Misafir spices Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 YENİ YIL belki fırsatım olmaz kutlamaya ben biraz erken başladım bu yıl.. 2007 bitti bitecek, Az kaldı, Kapıyı geldi çalıyor 2008, Yeni yıl geliyor, yeni rüyalarla, Renklenecek bu dünya çeşitli renklerle Mutluluk, barış ve aşk getirecek sevdiklerimize, Kötülükleri unutalım, Güzelikle girelim yeni yıla yeni bir yıl hepimize mutluluk getirsin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 ablacım Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar .. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim.. Mutlu yıllar.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 zeynep, birce, gece yağmuru, mineu çok teşekkür ederim... 2008 dileklerinizi gerçekleştirecek bir yeni yıl olsun..sağlıklı ve mutlu yıllar Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 yeni yıl sanada mutluluk getirsin..teşekkür ederim gloria Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 abla senin gezegenine gelmeye ihtiyacım var...nasıl gelebilirim Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 mekiğimi göndersem olarmı... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 süppperrrrrrrr olurrrrrr Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 kıs yerim ben bunu Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Moralini bozmak gibi olmasın şikerim ama yine kar sepeliyor Ama yağmıyo sepeliyo dikkatini çekerim Yağmur duası oluyo da kar duası olmaz mı ki hııı Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Moralini bozmak gibi olmasın şikerim ama yine kar sepeliyor Ama yağmıyo sepeliyo dikkatini çekerim Yağmur duası oluyo da kar duası olmaz mı ki hııı Radyacım pes yani..Tepikleme kelimesini duyar duymaz bu kılığa girip geliceğini tahmin etmeliydim ama çok tatlısın yaa... kar mı sepeliyo...hemen oraya geliyorum..... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Radyacım pes yani..Tepikleme kelimesini duyar duymaz bu kılığa girip geliceğini tahmin etmeliydim ama çok tatlısın yaa... kar mı sepeliyo...hemen oraya geliyorum..... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Kendine verebileceğin en iyi hediye iyi bir dosttur. ~ Robert Louis Stevenson ~ Hep ne kadar sabırlı olduğumu söylersin ya,işte bu yüzdendi sabrım Bu güzel hediyeyi kazanmak isteyişimdendi. Bana güvendiğin için,hayatıma olduğun için sonsuz teşekkürler Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 telgrafın tellerine kuşlar mı konar Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Kendine verebileceğin en iyi hediye iyi bir dosttur. ~ Robert Louis Stevenson ~ Hep ne kadar sabırlı olduğumu söylersin ya,işte bu yüzdendi sabrım Bu güzel hediyeyi kazanmak isteyişimdendi. Bana güvendiğin için,hayatıma olduğun için sonsuz teşekkürler Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 telgrafın tellerine kuşlar mı konar sağdan ikisinin kuş olduğundan eminim.. ama ayaklarını sallayan pek tekin görünmedi bana Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 benim çicegim yok ama ben sana vermek istedim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 sevgililer günün kutlu olsun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 spices yok olmuş ama zeynep onu özlemiş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.