Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Göbeği kaşıyan adamlar, çarçaflılar, cüppeliler... Bunların saltanatı altında inim inim inlemeyi düşünen bir takım kuru kelle. Ki bunlar da memlekette kızılca kıyamet kopartıyorlar. Esasında sizlere kendimizi tanıtmak gibi hiçbir çabamız olmamalı. Çünkü bu denklik bildiren bir durum değil. Ama sizlerin toplumdaki dönüşümü görememeniz, dünyayı okuyamamanız gerçekten çok sefilane. Yalnız kendinizi okuyor sanıyorsunuz, yalnız kendinizi sanata eğiliyor sanıyorsunuz, yalnız kendinizi doğruları düşünüyor sanıyorsunuz. Ve kayaya tosluyorsunuz. Sırf Akp ile Chp'nin milletvekilleri arasındaki okul dağılımı bile, sizlerin bu ezberini bozmaya yeter. Büyük seküler proje iflas etti. Pozitivizmin iddia ettiği şeylerin hepsi çuvalladı. Gerçi, iki nesne çarpışınca, ikisi de değişir; ikisinde de kırılmalar, hatta hareketlerinde sapmalar görülür. Büyük proje sahiplerinin yanılgısı şu oldu: Sanki herkese aynı şeyler öğretilirse, herkes aynı şeyi görecekti. Hayır, böyle olmadı; çünkü zaman ve toplum donmuş değildir; ilerleyen tarih hep birilerini yalancı çıkarır. Netice itibariyle denebilir ki, sizler başka şeylere inanmış halkından kopuk biçareler; bizim gölgemizin altında, emin olun çok rahat edeceksiniz. Kimse sizlerin ************* karışmayacak. Çünkü herkes bu dünyadaki hazcı sefaleti istiyor ve mümkün mertebe hayatına aktarıyor. Çünkü sekülerizm, hiçbir baskıya mahal bırakmadan, gönüllüce kendine müminler ediniyor. Üstelik kendisine inandırma şartını ön koşmuyor. Sadece sorgulamadan yaşamama hakkı sunuyor sana. Velhasıl; bu başlık altında sözlerim bitmiştir. Ne yani, George Orwel ve Aldous Huxley karşılaştırması yapıp; dünyanın nereye gittiğinden mi bahsedeceğiz. Anlamak istemeyene anlatmak, kendine zulümdür. Ön yada son yargılarınız ************ ve gölgemizin koyulaşmasını bekleyedurun. Efendim siz nasıl emir buyurursanız bize ne kadarını layık görürseniz biz ona müteşekkir kalırız... (hani siz çoğunluklar için diyorum, biz azınlıklar korkuyoruz ya) korkmayın dediniz ya, gerek yok korkuya kapılmamıza arkadaşımız teminat verdi... Göbeğini kaşıyan adam, sarıklı cübbeli efendiler bu ülke sizin siz sahibsiniz... Geri kalanı sizin köleniz artık siz ne derseniz o olur... Sekülarizm pozitivizm iflas etti yaşasın faşizm... Yaşasın sivil darbe, yaşasın irticai güçler... Ne kadar güzel daha da güzelleşeceğiz diye tahmin ediyorum... Gün geçtikçe göbeğini kaşıyan adamlar çoğalıyor zaten amip gibidir onlar kendi kendilerinden türerler... Keşke daha gerçek meselelerden söz etmeye imkan bulabilsek... Ya bu sekülerizmi aslan arkadaşımız çok sık kullanırdı birden aklıma geldi... Kulakları çınlasın... Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Çok eski ve yalan bir düşünce bu Allah Kuran'ı birileri okusun diğerleri dinlesin diye göndermedi... Ey müslüman kardeşim sana bana bütün insanlara okuyun size mesajım var diye gönderdi... Biz burada meal yazmıyoruz Kuran'ı kendi dilimizde okuyoruz Allah'a şükür okuduğumuzu da anlayabiliyoruz eksik fazla ama anlıyoruz... Ve okumaktanda asla gocunmuyoruz... Sahabinin hayatından ayetmi yorumladınız, bu nasıl oluyor açarmısınız? . . . Rant sistemi bu ülkede ve tüm dünyada dini ticari bir metaya döndürenlerin elinde... Bakın en kapitalist olanlar onlar... Neyse siz kendinizi kandırmaya devam edin... gülebilirsiniz, gülünüz efendim tutmayın kendinizi... Türkiye gün geçtikçe nereye gidiyor son 20 yılı değerlendirelim... Birde Atatürk Türkiye'sini... Dini tartışmalar bile o kadar sığ o kadar yetersiz o kadar çiğ ki insanlar ancak hurafelere daha fazla inanır oluyor... Reisi cumhur tüm halklara saygılıdır zaten... Yani Ahmet Necdet Sezer... Abdullah Gül de bu yıl verdiği ilk resepsiyonda içkili servis yaptırdı... Kendisi içmesede... Ya zaten normal olan budur İran gibi olmaya ne gerek var... Reisi cumhurun içmesiyle namazıyla ilgilenmekten icraatlara bakmaya zamanınız olmuyor... ne korkucam kardeşim başı örtülüden zarar görmedim ama yararda görmedim... nötrüm... örtüsüyle değilde düşüncesiyle ilgilenirim... Dinden çıktık evet yobazların sayesinde... kılığa kıyafete görüntüye daldılar dini kullandılar... Bende Türk İslam Düşünürlerinin gözünü seveyim... Nerde onlar nerde bunlar... SeLam.. ***** yazdıklarımı dikkatli okuyun sabit fikirliler gibi hareket ediyor ve hep şaşiriyorsunuz..Sahabinin hayatından ayet yorumlamadım..Bilakis onların yaşantılarından örnek verdim yaşantıları ayet değildi ancak yaşamları İslam üzereydi Ya nedir sizden çektiğim hep açıklama yapmak zorunda bırakıyorsunuz.. Kuranı okuduğumuz gibi anlayamayız.ayetlerin neden niçin hangi sebeble indirildiği bilmek gerekir buda fıkıh tefsir vesaire İlimleri bilmek gerektirir.. İslamda aracı yoksa herkes Kuranı en iyi şekilde anlayacaksa Allah(c.c) Neden peygamberler gönderdi dersiniz.. O zaman arkadaşim Hiç bir Konuda Bilgi sahiplerine danışmayalim.. İdealist Öğretmenler değil mi??İnan Öğretmenler evlerinin halini görünce İdealist olabileceklerine inancım kalmadı.. Çeşitli ayetler Var kısas ayetleri vesaire gibi yalnız okuduğunuz anlamda değildir..Neden Niçin İçeriğini bilebilmek için çeşitli ilimlere vakıf olmak gerek.. O bahsettiğin konunun olduğu hafta Kutlu doğum haftasıdır..Kullanılan kimsede yoktur bu sizlerin husn-u zanıdır.. Çarpitmayınız başkalarının günahı sevabı ile ilgilenmiyorum örnegim BU Ülke Halkının Cumhurreisidir...reisi Olduğu Cumhura Karşi Saygılı olmak zorundadır.. İnatla konuyu başka mecralara doğru sürüklüyorsunuz.. Size Göre dürüst Bana göre değiL bence BU ülkenin başina geçmiş en kötü Yöneticilerden biridir..Reiisi Olduğu halkı kaç kere ziyaret etti kaç kez DOĞU V GÜNEY'e gitti..Kaç kez HAlkının dini Bayramlarını Kutladı..KÖşkten çıkmadı nerdeyse he pardon suriye ziyaretleri dışında..Basit bir düşünce değildir..tek Vasfı Kırmıız ışıkta durması.Anayasa Kitabcığını Fırlatabilmesi idi Yıllardır Yayayım Bir ÇOk Kırmızı Işıkta durdum Takdir edilmedim her nedense.. Şekilden kimlerin bahsettiği aşikardır Müslümanların KIlık KIyafetini eleştirip Çağdişi Modern olmadığını sölüyorlar..Açık beyin Kalp ameliyatımı yaptılarki BU kanılara varıyorlar..Kılık Kıyafet İnkilabıda bir çeşit şekilciliktir bana göre.. HZ Ömer''in GüzeL bir sözü Vardır..Bir İnsanın İbadetine bakmayın Onun ahlakına Bakın.. BU Öğretiden sebeb ahlakına baktım ve geçer not vermedim.. ahlaklı bir İnsan,YÖnetici Himayesi altındaki halkların değerlerine saygı duyacak..Bu Vasıfları Sayın Sezer de görmedim.. Allah ayette diyor ki KuL kendini düzeltmedikçe Biz onu düzeltmeyiz diyor...Önce biz kendimizi düzeltecez sonra Yaradanın bize bildirmesini Hidayet etmesini bekleyecez.. Neden Malezyadan örnek veriyorsunuz Burası Türkiye..Ülkemizde Ki sorunları bitirdik Malezyanın sorunlarını konuşur olduk Bu Ülke yöneticilerinin İdaresindedir.. Ona bakarsanız çeşitli Afrika Ülkelerinde de Krallara bakire Kızlar hediye ediliyor..Kralın Sarayındaki çeşitli kadınlardan bri olmak için karnavallar düzenleniyor bunlarıda konuşalim.. Neden hep İslamla alakalı İnançlarla ilgili konuları konuşuyoruz.. Allah ayetinde N GüzeL sölüyor deki resulum onlara Sizin dininiz Size benim Dinim BAna bu kadar basit.. İçkili davet vermese idi kopacak yaygarayı ben bile hayal ediyorum siz düşünün gerisini İrtica Hortladı felen filann..Bırakın Parklarda alkol içmek yasaklandığında verdiğiniz tepkileri unutmadık daha.. Şarkı söylemenin N kadar sakıncası yoksa İlahi okumanın da Kuran okumanında sakıncası olmamalı..O zaman bırakında Özğür olmalı dediğiniz Çocuklar özğürce İlahi şarkı KUran okusunlar bu onların tercihidir..her İnsan Çocuğunu dilediği gibi yetiştirmelidir..Tıpkı Erkin Koray gibi.. Bir kaç meczup'un söylemleri bütün İslam alemine lanse edilemez.. Alakasız cümle kurmuyorum Çocuk sizin söyleminizdi hatanızı anlamanız için 20 yaşinda çocuk dedim..Yani 20 yaşinda ki beyinlere hüküm edilemeyeceğini anlayın diledim..Çok espiritüelsiniz eglenebiliyorum tebessüm ediyorum sayenizde.. Rant sistemi Bu Ülkede Bir Kaç Burjuva ailenin tekelinde V bu Burjuva Kültürü Cumhuriyet ile doğmuştur..Araştırdım CUmhuriyetten önce BU Burjuva ailelerin seceresi yok nedense.. Atatürk Türkiyesi değil mi.. Kılık Kıyafete görüntüye dalan sizlersiniz Çağdaşlığı Modernliği Kıyafet ile eşdeğer tutuyorsunuz.. Madem BU kadar Kararlısınız ben BU düşüncede ki İnsanlardan Ricam Kılık Kıyafet Kanunuda uymayanları Kamuya ait Üniversitelere,Mahkemelere vesaire sokmayanlar engelleyenler..sokaklara caddelere çıkmalarınıda yasaklamalarını istiyorum...Adalet Bu Olsa gerek Yoksa Riyakar Olduklarını düşünüyorum.. Dini KUllandılar diye ithamda bulunduğunuz kesimde sizlerin Cumhuriyeti V Laikliği kullandığınızı düşünüyor.. İdealist Öğretmenler neden yetiştiremiyor Türk İslam düşünürü demekki eksiklik siz eğitmenlerde eğitim sistemimizde ezberci bir sistem ah ah eskiden gazete küpürlerinde Üniversite mezunu eleman aranıyor İLanları yer alırdı Şİmdilerde ise İŞ deneyimi OLan eleman aranıyor İlanları süslüyor Küpürleri düşünün eğitim sistemimizi sonra neden yetişmiyor Türk İslam düşünürü Eğitici olarak sorgulayın kendinizi V'de sistemi.. Yanıtınızda Konuyu yine çarpıtabilirsiniz.. SayGıLar.. Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 bi sorum olcaktı? Kuranı okuyan anlayamıyorsa o zaman insanlığa niye gönderildi? bi sorum daha olcak? bildiğim kadarıyla peygamberler vahiy alıyorlar yani kitapları anlatmaktan önce derleyip topluyorlar yoksa peygamberler niye ölsünler yaşayıp kıyamete kadar kitapları onlar yorumlarlardı madem insanlık anlamıyor. değilmi ? Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 bi sorum olcaktı? Kuranı okuyan anlayamıyorsa o zaman insanlığa niye gönderildi? bi sorum daha olcak? bildiğim kadarıyla peygamberler vahiy alıyorlar yani kitapları anlatmaktan önce derleyip topluyorlar yoksa peygamberler niye ölsünler yaşayıp kıyamete kadar kitapları onlar yorumlarlardı madem insanlık anlamıyor. değilmi ? SeLam bir çok sorunuz olsun.. ***************** İçinizde kuşku varsa araştırırsınız Çünkü Bne ne anlatsam inanmayacaksınız.. Okuyan anlamıyor mu demişim Ya ben acaba hangi alfabeyi kullanıyorum..Okuduğumuz gibi anlamamalıyız diyorum O ayetlerin neden niçin indirildiğini bilmeliyiz Buda tefsir fıkıh vesaire ilimlere vakıf olmakla olur.. Peygamber vazifesini yapmiştir..geriye ashabını V ümmetini bırakmiştir..Bunların bir Çoğu alimdi Hz Ali misaLi..Bu Sahabiler peygamberden öğrendiklerini genç nesillere aktarmiştir.. peygamber şayet ölmese idi kendi şahsi fikrimi sölüyorum peygambere Allah diye inanalar olabilirdi..Tıpkı Babasız dünyaya gelen İsa peygember gibi Kutsal baba Oğul vesaire.. Bu tür sapkın düşünceler bile olabilirdi..Mutlak Hakim Allah(CC)dür.. SayGıLar Alıntı
Φ naturel18 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2009 jony walker düşüncelerin ve aktardıklaın için teşekkür ederim çok faydalı şeyler yazmışsın.. en büyük eksik .. bilmediklerimize düşman olmamız dır.. birde art niyetli kişilerin dini kötülemek için başvurdukları nokta şahıslardan örnekler verip dini kötüymüş gericilikmiş gibi gösremeleridir. dini temsil eden ne benim ne başbakan ne şu nede bu.. dinin temsilcisi peygamberimiz MUHAMMET sav. dır. varsa peygamberin hayatında yanlış gördüğünüz nokta onları söylerseniz o zaman hak verebilirim size.. KURANI tabiiki her önüne gelen yorumlayamaz.. madem öyle anayasa türkçe yazılmış bir kanun kitabıdır.. suç işleyen neden mahkemeye gidiyorda hakimler tarafından anayasaya uygun olarak yargılanıyor.. bıraksın hakimler biz yorumunu yapıp cezasını biz verelim...(hayır efendim hakimler o işin okulunu okumuş ilmini yapmışlar olurmu öyle şey.) o zaman bırakın kuranıda ehliyetli kişiler yorumlasınlar.. eğer varsa dinle ilgili şüpheleriniz açarsınız ilmihallerde açık açık yazar. samimi bir şekilde öğrenmek istiyorsanız gönül fehlığı ile gönlünüz rahata erecek şekilde okur öğrenirsiniz.. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Cüppeli Ahmet diye taninan Naksibendi Tarikati Ismailaga Kolu imamlarindan biri verdigi fetva ile, "ISLAMI BEBEK STANDARTINI"belirledi. "Öyle bebekler yapiyorlar ki,saclarini tariyorlar;uzun bacakli,insani tahrik edecek gibi.Tipatip bebekler,sanki resim gibi,üstelik ciplak"diye fetva veren cüppeli devam ederek; "Gölgesi olan silütler haramdir,Hayvanlarin heykelleride haramdir"dedi. Bir oyuncak bebekten tahrik olan birisi toplum icin tehlikedir,bunlardan uzak durmak gerekir.Hele de bunu söyleyenler kendilerine müslümanim diyorlarsa onlardan uzak durmak sarttir.Düsünceleri böylesine carpik olanlarin kontrol altina alinmasi ve mutlaka ruhsal tedavi görmeleri gerekir. Cansiz cisimlere ve sekillere bile cinsel gözle bakan,cocuklarin oynadiklari oyuncaklardan bile tahrik olan gericiler.yobazlar etraflarinda normal giyimli,taptaze kadin ve kizlari görünce kimbilir neler yaparlar?Bu yüzden uygar olmayan cevrelerde kadinlarin kapanmalarinda fayda vardir! SÖZCÜ saygilarla Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Cüppeli Ahmet diye taninan Naksibendi Tarikati Ismailaga Kolu imamlarindan biri verdigi fetva ile, "ISLAMI BEBEK STANDARTINI"belirledi. "Öyle bebekler yapiyorlar ki,saclarini tariyorlar;uzun bacakli,insani tahrik edecek gibi.Tipatip bebekler,sanki resim gibi,üstelik ciplak"diye fetva veren cüppeli devam ederek; "Gölgesi olan silütler haramdir,Hayvanlarin heykelleride haramdir"dedi. Bir oyuncak bebekten tahrik olan birisi toplum icin tehlikedir,bunlardan uzak durmak gerekir.Hele de bunu söyleyenler kendilerine müslümanim diyorlarsa onlardan uzak durmak sarttir.Düsünceleri böylesine carpik olanlarin kontrol altina alinmasi ve mutlaka ruhsal tedavi görmeleri gerekir. Cansiz cisimlere ve sekillere bile cinsel gözle bakan,cocuklarin oynadiklari oyuncaklardan bile tahrik olan gericiler.yobazlar etraflarinda normal giyimli,taptaze kadin ve kizlari görünce kimbilir neler yaparlar?Bu yüzden uygar olmayan cevrelerde kadinlarin kapanmalarinda fayda vardir! SÖZCÜ saygilarla Laik Türkiye Cumhuriyet’in dünyaya acilan penceresinden hic baktiniz mi dünyaya demek geliyor icimden.. bu kardeslerimize ama anlarlar mi acaba? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.