Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
80lerde soylenenler yeni versionlariynan simdilerde soyleniyor ama ozaman 80lilerin modasindan cikmis 00lilarin modasi oluyor oyle olunca ben o sarkiyi 80ler olarak dusunmuyorum moda degisime ayak uydurmadir musikte oyle deyilmi 80de soundlar 00lara gore daha kotuydu sanirim mesela madonnanin la isla bonita simdi alizeé soyluyor arada fark yokmu mesela ben teomanin sarkisini muslumden duyunca nefret etmistim nostalgiler degistirilmelimi yeniye duzeltilmelimi yoksa orginal olarakmi kalmali u2 with or without sarkini baska bir sarkicidan dinlesen 00 versionuynan dinlesen ne dusunurdun regalin alt rafina koy :lol:

u2 with or without PARCASI bugün orjinal haliyle birinci sirada yeni genarasyon bunun eski bir version oldugunun farkinda bile degil :lol: bazilari silinmez bozuk para gibi etrafda gezinmedigi icin.. u2 da herkes sevemez onun icindirki toplumda onun farkinda degildir...

• Cevaplar 59
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
:lol: anladim u2cusun bisey demedim herseyin orginali guzeldir bende onu diyom zatenki nice2u :lol: ama 80lerde turk muzikleri yokmudu onu sormustum bak sorumuda unuttum :(
Gönderi tarihi:
Sting'in o Shap of my heart. Sevginin Gücü filmini seyrettiğimde ilk defa ne Jean Renau'yu tanıyordum ne de Natalia Portman'ı. Ama ne filmde be o yıllar. Ne şarkıydı o...

Leon,benim hala en çok sevdiğim filmlerden biridir bu ne zaman rastlasam işimi gücümü bırakır oturup izlerim -_-

Dipnot:bu film 80 lerin değil 90 ların filmi,Admin sahi bu filmin tanıtımı yapılmışmıydı?

Gönderi tarihi:
80'ler ve 90'lar kafamda hep bir karışık duruyor. Doğum tarihi 80'in başı hatta en başı olunca kimi şarkıları 80'lerde mi dinlemiştim 90'larda mı hatırlayamıyorum. Ama kendi nostaljik geçmişime dönüp de baktığım da yabancı şarkılar olarak şunlar duruyor. CYRANO; La luna'yı yazmışsın ya...

Babam, Irak'tan dandik bir radyo getirmişti. Yanılmıyorsam 7-8 yaşlarındaydım. O dandik radyo yaz sıcağında La luna ile ne anlamlar kazanıyordu Adana'nın bir yaylasında. Yaz sıcağı ve yayla ha...Ama oluyordu işte...Ne kadar yıl boyunca alaluna laluna diye saçma sapan ingilizce söylemeye çalıştım ve 2001 yılında aldığım ilk bilgisayara yüklemeyi yapan bilgisayarcı sayesinde yeniden kavuştuğumda sanki bilgisayardan o kadar kazık yememişim gibi sevindiğim şarkı...

Vaya Con Dios'un Nah neh nah'ını sayende bulduğumda da çok sevinmiştim, halbuki her zamanki gibi kimin söylediğini bilmiyordum.

Sting'in o Shap of my heart. Sevginin Gücü filmini seyrettiğimde ilk defa ne Jean Renau'yu tanıyordum ne de Natalia Portman'ı. Ama ne filmde be o yıllar. Ne şarkıydı o...

Roling Stons'tan Paint it black...

Mc.Hammer'in U Can't touch this

İnterstar zamanlarında Parlament sinema kulübünün sunduğu pazar gecesi sineması reklamlardan sonra devam edecektir derken çalan All my life...

bir reklamda çalan big big girl...

Görevimiz tehlike filminin müziği...Theme-Mission İmposible

A takımı adlı dizinin müziği...

wanderful life...bohemian rapsody...

Neyse sevdiğim tüm şarkıları/melodileri/soundtrackları yazacak değilim. Hele de çizgi film müziklerine ve çizgi filmlere hiç girmeyeceğim...

Ve hiç sevmediğim Hakan Pekerli hey corc versene borçlu şarkılar geldi.

bu saydıklarının hemen hemen tamamı 90'lara ait. ancak 90'ların ilk yarısı 80'lere dahildir. moda ve müzik anlamında. 90'ların ikinci yarısından sonra değişim başladı.

Çizgifilm müzikleri deyince. Clementine ve Yakari'nin müziği.

Gönderi tarihi:
ben 80leri hatirlamiyorum 85nin ortasinda dogdum icin olmali ama 80lerde turkiyede hic turkce dinlenilmiyormuydu yazdiginin isimlerin hepsi yabanci merak ediyorum turkce sarkilar tutulmuyormudu ozamanlar :unsure:

video klip olayı 90'larla birlikte patladığı için türkiye de. pek türkçe video klip yoktu 80'lerde. TRT'nin klipleri vardı. O da neyse o tekniğin adı. arı stüdyalarında kameranın avizeden bakar gibi sanatçının kafasını alt kara içerisinde çevirmesinden ibaretti. Tabi birde sanatçının takılarının ışıkla çakması :)

artı bu "unutulmazlar" tüm dünyada "unutulmaz" olan şarkılar.

Gönderi tarihi:

Sevginin Gücü vizyona girdiğinde pedofilik çağırışımları yüzünden tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Ama bizim insanımız "ibo ile güllüşah" ve "ayşecik" filmleri ile büyüdüğü için aklına bile gelmemişti öyle şeyler :) İçimiz temiz fesat değil. "İbo ile Güllüşah" filmi, Sevginin Gücü ile o dikkat çeken noktada örtüşür. Çok daha önce çekilmesine rağmen. İkisinde de küçük kız, büyük adama inceden platonik aşık gibidir. Ve büyük adamın karısı rolüne özenir.

Bu minvalde, rahmetli usta Şükran Güngör'ün emekli bir hakimin, bir kürt kız çocuğuna bakmasını anlatan "Büyük Adam Küçük Aşk" filmi, Avrupa'daki festivallere katılırken pedofilik çağırışım korkusuyla isim değiştirerek katılmıştı. Diyorum ya bizim içimiz temiz. fesat değil.

İnsanları sinemaya karşı kuşkulu ve tetikte hale getiren o elleri öpülesi büyük üstat Tarantino sağolsun. İnsanlar onun sınır tanımaz sinemacılık anlayışı yüzünden "altından herşey çıkabilir" gözüyle bakıyor artık sinemaya.

Her aksiyon filminde , sonunda ekipten birisi mutlaka sağ kalırken. Tarantiono baba rezervuar köpeklerinin hepsini öldürebilir. Hollywood'daki tüm sinema filmleri ve tv dizilerinde, aman zenci karakter koymazsak, aman zenci karaktere şöyle olursa ırkçı damgası yeriz korkusu duyarken. Tarantino baba, Marseillus'un başına o fena akıbeti getirebilir ucuz roman'da....

80'lerden gelen sinema anlayışını kıran adamdır kendisi.

Gönderi tarihi:

Baslik gercekten guzel bende bir iki tane gondereyim o halde :smile:

Toto Cutugno : Lasciate Mi Chantare

Gönderi tarihi:
ah dostum efendiiii

ahh dostum silvioooo

bizim buralarda yutup yasak

yine türk usulü giriyoruz kaçak maçak

80 lerin unutulmazları yasaklar geldi aklıma biisssürüüüü

Ah degerli kardeşim godzii benide üzme!!! neyse, gel herhalde buda yasak degildir? biraz gönlümüz acilsin şöööyle bir bakalim

HD - Electro House Mix 2 Club Hits Best Disco Dj Remix

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.