımız oldu.. okulmuza tanıtım amaçlı ucretsız yardımcı kaynaklar gelıyor..içlerinde soru bankası,tüm dersler ve test kitapları türü kaynaklar var..onları zaman içinde toplayıp size ulaştırmaya çalışacağım....kargo ile görderme durumumuz nedir,kargo ulaşımı varmı..saygılar Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Selamlar ve sevgiler:) Sizin için kitaplar ayarlayacağım ama kargo sorunu beni çok zorluyor...Ben sadece ayni yardımları ulaştırmaya çalışıyorum, nakdi yardım kabul etmediğim için bayağı zorluyor beni kargo işi..Otobüs firmaları ile görüşüyorum, çok zor kabul ediyorlar ama sizin için de elimden geleni yapacağım;) kolay gelsin... MERHABA İlginiz için TEŞEKKÜR EDERİM Bizim için KİTAPLAR AYARLAYABİLİRSENİZ EĞER; OTOBÜS FİRMALARI KABUL EDİYORLAAR SANIRIM. HATTA Bİ OTOBÜS FİRMASININ GÖNDERİLENLERİN OKULA YARDIM AMAÇLI OLDUĞUNU DUYUNCA OKULA KADAR SERVİSLERİYLE GÖTÜRDÜĞÜNÜ OKUMUŞTUM... UMARIM SORUN ÇIKARMAZLAR.. GERÇİ GÖNDERİM DURUMUNUZ OLURSA EĞER BURAYA GELEN FİRMALARIN SAYISI BİR HAYLİ ÇOK. İÇLERİNDEN BİRİSİ KABUL ETME KONUSUNA SICAK BAKACAKTIR MUHTEMELEN... TEKRAR TEŞEKKÜRLER SİZLERE DE KOLAY GELSİN Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 merhaba hocam,bende istanbulda sınıf öğretmenıyım..geçen yıl yardım kampanyamız vardı forumdan yardım eden arkadaşlarımız oldu..okulmuza tanıtım amaçlı ucretsız yardımcı kaynaklar gelıyor..içlerinde soru bankası,tüm dersler ve test kitapları türü kaynaklar var..onları zaman içinde toplayıp size ulaştırmaya çalışacağım....kargo ile görderme durumumuz nedir,kargo ulaşımı varmı..saygılar Size de MERHABA HOCAM Bahsettiğiniz kaynaklari BİZE ULAŞTIRIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ BURADA HEMEN HEMEN TÜM KARGO ŞİRKETLERİNİN BÜROSU VAR MNG,YURTİÇİ,ARAS KARGO... Eğer gönderimleriniz ÇOK OLURSA ONLARI GÖNDERMEK İÇİN OTOBÜS FİRMALARIYLA DA İRTİBAT KURARSANIZ YARDIMCI OLABİLİRLER TEŞEKKÜRLER SAYGI VE SELAMLAR Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Emrah Bey, Benim de üyesi olduğum [email protected] adresi var. Adından anlaşılacağı üzere bu grup adresine okul kütüphanecileri üye ve bunların bir çoğu da özel okul kütüphanecisi... Yollayacağınız yazı ne kadar faydalı olur inanın şu an bilmiyorum ama bu adrese bir mail yollamanızı tavsiye edeceğim. Ben kendimden örneklemek isterim. Bu adrese gelen maillerden bir tanesini gecen yaz biz okul olarak degerlendirmeye aldık. Okulumuzun toplum hizmetleri bölümünde çalışan arkadaşımızla, işbirliği yaparak bir senelik bir proje hazırladık ve bu senenin sonunda Hakkari-Şemdinli'de bir okulun kütüphanesini olduğu gibi yenilemeye karar verdik. Tabii bizimki ciddi bütçe gerektiren bir proje, diğer okul kütüphanecileri bunu bu şekilde yapmayabilir ama kendilerine yapılan bağışlarla size yardımcı olabilir... Artık çoğu özel okulun "toplum hizmetleri" adı altında bölümleri var. Bu bölümler, öğrenciyle birlikte tamamen bu tarz yardım çalışmaları yapıyor. Umarım bu bir işe yarar... Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Emrah Bey, Benim de üyesi olduğum [email protected] adresi var. Adından anlaşılacağı üzere bu grup adresine okul kütüphanecileri üye ve bunların bir çoğu da özel okul kütüphanecisi... Yollayacağınız yazı ne kadar faydalı olur inanın şu an bilmiyorum ama bu adrese bir mail yollamanızı tavsiye edeceğim. Ben kendimden örneklemek isterim. Bu adrese gelen maillerden bir tanesini gecen yaz biz okul olarak degerlendirmeye aldık. Okulumuzun toplum hizmetleri bölümünde çalışan arkadaşımızla, işbirliği yaparak bir senelik bir proje hazırladık ve bu senenin sonunda Hakkari-Şemdinli'de bir okulun kütüphanesini olduğu gibi yenilemeye karar verdik. Tabii bizimki ciddi bütçe gerektiren bir proje, diğer okul kütüphanecileri bunu bu şekilde yapmayabilir ama kendilerine yapılan bağışlarla size yardımcı olabilir... Artık çoğu özel okulun "toplum hizmetleri" adı altında bölümleri var. Bu bölümler, öğrenciyle birlikte tamamen bu tarz yardım çalışmaları yapıyor. Umarım bu bir işe yarar... GLORİA merhaba çok teşekkür ederim verdiğiniz adrese mail yolladım umarım olumlu sonuçlar alırız sevgi ve selamlar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Emrah Bey, yeniden merhaba, Dun akşam saat 22:19 itibariyle göndermiş oldugunuz mail, bütün okul kütüphanecilerin eline geçmiştir. Sizi bilgilendireyim istedim Umarım olumlu hem de çok çok olumlu sonuçlar alabilirsiniz... Görüşmek üzere Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Emrah Bey, yeniden merhaba, Dun akşam saat 22:19 itibariyle göndermiş oldugunuz mail, bütün okul kütüphanecilerin eline geçmiştir. Sizi bilgilendireyim istedim Umarım olumlu hem de çok çok olumlu sonuçlar alabilirsiniz... Görüşmek üzere MERHABA bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler çalışmalarınızda başarılar dilerim sevgi ve selamlar Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Emrah, kitaplar hazır:) elinde olacaklar yakında, hepsi paketlendi.... Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 Emrah, kitaplar hazır:) elinde olacaklar yakında, hepsi paketlendi.... merhabalar abla sana ne kadar teşekkür etsem biliyorum yine de az gelecek çok saol yaptıkların için allah herşeyi gönlüne göre versin sevgi ve selamlar Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 merhababen guneydoguda ogretmenlik yapmaktayim. cogunuz buranin sartlarini biiyorsunuzdur ya da duymussunuzdur. imkanlarimiz burada cok kisitli. bu imkanlarin kisitli olusundan dolayi sorumlusu oldugum okul kutuphanemizi okullar acilali 2 aya yakin bi zaman olmasina karsin hala aktif bi hale getiremedik. benim istegim bu mesajim her kime ulasirsa elinde bize gonderebilcegi kitaplar cok az olsa da gondermeleri. cunku burada egitim goren cocuklarin gercekten onlara ihtiyaclari var. lutfen bu konuda biraz daha sagduyulu olup bize yardimci olun... sonucta bagis gonulluluk ister ama kendiniizi lutfen biraz zorlayin bu konuda... hepinize simdiden cok tesekkur ediyor, cagrimin cevapsiz kalmamasini umut ediyorum...sevgi ve selamlarayrıca daha önceki başlıklara cevap veren ve gönderimde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorumemrah cingoz (sinif ogretmeni)sehit ogretmen metin gencdal ilkogretim okulubaglar mahallesi siverek/sanliurfa Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2007 emrah saat 22.30 itibarıyla kitaplarını yolladım.... 24 ciltlik bir takım ansiklopedi 20 ciltlik bir takım ansiklopedi 100' den fazla roman, hikaye 1 büyük koli muhtelif giysi... okul çantaları... umarım işine yararlar.... Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 emrah saat 22.30 itibarıyla kitaplarını yolladım....24 ciltlik bir takım ansiklopedi 20 ciltlik bir takım ansiklopedi 100' den fazla roman, hikaye 1 büyük koli muhtelif giysi... okul çantaları... umarım işine yararlar.... merhaba Nevin abla bugün saat 11.30 da yollaadığınız kitapları,çantaları ve giysileri aldım aldığım malzemeler şöyleydi büyük larousse ansiklopedi seti britanica ansiklopedi seti hikaye ve romanlar açık öğretim kitapları 1 büyük koli giysi 7-8 tane okul çantası hepsi toplam 8 poşet ve bir büyük koliydi abla umarım eksiksiz almışızdır işimize yaramaya başladılar bile abla gönderdiğiniz çantaları kitap ve defterlerini poşetle getiren öğrencilere dağıttık yine ebiselerden bir kısmını ihtiyacı olan fakir örencilere verdik hikaye -roman ve ansiklopedileri de kaydını yaptıktan sonra öğrencilerin kullanımına sunacağız daha öncede dediğim gibi kütüphanemizin ben bu işlere girişmeden önceki halinin ve siz değerli dostların gönderim yaptıklarından sonraki halinin fotograflarını sizlere ulaştıracağım ablam tekrar tekrar sana çok çok teşekkür ediyrum ablam.... her şey gönlünce olsun sevgi ve selamlar....... Alıntı
Φ kadirdeniz_odtü Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Herkese Merhaba. Biz ODTÜ Eğitim Topluluğu olarak ihtiyacı olan okullara kitap yardımları düzenliyoruz. Kampanyamızın ismi: "Sürdürülebilir Kitap Kampanyası". Niyetimiz sadece kitaplarımızı kolileyip göndermek değil, kitapları kendi ellerimizle teslim etmek. Kitapları, onların yeni sahipleri ile birlikte raflara dizmek. Gittiğimiz yerlerde onları düşünenlerin var olduğunu hissetirmek. Ve onlarla teması hiç kesmemek. "Ölü Ozanlar Derneği" ni göndermek yerine, "Ölü Ozanlar Derneği" üzerine sohbet etmek, dostluklar kurmak, hayata dair yardımımızı bir güne değil, bir ömre sığdırmak. Topluluk odamız hiç dolu kalmadı. Bize kitap geldi, biz onları küçük beyinlere ulaştırdık. Türkiye'nin hemen hemen her köşesinde arkadaşlar edindik. Arkadaşım ! Biliyorum orada bir yerdesin. Merak etme elime kitap geçer geçmez sana ulaşacağım. Belki çok zaman sonra, belki hemen yarın. Ama seni hiç unutmayacağım. Seninle uzun uzun sohbetler edeceğiz "Tek kitabı olan insandan korkarım." sözü üzerine.... Kitap göndermek isteyen kişi-kurum-kuruluşlar, kitaba ihtiyacı olanlar lütfen irtibata geçsin. [email protected] ODTÜ Eğitim Topluluğu hakkında: http://www.nigdehaber.com.tr/?Sayfa=HaberDetay&id=935 http://www.amasyabilsem.com/haber28.html http://www.gazeteodtulu.com/yazilar.php?id=250 Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 MERHABALARBen geçen yıl siverek metin gençdal ilköğretim okulnda SINIF ÖĞRETMENİ OLARAK GÖREV YAPIYORDUMFORUMLAR VE İNTERNETTEN ULAŞTIĞIM DİĞER İNSANLAR SAYESİNDE OKULUMUZ KÜTÜPHANESİNE KİTAPLAR KAZANDIRDIĞIMIZ OLDU. BİZLERE GEÇEN YIL YARDIMDA BULUNAN HERKESE BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM.AMA ORADA YAPMAK İSTEDİKLERİM YARIM KALDI. KÜTÜPHANEYİ O OKULA YAKIŞACAK BİR HALE TAM ANLAMIYLA GETİREMEDİK.BU YIL İSE YİNE SİVEREKTE BAŞKA BİR OKULDA SINIF ÖĞRETMENİ OLARAK GÖREVİMİ DEVAM ETTİRİYORUM. BU SENE BİR KÖY OKULUNDAYIM BURADA. AMA ÖNCEKİ OKULUMLA DA SÜREKLİ İRTİBAT HALİNDEYİM.BENİM İSTEĞİM GEÇEN YILKİ OKULUMUZUN KÜTÜPHANESİNİN TAMAMLANABİLMESİ İÇİN SİZLERİN OKULUMUZA KİTAPLAR GÖNDERMELERİ OLACAKTIR. OKULUMUZ KÜTÜPHANESİNİN ANSİKLOPEDİ İHTİYACI YOK DNECEK KADAR AZALMIŞTI. AMA HİKAYE-ROMAN TÜRÜNDE KİTAPLAR BAKIMINDAN İSTENİLEN ZENGİNLİK SAĞLANAMADI. SİZLERDEN İSTEĞİM O OKULUMUZA HİKAYE-ROMAN TÜRÜNDE KİTAPLAR GÖNDERMENZ OLACAKTIR.OKULUMUZUN ADRESİŞEHİT ÖĞRETMEN METİN GENÇDAL İLKÖĞRETİM OKULUBAĞLAR MAHALLESİ KEKLİK ALANI MEVKİİ 63600SİVEREK/ŞANLIURFAŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER İYİ ÇALIŞMALARHOŞÇA KALINSEVGİ VE SELAMLAR... Herkese Merhaba.Biz ODTÜ Eğitim Topluluğu olarak ihtiyacı olan okullara kitap yardımları düzenliyoruz.Kampanyamızın ismi: "Sürdürülebilir Kitap Kampanyası". Niyetimiz sadece kitaplarımızıkolileyip göndermek değil, kitapları kendi ellerimizle teslim etmek. Kitapları, onların yenisahipleri ile birlikte raflara dizmek. Gittiğimiz yerlerde onları düşünenlerin var olduğunuhissetirmek. Ve onlarla teması hiç kesmemek. "Ölü Ozanlar Derneği" ni göndermek yerine,"Ölü Ozanlar Derneği" üzerine sohbet etmek, dostluklar kurmak, hayata dair yardımımızıbir güne değil, bir ömre sığdırmak. Topluluk odamız hiç dolu kalmadı. Bize kitap geldi, bizonları küçük beyinlere ulaştırdık. Türkiye'nin hemen hemen her köşesinde arkadaşlar edindik.Arkadaşım ! Biliyorum orada bir yerdesin. Merak etme elime kitap geçer geçmez sana ulaşacağım.Belki çok zaman sonra, belki hemen yarın. Ama seni hiç unutmayacağım. Seninle uzun uzun sohbetleredeceğiz "Tek kitabı olan insandan korkarım." sözü üzerine....Kitap göndermek isteyen kişi-kurum-kuruluşlar, kitaba ihtiyacı olanlar lütfen irtibata geçsin.denizkadir1@@hotmail.comODTÜ Eğitim Topluluğu hakkında:http://www.nigdehaber.com.tr/?Sayfa=HaberDetay&id=935http://www.amasyabilsem.com/haber28.htmlhttp://www.gazeteodtulu.com/yazilar.php?id=250 Alıntı
Misafir hatice engin Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2014 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2014 Ben bir sınıf öğretmeniyim. ve gecekondu bile denemeyecek kadar iç içe girmiş evlerin bulunduğu bir çevrede görev yapmaktayım. 5 yıllık öğretmenim ve istesem memleketime yakın daha iyi bir ile gidebilirim. puanım buna uygun. ama asla aklımdan bile geçirmedim bunu çünkü geçen yıl bu okula il içi tayinle atandım ve burda birşeyleri değiştirmem gerektiğini burada birşeyler bırakmam gerektiğini gördüm. sevgiye, ilgiye, şefkate hele hele kitaba ihtiyacı olan yavruları bırakamadım. açıkçası burada okul kadrosu çok sık değişiyo ama ben kendi sınıfım 2. kademeye geçmeden buradan ayrılmayı onları yarı yolda bırakmayı düşünmüyorum. okul idaresinden uzun uğraşlar sonunda kütüphane kurmak için bir oda ayarlandı. var olan kitaplar kütüphanecilik kulübü sorumlusu ben ve arkadaşlarım tarafından raflara dizildi. ama çok yetersiz bi kütüphanemiz olduğunu gördük. bu konuda ben arkadaşlarıma bu sayfalar aracılığıyla yardım isteyebileceğimi söyledim ve bu düşüncem kabul gördü. bu konuda okul idaresini de ikna ederek kaymakamlıktan okulumuz için kitap,kırtasiye toplama kampanyası başlatmak üzere gereken izin işlemleri için girişimlerde bulunduk. şimdi burdaki duyarlı arkadaşlarımdan tek istegim bu kütüphanemizin tam olarak kurulması için kitap göndermeleri ve yavrularımızın kırtasiye ihtiyaçları konusunda bizlere yardımcı olmaları. kullanılmış,, yıpranmış kitap olsa bile olur. öyle kitapları iş eğitimi dersinde ilgili öğretmen arkadaşlarla görüşerek bakımını yapabileceğimiz sözünü de aldık. iligilenen ve destek verecek arkadaşlarıma şimdiden sonsuz teşekkürler. inşallah idarecilerimizin dedigi gibi mahcup olmayız da hatta tam tersi onlar mahçup olurlar. lütfen lütfen okumaya susamış bu çocuklarımızı kitaptan mahrum bırakmayalım. saygı ve sevgilerimle. hoşçakalın... emrah cingöz Merhaba Ne kadar isinize yarar bilemiyorum ama elimde bir cok ansiklopedi bulunmakta eger gerekli olursa yardimci olmak isretim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.