Φ Butterfly effect Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 bence bu hediyenin kime alınacağına bağlı babamı?eşmi?oğulmu?kardeşmi? sevgiliyse başka derdinmi yok senin boşuna masrafa girme derim dijital fotoğraf çerçevesi... ilk gününüzden bugüne kadar sıralı resimler..... (ben yapmıştımm yıldönümümüzde... gerçekten hoşş oluyooo ..) Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 dijital fotoğraf çerçevesi... ilk gününüzden bugüne kadar sıralı resimler..... (ben yapmıştımm yıldönümümüzde... gerçekten hoşş oluyooo ..) iyide hediye arayan ben değilimki bunu benim yazımı alıntılayarak yazmışsınız takım forması aman efendim sizin gibi üst sınıftan kaliteli ve zeki biri hiç böyle amele tarzı bir hediyeyi nasıl önerir Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Elektronik olduktan sonra fark etmez. Kazak bile alsanız chip olsun içinde Alıntı
Φ kararanay Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2011 bence bu hediyenin kime alınacağına bağlı babamı?eşmi?oğulmu?kardeşmi? sevgiliyse başka derdinmi yok senin boşuna masrafa girme derim Erkeğe alınabilecek en güzel hediyedir derimm ben Alıntı
Φ Loneseramoni Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 Lucky Strike Alıntı
Φ sulukule Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2012 Erkek ise Sony playstation kız ise Stilimo tasarım takılarından biri iş görür bence Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 beyzbol sopası Evet..özellikle de meşeden olanını tavsiye ederim.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 ya ben seni niye seviyom annadın mı aynı yız biz Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 ya ben seni niye seviyom annadın mı aynı yız biz Yağ çekme babaya..Elimi öp, hayır duamı al.."Başüstüne babacığım "de.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 ellerinisden öper hayırına du et derim emrin olur desem Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Evladım...İşte sen busun aslında.. Özünde kibar, janti, hakikatlı bir mahdumsun..da...arada.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Sana benden güzel bir hediye..Besle, bak..Arada gezdir..Kenelerini temizle, çişini yaptır..Hade bakem Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Eğer hediye alınacak erkek, sevgilim ise kendime seksi iç çamaşırı alırım 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Eğer hediye alınacak erkek, sevgilim ise kendime seksi iç çamaşırı alırım ah İNTERLOCK! şu cümlenin içeriğini bi hayaletsene Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 ipek gomlek ; ) parana biraz kiy ve ipek gomlek al .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 tasma alınmalı bence noolur noolmaz Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Başlığa cevap=HUZUR ey omar 123! eğer huzur istiyorsan, çevrende 10 kişi felân görme kardeşim.. 10 kişi görenlerden de uzak dur e mi? söylediğin gibi 10'u da farklı algılar, farklı söyler.. merhaba 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 ipek gomlek ; ) parana biraz kiy ve ipek gomlek al .. ipek gömlek giyme dedim giymişsin el sözüne uyma dedim uymuşsun sen de böyle bal kaymağı yemişsin ak ellerin on parmağın kınalı siyah zülfün ak gerdana dolandı ipek gömleksiz bi yaşam hayaletsene 1 Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 ey omar 123! eğer huzur istiyorsan, çevrende 10 kişi felân görme kardeşim.. 10 kişi görenlerden de uzak dur e mi? söylediğin gibi 10'u da farklı algılar, farklı söyler.. merhaba Sevgili İnterlock..İnanki bir kadının çenesini 10 değil 100 tane farklı algılayan adama tercih ederim.Bu zamana kadar kim başaçıkmış bu çenelerle..Benim gibi derdi olan arkadaşlarında acısını paylaşıyorum 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Başlığa cevap=HUZUR Huzur karşılıklı verilip alınır...Arada bir hediye paketinden çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 örtmenim efendim, belki de huzur orta-yerde duruyordur da, biz oraya girip alış-veriş yapmıyoruzdur.. olabiler mi hocam? .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 bi de örtmenim, huzur; hızır ile ilişkilendirilebilinir mi? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.