Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Bana birkac tane demokratik cumhuriyet gösterin bakalim bölücülerin parti olusturup terör örgütünü destekledikleri.Ya yazdiginizi bilerek yazin yada diyinki evet bu ülke bölünmelidir.Neden evirip cevirip demokrat kesiliyorsunuz ki??

SAYGILARLA

bu ülke neden bölünsün ? bu dtp konusu yani onların meclise girmesi neden bu kadar konuşuldu ve neden kimilerini gerdi ? insanlar oturup dtp üzerine yorum yapacağına dünya devlerinin bizim yaşamımız için yapmış olduğu toplantılarda bizim gidişatımız için almış olduğu kararlara yorum yapsın hatta yorum yapmakla kalmasın bu durumu engellesin hadi onu da yapamadı halka arz etsin biz engelleyelim... bu arada dtp aQp'den daha mı fazla tehlike arz ediyor ? ya biz madem demokratik bir cumhuriyette yaşıyoruz bu cumhuriyetin meclisinde her kesimin sesini duyaracak vekiller olmalıdır...

yalan gerçekler üzerine gerçekler aziz politika saygılarım ile ...

Gönderi tarihi:
bu ülke neden bölünsün ? bu dtp konusu yani onların meclise girmesi neden bu kadar konuşuldu ve neden kimilerini gerdi ? insanlar oturup dtp üzerine yorum yapacağına dünya devlerinin bizim yaşamımız için yapmış olduğu toplantılarda bizim gidişatımız için almış olduğu kararlara yorum yapsın hatta yorum yapmakla kalmasın bu durumu engellesin hadi onu da yapamadı halka arz etsin biz engelleyelim... bu arada dtp aQp'den daha mı fazla tehlike arz ediyor ? ya biz madem demokratik bir cumhuriyette yaşıyoruz bu cumhuriyetin meclisinde her kesimin sesini duyaracak vekiller olmalıdır...

yalan gerçekler üzerine gerçekler aziz politika saygılarım ile ...

Bak kardeşim,bu ülkede eğer PKK'nın uzantısı olan bir parti Yüce Meclis'e giriyor ve bu ülkeyi bölmek için elinden gelen herşeyi yapıyor,ağızlarından bir tane olumlu söz çıkmıyor,AB'nin ve ABD'nin maşası oluyorlarsa ben tepkimi gösteririm!DTP bu ülke için bir tehdit unsurudur ve mecliste kaldığı sürece de tehdit unsuru olmaya devam edecektir.Yaptıkları açıklamalarla toplumu geriyorlar.Bugün Akepe bu ülke için nasıl büyük bir risk oluşturuyorsa DTP de aynı riski oluşturmaktadır!Siz hiçbir şeyi engelleyemezsiniz.Siz sadece biraz dilinizi tutun bu bize yeter..Bu ülke her problemin üstesinden gelebilecek güce sahiptir,terör örgütünün uzantısı olan bir partinin yardımına ihtiyacı yoktur bunu bil!Türkiye demokratik bir cumhuriyettir elbette ama Türkiye'de maalesef şu anda tam anlamıyla bir demokrasiden sözedemeyiz.Bazı kesimlere fazlasıyla tanınan bir demokrasi mevcuttur bu ülkede.Çünkü böyle olmasaydı, bugün terör örgütüne yardım ve yataklıktan yargılanana ve hüküm giyen birisi cezaevinden meclise gelemezdi!Daha fazla demokrasi diye diye ülkeyi bu hale getirdiniz maalesef.Biraz daha aklın yolunda gidin artık.

Gönderi tarihi:
Ya arkadaşlar, olayı nasıl bu kadar basite indirgiyorsunuz.DTP o meclisde olmalı.Sözcülük diyorsunuz; bu parti tabi ki tabanına kayıtsız kalamaz.PKK diyorsunuz;bakın insan yaşamını kısıtlayan her oluşum terördür,ama sizde bu tepkilerle yeni oluşumlara davetiye çıkarıyorsunuz.Biz onları meclise gönderdik çünkü artık savaş istemiyoruz.Ve daha önemlisi onlara bir şans verdik.Bırakın da ne yapacaklarını görelim.En azından demokratik koşullar içinde.

Hangi yaşam kısıtlanıyor kimin yaşamı kısıtlanıyor... bugün iş yerinde kürt olduğunu söyleyen arkadaşlarla birlikte çalışıyoruz. Aynı zamanda kürt arkadaşlarla birlikte okuyorum. benim okuduğum okulda okuyor çalıştığım iş yerinde çalışıyor. Kimsenin özgürlüğünün kısıtlandığı falan yok ÖZGÜRLÜK KELİMESİ ALTINDA HANGİ DÜŞÜNCELER VAR ONA BAKILMALI...

Gönderi tarihi:

biz her hak dediğimizde siz bunu kimlik olarak anlıyorsunuz hak ve tanınmak kimlik demek değildir bizim lugatımızda yani ayrı bir kimlik ayrı bir bayrak ve aYrı bir ülke hayali taşıyan ve bizi bölmek isteyenleri ayıklayıp diğer kürt kardeşler için dillerini yaşatabilmeleri ve yaşamaları için kanunlara uygun olmak şartıyla elbette kürtçe anayasal güvence altına alınabilir örneğin dicle üniversitesine bağlı bir kürt enstitüsü kurulabilir ve inanınki bu bizi bölmekten çok bütünleştirir.bakın sırf kürtçe klip yapıcam dedi diye ahmet kayanın başına gelenler

saygılarımla....

Gönderi tarihi:
biz her hak dediğimizde siz bunu kimlik olarak anlıyorsunuz hak ve tanınmak kimlik demek değildir bizim lugatımızda yani ayrı bir kimlik ayrı bir bayrak ve aYrı bir ülke hayali taşıyan ve bizi bölmek isteyenleri ayıklayıp diğer kürt kardeşler için dillerini yaşatabilmeleri ve yaşamaları için kanunlara uygun olmak şartıyla elbette kürtçe anayasal güvence altına alınabilir örneğin dicle üniversitesine bağlı bir kürt enstitüsü kurulabilir ve inanınki bu bizi bölmekten çok bütünleştirir.bakın sırf kürtçe klip yapıcam dedi diye ahmet kayanın başına gelenler

saygılarımla....

SEVGİLİ BOTAN Senin Ahmet kayanın başına gelener klip çekeceğim diye değil, gündemde kalmak için sarfettiği gerksiz bölücü açıklamalerındandır.

Üstelik siz daha iyi bilirsinizki olaylardan çok ,çok önce kürtçe klip çekmişti zaten....

Ayrıca Ahmet kaya efendi ,biz üç kişiydik dedikleri kimlerdi?bedirhan ,nazlıcan,suphi bunlar yazarmı,sanatçımı

kehpe pusuların dediği ***** kimler?

Söyle bilelim bizde...Benim Askerime ***** diyen zihniyeti .................milletime havale ederim.

Şimdide Ahmet Kayayı mağdur gösterip barış güvercini yapacaksınız öylemi....

yemezler kardeşim hele,hele bu forumda hiç yemezler...

Gönderi tarihi:

saygılarımla....

Sevgili botan,

Ya söylenileni kamufle etmek için yazıyorsun yada yazdıklarımı okumuyorsun. Hak ve özgürlükler ırkla dinle dille ilgili olmadı olamaz da zaten. Tavuğunuza kışt diyen de yok. Anayasal çerçevede dediğiniz olay genişlemeye başladı zaten.

Görmüyor musunuz? FIFA bile Türkiye'nin resmi dili: Türkçe ve Kürtçe yazabiliyor. Buna cesaret edebiliyor. Kürtler zaten Türkiye'deki bölünme sinyallerini dışarıya yansıtmaya başladılar. Türkler bunun farkında olmasa da dünya basını ve insanlar bunun farkında. Hiç birşey sizin düşündüğünüz kadar oluversin / yapıversinler / yapılıversin kolay değil. Ortada bir milletin bütünlüğü ve dil karmaşası var. Ek olarak da Kürtçe'ye destek çıkarsa Lazı, Çerkezi, Ermenisi demeyecek mi hani benim dil kurumum?

Dünya'nın hangi ülkesinde görülmüş ki dediğin uygulama kendi ülkemizde uygulamaya sokalım? Bir de nedir bu Kürtçe'nin kökeni açıklar mısınız?

Kürtler zaten Türkçe'yi biliyor. Fakat Türkler Kürtçe'yi bilmiyor. O halde herkesin bildiği Türkçe'dir ve bu konuşulacaktır. Bir ülkede eğer dil çeşitlenmeye başladıysa sonu gelmiş demektir...

Gönderi tarihi:
Bak kardeşim,bu ülkede eğer PKK'nın uzantısı olan bir parti Yüce Meclis'e giriyor ve bu ülkeyi bölmek için elinden gelen herşeyi yapıyor,ağızlarından bir tane olumlu söz çıkmıyor,AB'nin ve ABD'nin maşası oluyorlarsa ben tepkimi gösteririm!DTP bu ülke için bir tehdit unsurudur ve mecliste kaldığı sürece de tehdit unsuru olmaya devam edecektir.Yaptıkları açıklamalarla toplumu geriyorlar.Bugün Akepe bu ülke için nasıl büyük bir risk oluşturuyorsa DTP de aynı riski oluşturmaktadır!Siz hiçbir şeyi engelleyemezsiniz.Siz sadece biraz dilinizi tutun bu bize yeter..Bu ülke her problemin üstesinden gelebilecek güce sahiptir,terör örgütünün uzantısı olan bir partinin yardımına ihtiyacı yoktur bunu bil!Türkiye demokratik bir cumhuriyettir elbette ama Türkiye'de maalesef şu anda tam anlamıyla bir demokrasiden sözedemeyiz.Bazı kesimlere fazlasıyla tanınan bir demokrasi mevcuttur bu ülkede.Çünkü böyle olmasaydı, bugün terör örgütüne yardım ve yataklıktan yargılanana ve hüküm giyen birisi cezaevinden meclise gelemezdi!Daha fazla demokrasi diye diye ülkeyi bu hale getirdiniz maalesef.Biraz daha aklın yolunda gidin artık.

sÖZÜn çareSİZSİNİZ :excl:

Gönderi tarihi:
Bana birkac tane demokratik cumhuriyet gösterin bakalim bölücülerin parti olusturup terör örgütünü destekledikleri.Ya yazdiginizi bilerek yazin yada diyinki evet bu ülke bölünmelidir.Neden evirip cevirip demokrat kesiliyorsunuz ki??

SAYGILARLA

Haklısın!

Eğer TÜRKİYEBüyükMilletMeclisinde milletvekilliği yapıyorlarsa bu ülkenin Türkiyenin adına yapıyorlar...

Bölücü örgütü desteklemek onları kardeşimiz diye simgelemek, bu ülkeyi bölemeye çalışanı kabul etmek özgür düşünceyse zaten işte o milletvekilleri o zaman Türkiye adına birleştirici değil bölücü yaklaşıyorlardır... Pkk'ya terör örgütüdür demeyen ben Türkiye'nin temsilcisiyim diyemez !

Gönderi tarihi:

pkk'nın oluşmasını, gelişmesini ve bugünkü konuma gelmesini sağlamış olan adreslerin; türk hükümeti ve türk ordusu olduğunu kabul etmeyen yada bunu yediremeyen de demokrat kesilmesin !!!

arkadaşlar sizinle geçinemeyeceğimi hisseder gibiyim...

madem pkk yada kürt sorunu diye bir şey var yada ne bileyim dağlarda terörist dediğiniz kişiler var ulu şanlı kahraman... türk ordusu gidip yok etsin onları ne o , gücü mü yetmiyor ? yoksa işine mi gelmiyor ? para insanın yaşamından daha değerli değil mi ? 3 ayda bir operasyon yapılsın dağlarda oda gösteriş amaçlı olarak ama o 3 ay zarfında 33 operasyon yapıldı densin devlet babaya ( evraklar sunumlar usulünce sunulur gerekli mertebelere ) bunların parası alınsın sonra devletten tabi insanın yaşamından daha geğerlidir para !!! daha sonra o yapılan tek operasyonda halkın içinden gelen kişiler ölsün ( şehit olmaz ama o ölen şehit bi uğurda ölene denilir ancak bu bizim ölen arkadaşlarımız bi oyunda öne sürülen piyonlar olduğu için ne yoluna gittiğini siz anlarsınız ) bunca yanlışa kimse karşı çıkmaz ancak dtp meclise girince sorun olur arkadaşlar bu konuştuklarınız boş lakırdı dtp'ninde tehlike arz ettiği falan yok bunu 3. söyleyişim bu . ülkede bir tehlike var ise o da amerikan işbirlikçiliği yapan kişiler, kurumlar ve kuruluşlardır. ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz.

size anlatmak istediğim şey koskoca bir pislik var iken siz neden o toz zerresini görüyorsunuz ?

( bu başlığa bir daha entry girişinde bulunmayacağım )

engellemeye gücünüzün yetmeyeceği şeyden korkmak ahmaklıktır.

buraya bilmediğini bilen bir kişi yorum yazmış bende konfüçyus'un şu sözüne uymak istedim ;

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyarınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız.

ben bu başlıktan kaçtım... ancak bu böyle gider ise forumumuz kirlenir haberiniz olsun...

bir hatam var ise affediniz dostlar.

" faCTo hCs "

Gönderi tarihi:

Zaten kimsenin kürtçe resmi dil olsun diye bir isteği yok sayın GÜNEŞLİ GECE ülkemizin resmi dili türkçedir ve öyle kalmalıdır.Ancak kürtçeninde yok olmasına göz yumulmamalıdır,ortada 5000 yıllık tarihi olan bir halk ve onun dili vardır.Bütün herkese mutlaka ortak dilimiz olan türkçe öğretilmelidir yani türkçe öğrenmek mecburileştirilmelidir ama kürtçeyede sahip çıkılmalıdır unutulmamalıdırki bu ülkeyi türk ve kürtler beraber kurdu.Ayrıca laz ve çerkezlerin ayrı dil falan istekleri yoktur onlar kendilerini türk olarak tanımlamaktadırlar yani kürtlere verilecek bu hak onları rahatsız etmeyecektir...

SAYGILARIMLA...

Gönderi tarihi:

KAPLAN-200 siz kaçkere AHMET KAYA'yı kartel medya dışında dinlediniz hersözü çarpıtılmadan aslından koparılmadan???? Buyrun dinleyin dinleyin ama bütün ön yargılarınızı ve size empoze edilen o köhne düşünceyi bir kenara bırakarak dinleyin yoksa daha ilk kelimeden vereceğiniz cewabı biliyorum....

Gönderi tarihi:

Kürt mafyasının Türkiye'nin her alanında varlığını nasıl hissettirdiğinin farkındamısınız?

Çarşıda pazarda tekstilde inşaat sektöründe otoparklarda heryerde.

Bu mafya hareketi ekonomik anlamda onlara çok büyük güç sağlıyor.

Uyuşturucu kaçakçılığı ve yankesicilik mafyalarınıda Kürt mafyası yönlendiriyor.

Tek dertleri Türkiye Cumhuriyetini etkisiz hale getirmek ve mafya gittikçe güçleniyor.

Gönderi tarihi:
Kürt mafyasının Türkiye'nin her alanında varlığını nasıl hissettirdiğinin farkındamısınız?

Çarşıda pazarda tekstilde inşaat sektöründe otoparklarda heryerde.

Bu mafya hareketi ekonomik anlamda onlara çok büyük güç sağlıyor.

Uyuşturucu kaçakçılığı ve yankesicilik mafyalarınıda Kürt mafyası yönlendiriyor.

Tek dertleri Türkiye Cumhuriyetini etkisiz hale getirmek ve mafya gittikçe güçleniyor.

bu kürt mafyası dedikleriniz organize falan değillerdir.Ancak dediğiniz gibi butür oluşumların büyük çoğunluğunda kürtler yer almaktadır ama bunun sebebi bölgenin geri kalmışlığından gelen insanların varoş hayatından sonra her **** bulaşmaya ve ya iyi bir yaşam yada ölüm düşüncesiyle kendini hertürlü pis işe bulaştırmasıyla oluşmuştur sonuç olarak yine olay dönüp kürt sorunu ve devamındaki göçlere dayanmaktadır bunun için kimler suçlanmalıdır ben karar veremedim buyrun siz verin.

SAYGILARIMLA...

Gönderi tarihi:
KAPLAN-200 siz kaçkere AHMET KAYA'yı kartel medya dışında dinlediniz hersözü çarpıtılmadan aslından koparılmadan???? Buyrun dinleyin dinleyin ama bütün ön yargılarınızı ve size empoze edilen o köhne düşünceyi bir kenara bırakarak dinleyin yoksa daha ilk kelimeden vereceğiniz cewabı biliyorum....

Sevgili botan aslında artık bu konuları yazmayacaktım ,ama yazmak zorunda kalıyorum ne yazık..neyse bak kardeş Ahmet kayanın sesine ve yorumuna diyeceğim yok...

Ben ahmet kayanın çıkan bütün kasetlerini dinledim ama Şarkılarında geçen şahısları araştırdım ve teröristlere şarkı yaptığını öğrenince onu dinleyip ona pirim vermek istemedim.O yüzden şimdi burad hikaye okumamıza gerek yok sanırım bunu bilmeyen yok zaten..

Ahmet kayayı vatan sever kahraman göstermen bir şey değiştirmez.

Daha önceden vatanı sevdiğini açıklamış ama hangi vatan vatanını seven terörü desteklermi?geç bunları...

eğer siz o bedirhan,nazlıcan,suphi vs kimler olduğunu bilmiyorsanız öğrenin ben diyorumki bular pkk teröristi yok eğer siz değil diyorsanız siz söyleyin kim olduğunu bizde bilelim yalnış anlaşıklmalara sebep vermeyelim..

''Adımız bela diye yazılmıştı dağlara taşlara,

''Boynumuzda ağır vebal, koynumuzda çapraz tüfek''.............derken burda askerlik anılarınmı anlatıyor?

''Bedirhan'ı bir geçitte sırtından vurdular''Kim vurdu...?MEHMETCİKMİ?

'' Ey Bedirhan; *****.. pusuların ***** ''****... dediği(**** *****) dediği kim?Mehmetcikmi?

''Bedirhan mor dağların kaçağı ''mor dağlar neresi? ....................Hakkari dağlarının uzantısı...

''Ağabeyin bir gün dağdan döner ,Giden gelmez, geri dönmez

Sen üzülme, sıra bende Gideceğim yavrucağım'' Hangi dağlara gidiyor ?nereye gidiyor ?

''Çünkü binlerce militanın rüzgarlı macerası Bir kurşun bile değildir namusun mavzerine''Çeçen militanlarınımı anlatıyor?

''Dağlarda çoban ateşiydik Dolanarak mavzer yatağında''Galiba yine askerlik anısından

''Dağlarımda zulüm var lo Düşemem yar peşine ''

''Diyarbakır etrafında tanklar var Kuşatmışlar dört bir yandan kenti ordular''

''Yüzlerce soğuk namlu üzerime çevrildi-Yüzlerce demir tetik aynı anda gerildi

Anne, beni söğüdün gölgesinde vurdular''

sevgili botan bir sorun bakalım üzerine çevgilen namlular kimin namlusymuş,ne geziyormuş söğüt gölgesinde...

Daha aklıma gelmeyen nice sözler...

bunu anlamayacak ne olabilir ?Hadi ben anlamıyorum yanliş anlıyorum o zaman siz beni aydınlatın bu sözlerle ne dcemek istiyor.....

Ayrıca gerçeği bilirseniz, verilecek cevabıda bilirsiniz elbette.

Gönderi tarihi:
bu kürt mafyası dedikleriniz organize falan değillerdir.Ancak dediğiniz gibi butür oluşumların büyük çoğunluğunda kürtler yer almaktadır ama bunun sebebi bölgenin geri kalmışlığından gelen insanların varoş hayatından sonra her **** bulaşmaya ve ya iyi bir yaşam yada ölüm düşüncesiyle kendini hertürlü pis işe bulaştırmasıyla oluşmuştur sonuç olarak yine olay dönüp kürt sorunu ve devamındaki göçlere dayanmaktadır bunun için kimler suçlanmalıdır ben karar veremedim buyrun siz verin.

SAYGILARIMLA...

bu bir ahlak meselesi Türkiye'nin batısında yaşayanlarda sıkıntı çekiyorlar ama onlar organize işler yapmıyorlar.

yine aynı nakarat güneydoğunun geri bırakılmışlığı. onları geri bırakan kim. töreleri kanunların önünde olanlar kaç öğretmen ve kaç memur katlettiler bunlar olurken neredeydiler.

büyük şehirlere gelip buraları ele geçiriyorlar hangi geri bırakılmışlık kolay para kazanma telaşı desek daha doğru.

varoş mahallelerine gidip bakın güneydoğuluların çoğunlukta olduğu yerlerde kapkaç, hırsızlık, gasp ve tecavüz daha fazla. şimdi bana ırkçılık yapıyorsun diyebilirler ama gerçekleri herkes görüyor. ve kürt mafyası bunların hepsini kontrol ediyor.

Gönderi tarihi:

Ben şunu çok iyi anladımki nekadar anlatırsam anlatayım sizler bu önyargıdan vazgeçmeyeceksiniz iyisimi ben çekiliyorum buyrun kendi bildiklerinizi yazın artık bu konuda yazı yazmıyacağım boşyere zaman harcıyorum.Bu ülkede herkes hatalar yaptı ama artık gerekirse karşılıklı tavizler verilip bu kan durdurulmalıdır bakın benim memleketimdeyken 2 evim vardı birini bir assubaya kiraya vermiştim daha 4 aylık evliydi ve yanında annesi ve eşinide getirmişti o assubay 2-3 ay sonra bir operasyon sırasında şehit oldu ve onun eşinin ve annesinin feryatları halen aklımda.Ben ölen bir pkk'lınında annesinin feryatlarına şahit olmuş bir insanım,sonuç olarak ben yapmam,ben tanımam,ben sevmem,ben bilmem demek bu kanı durdurmaz yaklaşık 25 yıldır bu acılar çekiliyor,sadece bu değil ülkemizin ekonomisine vurulan bir darbedir aynı zamanda bu, neyse benden bukadar haa şunuda söyliyeyim ben bu konuları yazarken asla bu ülke aleyhine olsun diye yazmadım çünkü ben tek vatan ve tek bayrak olgusundan asla kopmadım ve olması gerekeninde bu olduğunu düşünüyorum...

SAYGILARIMLA....

Gönderi tarihi:

tek bayrak, tek vatan, tek dil ve herkese inanç özgürlüğü

devletin içine din, ırk, dil ayrımı girmemeli

gerçek ve kalıcı demokrasi

bunu sağlayacak olanla ak parti zihniyeti, dtp zihniyeti olamaz

tek bir kesimi kucaklayan, çeşitli nesneler üzerinden sözde özgürlük adı altında

bölücülük yapanlar vatanın bütünlüğünü korumaz.

Gönderi tarihi:

Ne güzel demiş Ajda Pekkan... ****** ****** *********... diye...

Sevgili Botan,

Bak tekrar diyorum güzel arkadaşım. Sen benim yazdıklarımı okumuyorsun ve sadece yazmak için yazıyorsun. Karşındakilere birşeyler anlatma çaban yok.

Ben diyorum şu şudur. Sen diyorsun şu dediğin nedir...

PKK mensubunun ölmesinden sonra annesinin yaktığı feryattan bahsediyorsun. Bu olabilir çünkü annelik başka bir duygudur. Çocuğunun ne durumda olduğunu ve ülkesine ne gibi kötülükler yaptığını bilemez. Çünkü o evlat açısından bakar olaya...

Yıllardan beri bu ülke adam gibi bir konuma gelemediyse bu PKK yüzündendir. Bir an önce sorumluları kimse susturulmalı ve bir sulh ortamı sağlanmalıdır. Bu konuda hemfikiriz galiba...

Ve DTP... O gruptan çatlak ses çıkaranlar da bir an önce Milletvekilliğinden çıkarılmalıdır. Bana şimdi tutup da Demokrasi adına kalmalıdırlar falan demeyin sakın...

Önceki yazılarımda da dedim.

Bu ülkeyi bölmeye çalışan bir TERÖR GRUBUNA 'onlar bizim kardeşimiz birşey diyemeyiz' diyen bir zihniyetin mecliste durması demokrasiyse ben bu demokrasiyi hiç sevmiyorum...

Eğer o dediğinize demokrasi deniyorsa ben yokum...

Gönderi tarihi:
Ben şunu çok iyi anladımki nekadar anlatırsam anlatayım sizler bu önyargıdan vazgeçmeyeceksiniz iyisimi ben çekiliyorum buyrun kendi bildiklerinizi yazın artık bu konuda yazı yazmıyacağım boşyere zaman harcıyorum.Bu ülkede herkes hatalar yaptı ama artık gerekirse karşılıklı tavizler verilip bu kan durdurulmalıdır bakın benim memleketimdeyken 2 evim vardı birini bir assubaya kiraya vermiştim daha 4 aylık evliydi ve yanında annesi ve eşinide getirmişti o assubay 2-3 ay sonra bir operasyon sırasında şehit oldu ve onun eşinin ve annesinin feryatları halen aklımda.Ben ölen bir pkk'lınında annesinin feryatlarına şahit olmuş bir insanım,sonuç olarak ben yapmam,ben tanımam,ben sevmem,ben bilmem demek bu kanı durdurmaz yaklaşık 25 yıldır bu acılar çekiliyor,sadece bu değil ülkemizin ekonomisine vurulan bir darbedir aynı zamanda bu, neyse benden bukadar haa şunuda söyliyeyim ben bu konuları yazarken asla bu ülke aleyhine olsun diye yazmadım çünkü ben tek vatan ve tek bayrak olgusundan asla kopmadım ve olması gerekeninde bu olduğunu düşünüyorum...

SAYGILARIMLA....

Sevgili botan yine ön yargı diyorsunuz bakın, şarkının sözlerini yazdım bunun neresi ön yargı yani insaf kardeşim...

Evet bu ülkede herkes hatalar yaptı AHMET KAYA'DA HATA YAPTI DERSENİZ o zaman ayrı......saygı duyarım .

Ama bölücülere çanak tutmak onları mağdur göstermek bizi ne sevgiye nede barışa götürür.

Ama şunuda bilinizki ,bende doğuluyum pisikolojinizi gayet iyi anlıyorum barış için kardeşlik için sizingibi arkadaşların bölücülere çanak tutmaması, eğer bölücülük yapıyorsa sizin gibi düşünen arkadaşlarımın bölücüleri kınamaları, karşı olmaları ancak bizi barışa ve kardeşliğe götürür...

Saygılar.........

Gönderi tarihi:
tek bayrak, tek vatan, tek dil ve herkese inanç özgürlüğü

devletin içine din, ırk, dil ayrımı girmemeli

gerçek ve kalıcı demokrasi

bunu sağlayacak olanla ak parti zihniyeti, dtp zihniyeti olamaz

tek bir kesimi kucaklayan, çeşitli nesneler üzerinden sözde özgürlük adı altında

bölücülük yapanlar vatanın bütünlüğünü korumaz.

:clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşlar,tartışmanın boyutu ne kadar çarpıtılmış.sadece vay be diyorum!Siz kürt lafını duyunca hemen PKK diyorsunuz.PKK umrumda değil.Onun yaptıklarından sorumlu değilim.Konu da bu değil zaten.Demokrasi diyorsunuz bir partinin kapatımsı için herkes seferder.Onu da bırakalım beni siyaset de ilgilendirmez.Ben orada DTP olmalı dedim; çünkü olmamasının bedelini ben ödedim,bizler ödedik!Arkadaşlar Kürtlerin neyi eksik diyorsunuz;yaşama hakkı! Ben kürt olmanın bedelini fazlasıyla ödedim;silahlarla büyüdüm ve kimi zaman o silahların soluğunu yanıbaşımda hissettim.Ateş gerçekten de düştüğü yeri yakıyormuş,kimsenin bizi anlamaması da bundan olsa gerek.

Gönderi tarihi:
Sevgili arkadaşlar,tartışmanın boyutu ne kadar çarpıtılmış.sadece vay be diyorum!Siz kürt lafını duyunca hemen PKK diyorsunuz.PKK umrumda değil.Onun yaptıklarından sorumlu değilim.Konu da bu değil zaten.Demokrasi diyorsunuz bir partinin kapatımsı için herkes seferder.Onu da bırakalım beni siyaset de ilgilendirmez.Ben orada DTP olmalı dedim; çünkü olmamasının bedelini ben ödedim,bizler ödedik!Arkadaşlar Kürtlerin neyi eksik diyorsunuz;yaşama hakkı! Ben kürt olmanın bedelini fazlasıyla ödedim;silahlarla büyüdüm ve kimi zaman o silahların soluğunu yanıbaşımda hissettim.Ateş gerçekten de düştüğü yeri yakıyormuş,kimsenin bizi anlamaması da bundan olsa gerek.

kürt lafını duyduğumda değil de dtp yi duyduğumda pkk aklıma geliyor benim.bakın eğer bu parti düzgün bir parti olsaydı kimse onları kapatmak için seferber olmazdı.eğer bu parti düzgün bir parti olaydı vekiller cezaevinden çıkıp meclise gelmezlerdi.hala nasıl savunursunuz aklım almıyor.kimsenin sizi anlayamaması bundan.

önce kendinize biz ne istiyoruz u sorun ve sonra insanlara kendinizi anlatmaya çalışın.

Gönderi tarihi:

selamualeykumm

bende senın gıbı dusunuyordum yaa bunlar neyın pesınde acaba ankarada dayımız yok ne yapalımm bızımde dayımız olsun dıye DTP lerı meclıse yolamısız ama bızım DTP lerın bı farkı var hayatında ögretmen lık yapmamıs bırını mudur yapamazlarr -_- bazı vekıller gıbıde mafyacılık yapmıyorlar devletın bankalarını soymuyorlarr bunları yapsalar daha cok sevılırler sanırımm

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.