Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Çerçeve al bence ikinizin resmi olsun bi tanesi de boş olsun orayada ikinizden bi parça olursa bigün onun fotoğrafını koyarsınız anlamlı ve güzel bi hediye

• Cevaplar 105
  • Görüntü 447,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• delifırtına
    delifırtına

Eğer hediye alınacak erkek, sevgilim ise kendime seksi iç çamaşırı alırım

• ey omar 123! eğer huzur istiyorsan, çevrende 10 kişi felân görme kardeşim.. 10 kişi görenlerden de uzak dur e mi? söylediğin gibi 10'u da farklı algılar, farklı söyler.. merhaba

• ipek gömlek giyme dedim giymişsin el sözüne uyma dedim uymuşsun sen de böyle bal kaymağı yemişsin ak ellerin on parmağın kınalı siyah zülfün ak gerdana dolandı     ipek gömleksiz bi yaşam

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ya ben abime alcam

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

En yakın erkek arkadaşıma hediye alacağım bende . Yani kankama . Ama aklıma gelmiyor . İnternetten bakıyorum ama

Hala güzel bişey bulmuş değilimm =(( Doğum günü yaklaşıyor ama ben hala birşey bulamadım =(

• 2 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Yani bence erkekler her hediyeyi beğenir yani ben öyleyim çünkü bir kadın düşünüp almış sana onu çok güzel bir düşünce bence bu. İlk defa alacaksan basit bir şeyler al, daha sonra hediye almak için zorlanıyorsun çünkü. En basitinden nelerden hoşlanır ona göre bir şeyler alabilirsin. Mesela sevdiği bir dizinin tişörtü falan olabilir. Saat derdim ama saat biraz fazla kaçabilir sen karar ver bence eğer alırım diyebiliyorsan saat daha güzel olur.

S7_49239_1.

bu mesela çok şık bir şey. Galiba bu benim istediğim bir saat :D

S7_pr_01_3075_max.jpg

bak böyle düz sweatler de alabilirsin veya 

tshirthane-the-peaky-blinders-tommy-shel

bu tarz yazılı şeyler hoş olur.

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Geçenlerde komşum Amerika'ya oğlunun mezuniyet törenine katılmaya gitti. Giderken ben de bir hediye göndermek istedim. Günlerce ne alsam diye kafayı yedim..😍 Sonunda hem komşuma fazla yük olmaması açısından mum almaya karar verdim.. ben kendimde tütsüyü kokulu mumları çok severim..Mum ama acaip hoştu kokuları..umarım mutlu olmuştur..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.