Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 17 yıl YENİ YIL belki fırsatım olmaz kutlamaya ben biraz erken başladım bu yıl.. 2007 bitti bitecek, Az kaldı, Kapıyı geldi çalıyor 2008, Yeni yıl geliyor, yeni rüyalarla, Renklenecek bu dünya çeşitli renklerle Mutluluk, barış ve aşk getirecek sevdiklerimize, Kötülükleri unutalım, Güzelikle girelim yeni yıla yeni bir yıl hepimize mutluluk getirsin
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl ablacım Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar .. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim.. Mutlu yıllar....
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl zeynep, birce, gece yağmuru, mineu çok teşekkür ederim... 2008 dileklerinizi gerçekleştirecek bir yeni yıl olsun..sağlıklı ve mutlu yıllar
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 17 yıl abla senin gezegenine gelmeye ihtiyacım var...nasıl gelebilirim
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl Moralini bozmak gibi olmasın şikerim ama yine kar sepeliyor Ama yağmıyo sepeliyo dikkatini çekerim Yağmur duası oluyo da kar duası olmaz mı ki hııı
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl Moralini bozmak gibi olmasın şikerim ama yine kar sepeliyor Ama yağmıyo sepeliyo dikkatini çekerim Yağmur duası oluyo da kar duası olmaz mı ki hııı Radyacım pes yani..Tepikleme kelimesini duyar duymaz bu kılığa girip geliceğini tahmin etmeliydim ama çok tatlısın yaa... kar mı sepeliyo...hemen oraya geliyorum.....
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl Radyacım pes yani..Tepikleme kelimesini duyar duymaz bu kılığa girip geliceğini tahmin etmeliydim ama çok tatlısın yaa... kar mı sepeliyo...hemen oraya geliyorum.....
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 17 yıl Kendine verebileceğin en iyi hediye iyi bir dosttur. ~ Robert Louis Stevenson ~ Hep ne kadar sabırlı olduğumu söylersin ya,işte bu yüzdendi sabrım Bu güzel hediyeyi kazanmak isteyişimdendi. Bana güvendiğin için,hayatıma olduğun için sonsuz teşekkürler
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 17 yıl Kendine verebileceğin en iyi hediye iyi bir dosttur. ~ Robert Louis Stevenson ~ Hep ne kadar sabırlı olduğumu söylersin ya,işte bu yüzdendi sabrım Bu güzel hediyeyi kazanmak isteyişimdendi. Bana güvendiğin için,hayatıma olduğun için sonsuz teşekkürler
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 17 yıl telgrafın tellerine kuşlar mı konar sağdan ikisinin kuş olduğundan eminim.. ama ayaklarını sallayan pek tekin görünmedi bana
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.