Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 madme evlenmek için o kadar para çıkmam laızm ben de bedelini isterim. 200 milyarın yanında bi soğan zarının lafı mı olur.,Arkadaşlar, Dünyanız bu kadar küçük mü? Yani dünyaya bir kaç milimlik zar içinden mi bakıyorsunuz? Helal yani... Birde fiyat biçiyorsunuz... Bir kaç örnek vereyim isterseniz ancak afedersiniz Sayın Forumdaşlarım, Abes bir örnek olacak... Mesela Lisans okurken çok rastladım; 100 kontürü telefonuna yüklettiriyor ve kızlığını bozdurmadan Cinsel ilişkiye giriyor kız. Oral ya da ne isterseniz... Ama kızlık zarı sağlam ve o kadar güzel rol yapıyor ki Sanki Ahlak abidesi... Alın işte size Soğan zarı bile değil, hakiki zar? Bu mudur yani? Ya da yine buralarda var bizim; 10 liraya yapıyorlar dediğim aynı edepsizliği... Ve kız evlendiğinden kocasının karşısına Kız oğlan kız çıkacak değil mi? Ve daha güzel bir örnek: Başka birisi var... Sevgilisini çok sevmiş ve çok masum bir kız. Kimse o kadar sağlam bir ahlaki yapıya sahip değildir belkide. Sevdiği adama sadık ve ondan başkasını gözü görmüyor. Daha yakışıklı ya da çekicisine bile yanaşmayı içine yediremiyor... Ama bu çocukla birlikte olmuş... Ve hayat bu ya, ayrılmak zorunda kaldılar... Yaptıkları masumca idi ve bence cinselliğin yaşanabilecek en onurlucasıydı... Arada Sevgi bağı var çünkü... Aradan zaman geçti ve unutamasalarda artık kopmuşlardı. Ama o erkeğin yerini başka bir erkek aldı... Onu da çok sevdi, hatta hakikaten ötekinin yerini alırcasına. Ve o yaşadığı ilki bu yeni aşkına verememenin üzüntüsünü içinde gerçekten hissetti bu kız... Yani "Keşke seninle yaşasaydım" diyecek kadar oldu... Bu kızı o zar ile tartabilir misiniz acaba? Bence bu zar meselesine o kadar takılmayın. Çünkü ummadığınız şeyler başınızda patlıyor. Hani derler ya: "Büyük konuşmamak lazım..." İnsan hayatında bir hayat kadınına bile aşık olabilir. Doğanın kanunu bu; Çekim yasası... İnsanları bir takım saçma sembollerle sınıflamamak lazım. "Zar" namusun sembolü değil, Ergenlerin sağlıklı kalabilmelerinin aracıdır... Bir kaza sonucunda yırtılmışta olabilir. Mesela bildiğim kadarıyla balerinlerinki genelde öyle oluyormuş, Yanlış biliyorda olabilirim... Ya da başka bir örnek vereyim; Bir tanıdığımızın kızı yüksek bir yerden düşmüştü ve bacakları ayrılmıştı neredeyse ikiye. Ve o şiddete dayanamamış... Bu kıza mı biçeceksiniz o 200 Milyarı? Sevdiğinize paha biçmeniz ne kadar küçük düşürücü... Saygılarımla... Alıntı
Φ korayyy Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Yani dünyaya bir kaç milimlik zar içinden mi bakıyorsunuz? Helal yani... Birde fiyat biçiyorsunuz... o fiyatı ben biçmiyorum. hanfendiler benim değerim bu kadar der gibi onu da isterim bunu da isterim yoksa olmaz diyerek o değeri kendilerine kendileri biçiyorlar.neden inatla anlamak istemiyosunuz. fiaytlarını kendileri koyuyorlar. bence anladınız işinize gelmiyor. o zaman o kadar önemsizse kaybetmeden gelin...niye bu kadar önemsiyosunuz? tabi ki cinselliğin bin türlü yaşanma şekli var.ben o zarın önemini tartışmıyorum.diktirir gene gelir. o ayrı mesele.....ama kadın bana bu kadar maddi karşılık isterek geliyosa ben de bedelini isterim.neden onun isteme hakkı var da benim yok. bence siz kadın erkek eşitliğine değil kadının üstünlüğüne inanıyosunuz. her kadının bir bedeli vardır erkek ödemek zorudadır ama erkek bedava ve kadın hiç bişey ödemek zorunda değil o zaman onu mu demek istiyosun. Alıntı
Φ korayyy Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Sevgilisini çok sevmiş ve çok masum bir kız. Kimse o kadar sağlam bir ahlaki yapıya sahip değildir belkide. Sevdiği adama sadık ve ondan başkasını gözü görmüyor. Daha yakışıklı ya da çekicisine bile yanaşmayı içine yediremiyor... Ama bu çocukla birlikte olmuş... Ve hayat bu ya, ayrılmak zorunda kaldılar... bu hikayeleri çok dinledik.bi kadın canı isterse yanına bile yaklaştırmaz, canı isterse de koynuna alır. toplumsal kurallar var.burası dağ başı mı.ne yaşıyosa sonuçlarına katlanmak zoruında herkes.biz de hoşlanıyoruz birilerinden yüz bulamayınca içimize atıyoruz,görünce yolumuzu değiştiriyrouz. *****************. o kadar kolay değil bu işler. toplumsal kurallar var.burası dağ başı mı ne yaşıyosa sonuçlarına katlanmak zoruında herkes İnsanları bir takım saçma sembollerle sınıflamamak lazım. "Zar" namusun sembolü değil, ya burda sorun zar mar değil.insanların benciliği ve her türlü kuralı kaldırıp özgürlük kavramını tıpkı bi ******* gibi limitsiz yaşama arzusu.ya yok o namus sembolü değil, yok bu namus sembolu değil.o zaman ne? burda ortadan kaldırılmak istenen zaten namus kavramı. herkes tuttuğunu devrisin, herkes canı istediğini eve alsın. yani kadınların bilinç altında bu var bence.o kadar ilgiye rağmen doymuolar doymuyolar doymuyolar.daha çok daha çok daha çok....o yzüden sınrıları kaldırmak istiyolar. çağımız kadınında ****** bir limitsiz özgürlük eğilimi ve ciddi bir çok eşlilik eğilimi var.bu da çok can sıkıcı.kafamızı yastığa koyup rahat rahat uyuyamayacakmıyız arkadaşım. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 ,Arkadaşlar, Dünyanız bu kadar küçük mü? Yani dünyaya bir kaç milimlik zar içinden mi bakıyorsunuz? Helal yani... Birde fiyat biçiyorsunuz... . . . Bir kaza sonucunda yırtılmışta olabilir. Mesela bildiğim kadarıyla balerinlerinki genelde öyle oluyormuş, Yanlış biliyorda olabilirim... Ya da başka bir örnek vereyim; Bir tanıdığımızın kızı yüksek bir yerden düşmüştü ve bacakları ayrılmıştı neredeyse ikiye. Ve o şiddete dayanamamış... Bu kıza mı biçeceksiniz o 200 Milyarı? Sevdiğinize paha biçmeniz ne kadar küçük düşürücü... Saygılarımla... bravo gerçekten.. saygılarımla.. Alıntı
Φ korayyy Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 bravo gerçekten.. saygılarımla.. ev isterim araba isterim yoksa olmaz diyerek kendine 200 milyarlık fiyat koyan ben değilim.kızın kendisi ve ailesi.niye o fiyatı ben biçiyomuşum gibi yazmakta ısrar edyosunuz anlamıyorum. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 ev isterim araba isterim yoksa olmaz diyerek kendine 200 milyarlık fiyat koyan ben değilim.kızın kendisi ve ailesi.niye o fiyatı ben biçiyomuşum gibi yazmakta ısrar edyosunuz anlamıyorum. Sayın Koray/Taunus... O kadar kısırsınız ki, Hep aynı şeyleri söylemekten öteye gidemiyorsunuz... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Sayın Koray/Taunus... O kadar kısırsınız ki, Hep aynı şeyleri söylemekten öteye gidemiyorsunuz... 'Tengeriin boşig' bir şey dıyecem dedıkllerınde cok haklısın mantıklıca düşündüğmüzde tamamen haklısın ama bizde öyle töre örf adet var ki mantıklıca düşünemıyoruz bir yatan kız 1000 yatmıstır dıyerek düşünüyoruz genelleme yaparsak genelınde böyle ama yok mu kaza eserı yırtılmıs var hastaymıs acılması gerekmıs var cok sevmıs bırlıkte olmus ok ama okdr da dıger türden var kı ayırd edılemıyor onlar da kısır degıl kendılerıne soylenenlere cvp verıyorlar kızlar hakıkaten cok sey ıstıyor kızlıklarının bedelı olarak herkes haklı aslında ayrıca erkeklerın yasamaya hakkı oldugu bır seyı kadınlara tabu yapmak ınsafsızca buradan turk halkının yanlısı bu ama işte zamanla degısecek şu an yıne ikilemde toplum ani köklü degısım sözkonusu degıl ikilemde herkez Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 taunas-korayy sana bişey diyimmii benim çevremde okadar kız evlendi ve hiç kimse kendine fiyat biçmedi..bu senin düşüncen çok yanlış ya .. bide bi örnek veriyim sana.. benim çok yakınım evlendi bir kaç hafta önce.. düşünsene kız seviyorum diye sevdiği adamın masrafa girmesini istemedi. yani kısacası bunu anlatsamda uzun sürer.. değmez yani. senle bizim yıldızlarımız hiç barışamaz taunas korayy sen kadınları resmen öcüü diye görüyosun..hayatında hiçbir kadından hiçbir şekilde bir kadından ilgi görmemişsin arkadaşım.. yani bu kafayla sevilip ilgi göreceğinide pek sanmıyorum... alınma bu yazdıklarıma ev isterim araba isterim yoksa olmaz diyerek kendine 200 milyarlık fiyat koyan ben değilim.kızın kendisi ve ailesi.niye o fiyatı ben biçiyomuşum gibi yazmakta ısrar edyosunuz anlamıyorum. Alıntı
Φ BAŞTÜRK Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Bekaret olmazsa OLMAZZZZZ DİYE DÜŞÜNEN ÖRÜMCEKLERDENİM ( ÖRÜMCEK =>> KENDİNİ AYDIN ZANNEDEN AVRUPA ÖZENTİSİ PEŞİNDE ÖZÜNÜ KAYBETMİŞ KİŞİLERİN NAMUSLU İNSANLARA TAKTIĞI LAKAP ) Alıntı
Φ korayyy Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 taunas-korayy sana bişey diyimmii benim çevremde okadar kız evlendi ve hiç kimse kendine fiyat biçmedi..bu senin düşüncen çok yanlış ya .. bide bi örnek veriyim sana.. benim çok yakınım evlendi bir kaç hafta önce.. düşünsene kız seviyorum diye sevdiği adamın masrafa girmesini istemedi. yani kısacası bunu anlatsamda uzun sürer.. değmez yani. senle bizim yıldızlarımız hiç barışamaz taunas korayy sen kadınları resmen öcüü diye görüyosun..hayatında hiçbir kadından hiçbir şekilde bir kadından ilgi görmemişsin arkadaşım.. yani bu kafayla sevilip ilgi göreceğinide pek sanmıyorum... alınma bu yazdıklarıma evet kadınlar bence öcü.çünkü canları istediğinde beni etkileyebiliyolar ama ben canım istdiğinde onalrı etkileyemiyorum ve bu yzüden kendime çok sinirlenirim.kadınlar gerçekten öcü. kırk yılın başı birinden hoşlanırım ya tanışamam, ya zar zor tanışırım, sevgilisi var mı yok mu anlayamam, ya da sevgiliis yoktur ama benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu anlayamam ve resmen verem olurum. 14 yaşındaydım kime baksam ya sevgilisi ya nişanlısı çıkar, ya da yeni sözlenmiş olurdu,15 sene geçti 30 oldum hala kime baksam yaşamında biri olur.eskiden hoşlandığım kıızn yanında biri görünce üzülürdüm, şimdi oh bunla uğraşmnaktan kurtuldum diye seviniorum kadın benim yaşamımda hep huzur bozan bi obje olmuştur. beni hayattan öncelikli beklentim huzur standardımın bozulmaması.kadınında hayataki tek keyfi erkeğin huzurunu bozup egosunu tatmin etmek. zaan zaman bazı yerlerde eğitmenlik yaparım.nerleri olduğunu boşver. ne eğitmenliği olduğuna boşver.gençlik klupleri gibi ortamlar.orda hoca konumunda olduğum için asılan çok olur. ama bence ortamda lider konumundaki adamı tavlamak cazip geliyor üzerime gelirler.bunu hep hissederim. adnan şensese de sordular bir gün adnan abi sen niye 6 kere evlendin diye,ilk beşi ADNAN ŞENSESi seviyordu 6 .sı evdeki adnanı seviyordu onu boşamadım ddi.benimki de öyle.güçlü olduğum ortamlarda üzerime gelirler. sıradan adam olduğum ortamlarda tanımazlar.hayatta her zaman her istediğinde güçlü bir konumda olamıyorsun sonuçta.zaten ben güçlü konumda olamdığım zamanlarda birine ihtiyaç duyarım ve o anlarda hiç bulamam.yani güçlü konumda olunca üşüşüyolar zaten. bence kadın güce tapar tamamen kişisel konforunu düşünen bi canlı.genelde ortalama 6 ayda bir ilgi görürürm.yılda 2 kişi falan yani. ilgi görüyorum ama ya sevgilisi olur, ya nişanlısı olur, ya kocası olur, ya bilmemnesi olur, kendini eğlendirecek palyaço arayan tipler yani.onları o adamlarla mı paylaşıcam ya.hiç bişey yapmam eli kolu bağlı otururum.üstüne bi de tavuktan kaçan horoz damgsı yerim. ooh keşkül niyetine. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Abi bu ne yaa Dünya o kadar küçük değil kendinizi ve sevgilinizi bu kadarcık şeye mahkum etmeyin. Tengeriin Boşig kardeş şahane açıklamalar yapmışsın üzerine ne söylenirki ama insanlar herşey kendi çerçevelerinden değerlendirir ve kendi yaşadıkları bu çerçeveyi şekillendirir. Bir insanın beyni bakire olsun yani beyninde ve bedeninin diğer uzuvlarında sınırsız olanın namus kriteri bir küçük zar olamaz. Ha bunu böyle isterim diyenede saygılar ama olmazsa olmaz değil. Öncelik bekaret olmasın öncelik kişinin ahlaki değerleri olsun ve anlaşabilmek olsun güvenilmek olsun. Bekaretin günümüzde garantiside yok. Yani ilk olduğunuzu sandığınız halde ilk olmayabilirsiniz. Kendinizi kandırmayın. Alıntı
Φ korayyy Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 kız evlenirken senden araba istesin, ev istesin yıllarca uğraşılarak didinerek yapılmış bi kariyer istesin, aynı anda hem mehmet ali erbil hem ediz hun olabilmeni istesin,( en zoru bu) ya o bir kadın olarak bu dünya için bu kadar değerli mi.....neden seni olduğun gibi kabul etmek zorunda değil ? sen ondan ne ev, ne araba, ne kariyer, ne bekaret hiç bişey isteyeme. ya sen erkek olarak bu dünya için bu kadar değersiz misin? neden onu olduğu gibi kabul etmek zorundasın? Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 kız evlenirken senden araba istesin, ev istesin yıllarca uğraşılarak didinerek yapılmış bi kariyer istesin, aynı anda hem mehmet ali erbil hem ediz hun olabilmeni istesin,( en zoru bu) ya o bir kadın olarak bu dünya için bu kadar değerli mi.....neden seni olduğun gibi kabul etmek zorunda değil ? sen ondan ne ev, ne araba, ne kariyer, ne bekaret hiç bişey isteyeme. ya sen erkek olarak bu dünya için bu kadar değersiz misin? neden onu olduğu gibi kabul etmek zorundasın? Şu ev araba konusuna fazla takmışsınız Sayın Taunus Korayyy... Bakın bence Öz Güven eksikliğinizi bu gibi şeylere yüklüyorsunuz. Şimdiye kadar hiç bir kız benden böyle şeyler istemedi açıkçası. Hatta bunlar doğrultusunda bir eksikliği hiç hissetmedim. Dediğim gibi, bence bu bahaneleriniz buz dağının sadece ve sadece görünen kısmı. Buz dağının altında çok daha büyük eksiklikler var gibime geliyor. Çünkü bu bölümde yazdığınız iletilerin %90ında hep aynı şeyleri söylemekten Ve "Ekşi Sözlük" ağızını kullanmaktan öteye gitmiyorsunuz. Söylemleriniz sadece ve sadece sizin kendi gerçekliğinizi oluşturmaktadır. Asıl olanı değil... Saygılarımla... Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Abi bu ne yaa Dünya o kadar küçük değil kendinizi ve sevgilinizi bu kadarcık şeye mahkum etmeyin. Tengeriin Boşig kardeş şahane açıklamalar yapmışsın üzerine ne söylenirki ama insanlar herşey kendi çerçevelerinden değerlendirir ve kendi yaşadıkları bu çerçeveyi şekillendirir. Bir insanın beyni bakire olsun yani beyninde ve bedeninin diğer uzuvlarında sınırsız olanın namus kriteri bir küçük zar olamaz. Ha bunu böyle isterim diyenede saygılar ama olmazsa olmaz değil. Öncelik bekaret olmasın öncelik kişinin ahlaki değerleri olsun ve anlaşabilmek olsun güvenilmek olsun. Bekaretin günümüzde garantiside yok. Yani ilk olduğunuzu sandığınız halde ilk olmayabilirsiniz. Kendinizi kandırmayın. Alıntı
Φ korayyy Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Şu ev araba konusuna fazla takmışsınız Sayın Taunus Korayyy... Bakın bence Öz Güven eksikliğinizi bu gibi şeylere yüklüyorsunuz. Şimdiye kadar hiç bir kız benden böyle şeyler istemedi açıkçası. Hatta bunlar doğrultusunda bir eksikliği hiç hissetmedim. Dediğim gibi, bence bu bahaneleriniz buz dağının sadece ve sadece görünen kısmı. Buz dağının altında çok daha büyük eksiklikler var gibime geliyor. Çünkü bu bölümde yazdığınız iletilerin %90ında hep aynı şeyleri söylemekten Ve "Ekşi Sözlük" ağızını kullanmaktan öteye gitmiyorsunuz. Söylemleriniz sadece ve sadece sizin kendi gerçekliğinizi oluşturmaktadır. Asıl olanı değil... Saygılarımla... aynı şeyelri yazıyorum çünkü anlamıyosunuz, anlamıyosunuz, anlamıyosunuz.yok yani. a insanların önünde seçenek çok olunca değere binerler.o zaman da kendini ağrıdan satar.yok ev isterim, kirada oturamam , yok araba isterim , yk kariyerli olsun, yok yerine göre mehmet ali erbil, yerine göre ediz hun olsun. ya bu kadar çok şeyi büyük bir zevkle isteyebiliyrolar ,,,,sen evlenirken kızdan evin olsun araban olsun ,yerine göre aydan şener ol yerine göre yeliz yeşilmen ol kariyerinde olsun diyebiliyor muusn, diyemezsin.çünkü önünde bunları isteyecek kadar seçenek yok..çünkü sen bu dünya içi onun kadar değerli değilsin. o isteyebilir ama sen hiç bişey isteyemezsin. ve biz zar dediğimizde kıyamet kopuyor.erkekler çok aciz bence. yazdığım şeyler hayatın içinde olan şeyelr ama siz svgi kelebekleri aşk pıtırcıkları olarak öyle bi dünyayı kabul etmiosunuz. özgüven eksikliğimiş.tabi özgüven eksikliği hissediyorum. kuru bi kendine güvenle şaban gibi gitmem kimsenin üzerine.tercih edilen adam olmanın bedelini ödemek için kaç yıldır çalışıyorum biliyo musun sen. Alıntı
Φ korayyy Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 kadın evleneceği ****** ****** o kdar çok şey istiyorsa ve ben hiç bir şey isteyemiyorsam , sembolik olarak da o olsa zarı isterim arkadaş.artık önceden ne yaşamışsa da yaşamış. gitsin versin 1,5 milyar diktirsin öyle gelsin. artık kredi kartıyla mı öder, anasından mı alır o beni ilgilendirmez o onun sorunu. ben evlenebilmek için o kadar ağır bedeller ödüyorsam o da ödesin.ya da kudurmasın....hayat müşterek.(ev araba kariyere karşı ***** bi zar diktirme operasyonunun maliyeti kıyaslanmaz bile;) Alıntı
Φ ayazgözlüm Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 soruyorum su bekaretı onemseyenlere ben bakıre degılım ve acık yureklılıkle soyluyorum cunku benım bı sucum yok ben neyapıym sımdı oluyummu hersey allahtan gelr ınsan sevdı kuluna cıle verırmıs allahtan gelne razıym allah benı sevıyomuskı bu derdı verdı benım basıma dınden bahsedenler duyun tam bır sene oldu bekaretımı kaybedelı bır yıldır bu yuzden piskolojık tedavı goruyorum cunku ben durust oldum karsıma cıkan sozde benı sevdını soyleyenlere ama hepsı yararlanmak ıstedı egerkı ben kotu bır kız olsaydım onlara cvap verırdım amaaan zaten gıden gıttı deyıp onume gelene cevap verırdım bır arkadas yzmıs onemlı olan ruhunun ***** olmaması dıye.yada ben hıc dıktırmeyı dusnmedım cunku ben ınsanlara ınsan olana insan gıbı deger verıyorum.belkı karsımdakı ınsanı kandırabılrım ama ne kendımı ne vıjdanımı nede allahı kandıramam dın budur.sımdı sızın gıbı dusunenlere seslenıyorum ben daha 20 yasındayım su yasımda bu kadar agırlıgı tasıyorum uzermde sızın gıbıler yuzunden ben sevıp sevılemıycekmıyım evlenmek anne olmak o beyaz gelınlıgı gıymek benım hakkım degılmı.oluyumu ben yanı ne yapıyım soyleyın msne adresımı yazıcam cesaretınız varsa karsılıklı konusalım hodrı meydan.ben umudumu kaybetmedım henuz sız gerı kafalılrın yanı sıra sevmeyı bılen aska onem vern insanlarada var bılıyorum bır gun o karsıma cıkıcak o haytımın o su ve ona sunu soyluyorum.....senden once yasdıklarımı karanlık bır odaya kaldırıp kilitledim kapısını.evet sana ulasmam icin onların hapsını yasamam gerekıyordu yasadım ve bıttı.simdi senı sadece senı yasamak,senınle yasamak istıyorum o kım oldunu bılmedıgım o ama bır gun benı bulucana inandıgım o.....benı seven sırf oyuzden sevecekse hıc sevmesın ıstemem osevgı degıldır benı ben oldugum icn sevmelı insanlıgım icn sevmelı................ haa bu arada koray bey o kız senı sevmıyormus yoksa dunyayı gozu gormezdı anlasılan yaralısın ama hızını bızım gıbı masumlardan alma okyy Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Ayazgözlüm, öncelikler kendini sakın suçlama her insan hataya düşebilir..sen taunasa yani korayada aldırış etme..onun beyni donmuşş! yaptığın hiçbişey için pişmanlık duyma,yapacağın herşeyde buna dahil. illa sana sen suçlusun demiyoruz ..bunu bende yapmış olabilirim burdaki çoğu insanda.. bunun için ölmeyede değmez.. önemli olan beyin bekaretidir unutma , , bu arada seni tebrik ederimçok açık yüreklisin Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Sayın Ayazgözlüm... Bence bekaretinizi bu kadar kafaya takmayın... Yani tamam dürüsttünüz, sevmiştiniz, temiz kalpliydiniz... Siz kendinizin masum olduğunuzu düşünüyorsanız gerisi pek önemli değil... Yaptığınız şey, eğer gerçekten sevdiyseniz karşınızdakini, utanılacak birşey değil... Önemli olan şu: "Ulan nasılsa gitti bakireliğim, kimle olursa yaparım artık, ne güzel!!!" dememek... Yani bunu fırsat bilip, kendinizi basitleştirmemeniz... Gerçekten sevdiğiniz kişi ile yaptığınız hiç birşey utanılacak ya da üzülünecek birşey değildir emin olun. Sevdiğinizle yapmayıp kimle yapacaksınız? Saygılarımla... Alıntı
Misafir yersoy Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Ataerkil bir toplumda yaşıyor olmasaydık ve erkeklerin bakirliğini belirtecek bir durum olsaydı ne olurdu? Toplumumuzda kadın ne kadar da geri plana itilmiş... Bunu yıkmak öncelikle kadınların görevidir (feminizm değil haa ). Utanmak değil bu düşünceyle yaklaşmak gerekir. Ama kendi benliğini de unutmadan hiç bir zaman... Alıntı
Φ ayazgözlüm Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 ya anlayamadım bır turlu bu dunyayı sırf bu toplumun yargısı yuzunden bu bekaret yuzunden hastaneye yatıyorum 2ay iyice kendımı kaybettım pıskolojık tedavı gorucem artı tam anlatamdım galıba ben kendı ıstegımle boyle bırsey yasamadım bunu dıle getırmek benım canımı acıtyo ama acıkca soyleyımde dogrusy anlasılsın ben tecavuze ugradım ve ben samsunun cok kucuk ilcesınde oturuyorum buralara gore benım bekaretımı kaybetmem ne demek bılıyomusunuz kandınımı hep sakladım korudum ama kaderımde bunu yasamak varmıs neyse ya bosverın soyleyecek bı seyde bulamıyorum kı artık Alıntı
Φ xshadowx Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 neyi doğru yapıyoruz ki, cinsellik konusunda doğru bir toplumsal yargımız olsun? ayrıca bekaret herşey değil hayatta.... çevrede güzel ağaçlar var, mavi bir gökyüzü var... ayrıca samsunda günbatımı da güzeldir... hayat devam ediyor işte Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 ben tecavuze ugradım aman allahım ya bu nekadar ********* bi olay bunu yapanın hayvandan bi farkı yok ! nerde yaşarsan yaşa bu senin suçun değil..gerekiyosa samsundan çık ve başka biyere akrabalarına veya bi tanıdığına git.. ya gerçi akrabalarada güven olunmuyo... Ailen biliyomu peki ayazgözlüm? benim bi tanıdığım var evlenmeden önce kıza tarlada tecavüz etmiş.. allah belasını versin insan değil bunlar . kız biriyle nişanlanıyo ve adamın böle bişeyden haberi yok tabi..evlendiği gece oturup anlatıyo...şimdi aradan 10 sene geçmiş ve okadar mutlularki tabi insanın aklına gelir morali bozulur ama sakın sen yanlış bişey yapma.. çok üzüldüm inan Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Sayın Ayazgözlüm... Önemli olan şu: "Ulan nasılsa gitti bakireliğim, kimle olursa yaparım artık, ne güzel!!!" dememek... Yani bunu fırsat bilip, kendinizi basitleştirmemeniz... Gerçekten sevdiğiniz kişi ile yaptığınız hiç birşey utanılacak ya da üzülünecek birşey değildir emin olun. Sevdiğinizle yapmayıp kimle yapacaksınız? Saygılarımla... işte açıklama diye buna derim...fikrine sağlık... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.