Φ Mehdî Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Kimden : Pir Gerçek Veli (Bay, 34) Kime : Grup: ALEVİ Uyan...MEHDİ Geldi... Tarih : 9.8.2007 13:40 (GMT +2:00) Konu : Ve İrticanın başı bulundu! ... O kendisinin Rahman ve Rahim olan Allah olduğunu söylüyor... Gökleri yeri ve ikisi arasındakileri ben yarattım mizanı ben kurdum diyor... Ben yeryüzünde ve gökyüzünde bulunanların rızkınıda verenim diyor... Cinleri ve İnsanları sırf bana kulluk etsinler diye yarattım diyor... Onlar bana secde eder benim adıma oruç tutar zekat verirler diyor... Onlar her ibadetin ardından beni zikreder yüceltirler diyor... Ben devlet kurar devlet yıkarım diyor... Mü'minlere ve eşlerine örtünmeyi emrederim diyor... Onlara imanı ve takvayı emrederim diyor... Benim katımda dinin adı İslam'dır diyor...Ve kullarına yeryüzünde din yalnızca benim oluncaya dek onlarla savaşın diyor... İçkiyi kumarı zinayı yasaklıyor...Bunu yapanlara türlü cezalar veriyor...Örneğin zina yapanlara yüz sopa vurun diyor... Hırsızlık yapanların elini kesin diyor...İftira edenler için dört şahit getirin diyor... Kadınlara yarı miras hakkı verilmesini istiyor...Ve erkeklere dörder kadın alabileceğini ve onların kendilerinin tarlası olduğunu ve dilediği gibi yaklaşa bileceğini söylüyor... Yeryüzünde bozgunculuk yapanları idam etmelerini vucutlarının çarprazlama kesilmesini ve hatta yerlerinden sürülmesini istiyor... Yeryüzünde ve gökyüzünde gerçek hükümdarın kendisi olduğunu ve dilediğini saptırdığını dilediğinide doğru yola eriştirdiğini söylüyor... Herkesin bir eceli olduğunu her ümmetin ve devletin bir eceli olduğunu ve zamanı geldiğinde ne bir saat geriye nede bir saat sonrasına geri dönülemiyeceğini söylüyor... Kendisine Resulüne ve içimizde bulunan emir sahiplerine itaat edilmesinin şart olduğunu söylüyor... Eğer onun emirlerini yerine getirmediğimiz takdirde hem bu dünyada hemde ahirette cezalandıracağını söylüyor... Cehennemi olduğunu orda zebanilerinin olduğunu sürekli yanacağımızı yiyeceklerimizin ve içeceklerimizin boğazımızdan geçmeyeceği ve yutkunamıyacağımızı söylüyor ve bizi korkutuyor... Cenneti olduğunu ve orda nefsimizin arzu ettiği herşeyi bulacağımızı iri gözlü ve diri göğüslü yaşıt kızlar olduğunu çadırlarda onların yeşil yastıklar üzerinde bizi beklediğini söylüyor... Ademden Mühammede kadar geçen peygamberlerin hayatından bahsediyo ve onların düşmanlarının başlarına neler geldiğini bahsederek bizleride korkutmaya çalıştığını ima ediyor... Ve daha nice olaylar hadiseler iman ve takva konusunda meselelerden bahsediyor... Ben bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak cumhuriyet savcılarını anayasa mahkemesi savcılarını göreve davet ediyorum...Suçlu bulunmuştur...Ele başları bulunmuştur....Emniyet güçlerine ve jandarmaya haber veriyorum...Ve son dakika haberi eşgali belirlenmiştir...İşte zanlının 99 sıfatıyla adlandırılan esma-i hüsnasınıda yardımcı olmak adına veriyorum...Lütfen ne yapın edin laik demokratik sosyal bir hukuk devleti olan TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZİ KURTARIN...CENAB-I HAK YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH... İŞTE SAYIN CUMHURİYET SAVCILARI VE ANAYASA MAHKEMESİ SAVCILARI VE EMNİYET VE JANDARMA GÜÇLERİ ZANLININ EŞGALİ HAKKINDA 99 SIFAT DELİLİNİ VERİYORUM...GAZANIZ MÜBAREK OLSUN... Allah, er-Rahmân, er-Rahîm, el-Melik, el-Kuddûs, es-Selâm, el-Mü'min, el-Müheymin, el-Azîz, el-Cebbâr, el-Mütekebbir, el-Hâlık, el-Bâri', el-Musavvir, el-Gaffâr, el-Kahhâr, el-Vehhâb, er-Rezzâk, el-Fettâh, el-Alîm, el-Kâbıd, el-Bâsıt, el-Hâfıd, er-Râfi, el-Muiz, el-Müzill, es-Semi', el-Basîr, el-Hakem, el-Adl, el-Lâtîf, el-Habîr, el-Halîm, el-Azîm, el-Gafûr, eş-Şekûr, el-Aliyy, el-Kebîr, el-Hafîz, el-Mukît, el-Hasîb, el-Celîl, el-Kerîm, er-Rakîb, el-Mücîb, el-Vâsi', el-Hakîm, el-Vedûd, el-Mecîd, el-Bâis, eş-Şehîd, el-Hakk, el-Vekîl, el-Kaviyy, el-Metîn, el-Veliyy, el-Hamîd, el-Muhsî, el-Mübdî, el-Muîd, el-Muhyî, el-Mümît, el-Hayy, el-Kayyûm, el-Vâcid, el-Mâcid, el-Vâhid, es-Samed, el-Kâdir, el-Muktedir, el-Mukaddim, el-Muahhir, el-Evvel, el-Âhir, ez-Zâhir, el-Bâtın, el-Vâli, el-Müteâlî, el-Berr, et-Tevvâb, el-Müntakim, el-Afüvv, er-Raûf, Mâlikü'l-Mülk, Zü'l-Celâli ve'l-İkrâm, el-Muksit, el-Câmi', el-Ganiyy, el-Muğni, el-Mâni', ed-Dârr, en-Nâfi', en-Nûr, el-Hâdi, el-Bedî', el-Bâkî, el-Vâris, er-Reşîd, es-Sabûr. Zikr-i Hakikatimizdir... ______________________ Baki Gerçekler Demine Hu Dost Allah Eyvallah... Gerçeğe Hu Mü'mine Ya Ali Ya Mehdi Sahib-i zaman... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Ben bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak cumhuriyet savcılarını anayasa mahkemesi savcılarını göreve davet ediyorum...Suçlu bulunmuştur...Ele başları bulunmuştur....Emniyet güçlerine ve jandarmaya haber veriyorum...Ve son dakika haberi eşgali belirlenmiştir...İşte zanlının 99 sıfatıyla adlandırılan esma-i hüsnasınıda yardımcı olmak adına veriyorum...Lütfen ne yapın edin laik demokratik sosyal bir hukuk devleti olan TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZİ KURTARIN...CENAB-I HAK YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH... İŞTE SAYIN CUMHURİYET SAVCILARI VE ANAYASA MAHKEMESİ SAVCILARI VE EMNİYET VE JANDARMA GÜÇLERİ ZANLININ EŞGALİ HAKKINDA 99 SIFAT DELİLİNİ VERİYORUM...GAZANIZ MÜBAREK OLSUN... Sayın Mehdi, Bence hekiminize başvurunuz... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Evet size gaybtan haberlerde geliyor sanırım Mehtide sizsiniz yada siz onu tanıyorsunuz... Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Çok farklı bir bakış açısı gerçekten. Allah sonumuzu hayır eylesin... Alıntı
Misafir 4mevsim Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Sayın Mehdi, Bence hekiminize başvurunuz... sayın tengeriin boşig ben görmezden gelmiştim ama bu cevap ta fena değil... selamlar Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Mehdi mantıklı ne denilebilirki... Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Mehdi mantıklı ne denilebilirki... Sevgili maraba, bir satırlık bir yorum yazacağım ama uygun kelime bir türlü aklıma gelmemişti. Evet, evet bence de uygun kelime; mantıklı. Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Ben bu mehdiyi çözemedim. Hangi inancı savunuyo Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Sayın Mehdi, Bence hekiminize başvurunuz... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Evet size gaybtan haberlerde geliyor sanırım Mehtide sizsiniz yada siz onu tanıyorsunuz... sayın tengeriin boşig ben görmezden gelmiştim ama bu cevap ta fena değil... selamlar Mehdi mantıklı ne denilebilirki... Sevgili maraba, bir satırlık bir yorum yazacağım ama uygun kelime bir türlü aklıma gelmemişti. Evet, evet bence de uygun kelime; mantıklı. Ben bu mehdiyi çözemedim.Hangi inancı savunuyo Ya arkadaşlar... Herkesin böyle ilk defa bir konuda aynı fikirde olduğunu görmek ne hoş... Umarım bu huzur böylelikle sürer... Saygılarımla... Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Kimden : Pir Gerçek Veli (Bay, 34) Kime : Grup: ALEVİ Uyan...MEHDİ Geldi... Tarih : 9.8.2007 13:40 (GMT +2:00) Konu : Ve İrticanın başı bulundu! ... . . . Zikr-i Hakikatimizdir... ______________________ Baki Gerçekler Demine Hu Dost Allah Eyvallah... Gerçeğe Hu Mü'mine Ya Ali Ya Mehdi Sahib-i zaman... Evet arkadaş haklı söylüyor sizin hekime ihtiyacınız var bunu nerden çıkardınız buda bana gönderildi demeyin şimdi, ben mehdiyim demeyin sakın... Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 ya bu arkadaş bana öm yollamış mehdi istanbulda diye hangi semtteymiş onu biliyormu acaba? irticanın başı bulundu demiş kendisi yani Allah. şimdi bildiğimiz kadarıyla hz. isa şarap içiyor galiba diğer peygamberlerdende içen olmuş yani eskiden içiyorlarmış sonra yasaklanmış şimdi bişey yasaklanınca insan merak ediyor yasaklandığına göre bir zararı dokunmuş demekki diyor yani öyle olmalı yoksa neden yasaklansınki bide hz.muhammet son peygamber ve kuranda kadınlara başınızı örtün diyor şimdide türban sıkıntı yaşatıyor bu mantıkla şöyle diyebilirmiyiz; eğer başka peygamber gelseydi türbanı yasaklardı çünkü topluma zarar veriyor. ama böyle düşünemezler dimi yani dinde mantık olmaz peki sormakta günahmı? Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 topluma zarar veren şey yasaklanır dininde temel mantığı bumu yoksa ne? başını örtmek eski bir gelenek arab yarımadasında sıcak en büyük etken. erkeklerde örtüyor orda. ama ipin ucu kaçmış artık türbansız yaşayamayanlar var yani bedenlerinin parçası olmuş. bir nevi put bana göre yani türbana tapınıyor. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 topluma zarar veren şey yasaklanır dininde temel mantığı bumu yoksa ne?başını örtmek eski bir gelenek arab yarımadasında sıcak en büyük etken. erkeklerde örtüyor orda. ama ipin ucu kaçmış artık türbansız yaşayamayanlar var yani bedenlerinin parçası olmuş. bir nevi put bana göre yani türbana tapınıyor. Araplar çölde "Siyah" bir aba giyerlerdi. Ve bu aba çöl sıcağına rağmen oldukça kapalı ve kalın idi. Nedeni "Gece Soğuğu"ndan korunmak değildi sadece. Çölde "yarı çıplak" kalırsanız eğer, yapacağınız en ölümcül hata budur. Çünkü bedeninizin su kaybı en üst dereceye çıkar ve kurursunuz, ölürsünüz. Oysa "Aba"yı giydiğiniz vakit vücuttan çıkan ter/nem Abanın içinde hapsolur ve bedeninizin kurumasını engeller. Böylelikle su kaybını en aza indirmiş olursunuz. "Kara Çarşaf"ın temeli budur işte... Gelelim "Türban"a Filistin'i mülteciler Lübnan'a kaçtıklarında Lübnan kralı, Filistinli erkek mültecilerin, Lübnanlı kadınlara ilişmelerini önlemek için "Türban" giyilmesini şart koşmuştur. Bu "Türban" ismi de "Fransızca"dan alınmıştır bildiğim kadarıyla. Fransızca'ya da "Osmanlı Türkleri"ndeki "Tül-Bent" isminden geçmiştir. Bilirsiniz belki, Orta Çağ'da Fransa'da "Türk Kadını" güzellik timsali olarak gösterilirmiş... Türbanın da kaynağı budur... Ancak bugün Tül-bent ile Türban arasında çok fark vardır... Saygılarımla... Alıntı
Φ Mehdî Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 topluma zarar veren şey yasaklanır dininde temel mantığı bumu yoksa ne?başını örtmek eski bir gelenek arab yarımadasında sıcak en büyük etken. erkeklerde örtüyor orda. ama ipin ucu kaçmış artık türbansız yaşayamayanlar var yani bedenlerinin parçası olmuş. bir nevi put bana göre yani türbana tapınıyor. Yasak en başta cennet'te ortaya çıktı...Dayak cennetten çıkmadır ya? o yüzden yasakta cennetten çıkmadır...Ama şu var ki;yasak olan şey herzaman cazibesini korumuş insanoğlunun aklını çelmiştir...İllaki herşeyde özgür olmalıyız gibi bir dava çıkıyor karşımıza...Hayır bu yanlıştır...Nefsin varlığının tecellisidir bu...Bakın nefse sorsanız ki;sen ne istiyorsun sana onu verelim de kurtulalım diye...O sizden önce dünyayı ister...Sonra güneşi sağ eline ayıda sol eline vermenizi ister...Yıldızlarıda üzerinde süsü olmasını ister...İşte nefsin nihayi hakikati budur vesselam...Haşa ben Tanrı olayım diyor yani nefis...Onun içindir ki;Allahu teala bir hadis-i kutside:"Nefsinize düşman olunuz...Çünki o benim düşmanımdır..." der...Aslında ateist olan nefsin ta kendisidir...Yani nefsi diyor ki;ben Tanrı'yı tanımıyorum...Benim sizin Tanrınız...Bu bize Nemrutu ve Firavunu hatırlatıyor...Öyle ki;o büyücüler gerçeği anlayıp da,Musa'ya ve onun Rabbine inandığını söyleyince...Bakın Firavun ne diyor? "Benden izin almadan mı?" işte bir nefsi karakter...Şimdi olayı daha net anlamak için şunu eklemekte yarar var sanırım...Erkeklerde olan hastalık kendini üstün görme hastalığıdır (Megalomani) ve ben diyorum ki;hayır kardeşim sen değil Allah'tır üstün olan...Boşuna mı ezanlar dört tekbirle başlıyor..."Allah-u ekber" diye...Yani Allah bütün nefsilere meydan okuyor...Ve diyor ki mealen "Ey ***** ve zalim nefis sahipleri boşuna kendinizi büyük görmeyin,sizler ne yükseklikte dağları aşabilirsiniz,nede yeri yarıp içine girebilirsiniz...Aklınızdan bile geçirmeyin ahmaklar ben büyüğüm ben? diyor Rabbimiz...Kadınlara gelince onların hastalığıda kendini güzel görme hastalığı...Peki onlardan kendini büyük gören yok mu? var ama geneli erkek egemenliğinden ******* kompleksi ile önlenmiştir vesselam...Ve biz konumuza dönersek Allah kadınlara da uyarı yapıyor ezan da "Ey ***** ve zalim nefis sahibi kadınlar sizler kendinizi güzel sanıyorsunuz...İnsanı en güzel şekilde yaratan ben isem siz nasıl kendiniz güzel sanırsınız ey ********...Siz değil en güzel olan benim diye onlarada cevap vermektedir....Oldukça uzadı ama faydalı oldu...Herşey bir vesile işte...Allahaısmarladık...Vesselam vel ikram... Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 teşekkürler tengeriin boşig verdiğin bilgi çok yararlı mehdi dinlerin klasik anlayışını paylaşmışsınız insan elbette yaşadığı dünyada içinden geldiği gibi yaşamak ister ama insanların eğitim ve terbiye ve toplumsal beşeri kuralları var bir başkasının hayatına müdahale etmedikçe içinden geleni yaşarsın ne sakıncası varki nefis dediğiniz şey arzudur insan arzu eder tabi ama kontrol edebilmek gerekir onada siz nefsi terbiye diyorsunuz sanırım. bu lisanda yazılanları anlamak zor sanki başka bir lehçe yarı arabça yarı türkçe. vesselam vel ikram diyeceğinize neden türkçe olarak anlayacağımızı yazmıyorsun, yani böyle konuşunca dahamı dindar olunuyor anlamıyorumki benim anladığım irade geliştirilmelidir onunda başı sonu eğitim. sosyal ilişkileri gelişmelidir onunda yolu akıl ve görgüdür. Alıntı
Φ Mehdî Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 teşekkürler tengeriin boşig verdiğin bilgi çok yararlı mehdi dinlerin klasik anlayışını paylaşmışsınız insan elbette yaşadığı dünyada içinden geldiği gibi yaşamak ister ama insanların eğitim ve terbiye ve toplumsal beşeri kuralları var bir başkasının hayatına müdahale etmedikçe içinden geleni yaşarsın ne sakıncası varki nefis dediğiniz şey arzudur insan arzu eder tabi ama kontrol edebilmek gerekir onada siz nefsi terbiye diyorsunuz sanırım. bu lisanda yazılanları anlamak zor sanki başka bir lehçe yarı arabça yarı türkçe. vesselam vel ikram diyeceğinize neden türkçe olarak anlayacağımızı yazmıyorsun, yani böyle konuşunca dahamı dindar olunuyor anlamıyorumki benim anladığım irade geliştirilmelidir onunda başı sonu eğitim. sosyal ilişkileri gelişmelidir onunda yolu akıl ve görgüdür. İşte burda yanıldınız bayan...Bu konuda en çok mücadele verenlerden biriyimdir...Örneğin siz fatihayı arapça mı? okursunuz türkçe mi? desem ne dersiniz...Ben türkçe okuyorum sizi bilmem...Bazıları bu ülkede ne yazık ki;ezana kadar türk milliyetçisidir...Ama bendeniz ezana kadar değil mezara kadar türk milliyetçisiyim...Bakın ziya gökalp ne demiştir..."Bir ülke düşünün ezanları türkçe okunan,okullarda derslerin türkçe verildiği,insanların büyük küçük birbirine türkçe hitab ettiiği,ey türk oğlu orası senin vatanındır..."Biz bektaşiler bunu der bunu söyleriz...Ve yüzyıllardır ibadetimizi türkçe veya daha doğrusu ana dilimizde yaparız...Bu konuda size daha çok bilgi aktarabilirim fakat buna gerek yok sanırım...Son olarak şunu söylemekte yarar var...Allah ilk olarak alemi yarattığında insanlar tek dil tek toplum anlayışına sahipti...Ama ne var ki;bu durum Allah'ın dünya yaşam stratejisine ters bir durum teşkil etti...Öyle ki;Allah insanların dünya üzerine yayılmasını ve ekolojik dengeyi kurmasını isterken insanlar bir merkeze toplanıyor hatta hiç bölünmemek için kendi aralarında anlaşmalarla tevhidi sağlıyordu...Ne garip bu bizim şu anda istediğimiz bir durum...Ama ne oldu Allah bunların yeryüzüne dağılıp yer edinmeleri için dillerinde bir oynama yaptı...Ve bu insanlar öyle garip konuşmaya ve anlaşılmaz hale düştüler ki;birbirlerini anlıyamanın getirdiği garip durum karşısında birbirlerinden uzaklaşıp herbiri bir tarafa yol alıp yeryüzüne dağılmaya başladılar...Ve Allah'ta ilahi stratejisine kavuşmuş oldu...Vesselam vel ikrama gelince bunu imam-ı rabbani çok kullandığı için...O büyük zatı hatırlamak için yapıyorum...Vesselam... Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Bazıları bu ülkede ne yazık ki;ezana kadar türk milliyetçisidir...Ama bendeniz ezana kadar değil mezara kadar türk milliyetçisiyim....................... Vesselam vel ikrama gelince bunu imam-ı rabbani çok kullandığı için...O büyük zatı hatırlamak için yapıyorum...Vesselam... .................... Seninkisi yanıltmaca. Türk milliyetçiyim dersin, arap kültürüne uyum sağlarsın. Arap masalcılara ve onların deyimlerine sempati duyarsın. Büyük Atatürk'ün deyimlerini kullanmak sana yabancımı geliyor ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.