Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 16 yıl bence bu hediyenin kime alınacağına bağlı babamı?eşmi?oğulmu?kardeşmi? sevgiliyse başka derdinmi yok senin boşuna masrafa girme derim dijital fotoğraf çerçevesi... ilk gününüzden bugüne kadar sıralı resimler..... (ben yapmıştımm yıldönümümüzde... gerçekten hoşş oluyooo ..)
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 16 yıl dijital fotoğraf çerçevesi... ilk gününüzden bugüne kadar sıralı resimler..... (ben yapmıştımm yıldönümümüzde... gerçekten hoşş oluyooo ..) iyide hediye arayan ben değilimki bunu benim yazımı alıntılayarak yazmışsınız takım forması aman efendim sizin gibi üst sınıftan kaliteli ve zeki biri hiç böyle amele tarzı bir hediyeyi nasıl önerir
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 16 yıl Elektronik olduktan sonra fark etmez. Kazak bile alsanız chip olsun içinde
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2011 13 yıl bence bu hediyenin kime alınacağına bağlı babamı?eşmi?oğulmu?kardeşmi? sevgiliyse başka derdinmi yok senin boşuna masrafa girme derim Erkeğe alınabilecek en güzel hediyedir derimm ben
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2012 13 yıl Erkek ise Sony playstation kız ise Stilimo tasarım takılarından biri iş görür bence
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 13 yıl beyzbol sopası Evet..özellikle de meşeden olanını tavsiye ederim..
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 13 yıl ya ben seni niye seviyom annadın mı aynı yız biz Yağ çekme babaya..Elimi öp, hayır duamı al.."Başüstüne babacığım "de..
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 13 yıl Evladım...İşte sen busun aslında.. Özünde kibar, janti, hakikatlı bir mahdumsun..da...arada..
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 13 yıl Sana benden güzel bir hediye..Besle, bak..Arada gezdir..Kenelerini temizle, çişini yaptır..Hade bakem
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 13 yıl Eğer hediye alınacak erkek, sevgilim ise kendime seksi iç çamaşırı alırım
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 13 yıl Eğer hediye alınacak erkek, sevgilim ise kendime seksi iç çamaşırı alırım ah İNTERLOCK! şu cümlenin içeriğini bi hayaletsene
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 13 yıl Başlığa cevap=HUZUR ey omar 123! eğer huzur istiyorsan, çevrende 10 kişi felân görme kardeşim.. 10 kişi görenlerden de uzak dur e mi? söylediğin gibi 10'u da farklı algılar, farklı söyler.. merhaba
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 13 yıl ipek gomlek ; ) parana biraz kiy ve ipek gomlek al .. ipek gömlek giyme dedim giymişsin el sözüne uyma dedim uymuşsun sen de böyle bal kaymağı yemişsin ak ellerin on parmağın kınalı siyah zülfün ak gerdana dolandı ipek gömleksiz bi yaşam hayaletsene
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 13 yıl ey omar 123! eğer huzur istiyorsan, çevrende 10 kişi felân görme kardeşim.. 10 kişi görenlerden de uzak dur e mi? söylediğin gibi 10'u da farklı algılar, farklı söyler.. merhaba Sevgili İnterlock..İnanki bir kadının çenesini 10 değil 100 tane farklı algılayan adama tercih ederim.Bu zamana kadar kim başaçıkmış bu çenelerle..Benim gibi derdi olan arkadaşlarında acısını paylaşıyorum
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 13 yıl Başlığa cevap=HUZUR Huzur karşılıklı verilip alınır...Arada bir hediye paketinden çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi..
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 13 yıl örtmenim efendim, belki de huzur orta-yerde duruyordur da, biz oraya girip alış-veriş yapmıyoruzdur.. olabiler mi hocam? ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.