Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erdoğan'dan


muki

Önerilen İletiler

Erdoğan'dan 'hamili kart yakınımdır' uyarısı...

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP'li yöneticilerin bakanlardan istediği 'torpil' taleplerinin medyaya yansıması üzerine, il başkanlarıyla genel merkez yöneticilerine "Hamili kart yakınımdır" uyarısında bulnudu. Erdoğan, "Taleplerinizi ilgilisine yazılı değil sözlü olarak iletin" dedi.

 

Erdoğan, geçen hafta cuma günü parti yöneticileri ve il başkanlarıyla yaptığı toplantıda önemli uyarılarda bulundu. Medyanın AKP'ye yönelik tavrını eleştiren Erdoğan, medyanın herşeyi yuvarlayarak vermeyi sevdiğini söyledi. Osmaniye İl Başkanı da bürokratlardan yakınarak, bir başhekimin yerinin değiştirilmesini istedi. İl başkanı, "Bürokratlar taleplerimizi yerine getirmiyor" dedi.

 

Bu istek karşısında sinirlenen Erdoğan, "Sizlere yıllardır anlatıyorum. Daha kaç kere söyleyeceğim, bu işlere karışmayın diye, halen karışıyorsunuz. Görmüyor musunuz, gazetelere kanşet oluyoruz. Bunlar hoş şeyler değil, bu işlere girmeyin" dedi.

 

Bu tür taleplerin usulüne uygun şekilde iletilmesini isteyen Erdoğan, bir süre önce "torpil talebi" nedeniyle gazete manşetlerine çıkan ve hemen yanıbaşında oturan AKP Genel Sekreteri İdris Naim Şahin'e bakarak şunları söyledi:

 

"Bugünlerde partimiz 'hamili kart yakınımdır' notları nedeniyle sık sık gündeme geliyor. Bu tür talepler ve gelişmeler partimizin görüntüsüne zarar veriyor. Eğer böyle talepleriniz varsa ilgili kişiyle doğrudan temas kurun. İsteklerinizi yazılı olarak değil sözlü olarak iletin. Bu tür konuların medyada tartışılmasını istemiyorum. Parti yöneticilerimizin bu tür şeylerle kamuoyu gündemine gelmesi çok hoş değil."

 

Alıntıdır

 

Bundan daha şeffaf olunamazdı!!! Ne diyor; ''İstekler (torpil) yazılı olarak değil, sözlü olarak iletilsin!' Bu, yapın yapacağınızı ama iz ve delil bırakmayın anlamına geliyor. RTE'nin kendisi nasıl yapıyor bunu acaba? RTE'nin verdiği 'yazılı değil, sözlü' tavsiyesine bakılırsa 'Balık baştan kokar' deyimi tam yerinde kullanılmış olmuyor mu?

 

Türk insanının bazı kesimi artık 'yapabilene helal olsun' devrinde yaşıyor, yapamayan bir kesim de sadakaya razı oluyor. Diğerleri mi? Damarlarındaki asil kanın farkındalar ve kendi yağlarında pişiyorlar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Tayyib Erdogan hatasini asla kabul etmeyen bir yapiya sahiptir,bunun yanisira hatasini söyleyenlerede hakaret eden bir yapisi vardir,En son olarak Baykalla ilgili bazi rakamlari ortaya attiginda bu yanlisini Baykal düzeltmis ve bir gazetecide bu yanlisi basbakan rakamlari yuvarliyor diye haber yapmisti.

Smdi basbakanin hazimsizligina bakin ki o gazeteci ile ilgili söyle söylüyordu;

....*Tayyib Erdogan rakam yuvarlamayi sevmez ama yalan yanlisla ugrasanlari yuvarlamayi sever.*

Tabiiki bütün köse yazarlarinin ödü kopmustur basbakanin gazabina ugramaktan.

Gazeteci demokratik hakkini kullanip basbakani elestiriyor,

Sende demokratsin ya,zavalli gazeteci buna güvendi demek.Fakat demokratliktan demokratliga fark var.Tramvay demokratligini sen icad etmistin sayin basbakan.*Demokrasi sadece hedefe ulasmak icin binilecek bir tramvaydir,gideceginiz yere varinca ineceksiniz.* demistin

 

 

Tokmak-sözcü

 

 

Basbakandan birde vecize verelim,Erdogan AKP il baskanlari ile yaptigi toplantida yerel secimler icin start verdi ve Belediye baskan adaylarinin AT CAMBAZI olmamalarini istedi. dedi. HÜRRIYET

Demekki bazi il ve ilcelerde ki cambazliklarin nedeni buymus.Belediye baskanlarinin at cambazi olmalari

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Şu memlekette kimse hak ettiği yerde olamayacak mı? "Çalışan, hak eden, alın teri döken, daha da geliştirecek olan kazansın" mantığı olsaydı çok daha farklı olurdu her şey. İşlerin yolunda gitmesi için "hamili kart yakınımdır"a ya da sözlü(!) torpile gerek kalmasaydı...

 

Yazık...

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.