Φ aytiCiP Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 a) maço yumuşak (..ne diye tabir edilen ) c) babacan d) çapkın e) diğer tip 3 kişi değişik forumlarda anketi surduruyorus. sonucları aktarıcam sıze sımdıden tesekkur ederım gusel bayanlar Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Bunu anket formatına çevirseniz de öyle yayımlasanız. Ve bunun yeri kadın erkek ilişkileri konu başlığı filan olsa, daha iyi olmaz mı? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Diğer tip ? Espirili, bakımlı, kendinden emin.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 en feminist kadının içinde bile bir maço erkek yatar Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 ilk soğuk cevapta tırsıp kaçanları, aşırı yapışkan ve ısrarcıları, fazla kendini beğenmiş maçolarıda, yumuşak tabir edilenide, çok çapkın veya babacan tipleride sevmezler ; tüm bu engelleri aşabilmiş biri zaten kadın için tehlike arzetmektedir...sevmekten başka çaresi kurtuluşu yoktur.........sever Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 -Kör -Sağır -IQ 100< -2 kredi kartı -3 kedi -Mars tan 12 dönüm arazi gibi uzatılabilir,burada ki hicivin amacı belli kriterlerin olması mümkün değildir zira 6 milyardan fazla insanın 2.5 milyardan fazlası hatun ve hepside ayrı bir cins böyle sabit şeyler olmaz anlaşıldı mı merkez.Stop Kaptan Körk Alıntı
Φ arzum28 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 a) maço yumuşak (..ne diye tabir edilen ) c) babacan d) çapkın e) diğer tip 3 kişi değişik forumlarda anketi surduruyorus. sonucları aktarıcam sıze sımdıden tesekkur ederım gusel bayanlar Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 valla hiç belli olmuyor..acayip işler bu işler..kara kaşınada vurulabilir..kaşta sahil kenarındaki yüz dönümlük arazine de..ölee.. Alıntı
Φ arzum28 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 yaa afedersiniz acemiydim az önce cvp yazıyım derken yazıyı kopyala yaptım sanırım bunun için bir özür ben BABACAN diyorum Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 ilk soğuk cevapta tırsıp kaçanları, aşırı yapışkan ve ısrarcıları, fazla kendini beğenmiş maçolarıda, yumuşak tabir edilenide, çok çapkın veya babacan tipleride sevmezler ; tüm bu engelleri aşabilmiş biri zaten kadın için tehlike arzetmektedir...sevmekten başka çaresi kurtuluşu yoktur.........sever bu konularda kadınların söylediği herşey yalan bence .çünkü erkeklerin kendilerini çözmesini istemezler.çözülünce kendilerini savunmasız hissederler.o yüzden söyledikleri hiç bir şeye inanmamak lazım. ilk soğuk cevapta tırsıp kaçanları sevmezlermiş.yahu nerden bilsin nazlanıyo musun ,gerçekten red mi ediyosun...alt yazı mı geçiyo.soğuk cevap verirseniz adam sizinle niye uğraşsın.tabi kaçacak. bi onuru gururu var onun da.. kendini beğenmiş tipleri sevmezlermiş. yalan. hasta olurlar........özgürlüklerini kısıtladığı için maçoları sevmezler ama parası varsa bayıla bayıla kabul edebilirler.korunup kollanma içgüdüsü... .çok çapkın tipleri sevmezlermiş.yalan. taparlar.bakmayın sevmezler dediklerine ....... onları başka kadınlar tercih ediyorsa bunda bişey var kesin çıkmalıyım diye düşünürler.(sürü psikolojisi)ayrıca çapkınlar kadın ruhundan iyi anlar. o yüzden de tercih sebebidir. babacan tipleri sevmeyiz demiş.babacan tipler kadınların özgürlüklerini kısıtlamazlar. o yüzden kadın babacan tipleri de sever.(parası varsa) Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 bu konularda kadınların söylediği herşey yalan bence .çünkü erkeklerin kendilerini çözmesini istemezler.çözülünce kendilerini savunmasız hissederler.o yüzden söyledikleri hiç bir şeye inanmamak lazım. ilk soğuk cevapta tırsıp kaçanları sevmezlermiş.yahu nerden bilsin nazlanıyo musun ,gerçekten red mi ediyosun...alt yazı mı geçiyo.soğuk cevap verirseniz adam sizinle niye uğraşsın.tabi kaçacak. bi onuru gururu var onun da.. kendini beğenmiş tipleri sevmezlermiş. yalan. hasta olurlar........özgürlüklerini kısıtladığı için maçoları sevmezler ama parası varsa bayıla bayıla kabul edebilirler.korunup kollanma içgüdüsü... .çok çapkın tipleri sevmezlermiş.yalan. taparlar.bakmayın sevmezler dediklerine ....... onları başka kadınlar tercih ediyorsa bunda bişey var kesin çıkmalıyım diye düşünürler.(sürü psikolojisi)ayrıca çapkınlar kadın ruhundan iyi anlar. o yüzden de tercih sebebidir. babacan tipleri sevmeyiz demiş.babacan tipler kadınların özgürlüklerini kısıtlamazlar. o yüzden kadın babacan tipleri de sever.(parası varsa) eeeeeee...sence ben başka ne sevmem......beni bu kadar zahmete sokmasaydın... bak çok emin olduğum bir tip var onu unutmuşum kompleksli ve ne anlatmak istediği belli olmayan takıntılı tipleri hiç sevmem... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 eeeeeee...sence ben başka ne sevmem......beni bu kadar zahmete sokmasaydın... bak çok emin olduğum bir tip var onu unutmuşum kompleksli ve ne anlatmak istediği belli olmayan takıntılı tipleri hiç sevmem... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 eeeeeee...sence ben başka ne sevmem......beni bu kadar zahmete sokmasaydın... bak çok emin olduğum bir tip var onu unutmuşum kompleksli ve ne anlatmak istediği belli olmayan takıntılı tipleri hiç sevmem... tabi tabi evet bende aşşalık kompleksi var. ruh hastası ismailim ben. ama celtilmen bi erkeğim.sevmediğiniz tipi yazayım hemen soru soran ve kurcalayan adam sevilmez.çünkü cevap verirken yalan söylenmek zorunda kalınabilir ve o yalanlar unutulursa başa bela olabilir.o yzüden soru soran kurcalayan adam sevilmez. özgürlükler her zaman erkeğin duygularından daha önemlidir.bir çıkar yoksa maddiyat yoksa bişey yoksa kesinlikle taviz verilmez. kıskanç adam zengin değilse sevilmez. duygusal ,aşık adam sevilmez manevi yönden zayıf bulunur. pışpışlanmaya ihtiyaç duyduğu için sorun olarak görülür ve sevilmez. parasız adam sevilmez maddi olarak güçsüz bulunur sevilmez. sadık adam sevilmez ..çantada kekliktir sıkıcı bulunur Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 eeeeeee...sence ben başka ne sevmem......beni bu kadar zahmete sokmasaydın... bak çok emin olduğum bir tip var onu unutmuşum kompleksli ve ne anlatmak istediği belli olmayan takıntılı tipleri hiç sevmem... evet bende aşşalık kompleksi var. ruh hastası ismailim ben. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 tabi tabi evet bende aşşalık kompleksi var. ruh hastası ismailim ben. ama celtilmen bi erkeğim.sevmediğiniz tipi yazayım hemen soru soran ve kurcalayan adam sevilmez.çünkü cevap verirken yalan söylenmek zorunda kalınabilir ve o yalanlar unutulursa başa bela olabilir.o yzüden soru soran kurcalayan adam sevilmez. özgürlükler her zaman erkeğin duygularından daha önemlidir.bir çıkar yoksa maddiyat yoksa bişey yoksa kesinlikle taviz verilmez. kıskanç adam zengin değilse sevilmez. duygusal ,aşık adam sevilmez manevi yönden zayıf bulunur. pışpışlanmaya ihtiyaç duyduğu için sorun olarak görülür ve sevilmez. parasız adam sevilmez maddi olarak güçsüz bulunur sevilmez. sadık adam sevilmez ..çantada kekliktir sıkıcı bulunur bak bu tesbitlerinide çok beğendim......... + centilmenlik adına erkeğin çok konuşanı hiç çekilmez ama sen üstüne alınmasaydın keşke ben senin ümit vadettiğini düşünüyom..çabuk kapıyorsun konuları..eee tabe bunda yaşında önemi büyük canım....en iyisimi sen bir elli yıl bekle bak o zamana daha akıllı, paralı ve babacan olursun ..kıslarda kapıda kuyruk bak o zaman ...kleo dediydi dersin.... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 bak bu tesbitlerinide çok beğendim......... + centilmenlik adına erkeğin çok konuşanı hiç çekilmez ama sen üstüne alınmasaydın keşke ben senin ümit vadettiğini düşünüyom..çabuk kapıyorsun konuları..eee tabe bunda yaşında önemi büyük canım....en iyisimi sen bir elli yıl bekle bak o zamana daha akıllı, paralı ve babacan olursun ..kıslarda kapıda kuyruk bak o zaman ...kleo dediydi dersin.... tecrübelerim türk kadınını etkilemek için çok konuşmak,boş konuşmak ama gene de çok konuşmak gerektiğini söyler.kadın konuşmayan erkeği hiç sevmez. çünkü erkek konuşkan değilse muhabbeti kendi yürütmek zorunda kalacaktır.kadın hiç zora gelemez.ooo hiç uğraşmaz. zaten gizem yapmak adına hiç konuşmaz.hep erkeği konuşturur. kadın her ne kadar en güzel aşk dese de bu klasik bir kadın yalanı ve tuzağıdır.kadın en güzel aşkın zor olan olduğuna inanır ama zorluğu kendi çıkarırsa ve o zorluğa erkek katlanırsa. daha paralı olursam türk kadınına bırak merhaba demeyi, selam bile vermem.gider rusyadan alırım.madem parayı veren düdüğü çalıyor o zaman ben gider rus el yapımı obua çalarım.etme dünyası be bacım. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 kalk deyince kalkacak otur değince oturacak erkek olmalı Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 tecrübelerim türk kadınını etkilemek için çok konuşmak,boş konuşmak ama gene de çok konuşmak gerektiğini söyler.kadın konuşmayan erkeği hiç sevmez. çünkü erkek konuşkan değilse muhabbeti kendi yürütmek zorunda kalacaktır.kadın hiç zora gelemez.ooo hiç uğraşmaz. zaten gizem yapmak adına hiç konuşmaz.hep erkeği konuşturur. kadın her ne kadar en güzel aşk dese de bu klasik bir kadın yalanı ve tuzağıdır.kadın en güzel aşkın zor olan olduğuna inanır ama zorluğu kendi çıkarırsa ve o zorluğa erkek katlanırsa. daha paralı olursam türk kadınına bırak merhaba demeyi, selam bile vermem.gider rusyadan alırım.madem parayı veren düdüğü çalıyor o zaman ben gider rus el yapımı obua çalarım.etme dünyası be bacım. sana rus yakışır..mümkünse kendin rusyaya git iç güvesi ol........ sakın döneyim deme Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 kalk deyince kalkacak otur değince oturacak erkek olmalı aaa.....söz dinlemiyorlar.. ne o laf yetiştiriyo...cek..cek..olmazki canım.... otur dedin mi oturacak..konuş dedinmi konuşacak......... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 aaa.....söz dinlemiyorlar..ne o laf yetiştiriyo...cek..cek..olmazki canım.... otur dedin mi oturacak..konuş dedinmi konuşacak......... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 sana rus yakışır..mümkünse kendin rusyaya git iç güvesi ol........ sakın döneyim deme kafası çalışan kişilikli adamı ezemeyeceğiniz için o tip adamlar irite ediyo sizi.işinize gelmez. size , daha tanışmadan öküz gibi kesen , tanışır tanışmaz cep telefonu isteyen kene gibi yapışan aşık olmayan aşığı oynayan, (gerçekten aşık olrusa kıskanır özgürlüğünüzü kısıtlar,aşık adam işinize gelmez) kıskanmayan ama kıskancı oynayan ,(kıskancı oynamazsa kendinizi özel hissetmezsiniz) 24 saat pişmiş kelle gibi sırıtan,(sizi eğlendirecek palyaçoluk potansiyeline sahip olması lazım) 24 saat mide bulandırıcı kusturucu derecede iltifat eden mehmet ali erbiller lazım.sizi onlar paklar. yaşasın nuri alço sloganı boşuna icat edilmedi. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 otur dedin mi oturacak..konuş dedinmi konuşacak......... öyle adamdan 2 günde bıkarsınız. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Hicbiri desem... peki sen ne istiyosun anlat da bilelim bakalım türk kadını ne istiyor. hep beraber dinliyoruz. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 kafası çalışan kişilikli adamı ezemeyeceğiniz için o tip adamlar irite ediyo sizi.işinize gelmez. size , daha tanışmadan öküz gibi kesen , tanışır tanışmaz cep telefonu isteyen kene gibi yapışan aşık olmayan aşığı oynayan, (gerçekten aşık olrusa kıskanır özgürlüğünüzü kısıtlar,aşık adam işinize gelmez) kıskanmayan ama kıskancı oynayan ,(kıskancı oynamazsa kendinizi özel hissetmezsiniz) 24 saat pişmiş kelle gibi sırıtan,(sizi eğlendirecek palyaçoluk potansiyeline sahip olması lazım) 24 saat mide bulandırıcı kusturucu derecede iltifat eden mehmet ali erbiller lazım.sizi onlar paklar. yaşasın nuri alço sloganı boşuna icat edilmedi. neden bu kadar kızgın hissediyorum seni taunus.. içindeki nefret bir volkan gibi patlamış.. takma artistlere...ben artist adam sevmem..... hemen cevap verme her zaman ki gibi düşün sonra yazarsın...... yazarken de; dikkat et taunus; çamur atarken ıskalayabilirsin fakat ellerin mutlaka kirlenir ...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.