Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 bi de örtmenim, huzur; hızır ile ilişkilendirilebilinir mi? Huzuru, hızır ilyas'tan yada hızır acil servisten istersen olabilür evladım.. örtmenim efendim, belki de huzur orta-yerde duruyordur da, biz oraya girip alış-veriş yapmıyoruzdur.. olabiler mi hocam? .. hımm çok düşündürücü bak bu dediğin... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 düşündürücü ise dediğim aceba bana bi yıldıs aldırabilicekmidir? merak ettiğim konu bu minval üzere odaklanmış olup örencinizi fena halde tahriş etmektedir teşekkür ederim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Sor bi bakalım taksit yapılıyo mu, hangi kart geçiyo..yok sana bu sefer yıldız,, otur sıfır! (masraf açtın başıma!) ühü ühü Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 özür.. Allahtan sinirim çabuk geçer benim... 1 Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Huzur karşılıklı verilip alınır...Arada bir hediye paketinden çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi.. Tabi tabi Bu karşılıkla verilip alınan şey yani Sevgili Radya tabiriyle HUZUR kaybetmek sadece tek bir harekete bakar..Cep telefonun kapatmak O andan sonra artık HUZUR sadece kelimesiyle kalır..Aynı c4 bombası gibi..Sanki telefonun no tuşu ile bir bağlantıları var..Kırmızı kablo.. Ah bi görüp kesebilsem.. Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 saat,parfüm,bizler basit yaratıklarız... Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 ipek gömlek giyme dedim giymişsin el sözüne uyma dedim uymuşsun sen de böyle bal kaymağı yemişsin ak ellerin on parmağın kınalı siyah zülfün ak gerdana dolandı ipek gömleksiz bi yaşam hayaletsene ahahahaa karsimda bir bilincalti duruyo 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 ahahahaa karsimda bir bilincalti duruyo Biz seninle daha önce Agartha'da da karşılaşmıştık Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 benle nerede karşılaşmayı pilanliyorsunuz 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 benle nerede karşılaşmayı pilanliyorsunuz Her bi yerde biten abidik, senle o kadar çok karşılaşıyoruz ki ben artık nerede karşılaşmayacağımızı planlayamıyorum bile.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 olamas yoksa sis beni gördünüsde aman allam 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Şu anda yanındayım..Yoksa görmüyor musun beni Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2012 yine mi göremedim allam benim gönül gösümü aç lütfen 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Masaj salonuna üyelik paketi, halı saha ayakkabısı, zıpkın, palet,.. 1 Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 bu çok bahalıdır 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 bu çok bahalıdır Üçüncü elleri de var..Az kullanılmış ve de az kokulu Alıntı
Φ Rayett_Terziyan Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Soru sorulalı 5 sene olmuş, geciktim cevap vermekte, affola... "verdinaz" nicki kullanan biri için aslında bu hediyeyi düşünmek zor değil; verip - naz yapan bir hatun olarak eğer hala hediyeyi vermemişsen, ki çok iyi biriyim ben verdiğini hayal ediyorum- bir dahaki sefere kendini hediye olarak sunmanı öneriyorum. Bir erkek için bundan güzel bir hediye olamaz. Hediye konusu bir daha açılmaz emin ol... Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 kızımmmm ekeklere hediye falan alınmaz Alıntı
Φ asisedef06 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2012 Şurada yüzlerce hediye önerisi bulunmakta. bakmakta incelemekte fayda var. http://www.turkish-media.com/forum/topic/283941-erkeklere-hediye-tavsiyeleri/ Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 ne alısanız alın ama sopa her zaman elinizde olsun Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Mart , 2014 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2014 şöleee güzel şerbetli bir tatlı.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2014 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2014 erkek kısmı uykuyu sever alın bi yastık uyusun bütün gün Alıntı
Misafir misafir Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2014 Ya ben simdi onu cok seviyorum acılcam ama ilk adımı ondan bekliyorum hata mı ediyorum ona bi hediye mi alsam bu arada kızım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.