Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Doğum günün kutlu olsun Ankara Hovardası.. Sevdiklerinle, bizlerle beraber nice mutlu senelere.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 dogum gunun kutlu olsun zedan.nıce mutlu yıllara Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 mutlu yıllar zedan kardeşim, hayırlı ömürlerin olsun... bak sana armağanım Cem Karaca'nın en sevdiğim şarkılarından biri... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Mutlu yıllar zedan..sevdiklerinle birlikte güzel bi ömür geçirmen dileklerimle.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Doğumgünün kutlu olsun Zedan mutlu yıllar kardeşim herşey gönlünce olsun yaşantında Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 cok ama cok tsk ederim arkadaslar biraz gec gördüm kusuruma bakmayin ama ancak pastayı yapabildim paylasabilmek icin sizinle ve dilegimi tuttum demessemi size ...diyim hepinizin istediginiz herseyin olması dilegim.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Beceriksis Sedan Nerde bunun kakaosu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 yaww nataliacım olsun gıı, pasta pastadır kakaosuz olsun... ama yanında içecek bişey yok zedan teşekkür ederim kardeşim, bide ben kahte istiyorum mümkünse, ay çokmu yüzsüzüm öyleyim galiba Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Ben kakaolu istiom banane Bi de kola olsun yanında Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 iyi ya senimi kırıcaz, zedan kardeş pastayı değiştir natim kakaolu istiyomuş yavrııcığım ben kola almasam buzlu bir vişne suyu istiyom ama boyalı süni olmasın halis vişnesuyu Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 sardunyam ablam bak bu visneli senin aha buda meyveler yaw kusura bakmin ancak getirebilidim özel insanalara özel icecekler gider nati seni hec kırarmıyım sardunyam ablamı hayatta kırmam Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Öffff pasta harika duruo.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 muziksiz dogum günü mü olur (du) sardunyam ablam icin Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 ya canım ya... doğum gününmüş,şimdi gördüm.. nice mutlu yıllara epey geç olsa da.. bu arada müziğine bayıldım.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 doğum günün kutlu olsun Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Doğum günün kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu yıllara..Kalbindeki bütün dileklerin gerçekleşsin .. Ne güzel ağırlamışsın yahu,kaçırdığıma üzüldüm Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 cok tskler arkdaslar cok mutlu ettiniz beni teker teker tskler yine Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 sende beni mutlu ettin canım kardeşim teşekkür ederim şarkı için... hazırladığın o muhteşem sofra için Allah sofranı zengin ama gönlünü çok daha engin kılsın... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 zedan doğum günün kutlu olsun NİCE SENELERE Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 doğum günün kutlu olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.