Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Malum,son günlerde karadenizli bir eğlendiriciyle,belli bir kesimin duygularını tatmin etmeye çalışan sözde 'şair'in elbirliğiyle oluşturdukları buram buram,kan kokan şarkıya,youtube ta birde klip yapılınca,insanlar bu pervasızlığa isyan etmeye başladı,tam işte bu noktada,gelişmemiş insan davranışları devreye girmeye başladı,ilk başta eğlendirici,ve şaaairr,klibi şarkıyı ve sözlerine sahip çıkarken,kamuoyunun baskısı sonucu,biz onu demek istememiştik,niyetimiz insani falan demeye başladılar,sonra ırkçı klibi yapan kişi bulundu ve o da abileri gibi,klibi raslantı eseri yaptığını insanları çok sevdiğini söylemeye başladı.

İşte gelişmemiş insan modeli böyle birşey,insan dediğimiz varlık yaptıklarının bilinç ve sorumluluğunu kavradığı anda insan olmaya başlıyor,kişiliği gelişiyor.

Gelişmemiş insan modeli ise,hep sonradan pişman olur veya pişmanmış gibi yapmayı kurnazlık sayarak toplumu kandırdığının hissine kapılı ki bu insan davranışlarının gelişimi açısından son ilkeldir.

Zaten şarkıda,onların her an dönebilme ihtimallerini göstermiyormuydu,OGÜN ÖYLE DESİNLER,BUGÜN BÖYLE DESİNLER.

Gönderi tarihi:

Nicin onlarin adina yazipta güya onlari yaptiklarindan pisman olmuslar gibi lanse ediyorsunuz,onlar ne yaptiki?Yoksa size cokmu dokundu Ogünle Yasin?sözcükleri,

Hic kimse yazdigi siierden ve seslendirdigi türküden pismanlik duymadi bunlar sizin hüsnü kuruntunuz isin icinden cikamayinca hemen farkli iddialara baslayip ********

Siz bu ülkeyi sevmeyebilirsiniz,siz bu bayragi sevmeyebilirsiniz,siz bu ülkeni n bagimsizligini üniter yapisini hazmedememis olabilirsiniz,bunlar sadece sizi baglar.Bu ülkeye ihanet eden kisi ve sebekeleri bagriniza bastikca Arif Sirin ve Ismail Türütler artacaktir.Bunu böyle bilesiniz.

saygilarla

Gönderi tarihi:

ben bu konuda medyanın biraz art niyetli davrandığını ve olay büyüttüğünü düşünüyorum.tam olarak onları kastetmediklerini söylediler.biraz güvenmeliyiz kanımca.

bir de bizim millet olarak canileştiğini düşünmeye başladım.ankaradaki en son olaydan sonra.bilmiyorum dikkat ettiniz mi artık kimsenin kimseye tahammülü kalmadı.ve bence türüt ten önce hepimiz kendi içimizdeki OGÜNleri çürütelim sonra türütler kendiliğinden çürür zaten...

son olarak belki abarttığımı düşünebilirsiniz ama türüte ve diğer vatandaşa karşı yapılan bu linç de bence artık ne kadar hoşgörüsüz bir millet olduğumuzun kanıtı.

Gönderi tarihi:

ama ya artık bu kadar da kör gözüm parmağına bi olaya da izin verin kızsın insanlar...

bu türüt bi kaç hafta öncesine kadar baanu alkan'la program program dolaşmıyor muydu allaseniz?

bi de ayrıca kim bu türüt?meçli saçlı ,obur,obez,kanemici... bu tip adamları hepimiz biliyoruz, kasetleri çıkamaya yakın yada çıktığında dikkat çekebilecek her türlü saçmalığı yapmaya müsait, edep izan fakiri adamlardır. Lemancıların dediği gibi faşistlerin bile kalitesi düştü artık.... kasetim satsın diye kendini satabilecek adamlardır bunlar, şaaair(!)lerini de buna alet etmişlerdir...

sebep ne olursa olsun kesinlikle sınırı aşmışlardır, kötü niyetlidirler...

Gönderi tarihi:

Katilmasam bile fikir olarak saygi duyarim,ama bence para kazanmak icin sadece Türüt degil daha bircok ünkü isim neler yapiyor neler,olayi sadece para kazanmak acisindan görmek yanlistir,fasistligeyaptiginiz vurgulamada bence yanlistir,bunun anlami Türtü sevenLerin hepsi fasisstir(ki degildir):olaya neden ideolojik yaklasmak zorundasiniz onuda pek anlamadim ama o türküde Karadedizle ilgili söylenenlerin hepsi bir gercektir,karadeniz üzerinde bir oyun oynammaktadir bunu görmezden gelmek ve siirin icindeki kelime benzerliklerine farkli analamlarda yaklasmak bence yanlistir.

Bu arada TÜRÜT sonucta bir Karadenizli türkücüdür,ama bence Türüt ükesine ihanet etmis bir türkücü degildir,bundan sakin Türüt'ü savunuyorum anlamini cikartmayin savunabilirmde,ama ben ülkesine ihanet eden yazarlarin yaninda Türüt'ün türküsünde hicbir sakinca görmüyorum,tek noksanlik Türüt'ün *Nobel*alamamis olmasidir,yoksa eminimki simdi basüstünde gezdirilirdi.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Ogün bugündür susmuyor

Dink'in katil zanlısı O.S, cezaevinde geceleri uyumayıp kafasını duvara vurarak “Beni kullandılar” diye isyan ediyor

Hrant Dink cinayetinin katil zanlısı olarak tutuklu yargılanan O.S, Kandıra Cezaevi'ni uyutmuyor. Geceleri sürekli ağladığı, bağırdiği ve kafasını duvarlara vurduğu belirtilen O. S. yüzünden, cezaevinde aynı katta kalan Sedat Peker, Sedat Şahin ve Fırat Delibaş'ın uyuyamadığı ve yaşanan bu durumdan şikayetçi oldukları belirtildi.

GARDİYANLAR TARTIŞIYORDU

Kandıra Cezaevi'ni ziyaret ettiği sırada gardiyanların “Bu çocuk geceleri çok bağırıyor, bu sorunu nasıl çözeceğiz” diye tartıştıklarına şahit olan Sedat Şahin'in avukatı Ali Rıza Dizdar, sözkonusu tutuklunun Dink cinayetinin katil zanlısı O.S. olduğunu öğrendi. Dizdar'ın gardiyanlardan aldığı bilgiye göre, 8 aydır cezaevinde yatan O. S'nin işlediği cinayetin altında ezildiği ve geceleri sürekli ağladığı ortaya çıktı. Geceleri neredeyse hiç uyuyamadığı ve bağıra bağıra ağladığı belirtilen O.S'nin zaman zaman da başını duvarlara vurarak gürültü yaptığı söyleniyor. O. S, geceleri “Beni kullandılar” diye bağırıyor.

BABALARI DA UYUTMUYOR

O. S.'nin gürültüsünün Kandıra Cezaevi'nde kalan tutuklu 'babalar'ı da çileden çıkarıyor. Hrant Dink'in katil zanlısı O. S. ile aynı koridordaki hücrelerde kalan Sedat Peker, Sedat Şahin ve Fırat Delibaş'ın çileden çıktığı belirtildi. Uyumadığı gibi kimseyi de uyutmayan O. S.'nin gürültü yapmaması yolunda infaz koruma memurlarınca sürekli uyarıldığı belirtildi.

Yaştan dolayı az ceza alacak

28 Haziran 2008'de 18 yaşını dolduracak olan O. S. suçu işlediği tarihte 18 yaşından küçük olduğu için az ceza alacak. Hazırlanan iddianamede hakkında 14 ila 20 yıl arası hapis cezası istenen O.S'nin 9 yıl cezaevinde kaldıktan sonra yeniden özgür kalabileceğini söyleniyor. Avukat Yağız Ali Dağlı, “Tasarlayarak adam öldürdüğü için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alır, ancak 18 yaşından küçük olması nedeniyle cezası indirilir. 9-10 yılda cezaevinden çıkması söz konusu olur” diye konuştu.

24.09.2007

Gönderi tarihi:
  • Yazar

POLİTİKA rumuzuyla yazan kardeş,çelişkilerinle yarışıyorsun.kutlarım.

Gönderi tarihi:

Tüm dünyada ırkçılığada, onu savunanlarada ***** *****. Dünyanın görüp görebileceği en korkunç ve berbat ideoloji.

Acayip insanlarız. Bir yandan Avrupada Türkler'e ve ortadoğululara karşı gerçekleşen ırkçı hadiselerden şikayet ederiz. Bir yandan ülkemizdeki ırkçı argümanları alkışlarız.

Gönderi tarihi:
Ogün bugündür susmuyor

Dink'in katil zanlısı O.S, cezaevinde geceleri uyumayıp kafasını duvara vurarak “Beni kullandılar” diye isyan ediyor

Hrant Dink cinayetinin katil zanlısı olarak tutuklu yargılanan O.S, Kandıra Cezaevi'ni uyutmuyor. Geceleri sürekli ağladığı, bağırdiği ve kafasını duvarlara vurduğu belirtilen O. S. yüzünden, cezaevinde aynı katta kalan Sedat Peker, Sedat Şahin ve Fırat Delibaş'ın uyuyamadığı ve yaşanan bu durumdan şikayetçi oldukları belirtildi.

GARDİYANLAR TARTIŞIYORDU

Kandıra Cezaevi'ni ziyaret ettiği sırada gardiyanların “Bu çocuk geceleri çok bağırıyor, bu sorunu nasıl çözeceğiz” diye tartıştıklarına şahit olan Sedat Şahin'in avukatı Ali Rıza Dizdar, sözkonusu tutuklunun Dink cinayetinin katil zanlısı O.S. olduğunu öğrendi. Dizdar'ın gardiyanlardan aldığı bilgiye göre, 8 aydır cezaevinde yatan O. S'nin işlediği cinayetin altında ezildiği ve geceleri sürekli ağladığı ortaya çıktı. Geceleri neredeyse hiç uyuyamadığı ve bağıra bağıra ağladığı belirtilen O.S'nin zaman zaman da başını duvarlara vurarak gürültü yaptığı söyleniyor. O. S, geceleri “Beni kullandılar” diye bağırıyor.

kullanıldığını anlayıp pişman olmak için çok geç kalmış.

Gönderi tarihi:
Ogün bugündür susmuyor

GARDİYANLAR TARTIŞIYORDU

BABALARI DA UYUTMUYOR

O. S.'nin gürültüsünün Kandıra Cezaevi'nde kalan tutuklu 'babalar'ı da çileden çıkarıyor. Hrant Dink'in katil zanlısı O. S. ile aynı koridordaki hücrelerde kalan Sedat Peker, Sedat Şahin ve Fırat Delibaş'ın çileden çıktığı belirtildi. Uyumadığı gibi kimseyi de uyutmayan O. S.'nin gürültü yapmaması yolunda infaz koruma memurlarınca sürekli uyarıldığı belirtildi.

Yaştan dolayı az ceza alacak

28 Haziran 2008'de 18 yaşını dolduracak olan O. S. suçu işlediği tarihte 18 yaşından küçük olduğu için az ceza alacak. Hazırlanan iddianamede hakkında 14 ila 20 yıl arası hapis cezası istenen O.S'nin 9 yıl cezaevinde kaldıktan sonra yeniden özgür kalabileceğini söyleniyor. Avukat Yağız Ali Dağlı, “Tasarlayarak adam öldürdüğü için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alır, ancak 18 yaşından küçük olması nedeniyle cezası indirilir. 9-10 yılda cezaevinden çıkması söz konusu olur” diye konuştu.

24.09.2007

Art niyetlerin kendisini kullandığını anlaması için bir cinayet mi işlemesi gerekiyordu?

Gönderi tarihi:

Niyeyse bu vahşi cinayetleri işleyenler, cezaevine girince başlıyorlar "beni kullandılar, beni kullandılar" Mehmet Ali Ağca abisinden öğrenmiştir bu ağızları.

İçeride pişmanım beni kullandılar, çıkmaya yakında kendini kahraman gibi satmaya başlar. Ağca abisi gibi. Mesih mi onu bilmem.

Gönderi tarihi:

onlar miliyetcilik için yaptıklarını sanıyorlar ama kullanıldılar. Onlarda kullanıldıklarının farkına varıyorlar ama iş işten geçtikten sonra.... Vatan bölünüyor millet elden gidiyor bunlar misyonerlik yapıyor diye gencecik çocukların beyinlerini yıkayıp suikast düzenlettiriyorlar. İşin garibi kim tarafından kullanıldıklarını da bilmiyorlar

Gönderi tarihi:
POLİTİKA rumuzuyla yazan kardeş,çelişkilerinle yarışıyorsun.kutlarım.

Celiski ile neyi anlatmaya calistigini bilmiyorum ama,hickimse ülkesini sevenleri fasist diye adlandirma özgürlügüne sahip degildir,ülkesini sevenlern fasistlikle adlandiranlar bence vatan duygusunu tadamamis olanlardan baskalari degildir.Bir türkünün icindeki sözleri bilmem nerelere tasimak cok kolaydir ama bir nobel ugruna ülkesini satanlar bastaci edilmektedir bu ülkede,yoksa bumudur sizin celiski diye nitelendirmeye calistiginiz.Türkiye üzerinde hicbu kadar oyun oynanmamis ve Türkiye hicbukadar yalniz kalmamis ve Türkiyede hicbu kadar bölücüler savunulmamistir.Eger bunlari dile getirmem celiski ise varsin olsun.

saygilarla

Gönderi tarihi:
onlar miliyetcilik için yaptıklarını sanıyorlar ama kullanıldılar. Onlarda kullanıldıklarının farkına varıyorlar ama iş işten geçtikten sonra.... Vatan bölünüyor millet elden gidiyor bunlar misyonerlik yapıyor diye gencecik çocukların beyinlerini yıkayıp suikast düzenlettiriyorlar. İşin garibi kim tarafından kullanıldıklarını da bilmiyorlar

Bence biliyorlar en azindan sunu biliyorlar ,,yarı tanrılar haline getirdikleri seyh,leri tarafindan.!

:shuriken: yamyam frankfurt

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.